14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Από την μεριά μου σχεδόν πάντα!barlow4 έγραψε:αυτο το καλο της ομαδας εχει γινει κατι σαν το θεσμο του προπονητη που πρεπει να μη λεμε τπτ.
προφανως και επειδη καποιος θελει το καλο της ομαδας θελει τα μεγαλυτερα του συμβολαια να ειναι οι καλυτεροι του παικτες και οχι βετερανοι ρολιστες που κανουν χαμηλες πτησεις και θυμιζουν ενδοξο παρελθον.και δε λεει κανεις οτι αν εδινες αλλου τα 800 η τα 600 θα απεδιδε ντε και καλα αλλα αυτη τη στιγμη ειναι λεφτα πολυ περισσοτερα απο την αξια του την ποδοσφσαιρικη.
και προφανως στηριζουμε το σαλπιγγιδη οταν παιζει η ομαδα και προφανως δεν το γιουχαρουμε οι συντριπτκα περισσοτεροι χωρις λογο και χωρις να κανει πρωτα την αμπαλια και σαφως τρωει γιουχα οταν κανει αμπαλιες οπως τρωει γιουχα ο οποιοσδηποτε κανει αμπαλιες.
οταν θα κραξουμε το γεωργιαδη η το τζιολη δε βλεπω να υπαρχουν τα ιδια υπερασπιστικα αντανακλαστικα παντως.
Εδώ έπρεπε να ανακαλέσω γιατί είπα ότι πάμε να γίνουμε οι πιο απαράδεκτοι οπαδοί. Δεν είχα πρόβλημα να το κάνω. ( "τα άκουσα από τον Dino, μετά"

τα λεφτά που παίρνει ο υπάλληλος στο γκισέ της ΕΥΑΘ (εκείνος με το φανελάκι) τα παίρνει από την εταιρεία (που εντάξει εμείς την πληρώνουμε) και στην εταιρεία λογοδοτεί σχετικά με τη δουλειά του. Σε εμένα που πάω στο γκισέ μου δίνει ανάλογα με τι του δίνω.
Μεχρι να εμφανιστει ο Σαββιδης,αυτο που ακουγοταν ειναι πως εχουμε λογο για τα 800 γιατι εμεις τον πληρωνουμε....Φυσικα,δεν ηταν αυτη η αιτια για το κραξιμο στον Σαλπιγγιδη....Ηταν το "καλο" και η "υπερηφανεια" της ομαδας....Λεμε τωρα....
Οταν ηρθε ο Σαββιδης,πολλοι πονοψυχοι λυπουνται τα λεφτα που χανει απο το Σαλπιγγιδη...Ε,ρε,πλακα που εχουμε!...
Αλλα το κορυφαιο που ακουγεται ειναι πως επειδη υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν 400 ευρω...αυτος που παιρνει 800 χιλιαρικα....πρεπαι να μπαινει μεσα και να γ@μαει και τις πολικες αρκουδες στον Αρκτικο κυκλο....
Ολοι εσεις οι αγωνιστες της ζωης και του "δικαιου".....καθηστε να κοιτατε αυτους που σας εφαγαν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω και βαλτε τα με τον Σαλπιγγιδη!Απλα να ξερετε πως αυτος τουλαχιστον δεν τα εφαγε απο κανεναν σας!
Και επειδη για,σχεδον,εικοσι χρονια,εχω υπαρξει αθλητης,δεν θα κατηγορησω ΠΟΤΕ κανεναν αθλητη για αυτα που παιρνει....ισα ισα που θαυμαζω ολους αυτους που διακριθηκαν και εφτασαν να παιζουν σε τοσο υψηλο επιπεδο γιατι χρειαστηκε πολυς κοπος και πολυς πονος κατι για το οποιο το 99% ολων οσων κραζουν....ουτε καν το προσπαθησε....
Και ειδικα ο συγκεκριμενος παικτης ο οποιος τραβηξε ουκ ολιγα στο ξεκινημα της καριερας του...ειναι αξιεπαινος που δεν τα παρατησε!
Οταν ηρθε ο Σαββιδης,πολλοι πονοψυχοι λυπουνται τα λεφτα που χανει απο το Σαλπιγγιδη...Ε,ρε,πλακα που εχουμε!...
Αλλα το κορυφαιο που ακουγεται ειναι πως επειδη υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν 400 ευρω...αυτος που παιρνει 800 χιλιαρικα....πρεπαι να μπαινει μεσα και να γ@μαει και τις πολικες αρκουδες στον Αρκτικο κυκλο....
Ολοι εσεις οι αγωνιστες της ζωης και του "δικαιου".....καθηστε να κοιτατε αυτους που σας εφαγαν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω και βαλτε τα με τον Σαλπιγγιδη!Απλα να ξερετε πως αυτος τουλαχιστον δεν τα εφαγε απο κανεναν σας!
Και επειδη για,σχεδον,εικοσι χρονια,εχω υπαρξει αθλητης,δεν θα κατηγορησω ΠΟΤΕ κανεναν αθλητη για αυτα που παιρνει....ισα ισα που θαυμαζω ολους αυτους που διακριθηκαν και εφτασαν να παιζουν σε τοσο υψηλο επιπεδο γιατι χρειαστηκε πολυς κοπος και πολυς πονος κατι για το οποιο το 99% ολων οσων κραζουν....ουτε καν το προσπαθησε....
Και ειδικα ο συγκεκριμενος παικτης ο οποιος τραβηξε ουκ ολιγα στο ξεκινημα της καριερας του...ειναι αξιεπαινος που δεν τα παρατησε!
- kataramenos5
mpafos4 έγραψε: Και επειδη για,σχεδον,εικοσι χρονια,εχω υπαρξει αθλητης,

+1926mpafos4 έγραψε:Μεχρι να εμφανιστει ο Σαββιδης,αυτο που ακουγοταν ειναι πως εχουμε λογο για τα 800 γιατι εμεις τον πληρωνουμε....Φυσικα,δεν ηταν αυτη η αιτια για το κραξιμο στον Σαλπιγγιδη....Ηταν το "καλο" και η "υπερηφανεια" της ομαδας....Λεμε τωρα....
Απιστευτο. Σταθερα πρωτο αυτο το τοπικ και ακομα για 800,600,200000000 γινεται συζητηση. Μιρλα και μεγαλειο
Δεν του τα χαρισαν, τα κερδισε με μια ζωη θυσιες, πειθαρχια και χαρακτηρα για να φτασει σε κορυφαιο επιπεδο. Οπωα καθε σωστος αθλητης που φτανει ψηλα με την αξια τουBanksy έγραψε:Τα 800χιλιάρικα το χρόνο παλιότερα και τα 600 τώρα δεν του είναι αρκετά για να του τονώσουν το ηθικό;
Που να δεις αυτοί που αμοίβονται με 400 ευρώ το μήνα τι σκατά τρώνε από τα αφεντικά τους και πρέπει να αποδίδουν κιόλας γτ έχει άλλους δούλους στη σειρά που περιμένουν!
Ο οπαδός είναι οπαδός, υπάρχουν βέβαια και επίπεδα πάντα. Οι πιο Χαρντ κορ γουστάρουν πιο πολύ ματωμένη φανέλα και προσπάθεια ενώ άλλων τα μυαλά πονάνε με την αμπαλίαση που λέει ο Κεν. Οπτική γωνία αλλάζει και ο σκληροπυρηνικός δε συγχώρεσε ποτέ αλλά και ο μπαλίστας συμφωνεί εδώ μιας και τα μυαλά του πονάνε βλέποντας τον τελευταία... Αυτοί που έμειναν να τον στηρίζουν είναι σωστοί μεν γιατί σου λέει δεν κράζω κανένα παίχτη αλλά give us a break και μας... 3-7 γκολ θα κάνει, δεν είναι νούμερα αυτά, δε θα σταθώ στα πόσα πέρνει μιας και είναι μεγάλη και ανούσια συζήτηση, αλλά πιο πολύ σ'αυτά που κάνει ή μάλλον δεν κάνει, να σκοράρει που είναι και η περιγραφή της θέση εργασίας του. Άρα; Άλλο στηρίζω, άλλο κράζω δικαιολογημένα, άλλο ξευτιλίζω
ΥΓ Μου θυμίζει συζήτηση για το αν ξευτιλίστηκαν οι Μετάλικα ή όχι λες και πήγε κάποιος και τους πέταξε ένα τσουβάλι με λεφτά έτσι γιατί ήταν ωραίοι( Πάναγία μου), λες και δεν τα δούλεψαν. Τώρα όμως; Για τα σκυλιά ΤΣ άλμπουμ τα πρόσφατα, άλλοι κράζουν άλλοι κράζουν αυτούς που κράζουν..."Και άμα ζούσε ο Μπάρτον μάγκα..."
ΥΓ Μου θυμίζει συζήτηση για το αν ξευτιλίστηκαν οι Μετάλικα ή όχι λες και πήγε κάποιος και τους πέταξε ένα τσουβάλι με λεφτά έτσι γιατί ήταν ωραίοι( Πάναγία μου), λες και δεν τα δούλεψαν. Τώρα όμως; Για τα σκυλιά ΤΣ άλμπουμ τα πρόσφατα, άλλοι κράζουν άλλοι κράζουν αυτούς που κράζουν..."Και άμα ζούσε ο Μπάρτον μάγκα..."