6.Aλέξανδρος Τζιόλης
-
black death
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Το να βλέπει κάτι παραπάνω από εσένα, προφανώς δεν υφίσταται σαν ενδεχόμενο...
-
black death
στη live συνέντευξη πάντως εγώ μονο για βούκιτς ακουσα από το χουμπ, για τζιολη και ποιοτητα δεν ακουσα κάτι ίσως δεν ακουω καλα βέβαια παίζει κ αυτό 
η δουλειά του Τζιόλη δεν είναι η ποιότητα. Η δουλειά του είναι να βρίσκεται εκεί από όπου θα περάσει η μπάλα και να είναι έτσι 3ος στα κλεψίματα, πίσω από Γιαννούλη και Ντιέ
@paokassss
μάλλον έχεις δίκιο, εχθές στην κεντρική σελίδα αλλά και σε άλλα σάιτς που ανέφεραν την συνέντευξη του Στέφενς εμφανίστηκε αυτό
«Προσπαθήσαμε να βάλουμε φρέσκους παίκτες. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Βούκιτς δεν θα μπορούσαν να παίξουν εξαρχής ενενήντα λεπτά. Όταν μπορείς να βάλεις έναν παίκτη σαν τον Τζιόλη η ομάδα παίρνει πολύ ποιότητα».
Σήμερα σε όλα τα σάιτς έχει διορθωθεί, με Βούκιτς αντί Τζιώλη όπως λογικά είναι το σωστό.
Το ''Τζι'ωλης'' παραμένει μόνο στο
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... metagrafes
Συμπέρασμα,
άκυρη(ΕΥΤΥΧΩΣ) η δήλωση άρα άκυρη και η αναφορά μου σ αυτήν.Τα υπόλοιπα περί χαμηλομέτριου παραμένουν.
@black death,
παρακολουθώ και προπονήσεις περιστασιακά, αλλά η κρίση μου για τον Τζιώλη έχει να κάνει με ότι βλέπω στην Τούμπα.
μάλλον έχεις δίκιο, εχθές στην κεντρική σελίδα αλλά και σε άλλα σάιτς που ανέφεραν την συνέντευξη του Στέφενς εμφανίστηκε αυτό
«Προσπαθήσαμε να βάλουμε φρέσκους παίκτες. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Βούκιτς δεν θα μπορούσαν να παίξουν εξαρχής ενενήντα λεπτά. Όταν μπορείς να βάλεις έναν παίκτη σαν τον Τζιόλη η ομάδα παίρνει πολύ ποιότητα».
Σήμερα σε όλα τα σάιτς έχει διορθωθεί, με Βούκιτς αντί Τζιώλη όπως λογικά είναι το σωστό.
Το ''Τζι'ωλης'' παραμένει μόνο στο
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... metagrafes
Συμπέρασμα,
άκυρη(ΕΥΤΥΧΩΣ) η δήλωση άρα άκυρη και η αναφορά μου σ αυτήν.Τα υπόλοιπα περί χαμηλομέτριου παραμένουν.
@black death,
παρακολουθώ και προπονήσεις περιστασιακά, αλλά η κρίση μου για τον Τζιώλη έχει να κάνει με ότι βλέπω στην Τούμπα.
εντάξει, δεν είναι και παίχτης που περιμέναμε να μας κάνει να ξεσηκωθούμε είτε σε εξέδρες είτε σε καρέκλες....
αλήθεια, θα ρωτούσα για κλεψίματα αλλά απαντήθηκε, οπότε στο επόμενο.....στα χιλιόμετρα που καλύπτει σε πια θέση είναι στην ομάδα μας; (γιατί για σύνολο Λίγκας δύσκολο νομίζω να υπάρχουν στοιχεία...)
επίσης ψάχνω και κεφαλιές, αλλά απο ότι βλέπω είναι μόνο για κεφαλιές που αντιστοιχούν σε τελική προσπάθεια......
αλήθεια, θα ρωτούσα για κλεψίματα αλλά απαντήθηκε, οπότε στο επόμενο.....στα χιλιόμετρα που καλύπτει σε πια θέση είναι στην ομάδα μας; (γιατί για σύνολο Λίγκας δύσκολο νομίζω να υπάρχουν στοιχεία...)
επίσης ψάχνω και κεφαλιές, αλλά απο ότι βλέπω είναι μόνο για κεφαλιές που αντιστοιχούν σε τελική προσπάθεια......
χεχεχε...μεγάλη πλεκτάνη ο Ιβάν. Πήρε το βις τρακ και ο καημένος ο γδ έβαλε τα χαρτιά με τα 100 χλμ ανα αγώνα στο ...βαθύτερο συρτάρι του και ο Τζιώλης μας βγήκε μαραθωνοδρόμος να πούμε!
δεν παίζει, ιο έχει....

δεν παίζει, ιο έχει....
- BarbaBarbAntonis
- BarbaBarbAntonis
Ρε μανιακε ειχα τα ματια σχεδον καρφωμενα πανω του καθως παιζει σε θεση που ψαχνομαστε και αν εκανε 10 πασες στο παιχνιδι με το σκορ στο 0-1 και την κατοχη υπερ μας οι 9 ηταν προς τα πισω η στην καλυτερη παραλληλα.