Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ARMY »

Στο θέμα μας παρακαλώ. Συνεχίστε τα οφτοπικ και θα αρχίσω να σβήνω. :yellowcard:
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Όταν η διοίκηση ζαγορακη βρυζα μας εβαζε δύο δυο μύρια το χρόνο μεσα βέβαια ειχαμε τα χαμηλά η μπαλα και τα αγαπηστε την ομάδα... γι αυτά κουβέντα. Α ξέχασα, φταίει ο λαός, ήθελε πρωτάθλημα .Και τώρα είναι σωτήρας ο ιβαν. γιάτι μερικοί ''αλητες '' τότε ζητούσαν έλεγχο
Ότι την πατήσαμε με βουλινο μπατμαν γουμενο κτλ δεν έκαμε κανένα σοφοτερο; Δεν τους βάζω στην ίδια ζυγαριά. να χουμε το νου μας πρεπει
ρεαλκον προσοχή λίγο στις εκφράσεις, κανείς δεν είναι αυθεντία εδώ μεσα, κουβεντα κανουμε
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Realcon έγραψε:
Parolos έγραψε:Μας πειράζει να ακούμε μόνο λόγια και όχι πράξεις..
Αν δεν κάνει τις πράξεις, τουλάχιστον να μη λέει φανφάρες, δεν είναι και τόσο δύσκολο..
Εδώ "αδελφέ" κάνεις λάθος. Θα ήθελα να στο εξηγήσω το γιατί.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά ίσως εδώ και 1,5 χρόνο είναι ένα υγιές σωματείο, με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.
Φτάσαμε να λέμε αυτόν που πληρώνει... Ότι ήταν η είναι γύρω απ' τον ΠΑΟΚ πως να εκφράζεται. Κουμάντο "αδελφέ" μου στα λεφτά του, και πως οραματίζεται τον ΠΑΟΚ;
Μέχρι σήμερα να λέμε δόξα τον Θεό που υπάρχει. Αλλιώς Αεκ θα ήμασταν θα κάναμε ντέρμπι μεταξύ μας στην Γ Εθνική. Και να θυμάσαι, ότι θα το βλέπαμε το παιχνίδι μόνο αν παίζαμε στην Αεκ, μιας και η Νova θα το έδειχνε. Ενώ αν παίζαμε στην Τούμπα... Ραδιοφωνικά και κούνα κεραία για να πιάσεις το σήμα.
Δεν απείχε και πολύ αυτό το σενάριο, ήταν κοντά να γίνει και αυτό.
*Σήμερα παρακαλάει να πληρώσει χρέη που δεν τα έκανε ο ίδιος. Σας δίνω λέει στην κυβέρνηση 11 εκ πάρτε τα. Εγώ "αδελφέ" έναν τέτοιο φανφάρα, θα τον ήθελα σπίτι μου!
Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ με σύγχρονο προπονητικό κέντρο. Δηλαδή οραματίζεται πράγματα τα οποία αν μη τι άλλο είναι θετικά και φυσικά θα πρέπει να βάλει πολλά χρήματα. Φανφάρες ήταν όλοι αυτοί που δημιούργησαν το χρέος. Με χωρίς προπονητικό κέντρο!!!
Φανφάρας ο Ιβάν γιατί πιστεύει και θέλει και οραματίζεται έναν ΠΑΟΚ σε Ευρωπαϊκά πρότυπα; Δεν νομίζω.Το μέλλον θα δείξει.
Να είσαι καλά!
Αδελφέ down under.
χωρίς να θέλω να κάνω αντιπολίτευση στον Σαββίδη αλλά θεωρώντας ότι είναι σοφότερο να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί έχει καεί η γούνα μας αρκετές φορές παίρνω αφορμή απ αυτά που έγραψες για δυό-τρείς παρατηρήσεις σαν παράδειγμα.
1)Τι εννοούμε ''υγιές σωματείο'';
Αν εννοούμε οικονομικά τότε ακόμη δεν είμαστε σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό που παρουσιάσθηκε προχθές και δείχνει ζημίες χρήσης (Ιούλιος12-Ιούνιος 13).Υγιείς θα γίνουμε όταν πάψουμε να έχουμε ζημίες και ανεξάρτητα από το πόσα χρωστάμε και πόσα βάζει ή θα βάλει ο Σαββίδης.
2)Τι θα γινόταν αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης;
Τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.Μπορεί να είμασταν με την ΑΕΚ αν το επιλέγαμε, γιατί ο Μελισσανίδης το επέλεξε, μπορεί να είμασταν σαν τον βάζελο μπορεί και καλλίτερα.
3)Ο Σαββίδης για δικούς του λόγους αγόρασε τον ΠΑΟΚ, σαν επιχειρηματίας ξέρει ότι αγοράζει και τα χρέη τα οποία τα ενσωματώνει στο κόστος του.Το ''πληρώνει χρέη που δεν τα έκανε ο ίδιος'' δεν στέκεται, δεν μας κάνει χάρη, χρέη της επιχείρησης του πληρώνει που τα αγόρασε εις γνώση του.
4)Το προπονητικό δεν θα είναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι του Σαββίδη όπως η Παιανία είναι του Βαρδινογιάννη και όχι της ΠΑΕ παο.Προφανώς ο ΠΑΟΚ θα το χρησιμοποιεί ελπίζω με χαμηλή χρέωση.
5)Οραματίζεται τον ΠΑΟΚ σε Ευρωπαικά πρότυπα; Μαζί του! Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα, κατά την άποψη μου προηγούνται πολλά άλλα μικρότερα που δεν έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ακόμα.

Το πιο χαρακτηριστικό για μένα:
Δεν εμφανίζεται στις δηλώσεις που επέλεξε να εμφανίσει το επικοινωνιακό επιτελείο της ΠΑΕ από την χθεσινή του ομιλία αλλά σε κάποιο σημείο ειπε με αναφορά το αγωνιστικό
''η περίοδος χάριτος τελιωσε θα πάρω αποφάσεις''
και αναρρωτιέμαι σε ποιόν αναφέρεται και τι είδους αποφάσεις μπορεί να πάρει ή το είπε για να το πεί;
Αν ήσουν ο Στέφενς και το άκουγες τι θα σκεφτόσουν;

Συμπερασματικά, στηρίζουμε αλλά με κριτική διάθεση.

Edit η παραπάνω δήλωση, προς αποφυγή παραξηγήσεων έχει ως εξής
'' Δεν μου αρέσει όπως παίξαμε σήμερα. Ήθελα να βάλουμε πολλά γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό. Η περίοδος χάριτος τελείωσε, θα πάρω αποφάσεις. Έχω πάντως εμπιστοσύνη στους παίκτες αλλά και στον προπονητή''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 23 Δεκ 2013, 22:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το τελευταίο, στα εισαγωγικά, υπάρχει πουθενά αποτυπωμένο;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ναι υπάρχει, στο olapaok.Αν ψάξεις θα το βρείς στην αναφορά του στο χθεσινό παιχνίδι όχι στο κείμενο της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Η κριτική διάθεση ήταν και είναι πάντοτε καλή. Η ισοπέδωση είναι ότι το χειρότερο. Η αναφορά μου είχε να κάνει αποκλειστικά με την λέξη φαμφάρας και με την φράση... Μας πειράζει να ακούμε μόνο λόγια και όχι πράξεις.. Που χρησιμοποίησε ο "αδελφός" Parolos.

Είναι πολύ μεγάλο το θέμα "αδελφέ" μου αυτό που άνοιξες με ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο Σαββίδη και ΠΑΟΚ. Είδη υπάρχει παρατήρηση από τους μοντ να μην συνεχιστεί.
Δεν έχεις άδικο έτσι όπως το τοποθετείς. Αλλά υπάρχουν πολλά κενά και πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις, όσο αναφορά για το υγιές σωματείο που είπα και για τα υπόλοιπα.
Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι πάντα ζηλεύαμε τον Ολυμπιακό που είχε επενδυτή και εμείς που έχουμε τώρα κοιτάμε από την μύγα να βγάλουμε ξύγκι. Θέλω να δω το έργο του στην πορεία. Και όχι να δικάζω τα λόγια του και να προεξοφλώ μια κατάσταση από τα λεγόμενα του.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DASKALOS4 έγραψε:Όταν η διοίκηση ζαγορακη βρυζα μας εβαζε δύο δυο μύρια το χρόνο μεσα βέβαια ειχαμε τα χαμηλά η μπαλα και τα αγαπηστε την ομάδα... γι αυτά κουβέντα. Α ξέχασα, φταίει ο λαός, ήθελε πρωτάθλημα .Και τώρα είναι σωτήρας ο ιβαν. γιάτι μερικοί ''αλητες '' τότε ζητούσαν έλεγχο
Ότι την πατήσαμε με βουλινο μπατμαν γουμενο κτλ δεν έκαμε κανένα σοφοτερο; Δεν τους βάζω στην ίδια ζυγαριά. να χουμε το νου μας πρεπει
ρεαλκον προσοχή λίγο στις εκφράσεις, κανείς δεν είναι αυθεντία εδώ μεσα, κουβεντα κανουμε

Μπορώ να έχω ένα παράδειγμα.
Σε ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το βρήκα μόνο σε συνεργαζόμενο Αθηναϊκό μέσο, όπου χαρακτηριστικά γράφει:

Σαββίδης: "Να περάσουμε την Μπενφίκα και να πάρουμε το Kύπελλο"
Στο πλαίσιο της γιορτής που διοργάνωσε την Κυριακή, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στους εφετινούς στόχους του ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε.

"Θέλω να περάσουμε την Μπενφίκα για να μην συγκρίνουν με τον Ολυμπιακό και λένε πως δεν περάσαμε. Θέλω να την αποκλείσουμε και να παίξουμε με την Τότεναμ", είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Δεν μου αρέσει όπως παίξαμε. Ήθελα να βάλουμε πολλά γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό. Η περίοδος χάριτος τελείωσε, θα πάρω αποφάσεις. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον προπονητή. Θέλω να πάρουμε το Kύπελλο. Έχω δεθεί με τον ΠΑΟΚ, τον αγαπώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ".

Αναφερόμενος στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Ιβάν Σαββίδης δεσμεύτηκε ότι "θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί", ενώ δεν σχολίασε τα δρώμενα στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

--------------------------------------
δλδ η ΠΑΕ "έθαψε" αυτό που ο αρδιας λέει ότι ο Ιβάν υπογράμμισε.......και το οποίο επιπρόσθετα, αν το βάλεις σε συνδιασμό με τα προηγούμενα και τα επόμενα που ο αρδιας γράφει δεν βγάζεις και ουσιαστικό νόημα...... :? :?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Υπάρχει και στο olapaok.
Το ότι δεν βγαίνει νόημα δεν σημαίνει ότι δεν το είπε με δεδομένη και την ποιότητα της μετάφρασης βέβαια και το αποσπασματικό του κειμένου και της ΠΑΕ και των κειμένων που αναφέρουν τα ρεπορτάζ.
Εξ άλλου για΄τι να μην έχει το κείμενο της ΠΑΕ την αναφορά στον αγώνα με τον Λεβαδειακό που ήταν και το γεγονός της ημέρας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 23 Δεκ 2013, 22:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τα ίδια γράφουν.

για αυτό και ότι πεί η ΠΑΕ όταν έχει να κάνει με τον Ιβανη! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 23 Δεκ 2013, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Η ουσία είναι μια κύριοι. Εφόσον δεν είμασταν παρών θα πρέπει να στηριχτούμε σε αυτά που έγραψε η ΠΑΕ και όχι οι ΑΡΔ. Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά εφόσον το έγραψε η ΠΑΕ τι να πουν οι άλλοι???
:pano:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Σωστός Φώτη αλλά ο άνθρωπος μίλησε 80 λεπτά, τί έλεγε ανέκδοτα;
Η ΠΑΕ επέλεξε αυτά που έκρινε πιο ουσιαστικά εγώ θα ήθελα να ακούσω και τα υπόλοιπα.
Τέλος πάντων δεν είναι και το σημαντικότερο ζήτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 23 Δεκ 2013, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Απο τη στιγμή μάλιστα που ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ απο την ΠΑΕ να μπορεί να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ μια επικοινωνιακή γραμμή, είναι οξύμωρο το να μην την στηρίζουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

dimbar έγραψε:Σωστός Φώτη αλλά ο άνθρωπος μίλησε 80 λεπτά, τί έλεγε ανέκδοτα;
Δε θα είπε κανένα με....Πόντιους?? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

K_geo έγραψε:Απο τη στιγμή μάλιστα που ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ απο την ΠΑΕ να μπορεί να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ μια επικοινωνιακή γραμμή, είναι οξύμωρο το να μην την στηρίζουμε ;)
Κάπως έτσι. Η ουσία πάντως είναι αυτά που έγραψε η ΠΑΕ. Τα παρελλειπόμενα ΟΚ, σίγουρα υπάρχουν αλλά πόσο ενδιαφέρουν??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”