Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Δεν είπα κάτι διαφορετικό shark,
για τις εγκαταστάσεις εννοώ κι εγώ.. και μου φαίνονται φανφάρες το οτι θα κάνει καλύτερο προπονητικό και γήπεδο και οργάνωση ακαδημιών κλπ κλπ καλύτερα από έναν top αγγλικό σύλλογο..
για τις εγκαταστάσεις εννοώ κι εγώ.. και μου φαίνονται φανφάρες το οτι θα κάνει καλύτερο προπονητικό και γήπεδο και οργάνωση ακαδημιών κλπ κλπ καλύτερα από έναν top αγγλικό σύλλογο..
- desperando
- Επικοινωνία:
Η ομιλία του μεγαλομετόχου στη γιορτή του ΠΑΟΚ
Εκτός από τις ευχές για το 2014, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ παράλληλα επανέλαβε το δέσιμό του με τον Δικέφαλο και την πίστη του ότι «ακόμη και οι πιο δύσκολες στιγμές είναι μια δοκιμασία για να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε, να βρούμε τα θετικά στοιχεία και πάνω σ’ αυτά να χτίσουμε το μέλλον μας. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς τέσσερα γράμματα, αλλά κάτι περισσότερο. Είναι μια οικογένεια και για αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Για αυτό επίσης σας ευχαριστώ που με ανέχεστε. Σας αγαπάω όλους και δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό στο να ζητάω να γίνουμε όλοι καλύτεροι».
Ο κ. Σαββίδης μίλησε περίπου για μία ώρα και καταλήγοντας αστειεύτηκε ρωτώντας τους περίπου 250 προσκεκλημμένους της γιορτής του ΠΑΟΚ «φαντάζεστε να είχε μεγαλομέτοχο ο ΠΑΟΚ τον Φιντέλ Κάστρο; Εκείνος μπορεί να μιλάει για δέκα ώρες χωρίς ανάσα».
Επιπλέον επανέλαβε τους στόχους της ποδοσφαιρικής ομάδας για το δεύτερο μισό της περιόδου σημειώνοντας: «Λένε εδώ στη Θεσσαλονίκη, ότι δεν μπορείς να ανέβεις στον Λευκό Πύργο, χωρίς να έχεις κερδίσει κάποιο τρόπαιο και εγώ θέλω να ανέβω εκεί. Αλλά πιστέψτε με, αν το καταφέρουμε, τότε εκεί δεν πρόκειται να πω ούτε μία λέξη. Δεν θα μιλήσω ούτε λεπτό».
Ο κ. Σαββίδης στην ομιλία του για το αγωνιστικό κομμάτι υπογράμμισε ότι «στο 2013 ζήσαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα ξεκάθαρη η επιτυχία, υπάρχουν αρκετοί παράμετροι ,δεν ξεκινούν όλες οι ομάδες απ’ το ίδιο σημείο. Στο πρωτάθλημα θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση. Φιλοσοφώντας την κατάσταση λέω ότι εμείς χάσαμε τρεις βαθμούς. Τους υπόλοιπους επτά τους χαρίσαμε. Στην Ευρώπη τουλάχιστον πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης, αν και εκεί δυσκολέψαμε τον εαυτό μας στο τέλος».
Βάζοντας όπως συνηθίζει τον πήχη ψηλά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε ότι “η ομάδα έχει δύσκολους οπαδούς και πρέπει να τους φέρουμε στο γήπεδο, αυτό ζητάω απ’ τον προπονητή τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, αλλά και από τους παίκτες. Το καλό και αξιοπρεπές ποδόσφαιρο είναι εγγύηση ότι ο κόσμος θα επιστρέψει”.
Οσον αφορά στα αγωνιστικά κριτήρια ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι “όλοι βλέπουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο αλλά στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Θέλω να βλέπω την ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους και ας χάσει. Επίσης πρέπει να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας”.
Για τον ρόλο του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπογράμμισε: “Εχουμε δει και βιώσει όλα τα απαράδεκτα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θεός δίνει έναν ρόλο στον καθένα και πιστεύω ότι ρόλος του ΠΑΟΚ είναι να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς το καλύτερο. Εμείς πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό το σύστημα που δούλευε και πλέον ψυχοραγεί αλλά εξακολουθεί να δρα, χρειάζεται ένα δυνατό χτύπημα για να καταρρεύσει. Και πρέπει να το κάνουμε”.
Παράλληλα ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε και στα έργα που φιλοδοξούν να αλλάξουν ριζικά τον ΠΑΟΚ. “Θα ξέρετε ότι ταξιδεύουμε συχνά στην Ευρώπη και επισκεπτόμαστε συλλόγους για να πάρουμε ιδέες. Είδαμε τις εγκαταστάσεις της Τσέλσι και της Τότεναμ και είδαμε στεναχωρέθηκα όταν έμαθα ότι υπάρχουν 30.000 άνθρωποι στις λίστες αναμονής για αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό με στεναχωρεί, γιατί τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε καλύτερα απ’ αυτούς!”
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα εμπόδια που έχουν μπει απ’ τον δημόσιο τομέα: “Ελπίζω τον Ιανουάριο να έχει τελειώσει το θέμα της γης, είτε με αγορά, είτε με ενοικίαση, είτε με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε απ’ τον Φεβρουάριο να προχωρήσουν τα σχέδια και να αρχίσουν τα έργα. Ολα πρέπει να γίνουν παράλληλα. Και η ομάδα να διεκδικεί τους στόχους της, αλλά και ο σύλλογος να ενισχύεται σε επίπεδα υποδομών. Εχουμε εκπληκτικές ακαδημίες και θέλουμε η Βόρεια Ελλάδα που παράγει καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές να γίνει δική μας”.
Για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης τόνισε πως στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι να παίξει με την Τότεναμ και όχι την Μπενφίκα, προκειμένου να μην υπάρχουν συγκρίσεις και εξέφρασε την πίστη του στη συνέχιση του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ.
Τέλος, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο στόχος το 2014 είναι ο σύλλογος να γίνεται συνολικά ολοένα και καλύτερος, διότι είναι μια οικογένεια και “αν εσείς δεν είστε καλοί, δεν είμαι και εγώ καλός. Σε αυτή την πορεία μας μπορεί να έρθουν και πιο δύσκολες στιγμές, πιο βαριές ήττες, αλλά πρέπει να έχουμε την τιμή μας και να γινόμαστε σοφότεροι. Το θέμα δεν είναι αν θα γνωρίσουμε ήττες, αλλά να μην χάσουμε χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί”.
http://www.paokfc.gr/news-el/i-omilia-t ... -tou-paok/
αυτες ειναι οι δηλωσεις του ιβαν.μπορει καποιος να μου υποδειξει που ειναι οι φαμφαρες?
Τελικα παρολε εσυ κρατας οτι σε συμφερει κ το διατυπωνεις κ λαθος ρε αδερφε,συγνωμη αλλα εκτεθηκες ακομα μια φορα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Parolos έγραψε:και μου φαίνονται φανφάρες το οτι θα κάνει καλύτερο προπονητικό και γήπεδο και οργάνωση ακαδημιών κλπ κλπ καλύτερα από έναν top αγγλικό σύλλογο.
Την μονη φανφαρα - υπερφιαλη δηλωση - λογια του αερα , πειτε τη οπως θελετε , θεωρω εκεινη την περιβοητη περι τραπεζιου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ για να βαλει επανω το τροπαιο του ΤΣ.Λ....
Το να ζητησει να περασουμε τη Μπενφικα ( δεν σου ζηταει να αποκλεισεις την Ρεαλ ή την Μπαγερν , σαν στοχο το θετει ) , να παρουμε το κυπελλο ( ηταν στοχος περυσι με τον κατσαπλια στον παγκο , δεν ειναι φετος ) και να φτιαξουμε ακομα και καλυτερα γηπεδα και προπονητικο και ακαδημιες δεν μου φαινεται κατι εξωπραγματικο...
Και η Queen of South στη Γ΄Σκωτιας εχει καλο γηπεδο , προπονητικο και φυσικα καλυτερες ακαδημιες απο εμας ...
Και η Τουμπα πριν ερθει και κανει ανακαινιση δεν ηταν η ιδια ....
Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Κλασικος παρολος αλλα ειπε για τσελσυ και τοτεναμ αλλα καταλαβε αυτοςshark4 έγραψε:@Parolos
Είδαμε τις εγκαταστάσεις της Τσέλσι και της Τότεναμ και είδαμε στεναχωρέθηκα όταν έμαθα ότι υπάρχουν 30.000 άνθρωποι στις λίστες αναμονής για αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό με στεναχωρεί, γιατί τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε καλύτερα απ' αυτούς!"
Αδερφε , για εγκαταστασεις , γηπεδα μιλαει .... Και ηταν η απαντηση του αναφορικα με τα εργα που φιλοδοξει να γινουν στην Τουμπα....
Απο εκει και περα καλα κανει και εχει απαιτησεις και βαζει και στοχους .... Δεν τα λει αυτα με τον Τοργκελε και τον Χαραλαμπιδη ( σε γραφουμε στα @ρχιδια μας , Δημητρη Σα..., που ελεγε και ενα παλιο συνθημα που προσπαθουσε να χρυσωσει το χαπι) αλλα με σαφως καλυτερο ροστερ....
Ναι ναι ναι φίλε μου.. έτσι ακριβώς.. διατύπωσα και λάθος.. μας έμαθες εσύ ήδη 10 μέρες που είσαι εδώ, ή μήπως είσαι κανας παλιός? κάποιον μου θυμίζεις..mpouJr έγραψε:Τελικα παρολε εσυ κρατας οτι σε συμφερει κ το διατυπωνεις κ λαθος ρε αδερφε,συγνωμη αλλα εκτεθηκες ακομα μια φορα
Ο Ιβαν λέει μεγάλα λόγια, και μέχρι στιγμής κάνει πολύ μικρότερες πράξεις.. αυτό είναι γεγονός, τώρα αν το βλέπετε διαφορετικά δεκτό..
Κατσε να δεις πρωτα, ξεκιναμε απο το βασικο χρημα εχει και θα βαλει το ποσο καλα ειναι θα το δουμε βιαζεσε παρα πολυ και χαρακτηριζεις χωρις να δεις πρωταParolos έγραψε:Δεν είπα κάτι διαφορετικό shark,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 23 Δεκ 2013, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
eorptol έγραψε:Κλασικος παρολος αλλα ειπε για τσελσυ και τοτεναμ αλλα καταλαβε αυτος
Parolos έγραψε:Το οτι είπε οτι όλα θα τα κάνουμε καλύτερα από Τσέλσι και Τότεναμ το προσπερασες..
Σκατά ελληνικά μιλάω μου φαίνεται..Parolos έγραψε:Δεν είπα κάτι διαφορετικό shark,
Μην βιαζεσε στο ξαναλεω εσυ χαρακτηριζεις χωρις να δεις πρωτα ,σε 2 χρονια να ειμαστε γεροι θα δουμε αν ηταν φανφαρες αυτα που λεει η οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 23 Δεκ 2013, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνώμη που θέλω ο μεγαλομέτοχός μου να λέει μετρημένα λόγια και να συμβαδίζουν με τις μέχρι τώρα πράξεις του..
δε θα ξανασυμβεί..
δε θα ξανασυμβεί..
Εδώ "αδελφέ" κάνεις λάθος. Θα ήθελα να στο εξηγήσω το γιατί.Parolos έγραψε:Μας πειράζει να ακούμε μόνο λόγια και όχι πράξεις..
Αν δεν κάνει τις πράξεις, τουλάχιστον να μη λέει φανφάρες, δεν είναι και τόσο δύσκολο..
Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά ίσως εδώ και 1,5 χρόνο είναι ένα υγιές σωματείο, με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.
Φτάσαμε να λέμε αυτόν που πληρώνει... Ότι ήταν η είναι γύρω απ' τον ΠΑΟΚ πως να εκφράζεται. Κουμάντο "αδελφέ" μου στα λεφτά του, και πως οραματίζεται τον ΠΑΟΚ;
Μέχρι σήμερα να λέμε δόξα τον Θεό που υπάρχει. Αλλιώς Αεκ θα ήμασταν θα κάναμε ντέρμπι μεταξύ μας στην Γ Εθνική. Και να θυμάσαι, ότι θα το βλέπαμε το παιχνίδι μόνο αν παίζαμε στην Αεκ, μιας και η Νova θα το έδειχνε. Ενώ αν παίζαμε στην Τούμπα... Ραδιοφωνικά και κούνα κεραία για να πιάσεις το σήμα.
Δεν απείχε και πολύ αυτό το σενάριο, ήταν κοντά να γίνει και αυτό.
*Σήμερα παρακαλάει να πληρώσει χρέη που δεν τα έκανε ο ίδιος. Σας δίνω λέει στην κυβέρνηση 11 εκ πάρτε τα. Εγώ "αδελφέ" έναν τέτοιο φανφάρα, θα τον ήθελα σπίτι μου!
Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ με σύγχρονο προπονητικό κέντρο. Δηλαδή οραματίζεται πράγματα τα οποία αν μη τι άλλο είναι θετικά και φυσικά θα πρέπει να βάλει πολλά χρήματα. Φανφάρες ήταν όλοι αυτοί που δημιούργησαν το χρέος. Με χωρίς προπονητικό κέντρο!!!
Φανφάρας ο Ιβάν γιατί πιστεύει και θέλει και οραματίζεται έναν ΠΑΟΚ σε Ευρωπαϊκά πρότυπα; Δεν νομίζω.Το μέλλον θα δείξει.
Να είσαι καλά!
Οτι κ να ειμαι διαβαζω αρκετο καιρο κ ξερω τι περιπου ποστ κανουν οι πιο πολλοι εδω μεσα,σε μερικα συμφωνουμε σε μερικα διαφωνουμε,το οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση η αποψη σου (σεβαστη παντα) στεκεται σε πεντε λεξεις απο τις οποιες βγαζεις λαθος συμπερασμα με λαθος διατυπωση νομιζω το εχεις καταλαβει απλα κανεις τον κινεζο,κατσε διαβασε ξανα ολες τις δηλωσεις κ το παραπανω ποστ κ ισως αλλαξεις γνωμηParolos έγραψε:Ναι ναι ναι φίλε μου.. έτσι ακριβώς.. διατύπωσα και λάθος.. μας έμαθες εσύ ήδη 10 μέρες που είσαι εδώ, ή μήπως είσαι κανας παλιός? κάποιον μου θυμίζεις..mpouJr έγραψε:Τελικα παρολε εσυ κρατας οτι σε συμφερει κ το διατυπωνεις κ λαθος ρε αδερφε,συγνωμη αλλα εκτεθηκες ακομα μια φορα
Ο Ιβαν λέει μεγάλα λόγια, και μέχρι στιγμής κάνει πολύ μικρότερες πράξεις.. αυτό είναι γεγονός, τώρα αν το βλέπετε διαφορετικά δεκτό..