Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Θυμίζω οτι ο... ΟΝΤΑΙ αλ σαμάρι, υπόσχονταν 6 ΜΥΡΙΑ, και μάλιστα όλοι έλεγαν "ποιός μωρέ να επενδύσει έξι στον ΠΑΟΚ..."
Σημεία των καιρών.
Σημεία των καιρών.
- kataramenos5
Ρωτα το Ζηση να σου πεί.Armagedonas έγραψε: Το μόνο που μπορούν να κάνουν-το χω ξαναπεί-είναι κάποιο κλίμα.Τίποτα παραπάνω.
Αλλά και το "κλίμα" ήδη υπάρχει στον κόσμο,δεν ξεκινάει από αυτούς.Αυτοί ίσως το καλλιεργούν.
Νομίζεις ότι εγώ ή κάποιος που τηλεφωνεί στο ραδιόφωνο περιμένουμε τον Τζορμπατζόγλου για να γκρινιάξουμε ή να απαιτήσουμε κάτι παραπάνω?Μάτια δεν έχουμε?
Και όχι μάτια δεν έχουμε .Ετσι δείχνει τουλάχιστον.
Η ομιλία του Ιβαν!
Κατά την διάρκεια της γιορτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβαν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον Χουμπ Στέφενς και την ομάδα του Δικεφάλου.
«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χουμπ Στέφενς. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε όλους τους στόχους μας. Ωστόσο θέλω να πετύχουμε περισσότερα απ΄όσα πετύχαμε φέτος. Πρέπει να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι!», είπε ο Σαββίδης, ο οποίος κατέστησε σαφές στην ομάδα ότι περιμένει επιτυχίες φέτος.
Σε κάποια αποστροφή του λόγου του, που κράτησε περίπου μία ώρα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι πιστεύει στην πρόκριση επί της Μπενφίκα, καθως ανέφερε ότι πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Τότεναμ, ενώ έδειξε στους παίκτες ότι φέτος περιμένει απ΄ αυτούς να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.
«Θέλω να έρθει το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.
Για το προπονητικό κέντρο, είπε πως «Θα κάνω ένα κέντρο καλύτερο από αυτό της Τότεναμ. Αν μέσα στον Γενάρη δεν λυθεί το θέμα του προπονητικού κέντρου, αυτοί που το έχουν αναλάβει δεν θα πρέπει να περιμένουν να τους διώξω εγώ»
Οσο για τον κόσμο τόνισε: «Έχει δίκαιο που είναι απογοητευμένος και αντιδρά έτσι. Καταλαβαίνω τους λόγους που δεν έρχεται στο γήπεδο».
inpaok.com
Κατά την διάρκεια της γιορτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβαν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον Χουμπ Στέφενς και την ομάδα του Δικεφάλου.
«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χουμπ Στέφενς. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε όλους τους στόχους μας. Ωστόσο θέλω να πετύχουμε περισσότερα απ΄όσα πετύχαμε φέτος. Πρέπει να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι!», είπε ο Σαββίδης, ο οποίος κατέστησε σαφές στην ομάδα ότι περιμένει επιτυχίες φέτος.
Σε κάποια αποστροφή του λόγου του, που κράτησε περίπου μία ώρα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι πιστεύει στην πρόκριση επί της Μπενφίκα, καθως ανέφερε ότι πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Τότεναμ, ενώ έδειξε στους παίκτες ότι φέτος περιμένει απ΄ αυτούς να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.
«Θέλω να έρθει το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.
Για το προπονητικό κέντρο, είπε πως «Θα κάνω ένα κέντρο καλύτερο από αυτό της Τότεναμ. Αν μέσα στον Γενάρη δεν λυθεί το θέμα του προπονητικού κέντρου, αυτοί που το έχουν αναλάβει δεν θα πρέπει να περιμένουν να τους διώξω εγώ»
Οσο για τον κόσμο τόνισε: «Έχει δίκαιο που είναι απογοητευμένος και αντιδρά έτσι. Καταλαβαίνω τους λόγους που δεν έρχεται στο γήπεδο».
inpaok.com
''Εγώ θέλω αυστηρό προπονητή και δεν θα περάσει σε εμένα τίποτα αρνητικό από κάποιους που δεν θέλουν.''
εμένα αυτο μου φτάνει!
εμένα αυτο μου φτάνει!
Αυτό θα γραφα και γω slidar! Μόλις μς πρόλαβες...Anyway, εκεί που λέγαμε αλλάζει και μαθαίνει υπέπεσε πάλι στην γλυκιά ατάσθαλεία της υπερβολής...Πρόεδρε μπράβο βέβαια γιατί καιρός ήταν και καλά έκανες να στηρίξεις φανερά τον προπονητή και τώρα πέρα απ'τα λόγια πάρε του και δυο παιχτάκια...Απ'την άλλη, για να μαστε δίκαιοι αφού δεν είχε Ρόνι το μενού και Μπερμπάντοφ με Ντρογκμπά γαρνιτούρα μάλλον οκ αυτή τη φορά...Σα να κάνεις δίαιτα και να τρως ένα σοκολατάκι στα κρυφά...
- PAOK_Antarctica
Από τη μία με καθησύχασε που είπε πως θα στηρίξει το πλάνο και τον προπονητή, από την άλλη δηλώσεις του στυλ
"Δεν το συζητάω να μην πάρουμε το κύπελλο" και "αντίπαλος μας είναι η Τότεναμ", όσο να'ναι δεν κάθονται καλά στα αυτιά...
"Δεν το συζητάω να μην πάρουμε το κύπελλο" και "αντίπαλος μας είναι η Τότεναμ", όσο να'ναι δεν κάθονται καλά στα αυτιά...
- Aigle_Noir
Εμένα αντιθετως δε με ενοχλεί καθόλου η μεγαλομανία του. Αντιθέτως. Οι στόχοι πάντα πρέπει να είναι υψηλοί, ώστε όλοι να βελτιώνονται. Δεν είδα πάντως να τάζει και τίποτα Ροναλντίνιους, είπε για τις μεταγραφές ότι θα κάνουμε ο,τι μπορούμε. Δε βλέπω γιατι κάποιος μπορεί να μη συμφωνεί με τα λεγόμενα του...
Sent from my Lumia using Tapatalk
Sent from my Lumia using Tapatalk
επιπλέον σύμφωνα με το ο Σαββίδης είπε κάτι που πρέπει να απασχολεί ένα οπαδικό φόρουμ:
Κώδικας: Επιλογή όλων
contra.gr
Σε μια άλλη αποστροφή του ο Σαββίδης είπε:Θα ξέρετε ότι ταξιδεύουμε συχνά στην Ευρώπη και επισκεπτόμαστε συλλόγους για να πάρουμε ιδέες. Είδαμε τις εγκαταστάσεις της Τσέλσι και της Τότεναμ και είδαμε στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι υπάρχουν 30.000 άνθρωποι στις λίστες αναμονής για αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό με στεναχωρεί, γιατί τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε καλύτερα απ’ αυτούς!
Όλα πρέπει να γίνουν παράλληλα. Και η ομάδα να διεκδικεί τους στόχους της, αλλά και ο σύλλογος να ενισχύεται σε επίπεδα υποδομών. Έχουμε εκπληκτικές ακαδημίες και θέλουμε η Βόρεια Ελλάδα που παράγει καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές να γίνει δική μας
Ο ίδιος Ιβάν, στην τρίωρη ομιλία του με ερωτήσεις, ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα και το CL, ότι θέλει να τα πάρει κλπ.. Ο άνθρωπος είπε το αυτονόητο για τον ίδιο που δεν ξέρουμε τον χαρακτήρα του. Είπε λοιπόν.
Αν δεν έβαζα ψηλά τον πήχη στην ιδιωτική μου ζωή, δεν θα έκανα αυτά που έκανα. Πάντα βάζω έναν στόχο και βλέπω που μπορώ να φτάσω!!!
Το αναφέρω για την λέξη μεγαλομανία που αναφέρανε τα παιδιά εδώ.
Αν δεν έβαζα ψηλά τον πήχη στην ιδιωτική μου ζωή, δεν θα έκανα αυτά που έκανα. Πάντα βάζω έναν στόχο και βλέπω που μπορώ να φτάσω!!!
Το αναφέρω για την λέξη μεγαλομανία που αναφέρανε τα παιδιά εδώ.
Aigle_Noir έγραψε:Εμένα αντιθετως δε με ενοχλεί καθόλου η μεγαλομανία του. Αντιθέτως. Οι στόχοι πάντα πρέπει να είναι υψηλοί, ώστε όλοι να βελτιώνονται. Δεν είδα πάντως να τάζει και τίποτα Ροναλντίνιους, είπε για τις μεταγραφές ότι θα κάνουμε ο,τι μπορούμε. Δε βλέπω γιατι κάποιος μπορεί να μη συμφωνεί με τα λεγόμενα του.
Συμφωνω... Δεν μπορω να καταλαβω που βρισκεται η "γλυκεια ατασθαλεια της υπερβολης" που ο Σοτος με - σχεδον ποιητικο υφος- περιεγραψε πιο πανω....

Δηλαδη με αυτη την ομαδα , σε αυτο το πρωταθλημα ειναι υπερβολη να ζητας το κυπελλο Ελλαδος ? Ή θεωρειται υπερβολη να περασεις την Μπενφικα ? Ε, τοτε γιατι συμμετεχουμε στους ευρωπαικους θεσμους ? Ποιος ο λογος να παιζουμε στο κυπελο ?
Ειπαμε να στηλιτευουμε οποτε λεει καμμια υπερβολη ο ανθρωπος αλλα οχι και ετσι ... Αυτα περιμενω να εμφυσησει στην ομαδα ο Προεδρος και ο προπονητης ...Τους υψηλους στοχους ...Ποιο θα ειναι το μηνυμα ? Σιγα-σιγα μην πεσουμε κατηγορια και αν θελει ο Θεος και η Παναγια θα περασουμε την Μπενφικα ?
Υ.Γ. Μερικους δεν σας βρισκει κανεις πουθενα... Λεει οτι εχουμε υψηλους στοχους , γκρινια...Παλια ελεγαν "χαμηλα τη μπαλα" , γκρινια παλι γιατι " ΠΑΟΚ εισαι , υπερηφανειες , δεν μασαμε " και ολα τα συναφη...
Μια χαρα μιλησε ο Σαββιδης χτες.
Φτανει με τη μιρλα.
Φτανει με τη μιρλα.
- Sick Bastard
Για τα άλλα, δεν ξέρω, αλλά είναι προφανώς υπερβολή να περάσεις την Μπενφίκα. Κατά πολύ ανώτερη από εμάς ομάδα.
Αλλά τέλος πάντων, δεν θα τον μάθουμε τώρα τον Ιβάν, τα όνειρα δεν απαγορεύονται.
Αλλά τέλος πάντων, δεν θα τον μάθουμε τώρα τον Ιβάν, τα όνειρα δεν απαγορεύονται.