Photis έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό??Κινούμαι στα όρια της πρόκλησης επειδή δε θέλω εύνοια ούτε στο ελάχιστο, ομάδα που να βλέπεται, και κανονικό εξωαγωνιστικό τμήμα (δλδ, scouting, ακαδημίες που να βγάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές και όχι ταλαντούχους ανώριμους παίκτες της 1 έκλαμψης)??? Τι δλδ, πρέπει να γίνω γάβρος???? Ρε πραγματικά το να έχεις διαφορετική άποψη στο φόρουμ έχει καταντήσει κλισέ. Κάποιοι θέλουν τον ΠΑΟΚ όπως τους τον λανσάρουν κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε?? Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει ΟΜΑΔΑΡΑ και να μην έχει αδικίες από τη διαιτησία ΟΥΤΕ και εύνοιες. Μπορεί να γίνει αυτό??? Όσο για το γάβρο, νίκη του Σαββίδη θα είναι να μην ευνοείται ο γάβρος όταν πρέπει να χάσει βαθμούς. Για να πάει μπροστά το πρωτάθλημα του κώλου που έχουμε πρέπει τη διαιτησία ο Σαββίδης να την κάνει να γίνει πιο πενηνταρησια. Αν όχι, τότε ο Σαββίδης προφανώς θα θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του Μαρινάκη (νομίζω αυτό θέλει, δεν είναι βλάκας να βάζει 45 μύρια έτσι!). Αυτά. Τώρα αν ο γάβρος κερδίζει με διαιτησίες εμένα τι με ενδιαφέρει??? Ας τα βλέπουν αυτοί που πρέπει και τα πρόβατα της ομάδας του δαφνοστεφανωμένου gay.navigator11 έγραψε:Photis έγραψε:Ωραία η ομάδα σήμερα, στρωτό ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, αυτοματισμοί τα πάντα όλα. Το λέει άλλωστε και το inpaok.com σε ένα άρθρο του. Μπαλάρα με Στέφενς.
PS. Ποια διαιτησία??? Καθαρά όλα...Ετσι θα περάσουμε το γάβρο με το να γίνουμε χαλίφης στη θέση του χαλίφη!
Με κάθε σεβασμό,έχεις αρχίσει να κινείσαι στα όρια της πρόκλησης,Φώτη.Αγώνες του γαύρου στο Ελλάντα αλήθεια παρακολούθησες καθόλου φέτος;Αν ναι,δεν ξέρω τι να βάλω με το νού μου ...
Απ'αυτά που έχεις ζήσει τόσα χρόνια δηλαδή,βλέποντας ελληνικό πρωτάθλημα,διατυπώνεις την ... ορθολογική σου επιθυμία για τον ΠΑΟΚ.Δηλαδή,αν δεν μπορέσει,στα σχετικά κοντά,μιας και δε μου φαίνεσαι και πολύ πρόθυμος να του δώσεις ευσεβή χρονικά περιθώρια,να σταματήσει την υπέρ των απογόνων εύνοια να μας αδειάζει τη γωνιά ο Σαββίδης.Θα'χει αποτύχει.Δε χρειάζεται περαιτέρω αντιπαράθεση.Καλές γιορτές.