Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
1
1%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
3
4%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
2
3%
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΟΥΚΑΣ
61
80%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
2
3%
ΟΛΙΣΕ
1
1%
ΠΟΖΟΓΛΟΥ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Photis έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Photis έγραψε:Ωραία η ομάδα σήμερα, στρωτό ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, αυτοματισμοί τα πάντα όλα. Το λέει άλλωστε και το inpaok.com σε ένα άρθρο του. Μπαλάρα με Στέφενς.
PS. Ποια διαιτησία??? Καθαρά όλα...Ετσι θα περάσουμε το γάβρο με το να γίνουμε χαλίφης στη θέση του χαλίφη!
:pano:

Με κάθε σεβασμό,έχεις αρχίσει να κινείσαι στα όρια της πρόκλησης,Φώτη.Αγώνες του γαύρου στο Ελλάντα αλήθεια παρακολούθησες καθόλου φέτος;Αν ναι,δεν ξέρω τι να βάλω με το νού μου ...
Και τι σημαίνει αυτό??Κινούμαι στα όρια της πρόκλησης επειδή δε θέλω εύνοια ούτε στο ελάχιστο, ομάδα που να βλέπεται, και κανονικό εξωαγωνιστικό τμήμα (δλδ, scouting, ακαδημίες που να βγάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές και όχι ταλαντούχους ανώριμους παίκτες της 1 έκλαμψης)??? Τι δλδ, πρέπει να γίνω γάβρος???? Ρε πραγματικά το να έχεις διαφορετική άποψη στο φόρουμ έχει καταντήσει κλισέ. Κάποιοι θέλουν τον ΠΑΟΚ όπως τους τον λανσάρουν κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε?? Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει ΟΜΑΔΑΡΑ και να μην έχει αδικίες από τη διαιτησία ΟΥΤΕ και εύνοιες. Μπορεί να γίνει αυτό??? Όσο για το γάβρο, νίκη του Σαββίδη θα είναι να μην ευνοείται ο γάβρος όταν πρέπει να χάσει βαθμούς. Για να πάει μπροστά το πρωτάθλημα του κώλου που έχουμε πρέπει τη διαιτησία ο Σαββίδης να την κάνει να γίνει πιο πενηνταρησια. Αν όχι, τότε ο Σαββίδης προφανώς θα θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του Μαρινάκη (νομίζω αυτό θέλει, δεν είναι βλάκας να βάζει 45 μύρια έτσι!). Αυτά. Τώρα αν ο γάβρος κερδίζει με διαιτησίες εμένα τι με ενδιαφέρει??? Ας τα βλέπουν αυτοί που πρέπει και τα πρόβατα της ομάδας του δαφνοστεφανωμένου gay.

Απ'αυτά που έχεις ζήσει τόσα χρόνια δηλαδή,βλέποντας ελληνικό πρωτάθλημα,διατυπώνεις την ... ορθολογική σου επιθυμία για τον ΠΑΟΚ.Δηλαδή,αν δεν μπορέσει,στα σχετικά κοντά,μιας και δε μου φαίνεσαι και πολύ πρόθυμος να του δώσεις ευσεβή χρονικά περιθώρια,να σταματήσει την υπέρ των απογόνων εύνοια να μας αδειάζει τη γωνιά ο Σαββίδης.Θα'χει αποτύχει.Δε χρειάζεται περαιτέρω αντιπαράθεση.Καλές γιορτές.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εκοψε κι αλλα οφσαιντ και σε μας αυτος///μαλλον κοιμοτανε...εννοειται ευνοια δε θελουμε..αλλα μην παμε στο αλλο ακρο..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

navigator11 έγραψε:

Απ'αυτά που έχεις ζήσει τόσα χρόνια δηλαδή,βλέποντας ελληνικό πρωτάθλημα,διατυπώνεις την ... ορθολογική σου επιθυμία για τον ΠΑΟΚ.Δηλαδή,αν δεν μπορέσει,στα σχετικά κοντά,μιας και δε μου φαίνεσαι και πολύ πρόθυμος να του δώσεις ευσεβή χρονικά περιθώρια,να σταματήσει την υπέρ των απογόνων εύνοια να μας αδειάζει τη γωνιά ο Σαββίδης.Θα'χει αποτύχει.Δε χρειάζεται περαιτέρω αντιπαράθεση.Καλές γιορτές.
Την αντιπαράθεση που λες εγώ τη λέω συζήτηση.:) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φίλε μου. Ο καθένας με τις απόψεις του. Συμφωνώ μαζί σου για τα τετριμμένα στο πρωτάθλημα, το θέμα είναι ΑΝ θα το κάνει! Κανένας να μην μας αδειάζει τη γωνιά, εφόσον είμαστε στην πλειονότητα ευχαριστημένοι με αυτά που προσφέρει και ΚΥΡΙΩς είναι ευχαριστημένος αυτός με το γεγονός ότι η εταιρεία του μπορεί να του αποφέρει κέρδη σε βάθος χρόνου γιατί να φύγει? Η λαϊκή βάση αποδεδειγμένα (δυστυχώς) λόγω αρκετών παραγόντων απέτυχε. Έχουμε καλύτερη λύση? Δε νομίζω. Απλά δεν κατανοείς και εσύ και πολλοί εδώ πως η κριτική δε σημαίνει θέλω να φύγει ο ένας ή ο άλλος.Ούτε οι διαπιστώσεις. Καλές γιορτές και σε εσένα και στην οικογένεια σου.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Φωτη καπου κανεις κατι λαθος,πως τολμας να συγκρινεις ενα λαθος σφυριγμα λογω του οτι ο εποπτης ηταν σε λαθος θεση με τα οργια που βλεπουμε σε αλλα ματς;πως τολμας να βλεπεις μια λαθος αποφαση διαιτητη υπερ σου κ να μην αναφερεις τις τρεις κατα σου;αν θελεις κ γουσταρεις να εισαι αντικειμενικος να τα λες ολα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Είπα εγώ ότι δεν υφίσταται αδικία κατά της ομάδας μας? Το πως τολμώ όταν το γράφεις το λες σαμπώς και έκανα αδίκημα 1ου βαθμού :lol: :lol: :lol: !! Τέλοσπαντων, τολμώ, είμαι θαρραλέος! :lol: :lol:
Είπα δεν θέλω εύνοια. Σου είπα είμαι ο ευνοημένος του πρωταθλήματος??? Σου είπα δεν αδικούμαι???? Ας είμαστε σοβαροί. Το 1ο που πρέπει να αλλάξει ο Σαββίδης είναι το διαιτητικό κατεστημένο. Αυτό ευθύνεται για την κατάντια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

-Δεν μας δίνει πέναλτι να γίνει το 2-0 να τελειώνει το παραμύθι.
-Δεν μας δίνει πέναλτι στο κόρνερ μετά από αυτό που σκοράραμε που ο αμυντικός έχει πάρει τον Κλάους αγκαζέ και του κάνει την φανέλα XXXXL.Το έδειξε η nova σε replay.
-O Γλύκος δεν κάνει πέναλτι.
-Το γκολ της Λειβαδιάς κανονικό.

Αντικειμενικοί όλου του κόσμου ενωθείτε.Ο ΠΑΟΚ είναι 10 βαθμούς από την κορυφή,μόνο επειδή δεν έχει ομάδα και ευνοείται από την διαιτησία.Κάντε το μότο σας και αδειάστε μας την γωνιά.Κ είναι και κάτι βόδια σαν τον Τσορμπατζόγλου και σας δίνουν και βήμα να μιλάτε.

Δώστε μου το πέναλτι με τον ΟΦΗ,μετρήστε μου το γκολ με τον Απόλλωνα (και δώστε μου και το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο),δώστε μου το πέναλτι το σημερινό και πάρτε το γαμωγκολ του Λεβαδειακού να χαρεί η ψυχή σας. Αντικειμενικοί του κώλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 22 Δεκ 2013, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί ότι αδικούμαστε πολύ περισσότερο απ ότι ευνοούμαστε σαν ομάδα????ΚΑΝΕΙΣ νοήμων άνθρωπος νομίζω!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πέστα ρε Οντι να αγιάσει το στόμα σου!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μάλλον μας ψεκάζουν γιατί μερικοί γράφουν εδώ μέσα πράγματα που μου φαίνονται τελείως παράλογα. "Σφαγή του Λεβαδειακού" (!!!) Αυτό που είδα εγώ είναι:
1. Δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο, ένα όταν κατεβάζουν τον Αθανασιάδη σε κόρνερ που χτυπήσαμε και ένα σε πεντακάθαρο, τεντωμένο χέρι του αμυντικού. Προφανώς η χούντα του Μαριδάκη έχει απαγορέψει στους διαιτητές να μας δίνουν την εσχάτη των ποινών, μετά το πέναλτυ που μας έδωσε στα Γιάννινα ο Σπάθας και την μετέπειτα σιωπηρή τιμωρία του.
2. Η φάση που διώχνει ο Γλύκος σε κόρνερ είναι πεντακάθαρη απόκρουση.
3. Το γκολ του Λεβαδειακού που ακύρωσε ήταν κανονικό. Off - side ήταν ο φορ και όχι ο σκόρερ.
4. Οφ-σαιντ που δεν ήταν σφύριξε και εις βάρος μας. Θυμαμαι ένα του Τζιόλη από δεξιά και ένα του Lino από αριστερά (όλα στο β΄ μέρος).
Αγωνιστικά η ομάδα ήταν πολύ μέτρια. Το 4-4-2 με τους δύο πεθαμένους φορ (Σαλπι και Αθανασιάδη) και τους δύο σκασμένους χαφ (Τζιόλη και Λάζαρ) ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα αποδώσει. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε από κόρνερ με κεφαλιά του Κατσικά, αλλά απο κει και μέχρι το 70΄που μπήκε ο Vukic δεν κάναμε καμία καλή επιθετική προσπάθεια. Ο Στοχ πάντως έχασε την ευκαρία του αγώνα στο 33΄.
Μετά την είσοδο του Vukic και όταν ο μέτριος μέχρι τότε Λουκάς έκανε δυο παρόμοιες μπούκες απο δεξιά και γυρίσματα στο ύψος του πέναλτυ φτάσαμε στο εύκολο γκολ. Επιτέλους είδαμε την ομάδα να παίζει (σ' αυτές τι δύο φάσεις) με δεξί εξτρέμ. Από αριστερά ο Στοχ προσθεσε άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση στο δυναμικό του.
Ανέβηκε ο Λάζαρ στο β΄, βοήθησε ο Vukic, βοήθησε επιθετικά ο Κίτσιου, αλλά αμυντικά συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αντικειμενικοί, Ανυπόμονοι και Ξερόλες.
Ουτως ειπείν, τζάμπα μάγκες.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΤΣΙΣΟΥΝ" ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ......

επικεφαλιδα απο fcpaok.gr ολο το ζουμι...

στην τελικη ειμαι σιγουρος οτι το γκολ στο οφσαιντ της λειβαδιας δεν θα εμπαινε και θα το εβγαζε ο γλυκος αν υπηρχε φαση, αλλα ειναι ως μη γενομενη αφου σφυριξε πριν κανει το σουτ ο επιθετικος τους. κατι αναλογο μας ειπανε και για την κεφαλια του νεσιντ οτι ηταν μη γενομενη η φαση αφου ο διαιτητης σφυριξε πριν παει η μπαλα γκολ...

κατα τα αλλα ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

δεν αναφεραμε και οτι σε ενα φαουλ στηνει το τοίχος του λεβαδειακού 1,5 μετρο πιο πισω

ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΑΩ ΕΤΣΙ :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
wrathchild

Δημοσίευση από wrathchild »

stelyk έγραψε:ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΤΣΙΣΟΥΝ" ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ......

επικεφαλιδα απο fcpaok.gr ολο το ζουμι...

στην τελικη ειμαι σιγουρος οτι το γκολ στο οφσαιντ της λειβαδιας δεν θα εμπαινε και θα το εβγαζε ο γλυκος αν υπηρχε φαση, αλλα ειναι ως μη γενομενη αφου σφυριξε πριν κανει το σουτ ο επιθετικος τους. κατι αναλογο μας ειπανε και για την κεφαλια του νεσιντ οτι ηταν μη γενομενη η φαση αφου ο διαιτητης σφυριξε πριν παει η μπαλα γκολ...

κατα τα αλλα ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...

:nairepaok:
Τα είπες όλα. Μπράβο σου φίλε μου με καλύψεις πλήρως.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

επισης τωρα που ξαναειδα τις φασεις το γκολ του κατσικα δεν επρεπε να μετρησει ηταν οφσαιντ ο σαλπι :twisted:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ένα μάτς που είχαμε να χάσουμε από οτι να κερδίσουμε!Μέτριο σε γενικες γραμμές,Με την κούραση να κυριαρχή περισσότερο απο καθε αλλη φορά!Πρέπει να ανανεώσουμε τα μυαλά μας με καινούργιους παίχτες για την καινούργια χρονιά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”