Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
1
1%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
3
4%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
2
3%
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΟΥΚΑΣ
61
80%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
2
3%
ΟΛΙΣΕ
1
1%
ΠΟΖΟΓΛΟΥ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 76

paoki1985

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από paoki1985 »

trel@menos έγραψε:νταξει του χρονου θα φερουμε τον μουρινιο αφου δεν σας κανει ουτε ο στεφενς.
Είσαι απλά κολλημένος
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

...ειπε ο τυπος που το καλοκαιρι επεμενε να παρουμε για προπονητη τον αγγελο. (και ειμαι αγγελοσκυλο)
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

καλα ας ειμασταν 2-3 ποντους απο τον γαυρο και θα σας ελεγα εγω αν σας πειραζει που εκοψε με οφσαιντ τον λεβαδειακο...
Τοτε να σας εβλεπα...τωρα κλαιν μαιν...ειτε κερδισουμε ειτε χχασουμε παλι δευτεροι θα ερθουμε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

eorptol έγραψε:Η φαντασία σου καλπάζει μέχρι οτι θελουμε να γίνει ΓΑΒΡΟΣ στην θεση του γαβρου
Steffens go home photis speaking .....
Λες ότι δε θέλει ο Σαββίδης??? Άλλο αν μπορεί... Εδώ θα είμαστε (αν γίνει καταφέρουμε να μην αδικούμαστε δηλαδή). eorptol βλέπεις φαντάσματα, ποιος είπε να φύγει ο Στέφενς. Απλά για ηλίθιο δε θέλω να με περνάνε. Κατανοητό?
:pano:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sourmenetes έγραψε:Ετσι ακριβως photi...
Το αρθρο ομως του τσορμπατζογλου προχθες δε σε χαλασε...
Εγινε 20-2 το σκορ???
Καθόλου γιατί ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Αν δεν την ακούσει ο μεγαλομέτοχος δεν πρόκειται να μάθει. Τώρα αν συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος η απάντηση είναι στα βασικά αλλά είπα τον λόγο ο οποίος είναι εντελώς διαφορετικός από τον λόγο που τα γράφει ο Τζορμπατζόγλου. Εκείνος τα γράφει γιατί είναι στην απ 'έξω, εγώ τα δέχομαι γιατί απλά δε βλέπω εξέλιξη εδώ και 1,5 χρόνο. Μπορεί σε μισό χρόνο να δω εξέλιξη ως τότε δικαιούμαι να έχω τις αμφιβολίες μου. Σήμερα θα έβαζα το άρθρο από την άλλη πλευρά αλλά είπα να μην φανώ πάλι ο ΚΑΚΟΣ που διαταράσσει την "ησυχία" των συνοπαδών μου!
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

στον αγωνα με τον Απολλωνα ο Κυζας εφαγε λιγοτερο κραξιμο απο τον Θανο...σημεια των καιρων...
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

trel@menos έγραψε:...ειπε ο τυπος που το καλοκαιρι επεμενε να παρουμε για προπονητη τον αγγελο. (και ειμαι αγγελοσκυλο)
Εσύ είσαι αγγελόσκυλο???χαχαχα..οκ. Αυτό το προσπερνάω και δεν έχει καμία σημασία. Όταν ήταν να γίνει επιλογή προπονητή είπα ότι με τα ονόματα που ακούγονται, αν δε μπορείς να φέρεις τον Στέβενς, η καλύτερη λύση είναι ο Άγγελος. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δε βλέπω αυτά που νόμιζα ότι θα δώ. Κατάλαβες?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:
eorptol έγραψε:Η φαντασία σου καλπάζει μέχρι οτι θελουμε να γίνει ΓΑΒΡΟΣ στην θεση του γαβρου
Λες ότι δε θέλει ο Σαββίδης??? Άλλο αν μπορεί... Εδώ θα είμαστε (αν γίνει καταφέρουμε να μην αδικούμαστε δηλαδή). eorptol βλέπεις φαντάσματα, ποιος είπε να φύγει ο Στέφενς. Απλά για ηλίθιο δε θέλω να με περνάνε. Κατανοητό?
Ποιος σε περναει ηλιθιο ο στεφενς;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κακώς δεν δόθηκε offside, κακώς όμως ΚΑΙ ο παίκτης των αντιπάλων ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ τη φάση, αφού το σημαιάκι είχε σηκωθεί ΠΟΛΥ νωρίτερα.

ΥΓ. Επική μπηχτή Stevens στη συνέντευξη τύπου.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

paoki1985 έγραψε:
trel@menos έγραψε:...ειπε ο τυπος που το καλοκαιρι επεμενε να παρουμε για προπονητη τον αγγελο. (και ειμαι αγγελοσκυλο)
Εσύ είσαι αγγελόσκυλο???χαχαχα..οκ. Αυτό το προσπερνάω και δεν έχει καμία σημασία. Όταν ήταν να γίνει επιλογή προπονητή είπα ότι με τα ονόματα που ακούγονται, αν δε μπορείς να φέρεις τον Στέβενς, η καλύτερη λύση είναι ο Άγγελος. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δε βλέπω αυτά που νόμιζα ότι θα δώ. Κατάλαβες?
δωσε και λιγο χρονο στον προπονητη...ηδη η ομαδα παιζει πολυ πιο επιθετκα ,χωρις να εχει και το καλυτερο υλικο που θα μπορουσε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω θα πω την κακια μου και κραξτε με αλλα μετα το σημερινο θεαμα δε μπορω να πω τιποτα αλλο.

Εγω αν ζουσα Ελλαδα θα ελεγα στον Στεφενς αν μπορει παρακαλω οταν ειναι να κατεβασει την ομαδα ετσι οπως σημερα να μου το λεει απο πριν να ξερω να μην ερθω στο γηπεδο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το formation/συνθεση. Αυτα.

Κατα τα αλλα ουτε αξιο σχολιασμου το ματς.
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Photis »

eorptol έγραψε:
Photis έγραψε:
Ποιος σε περναει ηλιθιο ο στεφενς;
Όχι φυσικά, εκείνος αυτό ξέρει αυτό κάνει. Κάνει λάθη αλλά έχει κι αυτός τις δικαιολογίες του.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

CCCP έγραψε:Εγω θα πω την κακια μου και κραξτε με αλλα μετα το σημερινο θεαμα δε μπορω να πω τιποτα αλλο.

Εγω αν ζουσα Ελλαδα θα ελεγα στον Στεφενς αν μπορει παρακαλω οταν ειναι να κατεβασει την ομαδα ετσι οπως σημερα να μου το λεει απο πριν να ξερω να μην ερθω στο γηπεδο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το formation/συνθεση. Αυτα.

Κατα τα αλλα ουτε αξιο σχολιασμου το ματς.
ο ΠΑΟΚτσης πρεπει,αν μπορει οικονομικα, να ειναι παντα στη θεση του...ο πελατης μπορει να επιλεγει...
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Μια απο τα ιδια παλι.Απο το παιχνιδι Λουκας μονο.
Αυριο η γαβροφυλαδες θα γραφουν για το πεναλντι και καθαρο γκολ.
Δε κοιτανε τα χαλια τους τι παιρνουν σε καθε παιχνιδι αυτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Κυρ 22 Δεκ 2013, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

rainmaker έγραψε:Κακώς δεν δόθηκε offside, κακώς όμως ΚΑΙ ο παίκτης των αντιπάλων ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ τη φάση, αφού το σημαιάκι είχε σηκωθεί ΠΟΛΥ νωρίτερα.

ΥΓ. Επική μπηχτή Stevens στη συνέντευξη τύπου.
ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΕΦΕΝΣ!!! ;) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”