Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο κλώνος του James Harden δεν είπε ότι δεν ασχολείται πια με τον ΠΑΟΚ γιατί φερόμαστε χάλια στον Γκαρσία? Χτύπησε και το τόπικ των μεταγραφών με την ατάκα της χρονιάς ότι ο Φορτούνης είναι καλύτερος του Κούδα(?!???!! )...Μ'αυτά που διαβάζουμε πρωινιάτικα θα μας βγει η φέτα μαρμελάδα απ'το στόμα...Ηarden? είσαι θεούλης φίλε, τρολάρεις ασύστολα μου φαίνεται όπως και ο φίλος μου ο Κεν που γράφει τελευταία...
sotos26 έγραψε:Ο κλώνος του James Harden δεν είπε ότι δεν ασχολείται πια με τον ΠΑΟΚ γιατί φερόμαστε χάλια στον Γκαρσία? Χτύπησε και το τόπικ των μεταγραφών με την ατάκα της χρονιάς ότι ο Φορτούνης είναι καλύτερος του Κούδα(?!???!! )...Μ'αυτά που διαβάζουμε πρωινιάτικα θα μας βγει η φέτα μαρμελάδα απ'το στόμα...Ηarden? είσαι θεούλης φίλε, τρολάρεις ασύστολα μου φαίνεται όπως και ο φίλος μου ο Κεν που γράφει τελευταία...
"Με τον Σικαμπαλα σε κέφια μπροστά από τον λαζάρ και με τον λουκά από δίπλα στο 4-2-3-1 η παε ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κόβει εισιτήρια και για την προπόνηση!? Αν πάρουμε και τον Κώστας Φορτούνη για αριστερά θα χαθεί στην κυριολεξία η μπάλα. Τον παρακολουθώ όπου και να παίζει είναι καλύτερος από τον Κούδα πιστέψτε με."
Ρε αγόρι μου που βλέπεις ότι ο Φορτούνης θα παίξει στην κορυφή του κέντρου για Σικαμπάλα μιλάω και ναι είναι καλύτερος του Κούδα σε έπιασα από τον λαιμό να σε αναγκάσω να το αποδεκτής η πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις για να μου αλλάξεις άποψη?
Κάνε την δουλειά σου στο forum όπως νομίζεις καλύτερα και άσε με έμενα
κατι ακουσα και γω οτι σημερα ο ιβαν θα ανακοινωσει κατι πολυ σημαντικο.η κατι με τα χρεη η μεταγραφαρα! σας παρακαλω ομως μην κρινετε απο τοσο νωρις για το τι μεταγραφες θα κανουμε γιατι θα σκασει κανα δυνατο!μην λετε οτι δεν χωνει χρημα για μεταγραφες αφου τα εσοδα της ομαδας ειναι μικρα σε σχεση με του γαυρου που φετος το μονο που εκανε ηταν ο σαβιολα,αν εμεις ειχαμε 3 χρονια στους ομιλους θα ειχαμε τα 5πλασια εσοδα απο οτι τωρα.αλλο να περνεις 10 εκ και αλλο 50-60 εχουμε και τα χρεη!
sotos26 έγραψε:Ο κλώνος του James Harden δεν είπε ότι δεν ασχολείται πια με τον ΠΑΟΚ γιατί φερόμαστε χάλια στον Γκαρσία? Χτύπησε και το τόπικ των μεταγραφών με την ατάκα της χρονιάς ότι ο Φορτούνης είναι καλύτερος του Κούδα(?!???!! )...Μ'αυτά που διαβάζουμε πρωινιάτικα θα μας βγει η φέτα μαρμελάδα απ'το στόμα...Ηarden? είσαι θεούλης φίλε, τρολάρεις ασύστολα μου φαίνεται όπως και ο φίλος μου ο Κεν που γράφει τελευταία...
"Με τον Σικαμπαλα σε κέφια μπροστά από τον λαζάρ και με τον λουκά από δίπλα στο 4-2-3-1 η παε ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κόβει εισιτήρια και για την προπόνηση!? Αν πάρουμε και τον Κώστας Φορτούνη για αριστερά θα χαθεί στην κυριολεξία η μπάλα. Τον παρακολουθώ όπου και να παίζει είναι καλύτερος από τον Κούδα πιστέψτε με."
Ρε αγόρι μου που βλέπεις ότι ο Φορτούνης θα παίξει στην κορυφή του κέντρου για Σικαμπάλα μιλάω και ναι είναι καλύτερος του Κούδα σε έπιασα από τον λαιμό να σε αναγκάσω να το αποδεκτής η πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις για να μου αλλάξεις άποψη?
Κάνε την δουλειά σου στο forum όπως νομίζεις καλύτερα και άσε με έμενα
Ηρεμηστε και οι δυο.
Δε θα γινει αλλη προειδοποιηση.Ο καθενας μπορει να λεει αυτο που νομιζει χωρις να παραβιαζει τους ορους του φορουμ.
λοιπον αφου δεν παιρνουμε στοπερ,οποτε κατσουρ-βιτορ-τζαβε-κατσικας(και ισως ΑΝ χρειαστεί σκονδρας)εκει,πρεπει να γεμισουμε ποιοτητα κ ταχυτητα μπροστα.
λογικα παμε για 6αρι-8αρι-10αρι-9αρι κ ισως(εγω θα ηθελα οπωσδηποτε) και ενα εξτρεμ
G10RG0$ έγραψε:Γυρνάω σήμερα από Φρανκφούρτη και βλέπω Βρύζα και Τσιτσιακοφ..
Ο Φορτούνης παίζει Άιντραχτ? Ποίοι άλλοι είναι εκεί γύρω?
Αν δεν κάνω λάθος από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης γίνονται οι ανταποκρίσεις για πάρα πολλές πτήσεις απ'όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Οπότε ο μεταγραφικός στόχος δεν πρέπει να είναι απαραίτητα από τη Φρανκφούρτη ή εκεί κοντά...
Αν ο ΠΑΟΚ πάρει Σικαμπάλα ως 10άρι, δε με νοιάζει ποιους θα πάρει στις θέσεις 6 και αμυντικού. Αυτός ο παίκτης επιβάλλεται να γυρίσει κατα την γνώμη μου, και το καλοκαίρι ο Βιεϊρίνια. Γενικά η Αίγυπτος έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά, υστερώντας στους αμυντικογενείς και στην τακτική παιδεία. Δεν είναι μόνο οι παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ (Μαγκντί, αδελφοί Χασάν, Σάμπρι, Σικαμπάλα) και πολύ φθηνά μάλιστα, αλλά και τόσοι άλλοι, που μπορούν να βρεθούν εφόσον υπάρξει σοβαρό σκάουτινγκ. Στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων ή στα ντέρμπι μέσω του ίντερνετ ή σε εκτεταμένα στιγμιότυπα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξεχωρίσει εύκολα το ταλέντο τους, αλλά και την αναρχία στο παιχνίδι τους, μιας που δεν είναι πρωτάθλημα πλήρως επαγγελματικό. Υπάρχει ένα θέμα στους χαρακτήρες, όμως είναι στο χέρι μιας σοβαρής ομάδας να τους βελτιώσει. Οι περισσότεροι εκεί , όπως και ο Σικαμπάλα έχουν κάτι περίεργα συμβόλαια όπου το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων το παίρνουν οι μάνατζερ και τους έχουν σαν δούλους να παίζουν για την πάρτη τους. Αυτό είχε συμβεί και στο παλικαράκι τον Σικαμπάλα, που ήταν νεαρός όταν ήρθε και το μόνο που ήθελε ήταν να παίξει μπαλίτσα. Η ομάδα τότε δεν είχε ούτε καν μεταφραστή για να υπάρχει επικοινωνία και στήριξη προς τον παίκτη, που δεν γνώριζε τη στάση της ομάδας απέναντί του και ούτε θέματα πληρωμών. Οποιοσδήποτε σε μια ξένη, χωρίς να γνωρίζει ούτε Αγγλικά, σε ένα κλίμα αβεβαιότητας, δε θα μπορούσε να αποδώσει, αλλά και να βγάλει τον καλό του εαυτό. Όσο για τις συνθήκες στην Αίγυπτο για ποδόσφαιρο είναι τριτοκοσμικές, παρόλο που υπάρχει προσέλευση στα γήπεδα.