Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Gtks, ειπες οτι ο Φορτουνης ειναι καλυτερος του Κουδα η εγω καταλαβα λαθος;
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Για τον Σικαμπάλα μιλάει, οπότε ας μην το συνεχίσετε...
Ντίνος
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Για τον Σικαμπάλα μιλάει, οπότε ας μην το συνεχίσετε...
Ντίνος
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αφού όλοι λένε ονόματα ας πω και εγώ.
Simeon Slavchev
Η θέση που (υποτίθεται ότι) παίζει είναι κόφτης. Επειδή τώρα, δεν τον κόβω για "πίτμπουλ" λέω ότι είναι μια χαρά 8άρι (Box to box που λένε και οι του φούτμπολ μάνατζερ). Είναι μόλις 20, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια και έχει τεράστια μεταπωλητική αξία ΑΝ φυσικά ΞΕΡΕΙΣ πως γίνονται αυτά (που εμείς δεν).
Είναι και στη "γειτονιά" μας οπότε τα σκαουτέρια μας ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον ξέρουν.
[youtube]bMEF8TU-lRU[/youtube]
Φυσικά τον θέλουν ήδη κάμποσοι αλλά με τους καλούς παίκτες έτσι είναι πάντα. Τώρα ΠΟΣΟ έχει ; Αυτό το 1 εκ μου φαίνεται ΛΟΓΙΚΟ ποσό, ειδικά αν είναι κας. Πάντως και παραπάνω άμα πάει δεν θα μου κάνει εντύπωση. Ο παίκτης πάντως να κάτσει άλλη χρονιά στη Λίτεξ το βλέπω απίθανο. Αν όχι τώρα, το καλοκαίρι έφυγε.
Simeon Slavchev
Η θέση που (υποτίθεται ότι) παίζει είναι κόφτης. Επειδή τώρα, δεν τον κόβω για "πίτμπουλ" λέω ότι είναι μια χαρά 8άρι (Box to box που λένε και οι του φούτμπολ μάνατζερ). Είναι μόλις 20, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια και έχει τεράστια μεταπωλητική αξία ΑΝ φυσικά ΞΕΡΕΙΣ πως γίνονται αυτά (που εμείς δεν).
Είναι και στη "γειτονιά" μας οπότε τα σκαουτέρια μας ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον ξέρουν.

[youtube]bMEF8TU-lRU[/youtube]
Φυσικά τον θέλουν ήδη κάμποσοι αλλά με τους καλούς παίκτες έτσι είναι πάντα. Τώρα ΠΟΣΟ έχει ; Αυτό το 1 εκ μου φαίνεται ΛΟΓΙΚΟ ποσό, ειδικά αν είναι κας. Πάντως και παραπάνω άμα πάει δεν θα μου κάνει εντύπωση. Ο παίκτης πάντως να κάτσει άλλη χρονιά στη Λίτεξ το βλέπω απίθανο. Αν όχι τώρα, το καλοκαίρι έφυγε.
επειδή ο προηγούμενος που μας ήρθε απο τα αζήτητα της Πορτογαλίας φαίνεται ότι βγαίνει λίρα εκατό, επειδή φαίνεται ότι είναι για δώσιμο για να ελαφρυνθεί η ομάδα απο το συμβόλαιο του και επειδή είναι ΚΑΙ Ολλανδός.....
http://www.transfermarkt.co.uk/en/zakar ... 23349.html
(τα τελευταία χρόνια έπαιζε πιο πολύ ώς 10αρι./.....)
Μετά στο 6/8 που αιτήθηκε ο Σώτος, χθές έβλεπα αυτόν http://www.transfermarkt.co.uk/en/albin ... 49275.html
να μπαίνει αλλαγή. Όχι σφαιράτος, αλλά πολλλά, πάρα πολλλά καντάρια μπάλας............
και συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι....
ΥΓ: Επίσης όμορφη η περίπτωση που θέτει ο Αγγελόκαρδος, αλλά θα θέλει όντως κανα χαρτί.......
ΥΓ2: Απο Ελλάδα όπως τα έβγαλε ένα παλικάρι παραπάνω, Ζέκα (εργαλείο πολυθεσίτης), Κουρμπέλης (νεξτ μπιγκ θινγκ πιστεύω στην Ελλ. άμυνα) και Καραγκούνης που λήγει συμβόλαιο και καλύτερα αυτόν παρα τον άλλο τον Καραγκούνη!!
ΥΓ2: Επίσης για 6/8 ο Θαπατέρ είναι όντως πολύ καλή περίπτωση, αλλά προσωπικά έχω φάει κόλλημα με τον Σουηδό......και Ντε Ζεόυ εννοείται!!!

http://www.transfermarkt.co.uk/en/zakar ... 23349.html
(τα τελευταία χρόνια έπαιζε πιο πολύ ώς 10αρι./.....)
Μετά στο 6/8 που αιτήθηκε ο Σώτος, χθές έβλεπα αυτόν http://www.transfermarkt.co.uk/en/albin ... 49275.html
να μπαίνει αλλαγή. Όχι σφαιράτος, αλλά πολλλά, πάρα πολλλά καντάρια μπάλας............
και συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι....
ΥΓ: Επίσης όμορφη η περίπτωση που θέτει ο Αγγελόκαρδος, αλλά θα θέλει όντως κανα χαρτί.......
ΥΓ2: Απο Ελλάδα όπως τα έβγαλε ένα παλικάρι παραπάνω, Ζέκα (εργαλείο πολυθεσίτης), Κουρμπέλης (νεξτ μπιγκ θινγκ πιστεύω στην Ελλ. άμυνα) και Καραγκούνης που λήγει συμβόλαιο και καλύτερα αυτόν παρα τον άλλο τον Καραγκούνη!!
ΥΓ2: Επίσης για 6/8 ο Θαπατέρ είναι όντως πολύ καλή περίπτωση, αλλά προσωπικά έχω φάει κόλλημα με τον Σουηδό......και Ντε Ζεόυ εννοείται!!!

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Gtks επειδή και το τρολαρισμα έχει τα όρια του είναι δυνατόν να γράφεις τον ΠΑΟΚ με μικρά και τον Μπά με κεφαλαία;
Αφου το εγραψαν οι εφημεριδες και οι ιστοτοποι
Ο ΠΑΟΚ θα παρει παιχτες με μεταγραφη και οχι δανεικους
Εγω θελω αυτον: http://www.transfermarkt.co.uk/en/milos ... 60285.html
Αν και κατι μου λεει οτι στον Ατρομητο θα καταληξουμε...
Ο ΠΑΟΚ θα παρει παιχτες με μεταγραφη και οχι δανεικους
Εγω θελω αυτον: http://www.transfermarkt.co.uk/en/milos ... 60285.html
Αν και κατι μου λεει οτι στον Ατρομητο θα καταληξουμε...
Παντως προβλεπεται η τρελλη ξενερα η αποθεωση,μεση οδος δεν προβλεπεται.
Υ.Γ lalkovic who?
Υ.Γ lalkovic who?
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, Μίλαν Λάλκοβιτς, που ανήκει στην Τσέλσι και παίζει στη Γουόλσολ, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.
Oπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" το τελευταίο διάστημα εξετάζεται η περίπτωση του διεθνή Σλοβάκου μεσοεπιθετικού Μίλαν Λάλκοβιτς που ανήκει στην Τσέλσι, αγωνίζεται όμως στην Γουόλσολ. Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας κάτω των 21 ετών, έχει σταθερή παρουσία στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας, αλλά και ενεργό χρόνο συμμετοχής με την Γουόλσολ.
Ο Λάλκοβιτς γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1992 στην Σλοβακία. Αγωνίζεται και ως επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα. Το συμβόλαιο δανεισμού του με την Γουόλσολ λήγει στις 4 Ιανουαρίου του 2014, σε λίγες ημέρες από σήμερα. Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.
Το όνομα του διεθνή Σλοβάκου έχει συζητηθεί στον ΠΑΟΚ και είναι ένας από τους παίκτες που παρά το νεαρό της ηλικίας τους (είναι 21 ετών), έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της ομάδας. Με τη Γουόλσολ που λήγει το συμβόλαιο του στις αρχές Ιανουαρίου, έχει αγωνιστεί αυτή την σεζόν σε 18 παιχνίδια εκ των οποίων στα 12 ήταν βασικός. Μάλιστα έχει σημειώσει και 4 γκόλ, ενώ δεν έχει δεχθεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.
Την προηγούμενη σεζόν (2012-2013) έπαιξε δανεικός στην πορτογαλική Γκιμαράες όπου είχε λίγα λεπτά συμμετοχής, μόλις 126. Πάντως, στην Γουόλσολ τα λεπτά συμμετοχής του είναι πολύ περισσότερα. Πρόκειται για έναν παίκτη που ανήκει στην Τσέλσι από το 2007 και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο Λάλκοβιτς, εφόσον συμφωνήσει ο Δικέφαλος με την Τσέλσι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιανουαρίου για να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας κι αν αποφασιστεί θα αποκτηθεί ως δανεικός.
http://www.sport.gr
- efthimis_paok
Και Παοκτσης ρε φίλε, ΠαοκΤΣης.Gtks έγραψε:Μερικά άτομα που δεν με γουστάρουν και με θωρούν και αντιπαοκτζι κιόλας να σκεφτούν ότι ο πρόεδρος του παοκ συζητούσε να πάρει «πελέ» πριν εμφανιστώ εγώ εδώ και θα λέγατε και μπράβο!?
Τώρα άρχισαν να μιλάνε για τα χρέη του παοκ παίχτες όπως ο ΜΠΑ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σας πειράζει που πιέζω για Σικαμπάλα? Αυτό το όνομα με έφερε πίσω στην ομάδα ουσιαστικά και αν φύγω τι περιμένετε ότι θα κερδίσετε κάτι περισσότερο από έναν παίχτη που δεν θα παίξει βασικός στον γαύρο ε τότε πώς να σας χαρακτηρίσω?
Βασικά για προπονητή που φαγωθήκατε δεν έχω δει καλύτερο από τον BΟLΟΝΙ και τον θέλω πίσω δεν σας αρέσει δικαιώμα σας.
Φίλε μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ. Κανέναν "αγώνα" δεν κάνεις. Τη γνώμη σου λες. ΔΕΝ είναι αγώνας.
Επίσης το ΠΑΟΚ γράφεται με ΚΕ-ΦΑ-ΛΑΙ-Α.
Angelheart

ρε gtks αν μπορεις πιεσε λιγο για diego capel που του εχω αδυναμια.πες μου ομως αν μπορεις να απευθυνθω στον αγιο βασιλη αν ειναι, οσο προλαβαινω τουλαχιστον.
'Ολο το ζουμι της υποθεσης!Πολυ σωστοςsotos26 έγραψε:.Τα χουμε πει 100 φορές, ο ΠΑΟΚ θέλει 2-3 παίχτες πρώτης γραμμής ούτε παίχτες για βάθος ούτε για ύψος ούτε για την 9η διάσταση , αν δεν έχουν τα λεφτά να πάρουν 3 λοιπόν, ας πάρουν ένα και καλό, αν δεν έχουν ούτε για ένα, να μη πάρουν κανένα. Να βάλουμε τον Κάτσε και τον Πόζογλου όχι το κάθε παλτό 30+ που κάνει καριέρα στη μετριότητα.

- Dinos_Liverpool
Θα είναι πολύ καλύτερα να μας τα γράφει μία φορά ο φίλος, από το να τον τσιγκλάτε και να μας τα επαναλαμβάνει...
Πάντως, το έχεις στο αίμα σου και συ, ρε Ken, το τρολαρισματάκι και το πείραγμα...
Πάντως, το έχεις στο αίμα σου και συ, ρε Ken, το τρολαρισματάκι και το πείραγμα...
- buffalobill4
Οσοι ασχολουνται με το μεταγραφικο σχεδιασμο ΠΡΕΠΕΙ να σκαναρουν την αγορα των Βαλκανιων. Το ειπα και το ξαναλεω. Βρισκεις ταλεντα με λογικη τιμη τα οποια φυσικα και ψηνονται να ερθουν στην Ελλαδα. Οποτε αφηστε την καραμελα "Δεν ερχονται καλοι παιχτες στον ΠΑΟΚ."
Χιλιες φορες ταλεντακι με μεταπωλητικη αξια που να θελει να δειξει πραγματα, παρα δανεικο σαπακι που θα κανει αγγαρεια μπας και ξαναγυρισει στην ομαδα του βλεπε Στοχ.
Αποψη μου
Χιλιες φορες ταλεντακι με μεταπωλητικη αξια που να θελει να δειξει πραγματα, παρα δανεικο σαπακι που θα κανει αγγαρεια μπας και ξαναγυρισει στην ομαδα του βλεπε Στοχ.
Αποψη μου
ναι ρε γμτ δεν μπορω να αντισταθω.Dinos_Liverpool έγραψε:Θα είναι πολύ καλύτερα να μας τα γράφει μία φορά ο φίλος, από το να τον τσιγκλάτε και να μας τα επαναλαμβάνει...
-
http://www.transfermarkt.de/de/johan-el ... ktErgebnis
Για δυο χρονακια,20 γκολ το χρονο
Για δυο χρονακια,20 γκολ το χρονο