Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Τερματοφυλακάρα, έτοιμος για εθνική ξαφνικά σε ένα ματς όμως έκανε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν. Ε δεν πειράζει το παιδί ήτανε σε κακή μέρα, μήπως ο πρώτος είνια ή ο τελευταίος που θα το κάνει αυτό?
Ένα μήνυμα έστειλα στη "sentragoal.gr" για την"θρυλλάρα' της Ευρώπης και μου το έκοψαν. Ειλικρινά ΔΕΝ έβρισα, απλώς έγραψα τα καλλίτερα για τον καλλίτερο.
Αυτά είναι τα μμε της Ελλάδας μας.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, γλύψιμο, ρουφιανιά, προπαγάνδα.
Πόλεμο με όλα τα αθέμιτα μέσα ο κυρ βαγγέλης κι εμείς πάμε με τον σταυρό στο χέρι.
Τώρα θα μου πεις, τι είναι σωστό σ' αυτό το κράτος;
Αλλά έλα που με καίει ρε γαμώτο, με πνίγει η αδικία, πως να το κάνουμε...

Αυτά είναι τα μμε της Ελλάδας μας.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, γλύψιμο, ρουφιανιά, προπαγάνδα.
Πόλεμο με όλα τα αθέμιτα μέσα ο κυρ βαγγέλης κι εμείς πάμε με τον σταυρό στο χέρι.
Τώρα θα μου πεις, τι είναι σωστό σ' αυτό το κράτος;
Αλλά έλα που με καίει ρε γαμώτο, με πνίγει η αδικία, πως να το κάνουμε...
- Μπαρκαρούτσος
Γι'αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να παίρνουμε τους 3 βαθμούς σε ΚΑΘΕ αγώνα πρωταθλήματος!stelyk έγραψε:ακομα ποναει η κωλοισοπαλια με τον απολλωνα...
Αν του χρόνου όλα πάνε καλά (= μείνει ο Stevens στον Π.Α.Ο.Κ.), τότε η χειρότερη δυνατή πορεία θα πρέπει να είναι φουλ νίκες εντός και το πολύ 5 ισοπαλίες εκτός.
Ήτοι 10 χαμένοι βαθμοί.
Που σημαίνει ότι αν ο γαύρος χάσει ΜΟΝΟ από τον Π.Α.Ο.Κ. εντός κι εκτός, πάλι παίρνει το πρωτάθλημα...
Γι'αυτό.. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ. Όχι λόγω φανέλας κτλ. Καθαρά για μπαλιστικούς λόγους, έλεος δηλαδή, είμαστε κλάσεις ανώτεροι από όλες τις ομάδες πλην του γαύρου!
- hasio_john
Τίποτα δεν πονάει παιδιά..., πρέπει να παραδεχτούμε πως έχουμε μια μέτρια ομάδα που άνετα μπορεί να χάσει βαθμούς και από τελειωμένες ομάδες! Ο γάβρος για πλάκα τελειώνει τα ματσάκια αυτά χωρίς άγχος και ιδρώτα! Βέβαια όπου δεν μπορεί αυτός, έχουν και το κοράκι για παραπάνω παίχτη ...
Εμείς κάναμε τον Τζόρβα να φαίνεται Van Der Sar μιας και τον σημαδεύαμε και σήμερα ο γάβρος του ξεχείλωσε τα κ@λομέρια!! Που θέλω να καταλήξω?? ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΘΕΣ κιόλας! Με αυτούς που έχουμε τώρα, πάμε για τοπικό πρωταθλητισμό και .... αν!!!
Εμείς κάναμε τον Τζόρβα να φαίνεται Van Der Sar μιας και τον σημαδεύαμε και σήμερα ο γάβρος του ξεχείλωσε τα κ@λομέρια!! Που θέλω να καταλήξω?? ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΘΕΣ κιόλας! Με αυτούς που έχουμε τώρα, πάμε για τοπικό πρωταθλητισμό και .... αν!!!
- PAOK_Antarctica
hasio_john η υπερβολή της υπερβολής ρε φίλε..
Δηλαδή δεν κερδίσαμε τον Απόλλωνα από ανικανότητα? Δηλαδή το χ ήταν το λογικό αποτέλεσμα ας πούμε?
Δεν έχουμε μέτρια ομάδα, για τα ελληνικά δεδομένα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αν παιζόταν το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις θα κάναμε πρωταθλητισμό κανονικότατο φίλε.
Δηλαδή δεν κερδίσαμε τον Απόλλωνα από ανικανότητα? Δηλαδή το χ ήταν το λογικό αποτέλεσμα ας πούμε?
Δεν έχουμε μέτρια ομάδα, για τα ελληνικά δεδομένα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αν παιζόταν το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις θα κάναμε πρωταθλητισμό κανονικότατο φίλε.
- navigator11
Να υπερβάλλουμε του κερατά,υποτιμώντας την ομάδα μας,για να δικαιολογήσουμε την <<αποτυχία>> μας έναντι του διορισμένου πρωταθλητού.Δυστυχώς,έτσι σκέφτονται πολλοί,τώρα δικοί μας,παλιότερα βαζελοχάνουμα.Μεγαλύτερη νίκη το ερυθρόλευκο προπαγανδιστικό κίνημα είναι αδύνατο να πετύχει.Σε οδηγεί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου,πιστεύοντας πως εκ προοιμίου η μάχη είναι χαμένη.Γιατί δεν είσαι αρκετός,είσαι λίγος,ευθύνεσαι κατά βάση ΕΣΥ γι'αυτό.Συμβαίνοντας εν τω μεταξύ,αγωνιστικά,πράγματα για κλάματα,το κοινώς λεγόμενον αήθης αβάντα υπέρ τους,που αντιμετωπίζεται με ... καρτερικότητα και απάθεια από όλους τους άλλους!!
Ε όχι,δεν είναι έτσι τα γράμματα.Έχει καταντήσει εμετική όλη αυτή η μετάθεση ευθυνών στην καμπούρα όποιου δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μέχρι τέλους αυτό το έκτρωμα,που λέγεται θρήνος!Ας συνέλθουμε δηλαδή.Φτάνει η αυτοϋποτίμηση της νοημοσύνης μας,παίζεται που παίζεται το εργάκι αυτό από πλειάδα εγκάθετων του αθλητικού και παντός άλλου χώρου εδώ και χρόνια στο ελλαδιστάν.Μην το αναπυροδοτούμε και μόνοι μας.
Προς έκπληξη πολλών,λοιπόν,όχι η αγωνιστική μας διαφορά απ'το γαύρο δεν είναι αυτή,που αποτυπώνεται στο βαθμολογικό πίνακα.Έστω κι αν η δική μας ομάδα ξεκίνησε να οικοδομείται μόλις μερικούς μήνες πρίν,χωρίς τις δεδομένες καβάντζες του τσάμπιονς λίγκ.Αυτό δεν αναιρεί φυσικά την ανάγκη να γίνουμε αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη ως ομάδα.Αν και ομολογώ πως δεν ξέρω πόσο ευχάριστη θα'ναι η αίσθηση της διαχείρισης μιας αλήτικης κλοπής ενός πρωταθλήματος.Δεν ξέρω αν θέλω να βιώσω την εμπειρία.Πιστεύοντας πως,αργά ή γρήγορα,τελικά δε θα το αποφύγω.

Ε όχι,δεν είναι έτσι τα γράμματα.Έχει καταντήσει εμετική όλη αυτή η μετάθεση ευθυνών στην καμπούρα όποιου δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μέχρι τέλους αυτό το έκτρωμα,που λέγεται θρήνος!Ας συνέλθουμε δηλαδή.Φτάνει η αυτοϋποτίμηση της νοημοσύνης μας,παίζεται που παίζεται το εργάκι αυτό από πλειάδα εγκάθετων του αθλητικού και παντός άλλου χώρου εδώ και χρόνια στο ελλαδιστάν.Μην το αναπυροδοτούμε και μόνοι μας.
Προς έκπληξη πολλών,λοιπόν,όχι η αγωνιστική μας διαφορά απ'το γαύρο δεν είναι αυτή,που αποτυπώνεται στο βαθμολογικό πίνακα.Έστω κι αν η δική μας ομάδα ξεκίνησε να οικοδομείται μόλις μερικούς μήνες πρίν,χωρίς τις δεδομένες καβάντζες του τσάμπιονς λίγκ.Αυτό δεν αναιρεί φυσικά την ανάγκη να γίνουμε αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη ως ομάδα.Αν και ομολογώ πως δεν ξέρω πόσο ευχάριστη θα'ναι η αίσθηση της διαχείρισης μιας αλήτικης κλοπής ενός πρωταθλήματος.Δεν ξέρω αν θέλω να βιώσω την εμπειρία.Πιστεύοντας πως,αργά ή γρήγορα,τελικά δε θα το αποφύγω.
- hasio_john
Φίλε navigator είπα πως είμαστε μια ΜΕΤΡΙΑ ομάδα, δεν τα ισοπέδωσα όλα! Τώρα αν μερικοί νομίζετε πως είμαστε Μπάρτσα, τότε πάω πάσο!! Και όσο και αν θλίβομαι γι' αυτό ... ναι ο γ@μόγαυρος έχει καλύτερη ομάδα από μένα!
Μερικές φορές είναι καλύτερα να τα βλέπουμε ρεαλιστικά και να μην παραμυθιαζόμαστε μιας και έτσι μπορεί να γίνουμε καλύτεροι, είτε μέσω μεταγραφών, είτε πεισμώνοντας τους παίχτες μας στο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην συνέχεια!
Μερικές φορές είναι καλύτερα να τα βλέπουμε ρεαλιστικά και να μην παραμυθιαζόμαστε μιας και έτσι μπορεί να γίνουμε καλύτεροι, είτε μέσω μεταγραφών, είτε πεισμώνοντας τους παίχτες μας στο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην συνέχεια!
- navigator11
Έχει καλύτερη ομάδα;Πώς να το αποδεχτώ ελαφρά τη καρδία τούτο,όταν ως επί το πλείστον ρε φίλε,παίζει φιλικά;Μ'εσένα τον μέτριο οι ακόμα πιο μέτριοι παίζουν ό,τι μπορούν τουλάχιστον - ενίοτε και κάτι παραπάνω!Εύλογα θα σε σταματήσουν κάποιες φορές,όταν ... απαιτείται και διαιτητική συνδρομή.Ο άλλος πάλι ... τρένο.Καθόμαστε και συζητάμε τη στιγμή που ο ... ανώτερός σου αγωνιστικά
στερεί μέχρι κι απ'τον αξιολύπητο ρούλη τη δυνατότητα να τον ισοφαρίσει,έχοντας κοντά καμιά 70αριά λεπτά αγώνα από εκεί και πέρα.Να συνεχίσω;Που παίρνει πέναλτι-κωμωδία με Τρίπολη;Που,που,που,που,που,που;
Ετσι ειναι navi το εχει ξεσκίσει το πρωταθλημα ο ΓΑΒΡΟΣ σαν διοργάνωση το εκανε ένα πρωταθλημα παραρτημάτων και διαιτητών καμικάζι ολοι φοβούνται οτι αν προβάλουν την παραμικρή αντίσταση θα το πληρώσουν σίγουρα
Ιβαν συννενοησου με τον ΠΑΟ και με απειλή προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για έλλειψη ανταγωνιςμου να περάσει νόμος για 2 μονο δανεικους ,γιατι προσφυγή στα πολιτικά ; Για να τους αναγκάσεις να σε απειλήσουν με υποβιβασμό αλλα που φυσικα δεν θα το κανουν και να περάσει σαν νόμος αλλιώς τα παραρτηματα δεν θα το δεχθούν
Ιβαν συννενοησου με τον ΠΑΟ και με απειλή προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για έλλειψη ανταγωνιςμου να περάσει νόμος για 2 μονο δανεικους ,γιατι προσφυγή στα πολιτικά ; Για να τους αναγκάσεις να σε απειλήσουν με υποβιβασμό αλλα που φυσικα δεν θα το κανουν και να περάσει σαν νόμος αλλιώς τα παραρτηματα δεν θα το δεχθούν
- kataramenos5
Διαφωνώ σ αυτό αγαπητέ Roman .Αυτο είναι που μας δηλητηριάζει, που μας κάνει ανυπόμονους και διαταράσσει την ηρεμία της ομάδας.Το κυνήγι του γαύρου υπο αυτές τις συνθήκες ειναι ανέφικτο.Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη σούπα λίγκ.Εμείς απ τη μεριά μας ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι σε κάθε αγώνα,να μπαίνουμε δυνατά και με πάθος .Το αν θα κερδίσεις εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως η απόδοση του αντίπαλου τερματα ή του δικού σου,συγκέντρωση,ανθρώπινα λάθη ,καιρικές συνθήκες κλπ.Αυτό τουλάχιστον ισχύει στα φυσιολογικά πρωταθλήματα και το δικό μας δεν είναι τέτοιο.RoMaN έγραψε:Γι'αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να παίρνουμε τους 3 βαθμούς σε ΚΑΘΕ αγώνα πρωταθλήματος!stelyk έγραψε:ακομα ποναει η κωλοισοπαλια με τον απολλωνα...
Αν του χρόνου όλα πάνε καλά (= μείνει ο Stevens στον Π.Α.Ο.Κ.), τότε η χειρότερη δυνατή πορεία θα πρέπει να είναι φουλ νίκες εντός και το πολύ 5 ισοπαλίες εκτός.
Ήτοι 10 χαμένοι βαθμοί.
Που σημαίνει ότι αν ο γαύρος χάσει ΜΟΝΟ από τον Π.Α.Ο.Κ. εντός κι εκτός, πάλι παίρνει το πρωτάθλημα...
Γι'αυτό.. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ. Όχι λόγω φανέλας κτλ. Καθαρά για μπαλιστικούς λόγους, έλεος δηλαδή, είμαστε κλάσεις ανώτεροι από όλες τις ομάδες πλην του γαύρου!
- desperando
- Επικοινωνία:
παρτε το χαμπαρι,στο ποδοσφαιρο σε εναν κυκλο 30-35 αγωνων δεν γινετε να μην κανεις γκελα εκτος προγραμματος,για πολλους και διαφορους λογους γι αυτο και αγαπαμε το ποδοσφαιρο γιατι ακομα και η ελλαδιτσα του χαριστεα της βαρβαρας μπορει να παρει το ΕURO.
αυτο το υπεροχο,αναπαντεχο και απροσμενο ο κ@λογαυρος μου το στερει.
οσο για τις διαφορες συγκρισεις που γινονται απο διαφορους ειτε συνοπαδους μας,ειτε γαυρους,ειτε ουδετερους εγω θα τους πω το εξεις.
δεν μπορουν να συγκριθουν ανομια πραματα,δν μπορεις να συγκρινεις πορτοκαλια με τηλεορασεις οτι και να κανεις.
δεν λεω οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα,απλα λεω οτι η ποδοσφαιρικη χουντα του πειραια δεν αφηνει να δεις πραγματικα ποια ειναι η διαφοραα των δυο ομαδων.
δεν γινετε εγω να παιζω 34 παιχνιδια οπου ο αντιπαλος σκυλιαζει για να με κοψει βαθμο ή βαθμους (κατι το οποιο ειναι και το φυσιολογικο) και ο γαυρος να παιζει τουλαχιστον 20 ματς σαν φιλικα με ομαδες δορυφορους του και στα υπολοιπα που παιζει με ομαδες ανεξαρτητες η διαιτησια να τον παιζει σαν τον δικτακτορα που αμα αφησουμε να τον ακουμπησουν θα μας βρουν σε κανενα χαντακι.
εσεις που λετε ποσο πισω ειμαστε σε σχεση με τον γαυρο,γιατι δεν προσπαθειτε να μαθετε τι εγινε στο ημιχρονο με τον πλατανια που εχανε ο γαυρος?ή τι ελεγαν οι διαιτητες στους παικτες του αστερα και του ατρομητου οταν αυτοι διαμαρτηρονταν.
ας αφηναν να κανει ο γαυρος κανα δυο γκελες και μετα να δειτε τη ωραια θα εβγαιναν ολα τα προβληματα του στην επιφανεια,για κατι επιλογες τυπου γιακαμπαρε-εντιγκα-τορες-μπογκ-μετζανι ή για το οτι η ομαδα εχει μονο εναν καθαροαιμο επιθετικο.αλλα δυστυχως οι τσατσοι του συστηματος δεν επιτρεπουν να συμβει κατι τετοιο και ετσι δεν θα μαθουμε ποτε ποια ειναι η αποσταση μας σε σχεση με τον γαυρο.
αυτο που ξερω εγω στα σιγουρα ειναι οτι με τους τρεις βαθμους αυριο φθανω σε συνολο τους 39 και αν κανω μια παρομοια πορεια ( αν καιπιστευω οτι θα κανουμε καλυτερη) θα τερματισω με πανω-κατω 80 βαθμους.αυτη η συγκομιδη ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι συγκομιδη πρωταθλητισμου. δυστυχως ομως στο γαυροκρατουμενο ελληνικο πρωταθλημα θα ειμαι καμια 20αρια ποντους πισω απο τον γαυρο και τα γαυρακια θα μας λενε παντε καντε πρωτα ομαδα και μετα μιληστε για διαιτησια.
οσο για τις διαφορες συγκρισεις που γινονται απο διαφορους ειτε συνοπαδους μας,ειτε γαυρους,ειτε ουδετερους εγω θα τους πω το εξεις.
δεν μπορουν να συγκριθουν ανομια πραματα,δν μπορεις να συγκρινεις πορτοκαλια με τηλεορασεις οτι και να κανεις.
δεν λεω οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα,απλα λεω οτι η ποδοσφαιρικη χουντα του πειραια δεν αφηνει να δεις πραγματικα ποια ειναι η διαφοραα των δυο ομαδων.
δεν γινετε εγω να παιζω 34 παιχνιδια οπου ο αντιπαλος σκυλιαζει για να με κοψει βαθμο ή βαθμους (κατι το οποιο ειναι και το φυσιολογικο) και ο γαυρος να παιζει τουλαχιστον 20 ματς σαν φιλικα με ομαδες δορυφορους του και στα υπολοιπα που παιζει με ομαδες ανεξαρτητες η διαιτησια να τον παιζει σαν τον δικτακτορα που αμα αφησουμε να τον ακουμπησουν θα μας βρουν σε κανενα χαντακι.
εσεις που λετε ποσο πισω ειμαστε σε σχεση με τον γαυρο,γιατι δεν προσπαθειτε να μαθετε τι εγινε στο ημιχρονο με τον πλατανια που εχανε ο γαυρος?ή τι ελεγαν οι διαιτητες στους παικτες του αστερα και του ατρομητου οταν αυτοι διαμαρτηρονταν.
ας αφηναν να κανει ο γαυρος κανα δυο γκελες και μετα να δειτε τη ωραια θα εβγαιναν ολα τα προβληματα του στην επιφανεια,για κατι επιλογες τυπου γιακαμπαρε-εντιγκα-τορες-μπογκ-μετζανι ή για το οτι η ομαδα εχει μονο εναν καθαροαιμο επιθετικο.αλλα δυστυχως οι τσατσοι του συστηματος δεν επιτρεπουν να συμβει κατι τετοιο και ετσι δεν θα μαθουμε ποτε ποια ειναι η αποσταση μας σε σχεση με τον γαυρο.
αυτο που ξερω εγω στα σιγουρα ειναι οτι με τους τρεις βαθμους αυριο φθανω σε συνολο τους 39 και αν κανω μια παρομοια πορεια ( αν καιπιστευω οτι θα κανουμε καλυτερη) θα τερματισω με πανω-κατω 80 βαθμους.αυτη η συγκομιδη ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι συγκομιδη πρωταθλητισμου. δυστυχως ομως στο γαυροκρατουμενο ελληνικο πρωταθλημα θα ειμαι καμια 20αρια ποντους πισω απο τον γαυρο και τα γαυρακια θα μας λενε παντε καντε πρωτα ομαδα και μετα μιληστε για διαιτησια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 22 Δεκ 2013, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και το αμώτο είναι ότι με συνθήκες Σκωτίας ο ΟΣΦΠ θα μπορούσε να έχει 3 ισοπαλίες αντί για μία και 45 βαθμούς αντί για 49. Γιατί δεν συμβαίνει αυτό;desperando έγραψε:παρτε το χαμπαρι,στο ποδοσφαιρο σε εναν κυκλο 30-35 αγωνων δεν γινετε να μην κανεις γκελα εκτος προγραμματος,για πολλους και διαφορους λογους γι αυτο και αγαπαμε το ποδοσφαιρο γιατι ακομα και η ελλαδιτσα του χαριστεα της βαρβαρας μπορει να παρει το ΕURO.
ΥΓ σύμφωνα με το transfermarkt η Σέλτικ έχει market value 54.550.000 € (ενώ όλο το πρωτάθλημα έχει 131.775.000 €). Εδώ ο ΟΣΦΠ έχει 72.150.000 € και όλο το πρωτάθλημα 297.080.000 €.
Ατλέτικο Μινέιρο: Απίστευτο show… ξύλου από Ροναλντίνιο! (videos)
Συντάκτης: Μαρία Καρβούνη
Δημοσίευση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 20.40
Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Ροναλντίνιο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Γκουανγκζού για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Ο Βραζιλιάνος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιους είδους ενέργειες, όπως αυτές που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.
Ο «Ρόνι» χτύπησε δύο φορές αντίπαλό του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του ματς και σαν να μην έφανε αυτό κλώτσησε με τα δυο του πόδια παίκτη των Κινέζων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Ο Ροναλντίνιο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα που αποβάλλεται σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Όσες προκλήσεις και αν δέχθηκε, η συμπεριφορά του δεν δικαιολογείται και για αυτόν τον λόγο τιμωρήθηκε…
[youtube]XMQz7NVU0h8[/youtube]
[youtube]rMf5OkTgcfM[/youtube]
ονσπορ
Συντάκτης: Μαρία Καρβούνη
Δημοσίευση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 20.40
Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Ροναλντίνιο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Γκουανγκζού για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Ο Βραζιλιάνος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιους είδους ενέργειες, όπως αυτές που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.
Ο «Ρόνι» χτύπησε δύο φορές αντίπαλό του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του ματς και σαν να μην έφανε αυτό κλώτσησε με τα δυο του πόδια παίκτη των Κινέζων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Ο Ροναλντίνιο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα που αποβάλλεται σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Όσες προκλήσεις και αν δέχθηκε, η συμπεριφορά του δεν δικαιολογείται και για αυτόν τον λόγο τιμωρήθηκε…
[youtube]XMQz7NVU0h8[/youtube]
[youtube]rMf5OkTgcfM[/youtube]
ονσπορ
- hasio_john
Αδικαιολόγητος εννοείτε, αλλά και ο Κινέζος στο 2ο βίντεο του κλωτσάει την μπάλα στα @@ (στο 0.40') ...
Τουλάχιστον έπρεπε να πάρουν κόκκινη και οι 2 !
Τουλάχιστον έπρεπε να πάρουν κόκκινη και οι 2 !
- Dinos_Liverpool
Γιάννη και Κώστα θέλω να σας παρακαλέσω να μην μαλώνετε σαν τα κοκόρια χωρίς λόγο, πραγματικά.