Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ε καλα εσυ ολα τα πιστεύεις αρκει να ειναι αρνητικά για την ΠΑΕ
:):):)

γιατί αρνητικά;;; με το φετινό κέντρο του ΠΑΟΚ δεν δικαιούμαστε να είμαστε αρνητικοί σε καμία μεταγραφή...2,5 χαφ έχουμε, όποιος έρθει καλοδεχούμενος. Χωρίς πλάκα.
Ας μπουνε αυτα τα 19 μυρια στη αυξηση κ ας ανακοινωσει ο Ιβαν στον Χουμπ το ποσο που θα του δωσει για 2 μεταγραφες κ μετα θα μιλησουμε για το ποιον παικτη θα παρουμε.
Εγω απο αυτους που ακουγονται θελω
demidov cb
zapater cdm
piatti cam
Σικαμπαλα για εξτρεμ
Εναν απο razak or mba για 8αρι κυριως λογω μεταπωλητικης αξιας
κ εναν στραικερ πολυ καλο
οσο για τερμα θα εξαρτηθει απο την εξελιξη της υποθεσης χακομπο
φανταστείτε 11αδα
γλυκος/μεταγραφη
κιτσιου-demidov-vitor-τζαβελλας
zapater-razak/mba
lucas-piatti-shikabala
Μεταγραφη
ΩΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ

demidov cb
zapater cdm
piatti cam
Σικαμπαλα για εξτρεμ
φανταστείτε 11αδα
γλυκος/μεταγραφη
κιτσιου-demidov-vitor-τζαβελλας
zapater-razak/mba
lucas-piatti-shikabala
Μεταγραφη
ΩΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ

Αντί του υπερπουλεν Σικαμπαλα.. Λόγω iq ούτε ραδικιου.. Βάλε grociski κ είσαι τούμπα ομάδα έτοιμη για cl... Το καλοκαιρι αντί Στόχ φερνεις Βιεϊρίνια κ ένα μαλεζακο η το παοκτσακι τον Παπάζογλου από γαύρο...gergeo4 έγραψε:Εγω απο αυτους που ακουγονται θελω
demidov cb
zapater cdm
piatti cam
Σικαμπαλα για εξτρεμ
- kataramenos5
"Shika has been famous for lack of discipline but the management always spoiled him as the fans adore him and the entire team is built around him. But his latest act of indiscipline was against former coach and club icon Hassan Shehata when he inexplicably had an altercation with him after being substituted. "sotos26 έγραψε:Μια χαρά χρειάζονται Καταραμένε φίλε μου...Δεν μπορεί μόνο με τακτική και φιλότιμο, θέλει και μια απρόβλεπτη ενέργεια μπροστά,
"Many top European clubs have always had their interest in Shikabala, but his temper and off-field incidents is what keeps the offers away from the European sides."
"Shikabala travelled to Egypt to get his treatment back home but he failed to return to Dubai on time when he was supposed to. The club was very angry and disappointed with his late return, which came after days after his expected return. After weeks of speculation and rumors, Al Wasl had ended Shika's loan contract from Zamalek.
"Shikabala has never been a vital part of the national team, partly due to his inconsistent performances earlier in his career and partly due to his indiscipline. He refused many call-ups in the past faking injuries or making up any excuses"
Ειναι δυνατόν να ταιριάξει αυτός ο ανθρωπος σε ομάδα του λατρη της πειθαρχίας Στέφενς?Τι λέμε τώρα?
Και τον Κλάους αμα τον κάνω ένα βιντεάκι με τα γκόλ στη Λάρισα και με το ρούλη όλοι θα μιλάνε για τον νέο μήτρογλου.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ενδιαφερομαστε σοβαρα για Ιγκλεσιας.Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να πιστευει οτι αγωνιστηκα μπορει να προσθεσει κατι το ιδιαιτερο εκτος απο βαθος στο ροστερ, αλλα κυριως επικοινωνιακα αφηνεις τον οπαδο σου με την αισθηση οτι παιρνεις τα απομειναρια του γαυρου, μιας και σου κανει χαβαλε στους πρωτους στοχους σου και επιπλεον δεν ανανεωνεις το ενδιαφερον του οπαδου σου να δει κατι καινουριο μιας και προκειται για εναν παικτη ηδη 6-7 χρονια στην Ελλαδα που θα προστεθει σε ενα ηδη κακα τα ψεμματα "βαρετο" ροστερ.
Δε θέλω να πιστεύω ότι δε βάλανε μυαλό τόσο καιρό, περιπτώσεις σαν του Ιγκλέσιας δείχνουν ανθρώπους είτε ανόητους είτε στημένους... Διαλέξτε εσείς.Τα χουμε πει 100 φορές, ο ΠΑΟΚ θέλει 2-3 παίχτες πρώτης γραμμής ούτε παίχτες για βάθος ούτε για ύψος ούτε για την 9η διάσταση , αν δεν έχουν τα λεφτά να πάρουν 3 λοιπόν, ας πάρουν ένα και καλό, αν δεν έχουν ούτε για ένα, να μη πάρουν κανένα. Να βάλουμε τον Κάτσε και τον Πόζογλου όχι το κάθε παλτό 30+ που κάνει καριέρα στη μετριότητα.
Ο ΠΑΟΚ θέλει 20 ΚΑΛΟΥΣ παίκτες ... Τώρα έχει 10... Ο γαύρος έχει 50 με τους δανεικούς... Ουτε μέσσι θελουμε ούτε ροναλντο.. Θέλεις 20 καλούς κ 3 Παικταράδες.. Τότε θα πας για πρωτάθλημα....
Όταν ο Σικαμπάλα έπαιζε στον ΠΑΟΚ τέτοια προβλήματα δεν είχαμε. Ήξερε πως με τον ΠΑΟΚ θα έφτιαχνε όνομα στην Ευρώπη όπως και τελικά έγινε. Τα προβλήματα άρχισαν όταν πήγε στην Αίγυπτο και δεν τον αφήναν να γυρίσει πίσω επειδή δεν πήγε φαντάρος. Από εκεί και πέρα είπε ότι δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου και το έκανε. Πιστεύει ότι ΟΛΟΙ εκεί κάτω ου έκοψαν το μέλλον και έχει δίκιο σε όσα λέει, έπαιρνε τηλέφωνα στην παε παοκ και ζητούσε να τον φέρουν πίσω αν μπορούν.kataramenos5 έγραψε: "Shika has been famous for lack of discipline but the management always spoiled him as the fans adore him and the entire team is built around him. But his latest act of indiscipline was against former coach and club icon Hassan Shehata when he inexplicably had an altercation with him after being substituted. "
"Many top European clubs have always had their interest in Shikabala, but his temper and off-field incidents is what keeps the offers away from the European sides."
"Shikabala travelled to Egypt to get his treatment back home but he failed to return to Dubai on time when he was supposed to. The club was very angry and disappointed with his late return, which came after days after his expected return. After weeks of speculation and rumors, Al Wasl had ended Shika's loan contract from Zamalek.
"Shikabala has never been a vital part of the national team, partly due to his inconsistent performances earlier in his career and partly due to his indiscipline. He refused many call-ups in the past faking injuries or making up any excuses"
Ειναι δυνατόν να ταιριάξει αυτός ο ανθρωπος σε ομάδα του λατρη της πειθαρχίας Στέφενς?Τι λέμε τώρα?
Και τον Κλάους αμα τον κάνω ένα βιντεάκι με τα γκόλ στη Λάρισα και με το ρούλη όλοι θα μιλάνε για τον νέο μήτρογλου.
Τελευταία πλακώθηκε με κάποιον οπαδό ΠΑΛΙ για το ίδιο θέμα και τον έχωσαν μέσα. Το ρεπορτάζ ότι ήταν ελεύθερος είναι ανακριβές του χρωστούσαν λεφτά έκανε αίτηση στην Ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου και η απόφαση ήταν αν δεν πληρωθεί άμεσα θα απαγορευθούν οι μεταγραφές και η ομάδα αναγκαστικέ να τον πληρώσει. Όσο γινόταν αυτά έκανε τσαλιμάκια με την μπάλα στο γήπεδο της ζάμαλεκ και μου πέρασε από το μυαλό ότι όλο αυτό το σκηνικό ήταν τρικ τις ομάδος. Έχουν οικονομικά προβλήματα εφόσον 2 ακόμα παίχτες απειλούν να μην παίξουν αν δεν πληρωθούν. Ο Σαββίδης άμα σκάσει εκεί και πει τα πληρώνω όλα τον πήραμε χαλαρά και θα εκπληρώσει το όνειρο του παίχτη να φύγει επιτέλους από εκεί.
Με τον Σικαμπαλα σε κέφια μπροστά από τον λαζάρ και με τον λουκά από δίπλα στο 4-2-3-1 η παε ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κόβει εισιτήρια και για την προπόνηση!? Αν πάρουμε και τον Κώστας Φορτούνη για αριστερά θα χαθεί στην κυριολεξία η μπάλα. Τον παρακολουθώ όπου και να παίζει είναι καλύτερος από τον Κούδα πιστέψτε με.
Μερικά άτομα που δεν με γουστάρουν και με θωρούν και αντιπαοκτζι κιόλας να σκεφτούν ότι ο πρόεδρος του παοκ συζητούσε να πάρει «πελέ» πριν εμφανιστώ εγώ εδώ και θα λέγατε και μπράβο!?
Τώρα άρχισαν να μιλάνε για τα χρέη του παοκ παίχτες όπως ο ΜΠΑ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σας πειράζει που πιέζω για Σικαμπάλα? Αυτό το όνομα με έφερε πίσω στην ομάδα ουσιαστικά και αν φύγω τι περιμένετε ότι θα κερδίσετε κάτι περισσότερο από έναν παίχτη που δεν θα παίξει βασικός στον γαύρο ε τότε πώς να σας χαρακτηρίσω?
Βασικά για προπονητή που φαγωθήκατε δεν έχω δει καλύτερο από τον BΟLΟΝΙ και τον θέλω πίσω δεν σας αρέσει δικαιώμα σας.
Φίλε μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ. Κανέναν "αγώνα" δεν κάνεις. Τη γνώμη σου λες. ΔΕΝ είναι αγώνας.
Επίσης το ΠΑΟΚ γράφεται με ΚΕ-ΦΑ-ΛΑΙ-Α.
Angelheart
Τώρα άρχισαν να μιλάνε για τα χρέη του παοκ παίχτες όπως ο ΜΠΑ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σας πειράζει που πιέζω για Σικαμπάλα? Αυτό το όνομα με έφερε πίσω στην ομάδα ουσιαστικά και αν φύγω τι περιμένετε ότι θα κερδίσετε κάτι περισσότερο από έναν παίχτη που δεν θα παίξει βασικός στον γαύρο ε τότε πώς να σας χαρακτηρίσω?
Βασικά για προπονητή που φαγωθήκατε δεν έχω δει καλύτερο από τον BΟLΟΝΙ και τον θέλω πίσω δεν σας αρέσει δικαιώμα σας.
Φίλε μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ. Κανέναν "αγώνα" δεν κάνεις. Τη γνώμη σου λες. ΔΕΝ είναι αγώνας.
Επίσης το ΠΑΟΚ γράφεται με ΚΕ-ΦΑ-ΛΑΙ-Α.
Angelheart
- desperando
- Επικοινωνία:
αν ειναι να μου φερουν εναν επιθετικο εγω θα ηθελα αυτον
http://www.transfermarkt.co.uk/en/raul- ... 51356.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/raul- ... 51356.html
Θα προσπαθήσω να κάνω μια προσέγγιση της αγοράς του Ελληνικού Πρωταθλήματος και της τακτικής του αντιπάλου στην ελληνική αγορά. Ξεκινώντας από το τελευταίο και κοιτάζοντας το ρόστερ του θα διαπιστώσει κανείς ότι ο gay αγοράζει παίκτες από το πρωτάθλημα ηλικίας μέχρι 23-24 ετών : Παπαδόπουλος Αβραάμ έπαιξε στον gay στα 23 του, Σιόβας 23, Μανωλάς 21, Παπάζογλου 22, Μανιάτης 24, Σάμαρης 24, Ολαιτάν 20. Εξαίρεση αποτελεί η αγορά του Carol στην ιδιαίτερη όμως θέση του τερματοφύλακα, καθώς και το ενδιαφέρον για Πελέ (26 ετών) που αν δεν είναι μπλόφα, ή σπάσιμο σε εμάς, διαφοροποιεί ελαφρώς την παραπάνω τακτική.
Αντίστοιχα και χωρίς να θεοποιούμε τα στοιχεία του transfermarkt σχετικά με την αποτίμηση της αξίας των παικτών (εδώ τον Ronaldinho το αποτιμούν στα 33 του με 1.5Μ), αλλά για υπόθεση εργασίας ας αποδεχτούμε ότι η αποτίμηση του transfermarkt μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα βαθμό για τις προσδοκίες που γεννά κάθε παίκτης, τότε οι παίκτες που αγόρασε ο gay από το ελληνικό πρωτάθλημα είχαν στις προηγούμενες ομάδες του μια αποτίμηση αξίας από 2.200.00 Μανιάτης έως 625.000 Ολαιτάν: Μανιάτης 2.2Μ, Παπαδόπουλος 1.8Μ, Μανωλάς 1.8Μ, Σιόβας 1.5Μ, Παπάζογλου 0.8Μ, Σάμαρης 0.7Μ, Ολαιτάν 0.625Μ. Όλοι οι παραπάνω παίκτες σε αυτές τις ηλικίες δημιούργησαν αύξησαν την μεταπωλητική τους αξία.
Προσεγγίζοντας το μεταγραφικό σχεδιασμό για την ομάδα μας θα λάμβανα υπόψη τα παραπάνω καθώς και το γεγονός ότι παίκτες 19-21 ετών βγάζω από τις ακαδημίες μου και για να πάρω παίκτη σε αυτή την ηλικία η αξία του θα πρέπει να είναι κοντά στην αξία παικτών που ήδη παίζουν στην ομάδα μας (Κίτσιου, Κάτσε, Κωνσταντινίδη). Ρίχνοντας έτσι μια ματιά στους παίκτες του Ελληνικού Πρωταθλήματος οι μόνοι παίκτες που θα μπορούσαν σήμερα να ενταχθούν στην παραπάνω κατηγορία είναι οι εξής:
Παο: Καπίνο (19, 2Μ), Ζέκα (25, 1.5Μ), Κλωναρίδης (21, 1Μ), Τριανταφυλλόπουλος (20, 0.75Μ).
Αστέρας: ΝτεΜπλάσις (25, 1Μ), Ναβάρο (25, 1Μ), Κουρμπέλης (20, 0,75Μ) <- Σωστή κίνηση το ενδιαφέρον μας
Ατρόμητος: Δημούτσος (25, 1.5Μ), Καραγκούνης (22, 1Μ)
Ξάνθη: Γούτας (19, 0.6Μ)
Οφη: Ζε Εντουάρντο (22, 0.8Μ, ανήκει στην Πάρμα)
Εργοτέλης: Μπαντιμπαγκά (22, 0.7Μ)
Βέροια: Ζεζινιο (21, 1.2Μ, ανήκει στην Σπόρτινγκ Λ.)
Νομίζω ότι οι παραπάνω εξαντλούν και την λίστα με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά που θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον μας για επένδυση σε αυτούς.
Ενδιαφέρον κατ' εμέ έχει και η αγορά των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους τον Δεκέμβρη με αρκετά hot ονόματα με κορυφαίο τον Ροναλντίνιο. Κάποιες ενδεχόμενα προσιτές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων από 31 Δεκέμβρη σε θέσεις που θέλουμε θεωρώ ότι είναι οι εξής:
Aleksandr Hlebb, BATE Borisov, 32, AM/RM/LM, 1.5M, με πλούσια καριέρα σε Barcelona, Arsenal, Stuttgart.
May Mahlangu, Helsingborg, 24, CM/DM/AM, 2.5M (τον είχα αναφέρει σε προηγούμενο πόστ. Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει ο συνοπαδός Σουηδός αν τον έχει δει και έχει άποψη για τον παίκτη;)
Digao, Fluminense, 25, CB/DM, 1.5M, http://www.youtube.com/watch?v=IWlT89wNGCU
Αναμένοντας όπως όλοι να σκάσει το πρώτο όνομα

Αντίστοιχα και χωρίς να θεοποιούμε τα στοιχεία του transfermarkt σχετικά με την αποτίμηση της αξίας των παικτών (εδώ τον Ronaldinho το αποτιμούν στα 33 του με 1.5Μ), αλλά για υπόθεση εργασίας ας αποδεχτούμε ότι η αποτίμηση του transfermarkt μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα βαθμό για τις προσδοκίες που γεννά κάθε παίκτης, τότε οι παίκτες που αγόρασε ο gay από το ελληνικό πρωτάθλημα είχαν στις προηγούμενες ομάδες του μια αποτίμηση αξίας από 2.200.00 Μανιάτης έως 625.000 Ολαιτάν: Μανιάτης 2.2Μ, Παπαδόπουλος 1.8Μ, Μανωλάς 1.8Μ, Σιόβας 1.5Μ, Παπάζογλου 0.8Μ, Σάμαρης 0.7Μ, Ολαιτάν 0.625Μ. Όλοι οι παραπάνω παίκτες σε αυτές τις ηλικίες δημιούργησαν αύξησαν την μεταπωλητική τους αξία.
Προσεγγίζοντας το μεταγραφικό σχεδιασμό για την ομάδα μας θα λάμβανα υπόψη τα παραπάνω καθώς και το γεγονός ότι παίκτες 19-21 ετών βγάζω από τις ακαδημίες μου και για να πάρω παίκτη σε αυτή την ηλικία η αξία του θα πρέπει να είναι κοντά στην αξία παικτών που ήδη παίζουν στην ομάδα μας (Κίτσιου, Κάτσε, Κωνσταντινίδη). Ρίχνοντας έτσι μια ματιά στους παίκτες του Ελληνικού Πρωταθλήματος οι μόνοι παίκτες που θα μπορούσαν σήμερα να ενταχθούν στην παραπάνω κατηγορία είναι οι εξής:
Παο: Καπίνο (19, 2Μ), Ζέκα (25, 1.5Μ), Κλωναρίδης (21, 1Μ), Τριανταφυλλόπουλος (20, 0.75Μ).
Αστέρας: ΝτεΜπλάσις (25, 1Μ), Ναβάρο (25, 1Μ), Κουρμπέλης (20, 0,75Μ) <- Σωστή κίνηση το ενδιαφέρον μας
Ατρόμητος: Δημούτσος (25, 1.5Μ), Καραγκούνης (22, 1Μ)
Ξάνθη: Γούτας (19, 0.6Μ)
Οφη: Ζε Εντουάρντο (22, 0.8Μ, ανήκει στην Πάρμα)
Εργοτέλης: Μπαντιμπαγκά (22, 0.7Μ)
Βέροια: Ζεζινιο (21, 1.2Μ, ανήκει στην Σπόρτινγκ Λ.)
Νομίζω ότι οι παραπάνω εξαντλούν και την λίστα με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά που θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον μας για επένδυση σε αυτούς.
Ενδιαφέρον κατ' εμέ έχει και η αγορά των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους τον Δεκέμβρη με αρκετά hot ονόματα με κορυφαίο τον Ροναλντίνιο. Κάποιες ενδεχόμενα προσιτές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων από 31 Δεκέμβρη σε θέσεις που θέλουμε θεωρώ ότι είναι οι εξής:
Aleksandr Hlebb, BATE Borisov, 32, AM/RM/LM, 1.5M, με πλούσια καριέρα σε Barcelona, Arsenal, Stuttgart.
May Mahlangu, Helsingborg, 24, CM/DM/AM, 2.5M (τον είχα αναφέρει σε προηγούμενο πόστ. Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει ο συνοπαδός Σουηδός αν τον έχει δει και έχει άποψη για τον παίκτη;)
Digao, Fluminense, 25, CB/DM, 1.5M, http://www.youtube.com/watch?v=IWlT89wNGCU
Αναμένοντας όπως όλοι να σκάσει το πρώτο όνομα