Gtks έγραψε:Την ομάδα δεν την φτιάχνουν οι προπονητές την φτιάχνουν οι παίχτες.
Επί εποχής Κούδα στον ΠΑΟΚ έφτασε να έχει 7 παίχτες στην εθνική ομάδα, Όσοι ατύχησαν να την ζήσουν έχασαν το καλύτερο ποδόσφαιρο που βλέπαμε ποτέ. Ο Σαββίδης προσπάθησε να κάνει το ανάποδο χωρίς να υπάρχει στην ομάδα ένας Κούδας δεν του βγαίνει.
Πως και γιατί συνέβη αυτό? Αν έχεις κάποιον στην προπόνηση ο οποίος σε περνά σαν να είσαι σταματημένος κοινός σε ξεφτιλίζει αναγκάζεσαι να γίνεις καλύτερος. Τέτοιο άτομο είναι ο Σικαμπάλα τον οποίο δεν έχω σταματήσει να βλέπω όπου και αν παίζει, αν θέλετε την γνώμη μου καλύτερος από τον Κούδα, πάνω σε τέτοιο παίχτη χτίζεις την ομάδα και όχι το ανάποδο.
Αν θέλετε την γνώμη μου ο Stevens αρκετή ζημία έκανε στην ομάδα και δεν πάει άλλο, δεν είναι δυνατόν ο σύλλογος να κάνει χειμωνιάτικα ένα τόνο μεταγραφές με το έτσι γουστάρω του κυρίου, καλύτερα να γίνουν το καλοκαίρι που θα υπάρχουν πιο πολλοί και ποιοτικότεροι παίχτες ελεύθεροι.
συγνωμη απο ολους αλλα οι κυριοι διαχειριστες μαλλον μας δουλευουν
με ποια λογικη αυτος ο κυριος γραφει εδω μεσα??
ο σιγκαμπαλα καλυτερος απο τον Κουδα??
μαλλον δεν εχεις δει ποτε τον Κουδα
και ο Stevens εκανε αρκετη ζημια στην ομαδα και δεν παει αλλο??
και θελει να κανει μεταγραφες με το ετσι θελω ενω ολοι λεμε οι μεταγραφες να γινουν μετα απο συμφωνη γνωμη του προπονητη
...με τα ετσι γουσταρω του κυριου ???...
αν αρχισουμε να βριζουμε τωρα θα φαμε και

καρτα απο πανω