Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από mpouJr »

Photis έγραψε:Παιδιά συζήτηση κάνουμε. Δεν βρίζουμε συζητάμε. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη υγεία. Λέμε προβληματισμούς και απόψεις. Όταν δε βρίζουμε αυτό λέγεται δημοκρατία. Τέλοσπαντων, είπα είναι η πιο κουραστική λέξη η ΥΠΟΜΟΝΗ δεν είπα δεν έχω άλλη. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! Φυσικά σκασμένος είμαι γιατί δε βλέπω να γίνεται δουλειά ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!ε
:pano:
επειδη συζητηση κανουμε διαβασε σε παρακαλω κ το δικο μου ποστ κ πες μου αν διαφωνεις με αυτο,το καταλαβαινουμε οτι υπαρχουν διαφορετικες αποψεις σε καθε ζητημα,αλλα ας βλεπουμε κ τα θετικα δεν ειναι δυνατον ενας δημοσιογραφος να βρισκει μονο αρνητικα κ τπτ αλλο δηλαδη ολα αυτα που αναφερω εγω παραπανω ειναι ψεμματα η δεν εχουν γινει;απο την αλλη εσυ που λες δεν γινετε δουλεια σε ποιον τομεα αδερφε μου;πες τους εναν εναν κ ειμαι σιγουρος οτι θα σου αποδειξω οτι εχεις λαθος,ας κανουμε λοιπον την συζητηση
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

CCCP έγραψε:Ουτε μπορεις να ριξεις κατευθειαν λεφτα πριν διασφαλησεις το οτι θα πιασουν τοπο.
CCCP έγραψε:Και φυσικα δεν υπαρχει μια..απλη παραγκα πια...κανονικη δικατατορια και απολυτη κυριαρχια υπαρχει. Πισω απο τις κουρτινες θα παιχτι το παιχνιδι και θα πεσει ο γαυρος.
Με αυτες τις δυο προτασεις κατα τη γνωμη μου συνοψιζεις οσα σκεφτομαι και κατα καιρους εχω εκφρασει...

Το παραδειγμα ειναι χαρακτηριστικο ....Οταν οι πολυμετοχικοι συνασπιστηκαν και επεσαν τα εκατομμυρια της αρκουδας το μονο που καταφεραν ηταν να παρουν ενα πρωταθλημα και να αφησουν τη ΔΕΚΟ μια χρονια εξω απο τα φραγκα του ΤΣ.Λ....

Ολοι πανηγυριζαν τοτε και ιδιως οι βαζελοι....Την αμεσως επομενη χρονια αρχισαν τα οργια... Πιο χαρακτηριστικο το 2-1 στο τηγανι με το ακυρωθεν γκολ του Κατσουρ και παει λεγοντας.... Το θηριο δεν το ξεδοντιασε ο βαζελος , ξαναβγηκε ΤΣ.Λ. η ΔΕΚΟ , τον ξελιγωσε τον βαζελο οικονομικα , ηρθαν και τα προβληματα των μετοχων και τωρα παιζει με τον Χρηστο Δωνη , τον Λαγο , προπονητη τον Αναστασιου και πανηγυριζει τον θριαμβο επι του Λεβαδειακου....

Η παραγκα δεν ξηλωνεται ουτε με τον Ροναλντο ουτε με τον Μεσι.... Οταν θα μεινει η ΔΕΚΟ για 2 -τουλαχιστον - συνεχομενες χρονιες εκτος ΤΣ.Λ.τοτε θα την ακουσει....

Και ΤΣ.Λ. και φραγκα σημαινει ομιλους ....Τα προκριματικα και τα πλευ-οφ ειναι ρουλετα... Και ο ΑΠΟΕΛ πηγε μια χρονια και τωρα "καλα κρασια"....

Δυστυχως εαν καποιοι πιστευετε οτι το αποστημα αυτο θα σπασει με μεταγραφες εκατομμυριων , λυπαμαι ...Θα βρεθει ενας κορακας στο επομενο ματς και ενα γκολ να σου ακυρωσει, μια κοκκινη να σου δωσει σε τελειωσε... :(

Συγγνωμη μαλιστα που τσακιζω το θυμικο καποιων αλλα μονο με βρωμικα μεσα θα ξεδοντιαστει το θηριο.... :?

Με τους αλητες της Τρουμπας και τους μαφιοζικους κανονες εσυ δεν αντιπαραθετεις κανονες Ιπποσυνης του 16ου αιωνα ουτε ευγενειες και αμιλλες .... Αν το κανεις εισαι χαμενος...

Ειπαμε ..Το θεμα δεν ειναι να κερδιζεις μονο εσυ....Αλλα να χανει και ο αλλος ...Και η ΔΕΚΟ αυτο εχει εξασφαλισει..Οτι δεν χανει .....Ξεκιναει με αυτο και απο εκει και περα ερχονται και τα υπολοιπα.... Απο την αλλη το να χασει ο ΠΑΟΚ 'η οποιαδηποτε αλλη ομαδα σε ενα πρωταθλημα και 2 και 3 και 4 παιχνιδια ειναι φυσιολογικο.... ;)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Καλά τα λέει στο ότι δε πάει καλά το οικοδόμημα που θέλει να στήσει ο Σαββίδης ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!
Καιρός είναι λοιπόν (Φώτη), να αρχίσεις να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ και αυτά που λέει. Διότι αν ακούς αυτά που θέλεις να ακούσεις, λογικότατο το βρίσκω να είσαι σκασμένος. Ο Κος Σαββίδης έχει πει ένα σωρό πράγματα. Πολλά, αν θες και τη γνώμη μου. Από ΟΛΑ όσα είπε, έχει μείνει η πρόταση με τον Ροναλντίνιο. Και στην οποία αυτή πρόταση μάλιστα είπε χαρακτηριστικά οτι ο παίκτης ΔΕΝ έρχονταν.
"... Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτήσει ένα κύρος εμείς θα φέρουμε και τους παίκτες που θέλουμε. Θέλω να σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Κατέθεσα πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ στον Ροναλτίνιο να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελε να συζητήσει καθόλου. Αλλά θα έρθει μια μέρα που θα θέλουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ..."
Να πούμε εδώ τώρα το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Δεν υπάρχει πουθενά και με ΚΑΜΙΑ λογική (όποια θες εσύ βάλε), μεταβατική ιδιότητα επί του θέματος αυτού (δλδ σε απλά Ελληνικά, αφού δίνει 6,5 στον Χ άρα δίνει 6,5 για μεταγραφές). ΔΕΝ πάει έτσι. Η πρόταση στον Ροναλντίνιο (που ΔΕΝ ξέρουμε καν τις συνθήκες με τις οποίες έγινε) αφορούσε τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παίκτη. Ε λοιπόν αυτό το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, δεν το είδα γραμμένο πουθενά. Γιατί ; γιατί ΔΕΝ πουλάει. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Και αφού δεν "πουλάει" δεν γράφεται.

Λίγα λεπτά όμως πιο πριν (ούτε 5) είχε πει ότι
"...Δε θα τα σπαταλήσω όλα μου τα λεφτά. Αυτό είπα και σε άλλους ιδιοκτήτες ομάδων. Σήμερα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τα λεφτά μου, αλλά θέλω να γίνω πραγματικά επικεφαλής της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να κάνω λάθος. Μετά δε θα έχω ευκαιρία να το διορθώσω. Για αυτό πρέπει να κινούμαι προσεκτικά"..."
ΥΓ : Να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ότι με τα παραπάνω ΔΕΝ προσπαθώ να απαξιώσω το Φώτη. Απλά προσπαθώ να δείξω ότι όταν παίρνουμε από δυο προτάσεις που ελέγχθησαν με διαφορά λίγων λεπτών αυτή που μας βολεύει, τότε είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα βγάλουμε ΛΑΘΟΣ συμπεράσματα. Όταν πάλι, από 2 τέτοιες προτάσεις, σερβίρουμε στον κόσμο να διαβάσει αυτό που μας βολεύει για να πουλήσουμε, να περάσουμε γραμμή, να κάνουμε τους "ψαγμένους" και δεν ξέρω γω τι άλλο, τότε αυτό λέγεται ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ.

ΥΓ2 : περιμένετε σοβαρά να ασχοληθώ με το κείμενο του Τσορμαπτζόγλου ; ο οποίος ανακάλυψε οτι Νεα Μεσήμβρια έχει ένα (μόνο) γήπεδο ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ διαστάσεων, μετά από 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) χρόνια λειτουργίας της ;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

υποκλινομαι
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Και να προσθεσω οτι τον γαυρο δεν θα τον ριξεις με ανυχτο πολεμο. Κατο απο το τραπεζι και πισω απο τις κουρτινες θα γινει η δουλεια και θα του πριονησεις την καρεκλα.(με μελισσανιδηδες η χωρις)

Φυσικα οι τζορμπατζογληδες γι αυτο κλαινε. Αυτοι θελουν να κανει επικοινωνιακο παιχνιδι ο Ιβαν γιατι αυτο ειναι το ταμπλο στο οποιο παιζουν και εκει ειναι η μαρμητα τους. Πως θα κανουν ρεπορταζ σε παιχνιδι που δεν παιζετε στα φανερα?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

2ον,

Συμφονω κι εγω οτι αυτη η μαλακια με το να μη προσεχει κανεις τι λεει ο Ιβαν την εχω βαρεθει εδω και καιρο.

Λεει ο Ιβαν: "Εκανα προταση στον ροναλντινιο", αυτοι ακουνε "θα φερω τον ροναλντινιο" και αντε μετα που ειναι ρε ο ρονι και κοροιδεμα. Αυτου του την εκανε την προταση, τι να κανουμε. Και οπως εξηγησε και ο angelheart, πολλα αλλα ειπε και εξηγησε αλλα ποιος τα ακουει.

Λεει ο Ιβαν οτι θελει να κανει ΠΑΟΚ για πρωταθλητισμο, αιντε λες και ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ πρωταθλημα κατευθειαν.

Ενοητε οτι βλεπουμε και κρινουμε αλλα ελεος.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε εγω ειμαι ησυχος παντως. Απο τοτε που ανελαβε ο ανθρωπος εκπεμπουμε υγεια σαν σωματειο και ακομα βουλωνει τρυπες. Δεν δινει σημασια στα θελω μας τοσο και καλα κανει γιατι ξερει οτι μια εταιρια για να εκτοξευτει πρεπει να εχει γερες και καθαρες βασεις. Αυτο που αποκαλειτε εσεις σφαλιαρες απο γαυρο εγω το αποκαλω κινησεις απελπισιας. Ναι χασαμε ενα ακομα πρωταθλημα, ε και? Η ομαδα κινειται επαγγελματικα και σε υψηλο επιπεδο λειτουργιας, με πληρη αναμορφωση σε ολα τα επιπεδα ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ. Αν δεν το βλεπετε δικο σας προβλημα. Η αληθεια ειναι αυτη.
Ετσι ειναι αδερφια...Αγωνιστικα με ενα καλυτερο σχεδιασμο στη χειμερινη αλλα και τη καλοκαιρινη μεταγραφικη περιοδο, το 2014 και με Huub στο παγκο θα ανεβουμε κι αλλο! Το καλοκαιρι θα εχουμε παλι μαχες για να μπουμε ομιλους..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??..και του χρονου που ξερεις? ισως μπουμε κατευθειαν.. ΟΜΩΣ αν δεν ειμαστε μια γροθια συνΠΑΟΚτσηδες μου πως θα γινει αυτο?που να ειχαμε και καμια διοικουσα απο πρωτοδικεια και να επρεπε σε αυτους τους καιρους να χωναμε και φραγκα :o Καλη καρδια και ολα θα τα λυσουμε (Ακους Αη-Βασιλη?) Ιβαν μη μασας απλα ειμαστε ταλαιπωρημενος ΛΑΟΣ και ανυπομονος.. :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω παντως τους καταλαβαινω και συμπασχω με τους αρδ.δεν ειναι δυνατον απο κει που υποδεχεσαι πρωτος στο λομπι του ξενοδοχειου τα νεα μεταγραφικα αποκτηματα να μην μπορεις πια να πας ουτε στην Τουμπα χωρις να υποστεις ελεγχο,ειναι μεγαλο ΄΄ πολιτισμικο ΄΄σοκ
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ραδιόφωνο ΠΑΟΚ και ΤV και χρόνια πολλά, δεν είναι τόσο δύσκολο αν το σκεφτείς, απλά υποθέτω ότι έχει άλλους νταλκάδες τώρα στο μυαλό του, οπότε πάει το θέμα πιο πίσω...Εν καιρώ θα σωπάσουν μια και καλή κάποιες φωνές...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

desperando έγραψε:εγω παντως τους καταλαβαινω και συμπασχω με τους αρδ.δεν ειναι δυνατον απο κει που υποδεχεσαι πρωτος στο λομπι του ξενοδοχειου τα νεα μεταγραφικα αποκτηματα να μην μπορεις πια να πας ουτε στην Τουμπα χωρις να υποστεις ελεγχο,ειναι μεγαλο ΄΄ πολιτισμικο ΄΄σοκ
Αυτό ακριβώς! Σαν παρατημένες γκόμενες κάνουν οι περισσότεροι. Το κακό είναι ότι πολλοί συνοπαδοί τους εμπιστεύονται και θολώνουν κι οι ίδιοι...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sotos26 έγραψε:Ραδιόφωνο ΠΑΟΚ και ΤV και χρόνια πολλά, δεν είναι τόσο δύσκολο αν το σκεφτείς, απλά υποθέτω ότι έχει άλλους νταλκάδες τώρα στο μυαλό του, οπότε πάει το θέμα πιο πίσω...Εν καιρώ θα σωπάσουν μια και καλή κάποιες φωνές...
Και να μην βγάζει τηλέφωνα αυτο με τον κάθε πικραμένο στημένο να βγαίνει και να λεει διαφορα.....καθαρα ειδησεογραφικό να ειναι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τζορμπατζογλου οι επιχορηγήσεις στα ερασιτεχνικά σχεδόν καταργούνται αν δεν ερχόταν ο 20-1 θα παίρναμε τα 800 βρέξει χιονίσει απο την ΠΑΕ ; Για να βγαίνεις και να λες για τον τεράστιο πρόεδρο Κατσαρή ; Η δεν θα έπαιρνε τιποτε απο έναν καταχρεωμενο σύλλογο ; Και θα βουλιάζε και ο ερασιτέχνης ; Αλλα εσυ θα αποθεώσεις τον Κατσαρή που θα ειναι ο μόνος θα παίρνει τα 800 βρέξει χιονίσει για να κρατήσει τα τμήματα ετσι δεν ειναι μιζερογλου ;
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

eorptol έγραψε:
sotos26 έγραψε:Ραδιόφωνο ΠΑΟΚ και ΤV και χρόνια πολλά, δεν είναι τόσο δύσκολο αν το σκεφτείς, απλά υποθέτω ότι έχει άλλους νταλκάδες τώρα στο μυαλό του, οπότε πάει το θέμα πιο πίσω...Εν καιρώ θα σωπάσουν μια και καλή κάποιες φωνές...
Και να μην βγάζει τηλέφωνα αυτο με τον κάθε πικραμένο στημένο να βγαίνει και να λεει διαφορα.....καθαρα ειδησεογραφικό να ειναι
+1926 και στους δύο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Απο την βουλή τωρα τι ακριβως περιμένουμε να ψηφίσουνε για να πληρώσουμε τα χρέη ; Υπαρχει κάποιος νόμος που παει για ψηφισει και μας ενδιαφέρει ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 21 Δεκ 2013, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”