Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από CCCP »

Εαν ο Σαββιδης εδειχνε οτι νομιζει πως μπορει να ριξει την παραγκα σε ενα χρονο μεσα το μονο που θα εδεχινε αυτο ειναι το οτι ειναι αφελης και βλακας.

Ουτε μπορεις να ριξεις κατευθειαν λεφτα πριν διασφαλησεις το οτι θα πιασουν τοπο.

Εγω εχω ξαναπει πως ΑΛΛΟ οταν μιλαμε ποδοσφαιρικα για το τι χρειαζωμαστε για να γινουμε καλυτεροι και λεμε πρεπει να πεσει χρημα Ιβαν και το να απαιτουμε. Εγω ουτε απαιτω ουτε περιμενω απο τον Σαββιδη να ριξει πολλα κατευθειαν. Οπως ειπαν και αλλα παιδια θα παρει χρονο για να χτηστει κατι, χωρις φυσικα να σημενει οτι δεν κριτικαρουμε τα οποια λαθη γινονται.

Και φυσικα δεν υπαρχει μια..απλη παραγκα πια...κανονικη δικατατορια και απολυτη κυριαρχια υπαρχει. Πισω απο τις κουρτινες θα παιχτι το παιχνιδι και θα πεσει ο γαυρος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ σωστός
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ο Ιβαν φταίει που έχει αυτά τα παράσιτα (ράδια-εφημ/δες) επίσημους χορηγούς επικοινωνίας.

Αααααα , παίζει και το σενάριο να τα παίρνουν από τον γάβρο για να μειώσουν τον Ιβάν και να αποσταθεροποιήσουν τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAPA TSIBIKOS την Παρ 20 Δεκ 2013, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φαντάζεσε να μην τους είχε κιόλας τι θα γινόταν ; Τους είχαμε πάντα τους κληρονόμησε αυτος,απλα τους έκοψε τα Σουρτα φέρτε στα γραφεία, ο μαρινακης τους εχει σούζα και οποίος λεει αντίθετη γνώμη τρώει επιθεςη απο άγνωστους στο Καραϊσκάκη 4 επιθέσεις ΠΕΡΣΥ και φέτος
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

K_geo έγραψε:@photis
όπα bro! από τη μια παίρνεις αποστάσεις αλλά από την άλλη πριν μας έλεγες ότι καλά τα λέει ο Πίκος Απίκος.
......ε, μετά όταν θα μιλάμε για ΥΠΟΜΟΝΗ, θα μας λέτε και γραφικούς.......
Καλά τα λέει στο ότι δε πάει καλά το οικοδόμημα που θέλει να στήσει ο Σαββίδης ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!! Εμένα δε με ενδιαφέρει πως τα λέει ο ΑΡΔ(έτσι ξέριε να γράφει τι να τον κάνω να του μάθω να γραφει και να εκφράζεται?). Με ενδιαφέρει η ουσία γι αυτό έγραψα καλά τα λέει. Εξέλιξη για εμένα είναι να δω να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά ΚΑΙ εξωαγωνιστικά σαν μεγάλη ομάδα. Δε θέλω διαιτησίες ρε φίλε, θέλω ποδόσφαιρο. Θέλω να δω μπάλα, παικταράδες με value for money αξία που μετά εκτοξεύεται, θέλω τμήμα scouting που να σου φέρνει στοιχεία για παίκτες και όχι όποιον παίξουμε σαν ομάδα μας αρέσει και παίκτης τους και θα τον πάρουμε. Αυτά πέρασε 1,5 χρόνος και με 3 μεταγραφικές περιόδους της πλάκας ακόμα περιμένω να δώ. Δε θέλω πράγματα που να μπορεί να τα κάνει και ένα μικρό παιδί με στοιχειώδη μυαλό. Θέλω εξέλιξη... Αφού βάζεις τα λεφτά ρε μεγάλε..κάνε τα να μετράνε. ΥΠΟΜΟΝΗ είναι η πιο κουραστική λέξη για τον ΠΑΟΚΤΣΗ! Εγώ έτσι τα βλέπω. Κάποιοι τα βλέπετε διαφορετικά, τι να κάνουμε? Αν προσέξατε την ομάδα αγωνιστικά δεν την σχολιάζω παρόλο που με τον προπονητή δεν είμαι ευχαριστημένος με βάση τα λεφτά που παίρνει και το υλικό που έχει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sotos26 έγραψε:Είσαι λίγο βιαστικός νομίζω Φώτη, πιθανότατα σκασμένος απο τα 28 χρόνια χωρίς πρωτιά...λογικό...Ο οπαδός συνέχεια θα θέλει και καλά κάνει.Απο κει και πέρα το καμιά εξέλιξη στο αγωνιστηκό πως το τοποθετείς? Την ίδια μπάλα παίζω με πέρισυ? Δεν νομίζω αδεφέ...Και παιχτικά καθαρά και σαν μονάδες και τακτικά ανεβήκαμε και απο απόκτηση παιχτών και με την έλευση του μεγάλου Χιουμπ. Τακτικά και φυσική κατάσταση θα δώσω 30-40% πάνω φέτος.Σίγουρα τον παίξαν σε κάποιες περιπτώσεις στις μεταγραφές, αλλά δεν είχαμε και προπονητή και είχαμε κάποιους κλεισμένους και μετά έγινε μπέρδεμα με τις αρμοδιότητες, αυτό του καταλογίζω εγώ! Μπέρδεμα στις αρμοδιότητες και αργά αντανακλαστικά,πάλι λογικό γιατί μαθαίνει. Τα εξωαγωνιστικά δεν θα αναφέρω γιατί είναι εξόφθαλμα κα΄ποια με προπονητικά και τα ρέστα. Τέλος θα σε παώ στο ζουμί, ο ΟΣΦΠ 15 χρόνια έστησε ένα πολύ δυνατό μηχανισμό σε όλα τα επίπεδα, δύσκολο άρα να τον ρίξεις σε 1 χρόνο δεν νομίζεις? Επί της ουσίας, αργά αλλά σταθερά θα φτάσεις εκεί που θέλεις και θέλει και ο ίδιος, κανείς δεν θέλει να χάνει, ειδικά έτσι ξεδιάντροπα
Σκασμένος όσο δε πάει! Και δε βλέπω εξέλιξη και αυτό με πονάει περισσότερο ΑΠ ΟΛΑ!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

guardian4 έγραψε:Ξερω τι εννοουσες ;) Εχεις τοποθετηθει εξαλλου αδερφε στα αντιστοιχα εδαφια των παικτων, και μολις πριν λιγο εβρισες ;)

Υ.Γ τωρα που ξαναδιαβασα αδερφε πιο ηρεμα καταλαβα τι εννοουσες στο τελευταιο ποστ.Και παλι ομως να ξερεις , "εσεις" εχετε αδικο. Η διαφορα της ελλειψης αντοχης και της μειωμενης ταχυτητας αντιστοιχα στον καθενα. Του μεν γκαρσια του επιτρεπει την εισοδο του ως αλλαγη, του δε κοντου του απαγορευει την εισοδο στην εντεκαδα γενικοτερα αφου δεν ειναι πλεον απειλητικος. Ψυχρα ποδοσφαιρικα, γιατι αλλιως δεν πιανεται το θεμα.
το κατάλαβα. απάντησα στο τόπικ του Κοντού. ;)

ρε μάγκες, δεν υπάρχει λόγος για να γινόμαστε χίλια κομμάτια ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. εγώ αυτό ξέρω. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

και όποιος επίδοξος Πίκος Απίκος θέλει να κάνει το κομμάτι του στην πλάτη του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να περιμένει 20-1 "σφαλιάρες" κάποια στιγμή...............

ΥΓ: Φώτη, ρε μαν σόρρυ κιόλας που σου την μπήκα έτσι άσχημα για τον μλκ τον Π.Α. αλλά ρε σύ, αν δεν έχουμε πίστη και υπομονή, τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια και έχουμε...μάθει!, πότε θα έχουμε;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε Φώτη ξαφνικα εγινες βιαστικος και δεν έχεις υπομονή ; Αν δεν ερχόταν αυτος ο 20-1 τι θα έκανες ; Θα αυτοκτονούσες ; ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ .....ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ; Και ναι βίαζετε και αυτος θα κανει και λάθη ,αλλα οταν με εχει βγάλει απο τα σκατα εχει κάθε δικαιωμα με τα λάθη του να κερδίσει την υπομονή και την στήριξη μου ,κανεις ευαγγέλιο τον μιζερογλου που εχει εικόνισμα τον Κατσαρή μονο και βγάζει εμπάθεια για τον Ιβαν
Το φιλαράκι σου ο μιζερογλου το πέρασε πολυ λαιτ οτι βάζει αλλα 20 εκατ ο 20-1
Σαν τον άλλον κανεις που ζηλεύει τις κούπες του γαβρου που ξεχειλίζουν λέει απο τα γράφεια :):):):)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αυτο το 20-1 ειναι τοσο γραφικο και παρατραβηγμενο, που στην αρχη που το διαβαζα σκαλωσα και νομισα οτι το γραφε ΑΡΔ του πειραια. Που και καποια λογικη να εχει, ειναι τοσο μονοπλευρο, που δεν θα ασχοληθω καν.

Φωτη, αν θες να πεις κατι, πες το επειδη το πιστευεις εσυ, και μην το βασιζεις στο 20-1, δεν χρειαζεται να τους δινουμε και την χαρα οτι καταφεραν να δημιουργησουν προβλημα. Οποιος εχει προβλημα με τον μισθο του δουλευει πιο πολυ και οχι να βαζει τον κολο του απ εξω και να κανει κριτικη. Αλλωστε ουτε φετος το παοκ 24 μας εβγαλε ομιλους τσ.λ. Ας τηρουν τις παραδοσεις :lol: και μετα να μιλανε και για τους αλλους
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά συζήτηση κάνουμε. Δεν βρίζουμε συζητάμε. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη υγεία. Λέμε προβληματισμούς και απόψεις. Όταν δε βρίζουμε αυτό λέγεται δημοκρατία. Τέλοσπαντων, είπα είναι η πιο κουραστική λέξη η ΥΠΟΜΟΝΗ δεν είπα δεν έχω άλλη. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! Φυσικά σκασμένος είμαι γιατί δε βλέπω να γίνεται δουλειά ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

eorptol έγραψε: Το φιλαράκι σου ο μιζερογλου το πέρασε πολυ λαιτ οτι βάζει αλλα 20 εκατ ο 20-1
Σαν τον άλλον κανεις που ζηλεύει τις κούπες του γαβρου που ξεχειλίζουν λέει απο τα γράφεια :):):):)
Ναι αλλά φιλαράκι μου ο συγκεκριμένος δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι. Ούτε που τον έχω χαναδεί.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πες ρε φιλε τα θέλω ολα και τα θέλω τωρα ,ασε τις αναλύσεις του βλάκα που του έγραψε ο άλλος ´βλεπω οι δουλειές μεγάλωσαν πολλές εφημερίδες κλπ. Να ναι καλα ο ΠΑΟΚ ´ και τι απαντάει ο αθεοφοβος μιζερογλου ´καμμια ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν με εδωςε δουλεια με το ρεπορτάζ την αξία μου κλπ.κλπ." ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .......ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ; :):):):)
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ακούω τώρα στον ίκτερο fm τους τζιπάκια μιζέρογλου και έναν ακόμα λακαμά και κοντέουν να με πέσουν τα μαλλιά.
Αναλύουν με το νου τους την Α.Μ.Κ. τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνέχεια λένε για ανοίγματα κλπ
<<τι θα γίνει αν φύγει ο Ιβάν?ποιος θα πληρώσει τα χρέει?έχουμε κακοδιαχείριση?>>

Ας ενημερώσει κάποιος αυτόν τον Χριστιανό για το τι φίδια έχει γύρο-γύρο από το "σπίτι του".
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εσεις φταιτε που τους ακουτε και τους δινετε φωνη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι εχθροι της ομάδας πρέπει να ξέρεις ποιοι ειναι και τι λενε και αυτοι ειναι εχθροί του ΠΑΟΚ ,τους γαβρους τους ξέρω ειναι απέναντι μου αυτοι που λενε οτι ειναι ΜΑΖΥ μου και κανουν τα αντίθετα ειναι τα χειρότερα φίδια και πρέπει να τους ξεμπροστιαζουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”