Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
To οτι παλι θα χωσει λεφτα στην ΑΜΚ ομως το κανουνε γαργαρα οι κλασομπανιερες των ερτζιανων, το οτι εχει ηδη χωσει οσα δεν εχει χωσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ στην ομαδα παλι γαργαρα,το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να αποπνεουν μιζερια,αλλα δεν φταει κανεις εμεις φταιμε που τους δινουμε λεφτα με καθε κλικ κ με καθε λεπτο που τους ακουμε.
Οσοι συμεριζονται την αποψη τους δεν ειναι υγιες σκεπτομενα φιλαθλοι της ομαδας.
Οσοι συμεριζονται την αποψη τους δεν ειναι υγιες σκεπτομενα φιλαθλοι της ομαδας.
Σε γλεντάει ο χοντρός Ιβάν.
Θα κάνει λέει 19 μύρια αύξηση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Ο χοντρός θα έκανε τουλάχιστον 50 μυρια...
23-6 το σκορ. Που είναι το δημοσιογραφικό πουλέν να καταγράψει το σκορ...
Θα κάνει λέει 19 μύρια αύξηση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Ο χοντρός θα έκανε τουλάχιστον 50 μυρια...
23-6 το σκορ. Που είναι το δημοσιογραφικό πουλέν να καταγράψει το σκορ...
23-6 ειμαστε δηλαδη ετσι? Βαλε και την ηττα τους για Βιερινια 23-7... το τετραμπαλο στο κυπελλο 23-11... συνεχιστε!
Εγώ τις προάλλες που περνούσα για παραλιακή έκλασα και έφτυσα από το παράθυρο κοντά στο τηγάνι, μετράει ή πρέπει να είναι του Ιβάν η χλέπα και το κλανίδι;
Αν καταφερει ρυθμιση ο τρελορωσσος, βλεπω υπερηχητικη κολοτουμπα απο ΑΡΔ.shark4 έγραψε:Με τον Τζορμπατζογλου και τα αλλα λιγουρια του ΠΑΟΚ24537459609303 και παει λεγοντας δεν αξιζει κανεις να σχολειται.... Ανεκαθεν ηταν παρασιτικοι οργανισμοι - δικη τσιμπουριων - και τωρα μεταλλαχθηκαν σε καρκινογονες μαζες ....
Τπ θεμα με αυτους τους αμορφωτους ειναι οτι ειναι ΛΙΓΟΥΡΙΑ.... Ειναι οι ανθρωποι που κλαιγοντουσαν γιατι η ΠΑΕ δεν τους εβαλε τα εξοδα να πανε στην Αυστρια στην προετοιμασια.... Απλως συνηθισμενοι τοσα χρονια να μαθαινουν νεα με ενα κινητο και με ενα φραπε στο χερι , τωρα τους κακοφαινεται που τους εχει ο Ιβαν στη φυσικη τους θεση..
Δηλαδη , στο ΚΛ@ΣΙΜΟ.... Γιατι μεχρι εκει φτανουν οι αμορφωτες αμοιβαδες .... :ugeek:
Ειδωμεν.
Οσο δεν γινεται ρυθμιση χρεων δεν πρεπει να σκασει ΤΑ λεφτα για μεταγραφες. ΟΣΟ και να το θελω
Υ.Γ. Σε αυτο το χριστουγεννιατικο βιντεακι ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ εδωσε ΚΙΤΡΙΝΑ σκουφια να φορεσουν τα παιδακια? Ας ειχε τουλαχιστον τις 3 χρονιες πανω, 1997, 2005, 2014.
Μεγαλη γκαφα. Τι να πω
Δε συμφωνώ με τον αρθρογράφο όπως τα γράφει. Αλλά το νόημα είναι αυτό που με ενδιαφέρει. όλοι χαρήκαμε προφανώς που ήρθε πριν 1,5 χρόνο ο Ιβάν. Το θέμα είναι να μαθαίνει. Ο κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει τα ηνία. Για να δούμε εμείς πόσα και αν θα τα πάρουμε ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΙΕΣ της διαιτησίας. Αν το καταφέρει αυτό ο Σαββίδης θα είναι πρώτος μάγκας. Εμένα το ότι βάζει λεφτά σε αυξήσεις δε μου λέει κάτι γιατί βάζει λεφτά στην τουαλέτα με τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ στο αγωνιστικό και στο επικοινωνιακό. Ο δημοσιογράφος μπορεί να γράφει ότι θέλει αλλά η ουσία μετράει. Εμένα ο πρόεδρος μου με φλόμωσε στις λαλακίες αρχές της χρονιάς. Καλά είναι να του την πεις μπας και μάθει. Ακόμα φυσικά ο συγκεκριμένος ΑΡΔ τα φιλαράκια του δεν τα "στόλισε" αλλά δε νομίζω πως πρόκειται να το κάνει. Εκείνοι φέρουν το μεγαλύτερο βάρος για το αγωνιστικό τέλμα του ΠΑΟΚ. Όταν γίνεται 1 καλό εγώ το λέω πρώτος. Αλλά δε πανηγυρίζω ούτε γιατί είμαι 2ος στο χωριό ελλείψη 3ου, ούτε γιατί μπήκα λέει ο άλλος στους 32 της Ευρώπης πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά σαμπώς και ο ερχομός Σαββίδη το έκανε αυτό, ξεχνάει πως πέρσι χάσαμε από το κωλοχανίο της Ραπίντ. Όπως και να χει ο καθένας έχει τη άποψη και τον τρόπο που στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Το άρθρο αυτό έχει αλήθειες οι οποίες φυσικά επειδή ο Σαββίδης ελέγχει συγκεκριμένη πλευρά του τύπου της Θεσσαλονίκης δεν λέγονται από την "άλλη πλευρά" που μιλάει συνέχεια για ένωση οπαδών και μια γροθιά όταν η διοίκηση σου είναι αυτή που σνομπάρει το οπαδικό κίνημα. Φυσικά οι παπαριές του αρθρογράφου και το επιθετικό ύφος είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν σαν ΑΡΔ οπόταν δε το θεωρώ ότι το έκανε επιτηδευμένα, έτσι μιλάει και έτσι γράφει ο συγκεκριμένος.eorptol έγραψε:Φιλε φωτη ενα θα πω νομιζω οτι εχεις αλτσχαιμερ φιλε πραγματικα να το ψαξεις ακου 20-1 διαβασε λιγο την ιστορια του κοκκαλη πριν βγαλεις τα 20-1
Δες λιγο που εισουνα και που εφτασες και αν νομιζεις οτι οι χουντες πεφτουν ευκολα εισαι βαθια νυχτομενος πολυ βαθια
Ρε του μιζερογλου ηταν αυτες οι παπαριες ; ενα κακο εχει ο ιβαν δεν ταιζει αρδ γιαυτο λυσαξανε
YΓ. Καλά είναι να ακούτε και καμιά διαφορετική άποψη και όχι συνέχεια το γνωστό λιβάνισμα. όσοι σκέφτονται διαφορετικά δεν είναι εχθροί. Εκτός αν έχουμε χούντα.

Το κλαμα του τζορμπατζογλου παλι σημερα πραγματικα εκπληκτικο.
Εμενα η δικια μου θεωρια ειναι οτι δεν ειναι τοσο οτι τους εχουν κοψει την "ενημερωση" αλλα το οτι τους τι σπαει και ζηλευουν τους γαυρους αρδ που τα περνουν ως επαγγελματιες προπαγανδιστες και τους ενοχλει οτι δεν γινετε το ιδιο και στον ΠΑΟΚ μιας και εκει ειναι τα λεφτα οσον αφορα εναν αρδ στην Ελλαδα.
Παρακαλανε δηλαδη να τους προσλαβουν ως επαγγελματιες γλυφτες. Γιατι ρε παιδια οι γαυροι να εχουν στημενο ολοκληρο συστημα προπαγανδας και να μην εχουμε κι εμεις. Δε μας χεζεις ρε τζορμπατζογλου.
Εμενα η δικια μου θεωρια ειναι οτι δεν ειναι τοσο οτι τους εχουν κοψει την "ενημερωση" αλλα το οτι τους τι σπαει και ζηλευουν τους γαυρους αρδ που τα περνουν ως επαγγελματιες προπαγανδιστες και τους ενοχλει οτι δεν γινετε το ιδιο και στον ΠΑΟΚ μιας και εκει ειναι τα λεφτα οσον αφορα εναν αρδ στην Ελλαδα.
Παρακαλανε δηλαδη να τους προσλαβουν ως επαγγελματιες γλυφτες. Γιατι ρε παιδια οι γαυροι να εχουν στημενο ολοκληρο συστημα προπαγανδας και να μην εχουμε κι εμεις. Δε μας χεζεις ρε τζορμπατζογλου.
νομίζω συμφωνώ με το cccp , θέλουν να γίνουν οι νικολακοπουλοι του ΠΑΟΚ
Να σταθώ σε κάτι άσχετο-σχετικό? Καλύπτει τώρα ο Ιβάν σου λέει την τρύπα 4εκ.ωραία..απο που βγαίνει αυτό το άνοιγμα? Δεν έπαιξες μια χρονιά ΟΥΕΦΑ και κατστράφηκες με λίγα λόγια...Απο κει και πέρα αυτό το ανθρωπάκι ο Πλατινί έφτιααξε ένα ηλίθιο μηχανισμό που ευννοεί 30 κλαμπ(βάλε και τον γαύρο μέσα), μπαίνουν συνέχεια στο ΤΣΛ πέρνουν τα φράγκα και εσ΄τρέχεις και δεν φτάνεις να καλύψεις το κενό, μιλάω γενικά τώρα για το ευρ.ποδόσφαιρο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Μια χρονία έξω λοιπόν απ'το ΟΥΕΦΑ και είσαι μείον! Πολύ ρίσκο άρα οι δαπανηρές μεταγγραφές...Πλατινί υποχείριο των μεγάλων πορτοφολιών! ¨οταν άλλαξε τον τρόπο που μπαίνουν οι ομάδες στο ΤΣΛ τα κανε μαντάρα για τις ομάδες στην δεύτερη ταχύτητα...σαν εμάς
ΥΓ Φώτη ΟΚ ρε φίλε αλλά το άρθρο δεν στάθηκε σε κα΄τι άξιο αναφοράς....Να πάρω την ΚΕΔ τώρα και τα κοράκια και ιστορίες, δεν μας νοιάζουν αυτά εμάς, απο την άλλη ναι είπε μεγάλα λόγια τα οποία τα μάζεψε οπότε να μη στεκόμαστε τόσο πολύ, μετά το ματς με τον Άρη δες τις δηλώσεις του...'Αρα? Μια χαρά μαθαίνει
ΥΓ Φώτη ΟΚ ρε φίλε αλλά το άρθρο δεν στάθηκε σε κα΄τι άξιο αναφοράς....Να πάρω την ΚΕΔ τώρα και τα κοράκια και ιστορίες, δεν μας νοιάζουν αυτά εμάς, απο την άλλη ναι είπε μεγάλα λόγια τα οποία τα μάζεψε οπότε να μη στεκόμαστε τόσο πολύ, μετά το ματς με τον Άρη δες τις δηλώσεις του...'Αρα? Μια χαρά μαθαίνει
@photis
όπα bro! από τη μια παίρνεις αποστάσεις αλλά από την άλλη πριν μας έλεγες ότι καλά τα λέει ο Πίκος Απίκος.
άλλο το να δεχόμαστε την αντίθετη άποψη, όταν αυτή ΔΕΙΧΝΕΙ ότι αναζητά έναν ουσιαστικό διάλογο και άλλο να δεχόμαστε ως "αντίθετη άποψη"ένα τυφλό λιθοβολισμό επειδή ο Π.Α. δεν παίρνει πια μεροκάματα.
άλλωστε, μην ξεχνάς, το μόνο που βλέπεις, είναι οικονομική ανάπτυξη και τπτ άλλο. σωστά;
Και τι περιμένεις δλ ρε μαν; σε αυτόν τον 1,5 χρόνο να σου ξεστήσει την παράγκα, να χώσει φράγκα, να πάρει παιχταράδες, να κάνει γήπεδο και προπονητικό και να σβήσει τα χρέη; να ξαναενώσει τους συνδέσμους; να σβήσει τη μλκια στον εγκέφαλο πολλων για Γκαρσίες, Κοντούς κτλ; να μας κάνει ΕΜΑΣ να κατανοήσουμε ότι με τη συμπεριφορά μας σε πολλές περιπτώσεις πληγώνουμε ΜΟΝΟ τον ΠΑΟΚ;
ε, μετά όταν θα μιλάμε για ΥΠΟΜΟΝΗ, θα μας λέτε και γραφικούς.......
όπα bro! από τη μια παίρνεις αποστάσεις αλλά από την άλλη πριν μας έλεγες ότι καλά τα λέει ο Πίκος Απίκος.
άλλο το να δεχόμαστε την αντίθετη άποψη, όταν αυτή ΔΕΙΧΝΕΙ ότι αναζητά έναν ουσιαστικό διάλογο και άλλο να δεχόμαστε ως "αντίθετη άποψη"ένα τυφλό λιθοβολισμό επειδή ο Π.Α. δεν παίρνει πια μεροκάματα.
άλλωστε, μην ξεχνάς, το μόνο που βλέπεις, είναι οικονομική ανάπτυξη και τπτ άλλο. σωστά;
Και τι περιμένεις δλ ρε μαν; σε αυτόν τον 1,5 χρόνο να σου ξεστήσει την παράγκα, να χώσει φράγκα, να πάρει παιχταράδες, να κάνει γήπεδο και προπονητικό και να σβήσει τα χρέη; να ξαναενώσει τους συνδέσμους; να σβήσει τη μλκια στον εγκέφαλο πολλων για Γκαρσίες, Κοντούς κτλ; να μας κάνει ΕΜΑΣ να κατανοήσουμε ότι με τη συμπεριφορά μας σε πολλές περιπτώσεις πληγώνουμε ΜΟΝΟ τον ΠΑΟΚ;
ε, μετά όταν θα μιλάμε για ΥΠΟΜΟΝΗ, θα μας λέτε και γραφικούς.......
για την μαλακια στον εγκεφαλο πολλων στα θεματα για γκαρσια και κοντο , συμφωνω, αλλα απ την αλλη πλευρα
Για αυτο κανε κρατει την αλλη φορα πριν βρισεις.
Και που σαι? Ακου και τους αλλους...

Για αυτο κανε κρατει την αλλη φορα πριν βρισεις.
Και που σαι? Ακου και τους αλλους...
παρεξήγηση Γκάρντιαν.
όπως την εν λόγω μλια την έχεις εσύ (που είσαι απο την "άλλη πλευρά") αντίστοιχα τόσο την έχω και εγώ.
το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη μέση.
αυτό λέω.
όπως την εν λόγω μλια την έχεις εσύ (που είσαι απο την "άλλη πλευρά") αντίστοιχα τόσο την έχω και εγώ.
το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη μέση.
αυτό λέω.

Ξερω τι εννοουσες
Εχεις τοποθετηθει εξαλλου αδερφε στα αντιστοιχα εδαφια των παικτων, και μολις πριν λιγο εβρισες 
Υ.Γ τωρα που ξαναδιαβασα αδερφε πιο ηρεμα καταλαβα τι εννοουσες στο τελευταιο ποστ.Και παλι ομως να ξερεις , "εσεις" εχετε αδικο. Η διαφορα της ελλειψης αντοχης και της μειωμενης ταχυτητας αντιστοιχα στον καθενα. Του μεν γκαρσια του επιτρεπει την εισοδο του ως αλλαγη, του δε κοντου του απαγορευει την εισοδο στην εντεκαδα γενικοτερα αφου δεν ειναι πλεον απειλητικος. Ψυχρα ποδοσφαιρικα, γιατι αλλιως δεν πιανεται το θεμα.

Υ.Γ τωρα που ξαναδιαβασα αδερφε πιο ηρεμα καταλαβα τι εννοουσες στο τελευταιο ποστ.Και παλι ομως να ξερεις , "εσεις" εχετε αδικο. Η διαφορα της ελλειψης αντοχης και της μειωμενης ταχυτητας αντιστοιχα στον καθενα. Του μεν γκαρσια του επιτρεπει την εισοδο του ως αλλαγη, του δε κοντου του απαγορευει την εισοδο στην εντεκαδα γενικοτερα αφου δεν ειναι πλεον απειλητικος. Ψυχρα ποδοσφαιρικα, γιατι αλλιως δεν πιανεται το θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 20 Δεκ 2013, 16:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Aigle_Noir
Συμφωνώ απόλυτα με τον CCCP. Ο τύπος είναι εμετικός...CCCP έγραψε:Το κλαμα του τζορμπατζογλου παλι σημερα πραγματικα εκπληκτικο.
Όσο για τους φίλους που το δέχονται ως κριτική, να με συγχωρείτε, αλλά αυτό το κατεβατό και ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ που τα γράφει, είναι απλό, ξερό, προσβλητικό χώσιμο, διότι "οι συνάδελφοι ΑΡΔ του γαύρου τα τρώνε μια χαρά, εμείς γιατί στην απέξω; "
Όπως πολύ εύστοχα γράφει ένας φίλος στα σχόλια, "Νο21 οι δημοσιογραφοι που ειναι(;) ΠΑΟΚ και συνεργαζονται με αλλους “αντικειμενικους” εξ αθηνων(αντικειμενικος εξ αθηνων ,ενα ειδος προς εξαφανιση απο τοτε που τους σουβλισε ο Φιλιππος ο Β’ ) σε σκιζουν μερα νυχτα,γελανε με τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ. "
Η καλοπροαίρετη κριτική φαίνεται. Το άρθρο αυτό είναι ένας βόθρος με μανδύα καλοπροαίρετης - μη χέσ@