28.Κώστας Κατσουράνης
-
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Κάθε μήνα όλο και πιο κοντά σε κατάσταση παλαίμαχου. Δεν ξέρω αν επιμένει ο Σαββίδης αλλά εσύ δεν δείχνεις ότι θες να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ. Εντάξει και η football league μια εμπειρία είναι...
δεν ήξερα τι ταττου έκανε.
υπάρχει η πιθανόιτητα να έχει λι΄'ωσει τελευταία στο μπλακτζακ
υπάρχει η πιθανόιτητα να έχει λι΄'ωσει τελευταία στο μπλακτζακ
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙΣ Η ΘΥΡΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΗΤΑΝ Η 7.lefis έγραψε:μια ερώτηση ο ζαγορ που αγαπημενος/τυχερος κλπ αριθμος ηταν το 7 ήταν γαυρος???
για αυτο λες να του αρεσε το 7? δεν νομιζω. οπως βεβαια δεν νομιζω ότι ηταν και οπαδος της θ7.και απο ηλικια καλα παω τα 37 παταω....
Τι συμβολίζει το τατού με το 21;
Τα γενέθλια μου, η γιορτή μου. Όλα. Το 21 είμαι εγώ. Είναι ο αριθμός μου. Είναι και ο αριθμός μου στην εθνική.
συνεντευξη του Κατσουρανη απο τις 22/11/2013...
ναι δεν παει καθολου καλα τελευταια αλλα τις θεωριες συνομωσιας κοψτετες μερικοι κανουν κακο...
Τα γενέθλια μου, η γιορτή μου. Όλα. Το 21 είμαι εγώ. Είναι ο αριθμός μου. Είναι και ο αριθμός μου στην εθνική.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/greece/o-kwstas-katsoyranhs-apantaei-stoys-anagnwstes-toy-contra-gr.2515765.html
ναι δεν παει καθολου καλα τελευταια αλλα τις θεωριες συνομωσιας κοψτετες μερικοι κανουν κακο...

- john4serres
αγωνιστικα ειναι πολυ χαλια , παγκο ή καλυτερα εκτος αποστολης στην κερκιδα
εγώ είμαι γενικά φαν του συγκεκριμένου παίκτη . Ξεκίνησε πολύ καλά , αλλά στα τελευταία παιχνίδια είναι κακός και κάνει πολλά λάθη τα οποία δε συμβαδίζουν με τη κλάση του.
Για μένα εμφανίζει έντονα τα σημάδια του οποιουδήποτε καλού αλλά γηρασμένου ποδοσφαιριστή... μπορεί να είναι παικταράς για 20λεπτα - ημίχρονα - ή και μεμονωμένα παιχνίδια αλλά δε μπορείς να βασιστείς πάνω του σε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων. Έχει πολλές ομοιότητες με Λίνο και Βούκιτς.. και αυτοί οι 2 έχουν κάνει κάποια πολύ ποιοτικά παιχνίδια αλλά κακά τα ψέμματα...δε μπορούν να τραβήξουν κουπί παραπάνω από τις δυνάμεις τους.
Το ιδανικό είναι να πάρεις ένα δυνατό στόπερ στη μεταγραφική περίοδο και το Κατσουρ να τον απελευθερώσεις , δίνοντάς του ένα ψιλοελεύθερο ρόλο στα χαφ ... και να σε βοηθάει σε επιλεγμένα δύσκολα παιχνίδια ..
Με βάση τη τελευταία υπόθεσή μου, θα τον ήθελα και του χρόνου στην ομάδα .
Για μένα εμφανίζει έντονα τα σημάδια του οποιουδήποτε καλού αλλά γηρασμένου ποδοσφαιριστή... μπορεί να είναι παικταράς για 20λεπτα - ημίχρονα - ή και μεμονωμένα παιχνίδια αλλά δε μπορείς να βασιστείς πάνω του σε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων. Έχει πολλές ομοιότητες με Λίνο και Βούκιτς.. και αυτοί οι 2 έχουν κάνει κάποια πολύ ποιοτικά παιχνίδια αλλά κακά τα ψέμματα...δε μπορούν να τραβήξουν κουπί παραπάνω από τις δυνάμεις τους.
Το ιδανικό είναι να πάρεις ένα δυνατό στόπερ στη μεταγραφική περίοδο και το Κατσουρ να τον απελευθερώσεις , δίνοντάς του ένα ψιλοελεύθερο ρόλο στα χαφ ... και να σε βοηθάει σε επιλεγμένα δύσκολα παιχνίδια ..
Με βάση τη τελευταία υπόθεσή μου, θα τον ήθελα και του χρόνου στην ομάδα .
- ΑποστόληςΑ
Είναι προφανές ότι μεγάλωσε πια και δεν μπορεί να ακολουθήσει τον έντονο ρυθμό των συνεχών εμφανίσεων. Το καλοκαίρι, λογικά, μας αποχαιρετάει.
- Ekatnetworkltd
Θέλεις ξεκούραση!Αμυντικό χάφ με περισσότερες επιθετικές βλέψεις απο τον Τζιόλη!λίγος πάγκος δεν βλάπτη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Εχουμε μείνει μόνο με αριστεροπόδαρους (Κατσικάς, Τζαβέλλας). Αντε να έρθει κανένας Lukovic μπας και δούμε άσπρη μέρα.
(και ο Μαλε δεν με χαλάει)
(και ο Μαλε δεν με χαλάει)
καλα...
ας λέμε τον Σκόνδρα να προετοιμάζεται γιατί με Λεβαδειακό τον κόβω και αυτόν σεντερ μπακ!!!!

ας λέμε τον Σκόνδρα να προετοιμάζεται γιατί με Λεβαδειακό τον κόβω και αυτόν σεντερ μπακ!!!!

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ