Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
με +3.5 μυρια στο μπατζετ το καλοκαιρι που τελειωνουν τα συμβολαια τους +1 δανεικο
Αλμειντα απο την Μπεσικτας (CF) 29 ετων
Ραουλ Γκαρσια απο Ατλετικο (CM/RM) 27 ετων
Γκαργκανο απο Ναπολι (δανεικος) (DM) 29 ετων
Σαμμιρ απο Δυναμο (CM/LM) 26 ετων
Παολο Βινισιους απο Μπραγκα (CB) 29 ετων
Νομιζω οτι ειναι εφικτοι στοχοι κ οι 5 αρκει να πειστουν οτι πας για κατι μεγαλο,ειναι κ καλοι σε ηλικια οποτε θα προσφερουν σιγουρα για 3 χρονακια.
Επισης με ολους αυτους τους παικτες που αποδεσμευονται νομιζω οτι μπορεις επισης να συμπληρωσεις το ροστερ σου με τους παρακατω
Μαλεζας απο Φορτουνα (CB)
Βελλιος απο Εβερτον (CF)
Ο Τσουσιλει της Ανζι παρα πολυ δυσκολα θα ερθει διοτι νομιζω απο περυσι εχει 2-3 ομαδες που τον ηθελαν αλλα η Ανζι ζητουσε τα μαλιοκεφαλα της
Για τον Σικαμπαλα δεν τον σχολιαζουμε καν
ειρωνικά τους ανέφερα για να δείξω οτι όποιους και να αποκτήσουμε, αλλού παίζεται το παιχνίδι.
Δεν θέλω να κάνω τα ίδια, θέλω να πάψουν να τα κάνουν αυτοί.
Τώρα βέβαια τους αξίζει να πέσει πάνω τους (σε αυτούς μόνο) όλη η αδικία του κόσμου
Περιμενω τη στιγμη που ο Κιτσιου θα βγαλει την μπαλα απο την εστια μας με το χερι αλα Ρομπερτο Καρλος μεσα στο τηγανι και ο κορακας θα δειξει παιζεται ενω το σκορ θα ειναι 0-1 με οφσαιντ γκολ του Στοχ... :ugeek:
Τι να σου πω δεν ξέρω. Δεν ξέρω και πόσο χρονών είναι ο Σικαμπάλα σήμερα. Απλά το είδα στο σπορντογκ και το έβαλα.
Η ερώτηση σου για της προπονήσεις με δυσκολεύει, να αλλάξω κατηγορία και να πάρω της γενικές ερωτήσεις