14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@guardian4, @barlow4
Για τα επί προσωπικού, απαντώ στο "προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ".
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sernikos έγραψε:εγω τον θελω να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα και να παρει και ρολο επειτα
ετσι για να σκασουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι τσιφλικι ειναι ο ΠΑΟΚ μας

Ακόμα κι αν πάρει ρόλο στη διοίκηση, ο κόσμος θα κράζει για το πόσο αμείβεται, για το ότι είναι πολύ "καλό παιδί" για τη θέση (πχ Ζαγοράκης), για το ότι είναι κοντός και δεν επιβάλλεται με την παρουσία του, για το ότι επειδή είναι από δυτική Θεσσαλονίκη δεν ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι στα γραφεία....κτλ..

Άλλωστε, Π.Α.Ο.Κ. είσαι!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

sernikos έγραψε:εγω τον θελω να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα και να παρει και ρολο επειτα

Αυτο αδερφε το πιστευω ακραδαντα οτι καποια στιγμη θα γινει ... Αλλωστε η συμπαθεια που του εχει ο Ιβαν ειναι γνωστη...

Τοτε να δεις γελια... 8-)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Λέτε να αναλάβει και το ρόλο του Ποικιλίδη κάποτε;

...Το σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ διοίκησης και συνδέσμων;

:oops: :oops: :oops:

Χλωμό, ε; ;)
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

psykoman έγραψε:Αμπαλαεο...ενα πραγμα δν μπορεις να καταλαβεις....ουτε αγαπαω τον κοντο...ουτε με ικανοποιει με την αποδοση του στο γηπεδο...
Αγαπαω τον ΠΑΟΚ και μονο...και μου γυριζει το μυαλο οταν βλεπω οτι παει να γινει κατι καλο στην ομαδα και εμεις ασχολουμαστε με κοντους, ψηλους, χοντρους και λιγνους...
Για μενα ο κοντος και ο καθε παικτης, ακομη και ο Κουδας, ακομη και ο Παμπλο ειναι μηδαμινη αξια μπροστα στο μεγαλειο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....δν μπορω να βαλω κανεναν πανω απο το καλο της ομαδος...και οσο τρεχουν τετοια θεματα μας γυριζουν πισω....

Θελω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδια...μπεσα για μπεσα...σαν ΠΑΟΚτσης προς ΠΑΟΚτση...
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ βριζοντας τον;;;
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ οταν πλακωνεσε με αλλους ΠΑΟΚτσηδες;;;(οχι εσυ προσωπικα)
Πιστευεις οτι ολη αυτη η μανουρα που γινετε κανει καλο στον ΠΑΟΚ;;;
Τι κερδος υπαρχει απ ολο αυτο;;;

Ο Σαλπι και ο καθε Σαλπι ειναι μεγεθος μηδαμινο μπροστα στον ΠΑΟΚ που παει να δημιουργηθει...και αυτο το μεγεθος που παει να δημιουργηθει θα προσπερασει ετσι απλα τον Σαλπι...
Δικια μας δουλεια ειναι να το αγκαλιασουμε...να το στηριξουμε...και να το προστατεψουμε...

υ.γ.Αναφερεσε στον κοντο λες και ειναι ο Ρασπουτιν...και κινει ολα τα νηματα στο παρασκηνιο του ποδοσφαιρου...αληθεια πιστευεις οτι εχει τετοια δυναμη;;;; πολυ ψηλα τον ανεβαζεις δν νομιζεις;;;

Αν και απαντησα σε προηγουμενο ποστ, ας τα ξαναπω..

Ναι πιστευω οτι κανω καλο βριζοντας τον. Αν επιτελους μια μερα ξενερωσει τοσο που στο τελος σηκωθει και φυγει, θα εχει γινει κατι πολυ καλο για τον ΠΑΟΚ και στο οπαδικο κομματι και στο αθλητικο. Απο την αλλη μου φαινεται πολυ κακο το να χειροκροτειτε στην τουμπα, ειδικα τις φορες που ειναι και ο χειροτεροσ παιχτης του γηπεδου. Ο λαος του ΠΑΟΚ ποτε δεν ηταν προβατο και καλο θα ηταν να παραμεινει ετσι. Ειναι και ενα συστατικο της διαφορετικοτητας μας απο τους λαους αλλων ομαδων.

Να πλακωνονται ΠΑΟΚτσηδες μεταξυ τους δεν μου αρεσει και προφανως δεν το θελω. Μακαρι να ειχα την δυναμη να τα σταματησω ολα αυτα. Αλλα επειδη στην χωρα που ζουμε, την κοινη γνωμη κατα μεγαλο ποσοστο την φτιαχνουν τα μμε (στα παντα, οχι μονο στα αθλητικα), ναι υπαρχει προβλημα οταν ο ΠΑΟΚτσης λοξοδρομει και συμπεριφερεται σαν ημιγαυρος. Εκει καποιοι τσιτωνουν ασχημα και κατα την αποψη μου με το δικιο τους. Ναι δεν θα πρεπε να φτανουμε σε αυτα τα σημεια, αλλα δυστυχως δεν ειναι στο χερι μου. Ο κοσμος εχει διχαστει, οι λογοι γνωστοι και ειχαν λεχθει παντου πριν καν διχαστουμε. Σορρυ αλλα εγω στην πλευρα των ΠΑΟΚτσιδων που εδωσαν συγχωροχαρτι δεν μπορω να ερθω. Οι λογοι παλι πολλοι (οχι μονο τα του κοντου), και ανελυσα τον εναν απο αυτους στο παραπανω ποστ.

Ο ΠΑΟΚ θα εχει τεραστιο κερδος οταν ο σαββιδης καταλαβει οτι πρεπει να απομακρινει απο τον ΠΑΟΚ τα προσωπα που διχαζουν τον κοσμο του, αυτους που οτι ειχαν να κανουν το εκαναν και πλεον πρεπει να μας αδειασουν την γωνια ηρεμα και ομορφα. Καλως κακως προσωπα σαν τον σαλπιγγιδη, τον ζαγορακη, τον βρυζα, διχαζουν. Ας μην εθελοτυφλωμε και ας μην κρυβουμε τα προβληματα μας κατω απο το χαλακι. Για τον πρωτο τα παμε, για τους αλλους μιλαν τα χρεη που αφησαν στον ΠΑΟΚ, που αν δεν ερχοταν ο σαββιδης θα ειμασταν αγκαλια με την κουλα στην Γ' εθνικη. Οπως μιλαει και η ομαδα που στησανε με τα λεφτα του σαββιδη φερνοντας ολα τα κολληταρια τους και φτιαχνοντας μια εθνικη β' με τα χειροτερα υλικα της.

Ο σαββιδης θα πρεπει να καταλαβει πως οταν ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ενωμενος, Ο ΠΑΟΚ μπορει να φτασει πιο ψηλα απο οτι αυτος φανταζεται. Το να μαζευεις λιμα, κολληταρια και απλα να εχω πολλους μετριους παιχτες, δεν μου λεει τπτ. Εμπιστευσου τα λεφτα σου σε ατομα που εχουν τις γνωσεις να σου φτιαξουν ομαδα, και οχι σε αυτους που τα τελευταια χρονια μονο σε ματωνουν.

Ο ΠΑΟΚ που μετατρεπεται σε προπονητικη ομαδα της εθνικης, εμενα δεν μου λεει τιποτα και μελλον δεν βλεπω.
Επισης, ο λαος που απαιτει 2-3 πραγματα, μπορει να παρει 1-2 καλα απο τον προεδρο του... Ο λαος που λεει yes man, ειναι καταδικασμενος να γινει πελατακι του και να ανεχτει καθε του χαζομαρα. Προεδρος ειναι, δεν ειναι ο Θεος, ουτε ο αλανθαστος. Ο σαββιδης καθε μερα παιρνει μαθηματα. Να βρει λοιπον σωστους ανθρωπους να βαλει διπλα του και ολα θα παν καλα. Προς το παρον το καραβι μπαζει γιατι τα μαθηματα που του δινουν ειναι αυτα που θα κανουν τον ΠΑΟΚ να διαλησει και οχι αυτα που θα τον πανε μπροστα. Βαδιζουμε λαθος και ο ανθρωπος παιζει να μην εχει παρει καν γραμμη. Μην περιμενεις οτι ο σαββιδης θα κατσει 5 χρονιες στον ΠΑΟΚ να πεταει τα λεφτα του για να βγαινει 2ος και να μην βλεπει προκοπη... Αλλωστε και ο ιδιος το ειπε, πως δεν θελει να τα πεταει σε τουαλετα. Ας δει λοιπον ποιοι τον συμβουλευουν λαθος και ας τους κανει στην ακρη. Μονο να κερδισει θα εχει.

Φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου και φυσικα δεν σου λεω να την ιοθετησεις. Με ρωτησες και σου απαντησα.

Καλη μερα.
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Πέμ 19 Δεκ 2013, 11:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ampalaeos έγραψε:
psykoman έγραψε:Αμπαλαεο...ενα πραγμα δν μπορεις να καταλαβεις....ουτε αγαπαω τον κοντο...ουτε με ικανοποιει με την αποδοση του στο γηπεδο...
Αγαπαω τον ΠΑΟΚ και μονο...και μου γυριζει το μυαλο οταν βλεπω οτι παει να γινει κατι καλο στην ομαδα και εμεις ασχολουμαστε με κοντους, ψηλους, χοντρους και λιγνους...
Για μενα ο κοντος και ο καθε παικτης, ακομη και ο Κουδας, ακομη και ο Παμπλο ειναι μηδαμινη αξια μπροστα στο μεγαλειο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....δν μπορω να βαλω κανεναν πανω απο το καλο της ομαδος...και οσο τρεχουν τετοια θεματα μας γυριζουν πισω....

Θελω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδια...μπεσα για μπεσα...σαν ΠΑΟΚτσης προς ΠΑΟΚτση...
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ βριζοντας τον;;;
Πιστευεις οτι κανεις καλο στον ΠΑΟΚ οταν πλακωνεσε με αλλους ΠΑΟΚτσηδες;;;(οχι εσυ προσωπικα)
Πιστευεις οτι ολη αυτη η μανουρα που γινετε κανει καλο στον ΠΑΟΚ;;;
Τι κερδος υπαρχει απ ολο αυτο;;;

Ο Σαλπι και ο καθε Σαλπι ειναι μεγεθος μηδαμινο μπροστα στον ΠΑΟΚ που παει να δημιουργηθει...και αυτο το μεγεθος που παει να δημιουργηθει θα προσπερασει ετσι απλα τον Σαλπι...
Δικια μας δουλεια ειναι να το αγκαλιασουμε...να το στηριξουμε...και να το προστατεψουμε...

υ.γ.Αναφερεσε στον κοντο λες και ειναι ο Ρασπουτιν...και κινει ολα τα νηματα στο παρασκηνιο του ποδοσφαιρου...αληθεια πιστευεις οτι εχει τετοια δυναμη;;;; πολυ ψηλα τον ανεβαζεις δν νομιζεις;;;

Αν και απαντησα σε προηγουμενο ποστ, ας τα ξαναπω..

Ναι πιστευω οτι κανω καλο βριζοντας τον. Αν επιτελους μια μερα ξενερωσει τοσο που στο τελος σηκωθει και φυγει, θα εχει γινει κατι πολυ καλο για τον ΠΑΟΚ και στο οπαδικο κομματι και στο αθλητικο. Απο την αλλη μου φαινεται πολυ κακο το να χειροκροτειτε στην τουμπα, ειδικα τις φορες που ειναι και ο χειροτεροσ παιχτης του γηπεδου. Ο λαος του ΠΑΟΚ ποτε δεν ηταν προβατο και καλο θα ηταν να παραμεινει ετσι. Ειναι και ενα συστατικο της διαφορετικοτητας μας απο τους λαους αλλων ομαδων.

Να πλακωνονται ΠΑΟΚτσηδες μεταξυ τους δεν μου αρεσει και προφανως δεν το θελω. Μακαρι να ειχα την δυναμη να τα σταματησω ολα αυτα. Αλλα επειδη στην χωρα που ζουμε, την κοινη γνωμη κατα μεγαλο ποσοστο την φτιαχνουν τα μμε (στα παντα, οχι μονο στα αθλητικα), ναι υπαρχει προβλημα οταν ο ΠΑΟΚτσης λοξοδρομει και συμπεριφερεται σαν ημιγαυρος. Εκει καποιοι τσιτωνουν ασχημα και κατα την αποψη μου με το δικιο τους. Ναι δεν θα πρεπε να φτανουμε σε αυτα τα σημεια, αλλα δυστυχως δεν ειναι στο χερι μου. Ο κοσμος εχει διχαστει, οι λογοι γνωστοι και ειχαν λεχθει παντου πριν καν διχαστουμε. Σορρυ αλλα εγω στην πλευρα των ΠΑΟΚτσιδων που εδωσαν συγχωροχαρτι δεν μπορω να ερθω. Οι λογοι παλι πολυ (οχι μονο τα του κοντου), και ανελυσα τον εναν απο αυτους στο παραπανω ποστ.

Ο ΠΑΟΚ θα εχει τεραστιο κερδος οταν ο σαββιδης καταλαβει οτι πρεπει να απομακρινει απο τον ΠΑΟΚ τα προσωπα που διχαζουν τον κοσμο του, αυτους που οτι ειχαν να κανουν το εκαναν και πλεον πρεπει να μας αδειασουν την γωνια ηρεμα και ομορφα. Καλως κακως προσωπα σαν τον σαλπιγγιδη, τον ζαγορακη, τον βρυζα, διχαζουν. Ας μην εθελοτυφλωμε και ας μην κρυβουμε τα προβληματα μας κατω απο το χαλακι. Για τον πρωτο τα παμε, για τους αλλους μιλαν τα χρεη που αφησαν στον ΠΑΟΚ, που αν δεν ερχοταν ο σαββιδης θα ειμασταν αγκαλια με την κουλα στην Γ' εθνικη. Οπως μιλαει και η ομαδα που στησανε με τα λεφτα του σαββιδη φερνοντας ολα τα κολληταρια τους και φτιαχνοντας μια εθνικη β' με τα χειροτερα υλικα της.

Ο σαββιδης θα πρεπει να καταλαβει πως οταν ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ενωμενος, Ο ΠΑΟΚ μπορει να φτασει πιο ψηλα απο οτι αυτος φανταζεται. Το να μαζευεις λιμα, κολληταρια και απλα να εχω πολλους μετριους παιχτες, δεν μου λεει τπτ. Εμπιστευσου τα λεφτα σου σε ατομα που εχουν τις γνωσεις να σου φτιαξουν ομαδα, και οχι σε αυτους που τα τελευταια χρονια μονο σε ματωνουν.

Ο ΠΑΟΚ που μετατρεπεται σε προπονητικη ομαδα της εθνικης, εμενα δεν μου λεει τιποτα και μελλον δεν βλεπω.
Επισης, ο λαος που απαιτει 2-3 πραγματα, μπορει να παρει 1-2 καλα απο τον προεδρο του... Ο λαος που λεει yes man, ειναι καταδικασμενος να γινει πελατακι του και να ανεχτει καθε του χαζομαρα. Προεδρος ειναι, δεν ειναι ο Θεος, ουτε ο αλανθαστος. Ο σαββιδης καθε μερα παιρνει μαθηματα. Να βρει λοιπον σωστους ανθρωπους να βαλει διπλα του και ολα θα παν καλα. Προς το παρον το καραβι μπαζει γιατι τα μαθηματα που του δινουν ειναι αυτα που θα κανουν τον ΠΑΟΚ να διαλησει και οχι αυτα που θα τον πανε μπροστα. Βαδιζουμε λαθος και ο ανθρωπος παιζει να μην εχει παρει καν γραμμη. Μην περιμενεις οτι ο σαββιδης θα κατσει 5 χρονιες στον ΠΑΟΚ να πεταει τα λεφτα του για να βγαινει 2ος και να μην βλεπει προκοπη... Αλλωστε και ο ιδιος το ειπε, πως δεν θελει να τα πεταει σε τουαλετα. Ας δει λοιπον ποιοι τον συμβουλευουν λαθος και ας τους κανει στην ακρη. Μονο να κερδισει θα εχει.

Φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου και φυσικα δεν σου λεω να την ιοθετησεις. Με ρωτησες και σου απαντησα.

Καλη μερα.
:pano:
Με λιγα λογια....ο Σαββιδης πρεπει να ακολουθει τις ορεξεις καθε μειοψηφιας για να μην ειναι κοσμος διχασμενος...και γω να περιμενω ποτε θα ξενερωσει ο Σαλπιγγιδης γαι να μην εχουμε ιστοριες στην Τουμπα!.......

Απο τη στιγμη που πιστευεις πως ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι προβατα,θα επρεπε να σε προβληματιζει το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των συνοπαδων σου,χειροκροτουν τον Σαλπιγγιδη!

Και επειδη,απο οτι βλεπω διαφερει πολυ ο τροπος που βλεπουμε τα πραγματα....εγω χειροκροτω περισσοτερο εναν παικτη που δεν πηγε καλα σε ενα ματς παρα σε ενα αλλο που ηταν καλος....Ετσι θα με νοιωσει διπλα του,πως τον στηριζω!!!

ΥΓ.Για τον Βρυζα,ουτε ξερω,ουτε με νοιαζει.....αλλωστε,σε αλλους "αλλα τους ελεγε"! :twisted:
Οσον αφορα,ομως, το Ζαγορακη....οχι οτι δεν εκανε πολλα και σοβαρα λαθη...αλλα καλυτερο θα ηταν,αντι να τον βριζετε στο γηπεδο να πατε και να τον βρισετε μπροστα στο Σταφυλιδη,τον Κιτσιου,τον Πελκα,τον Παναγιωτουδη,τον Ποποβιτς,τον Ποζογλου και ολους τους αλλους που θα βγουν απο τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ τα επομενα χρονια!
ampalaeos

Πιστευεις δλδ οτι η πλειοψηφια, παντα εχει δικιο?
Η πορεια της ελλαδας, μονο αυτο δεν εχει δειξει.
Καμια φορα θα πρεπει να σκεφτεστε και λιγο την "αλλη" αποψη. Ναι, μπορει να μην την λενε τα inolapaok24, αλλα σιγουρα αν θελεις μπορεις να την βρεις. Οχι μεσω των αρδ ομως.

Τα πραδειγματα που η μειοψηφια τελικα ειχε δικιο και η καθωσπρεπει πλειοψηφια αδικο, εχει γινει πια σεντονι. Αν εσυ δεν το βλεπεις, δεν μπορω να βοηθησω. Να κατσω να εξιστορισω τι εχει γινει στον ΠΑΟΚ εδω και καποιες 10ετιες, και τι εχει αποδειχτει μεσα απο αυτες, δεν θα κατσω να το κανω. Εχω γερο στομαχι, αλλα σορρυ δεν θα μπω σε τετοια διαδικασια.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από pouthenas »

RoMaN έγραψε:
ετσι για να σκασουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι τσιφλικι ειναι ο ΠΑΟΚ μας

Ακόμα κι αν πάρει ρόλο στη διοίκηση, ο κόσμος θα κράζει για το πόσο αμείβεται, για το ότι είναι πολύ "καλό παιδί" για τη θέση (πχ Ζαγοράκης), για το ότι είναι κοντός και δεν επιβάλλεται με την παρουσία του, για το ότι επειδή είναι από δυτική Θεσσαλονίκη δεν ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι στα γραφεία....κτλ..

Άλλωστε, Π.Α.Ο.Κ. είσαι!
Πιστευω οτι ανετα μπορει να παρει ρολο στην διοικηση του τμηματος παλης που εχει και σχετικη προεμπειρια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε ampalaeos δεν μας ειπες το εχεις λαο παλικαρο λεβεντη αλλα μαλακα προεδρο ποσοι το τραγουδησαν χτες;
ampalaeos

Δεν συμφωνω ουτε εγω με το παραπανω συνθημα, και πρεπει να το ειπε μονο μια παρεα μονη της.
Δεν εχω κατι με τον σαββιδη για να τραγουδισω τετοιο πραγμα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ampalaeos έγραψε:Πιστευεις δλδ οτι η πλειοψηφια, παντα εχει δικιο?
Η πορεια της ελλαδας, μονο αυτο δεν εχει δειξει.
Καμια φορα θα πρεπει να σκεφτεστε και λιγο την "αλλη" αποψη. Ναι, μπορει να μην την λενε τα inolapaok24, αλλα σιγουρα αν θελεις μπορεις να την βρεις. Οχι μεσω των αρδ ομως.

Τα πραδειγματα που η μειοψηφια τελικα ειχε δικιο και η καθωσπρεπει πλειοψηφια αδικο, εχει γινει πια σεντονι. Αν εσυ δεν το βλεπεις, δεν μπορω να βοηθησω. Να κατσω να εξιστορισω τι εχει γινει στον ΠΑΟΚ εδω και καποιες 10ετιες, και τι εχει αποδειχτει μεσα απο αυτες, δεν θα κατσω να το κανω. Εχω γερο στομαχι, αλλα σορρυ δεν θα μπω σε τετοια διαδικασια.
Ναι,η πλειοψηφια οταν δεν προπαγανδιζεται,οταν δηλαδη δεν γινεται προβατο,εχει παντα δικιο!Ειναι αυτο που λεμε το "κοινο περι δικαιου αισθημα"!

Επομενως,απο τη στιγμη που δεν θεωρεις,επαναλαμβανω και τονιζω,το λαο του ΠΑΟΚ προβατα,η συγκριση που κανεις,ειναι το λιγοτερο,ατυχης.

Και καλο θα ηταν οταν δεν ξερεις το συνομιλητη σου να μην θεωρεις τιποτα δεδομενο...ποιος σου λεει εσενα πως καποιος δεν μπορει να εχει σκεφτει την αλλη αποψη?...Ποιος σου ειπε εσενα οτι ο συνομιλητης σου ασχολειται με τους αρδ?...

ΥΓ.Την ιστορια του ΠΑΟΚ απο το 80 και μετα δεν θελω να μου την εξιστορισει κανεις!Την εχω ζησει και την ζω!Και μεσα σε αυτα τα χρονια ο λαος του ΠΑΟΚ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

ampalaeos έγραψε:Τα πραδειγματα που η μειοψηφια τελικα ειχε δικιο και η καθωσπρεπει πλειοψηφια αδικο, εχει γινει πια σεντονι.

Μια και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ , την εποχη που καποιοι κουβαλουσαν τον Ζαγορακη στα χερια , γεμιζαν τις πλατειες και μιλουσαν για το αγαπημενο διδυμο ΖΖ και αλλα ωραια δεν θυμαμαι καμμια μειοψηφια να αντιδρα ..Αλλα θυμαμαι μονο πλειοψηφιες και μαλιστα αν ελεγες και καμμια κουβεντα για την επερχομενη επανασταση του δικου μας παιδιου , του Θοδωρα μας , κινδυνευες....

Οπως εσυ φιλε εχεις βαρεθει την γνωστη καραμελα περι πλειοψηφιων αλλο τοσο εχω βαρεθει και εγω τους μετα Χριστον προφητες , τους κριτες εκ του αποτελεσματος και τα λοιπα....

Ολοι εκ των υστερων ....Ουδεις εκ των προτερων κατι.... Να παραδεχτω και εγω οτι καποιοι - εστω λιγοι- προεβλεψαν την επερχομενη καταστροφη και μεις οι αδαεις δεν τους ακουσαμε .....

Και με τον Μπατμαν τα ιδια φιλε ...Στην αρχη sold-out και ζητω ο μεγαλος που θα γκρεμισει τον Σωκρατη και ολα τα ωραια ...Μετα οταν κατερρευσε οικονομικα εφυγε βραδυ.... Και κυριως την εκανε μονος του ....Τα αλλα τα γνωστα τα "Μπατατουδη π@υσταρα " ειναι εκ των υστερων ....Και ανευ σημασιας....
ampalaeos

Μπαφε, κουλαρε λιγο και μην τα παιρνεις..
Οταν η κερκιδα εξυμνει τον κοντο, οταν αυτος δεν βλεπετε, ναι μιλαμε για προβατοποιημενη κατασταση.
Αυτη ειναι η αποψη μου.

Δεν σε ειπα προβατο, την αποψη μου με ρωτησε ο psykman για καποια πραγματα και την ειπα. Μην ψαχνεις να ενταξεις τον εαυτο σου καπου απο τα λεγομενα μου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν με βοηθας να ενταξω καπου τον εαυτο μου γιατι απο την μια δεν θεωρεις το λαο του ΠΑΟΚ προβατα και απο την αλλη αναφερεσαι σε αυτον μιλωντας για προβατοποιημενη κατασταση......

Οταν ξεκαθαρισεις τη σκεψη σου,καπου θα βρω να ενταχθω.

8-)

ΥΓ.Καμμια κερκιδα δεν εξυμνει τον κοντο....(πρεπει να εχουμε μεσο ορο υψους πανω απο 1.80.σαν λαος!).Εχει ακουστει το ονομα του 1,2 φορες σαν αντιδραση σε ολο αυτο που συμβαινει απο μια ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ μειοψηφια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Πέμ 19 Δεκ 2013, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ampalaeos

shark4 έγραψε:
ampalaeos έγραψε:Τα πραδειγματα που η μειοψηφια τελικα ειχε δικιο και η καθωσπρεπει πλειοψηφια αδικο, εχει γινει πια σεντονι.

Μια και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ , την εποχη που καποιοι κουβαλουσαν τον Ζαγορακη στα χερια , γεμιζαν τις πλατειες και μιλουσαν για το αγαπημενο διδυμο ΖΖ και αλλα ωραια δεν θυμαμαι καμμια μειοψηφια να αντιδρα ..Αλλα θυμαμαι μονο πλειοψηφιες και μαλιστα αν ελεγες και καμμια κουβεντα για την επερχομενη επανασταση του δικου μας παιδιου , του Θοδωρα μας , κινδυνευες....

Οπως εσυ φιλε εχεις βαρεθει την γνωστη καραμελα περι πλειοψηφιων αλλο τοσο εχω βαρεθει και εγω τους μετα Χριστον προφητες , τους κριτες εκ του αποτελεσματος και τα λοιπα....

Ολοι εκ των υστερων ....Ουδεις εκ των προτερων κατι.... Να παραδεχτω και εγω οτι καποιοι - εστω λιγοι- προεβλεψαν την επερχομενη καταστροφη και μεις οι αδαεις δεν τους ακουσαμε .....

Και με τον Μπατμαν τα ιδια φιλε ...Στην αρχη sold-out και ζητω ο μεγαλος που θα γκρεμισει τον Σωκρατη και ολα τα ωραια ...Μετα οταν κατερρευσε οικονομικα εφυγε βραδυ.... Και κυριως την εκανε μονος του ....Τα αλλα τα γνωστα τα "Μπατατουδη π@υσταρα " ειναι εκ των υστερων ....Και ανευ σημασιας....

Shark πιστευεις οτι ο ζαγορακης ηταν παντα ο ιδιος?
Για μενα η θητεια ζαγορακη χωριζεται, σε καλη και σε κακη. Σε προ γκαγκατση, και μετα γκαγκατση. Σε προ ασπις μπανκ και μετα ασπις μπανκ. Ο ζαγορακης τα πρωτα χρονια ηταν αυτο που θα θελαμε να ειναι ο καθε προεδρος του ΠΑΟΚ. Τα πρωτα του χρονια του τα αναγνωριζω. Και φυσικα τα πρωτα του χρονια διξανε και το τι μπορει να πετυχει ο ΠΑΟΚτσης οταν ειναι ενωμενος. Αλλα η ενωση θελει πραξεις, δεν γινετε με μπλα μπλα. Ουτε γινετε απο καλη καρδια. Και για τις 2 πλευρες μιλαω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”