14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από guardian4 »

[youtube]fpQHHENt0qo[/youtube][/quote]
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

το συνολο δημιουργειται απο μοναδες , κι οταν οι μοναδες του ειναι ευθυνοφοβοι και με ψυχολογικα 16χρονης, επηρεαζει το συνολο,

Ο οπαδος φιλε πανηγυριζει , κλαιει , μπινελικωνει , συγχαιρει. Ολα αυτα ειναι συναισθηματα προκαλουνται απο αλλους ανθρωπους που απαρτιζοθν το συνολο που λεγαμε πανω,

Εκτος πραγματικοτητας και ονειρικα ειναι αυτα τα συναισθηματα , γιατι αλλιως δεν θα ανεβαζεσ παλμους στουσ 200 και μονο που εβλεπες τον τζορτζεβιτς και τον ανατολακη με τα ερυθρολευκα να πατανε χορταρι στην τουμπα για προθερμανση , θα ελεγες απλα ¨οκ μπηκαν οι αντιπαλοθ για ζεσταμα, φαιρ πλει , λετς εντζοι δε ματς"

Δεν σε κατηγορησα που εισαι λιγο μανατζερ λιγο σκαουτινγκ και γελιο, ο καθενας ξερει τα δικα του τα ζορια , απλα σε καταλαβα απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

η ερωτηση δεν ειναι προβοκατορικη ρωταω χωρις να ξερω αν τελικα τα πηρε αυτος η τα εβαλε στην τσεπη του ο γουμενος που το παραξενο στην ερωτηση μου?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεν είμαστε παιδάκια... Έλα τώρα, συνδεσμίτες εννοούσες.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@Realcon, όντως για το 2011 μιλούσαμε, τότε που όλοι ξέραμε ότι είχε δεχτεί μείωση μισθού, αλλά τελικά δεν έγινε, απ’ ότι φαίνεται. Όντως εγώ νόμιζα ότι έγινε κάποια μείωση και τότε (αυτή η εντύπωση που είχε μείνει), όμως οι "ψαγμένοι" θυμούνται πάρα πολύ καλά ότι δεν έγινε.

@Ampalaeos, να σταματήσουμε να «φουσκώνουμε» το τόπικ ήθελα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ξέχνα το και προχωράμε.

@Kranate, γνωρίζεις καλά απ’ ότι φαίνεται στοιχεία Γκεμπελικής προπαγάνδας και δεν απαντάς στην ουσία του διαλόγου.

1) Ξέρεις ότι η μείωση δεν έγινε επειδή υπαναχώρησε ο Μήτσος ή επειδή τελικά επήλθε συμφωνία; Πες μου ξέρεις;
2) Εάν γινότανε η μείωση, υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να αλλάζατε στάση; Όχι, βέβαια! Απλώς, δεδομένου ότι δεν έγινε, βρήκατε ένα πάτημα ακόμα να τον κράξετε. Τίποτα δεν θα άλλαζε στη στάση σας. Με τίποτα δεν το δέχομαι σαν επιχείρημα ότι είναι και αυτός ένας λόγος που δεν τον γουστάρετε.
3) Η «αγαπημένη» του ομάδα γιατί μπαίνει σε εισαγωγικά. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ; Έχεις στοιχεία ότι είναι άλλη; Προπαγάνδα ολκής, τη στιγμή που ξέρετε την αλήθεια και πατάτε πάνω στο φιλότιμο και την αξιοπρέπεια με τα οποία αγωνίστηκε στο βάζελο και την μεγάλη προσφορά του και εκεί.
4) Προφανώς και δεν παρεξήγησα την μπηχτή που έριξες για την ενασχόληση με την ομάδα την εποχή εκείνη. Το έγραψες τελευταίο γιατί αυτό εννοούσες! Αυτό κάνει η επιστημονική προπαγάνδα. Τα νοήματα που θέλεις να περάσεις τα γράφεις τελευταία για να μένει αυτή η εντύπωση.
5) Προφανώς και είναι για μπανάρισμα το συγκεκριμένο ποστ στο οποίο αισθάνεσαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναγράψεις. Λάθος κάνεις! Θα ξαναγράψεις σε μία εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να είμαστε συμβιβαστικοί και ενωτικοί και να μας προτρέπεις να αλλάξουμε ρότα. Δεν γουστάρουμε αυτήν την αηδία που γίνεται κάθε τρεις και λίγο και κάτι γίνεται και χάνει η ομάδα την ηρεμία της. Ποια είναι η στάση του Παοκμάνια απέναντι στο οπαδικό κίνημα που είναι μάλιστα και ένας από τους λόγους για τις μ@λ@κίες που έγιναν την Κυριακή; Εμείς διχάζουμε ή κάποιοι άλλοι; Δεν είναι δυνατόν να επιτίθεσαι στα ίσια στο site και από την άλλη να μην θέλεις να μπαναριστείς. Αυτό προσπαθείς να επιτύχεις, γράφοντας ότι είναι το τελευταίο σου ποστ: το να κάνουμε τα στραβά μάτια και να θεωρήσουμε πως αυτά που γράφεις για το site είναι στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου. Λυπάμαι πολύ, αλλά θα υποστείς τις συνέπειες αυτών που γράφεις. Όταν επανέλθεις, περιμένω να ανακαλέσεις σε ότι κρίνεις εσύ ότι υπερέβαλες.
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Κατσε ρε συ Ντινο, το paokmania δηλαδη δεν μπορει να δεχτει κριτικη? Γιατι τοσο προβλημα δηλαδη με αυτα που ειπε ο κρανατος? Με στεναχωρισες που τον πεταξες ετσι μπαμ εξω εστω και για μια βδομαδα. Πριν καποιες ωρες σου βγαλα το καπελο, αλλα τεσπα.. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που ειπε, μπορεις να του απαντησεις και εσυ και να κανετε συζητηση. Προσωπικα επειδη θυμαμαι ακριβως την σταση του παοκμανια εκεινο το ετος που συζητατε, το paokmania τοτε φαινοταν να στηριζει κανονικα την γραμη των αρδ που θελαν να αγιοποιησουν τον σαλπιγγιδη, γιαυτο τοτε εγινε και εκεινο το ξεσπασμα που ολοι θυμομαστε. Εγω δεν θα πω οτι το φορουμ φταιει για την αγιοποιηση του σαλπιγγιδη, ουτε θα κατηγορισω το φορουμ επειδη το πρωι ξημερωνει και το βραδυ νυχτωνει, απλα σιγουρα την σιγονταρε ή αν ουτε αυτο σου αρεσει, δεν εκανε τιποτα ωστε να μην περασουν τα ψευδη των αρδ στα μυαλα του απλου κοσμακι και σημερα να ειμαστε διχασμενοι. Αλλωστε αυτο φωναζαν ολοι τοτε (το 2010). "Θα διχαστουμε, μην το κανετε, μην το αφησετε να γινει.". Και ολοι τοτε λεγαν οτι ειμαστε 20 ατομα και δεν τρεχει καστανο, να γυρισει ο μητσαρας ο πελε. (Μερικοι ακομα τα ιδια λενε 3μιση χρονια μετα!) Τελικα και μας διχασε και αγωνιστικα δεν εχει προσφερει σχεδον τιποτα 3 χρονια τωρα, και απο προβληματα μας εχει παντα στο φουλ. Ακομα και το κραξιμο που εφαγε την κυριακη, το εφαγε γιατι γυρισε και εκανε μια χειρονομια προς τον κοσμο επειδη καποιοι μεμονομενα τον εβριζαν. Διαφορετικα δεν νομιζω να την ακουγε συνολικα και εν χορο απο την κερκιδα. Παλι μονος του το προκαλεσε.

Και επειδη λετε και ξαναλετε για το πως επεστρεψε και για το τι λαθη εκανε και δεν εκανε, κανεις δεν ειπε τελικα ποιος ηταν χαμενος απο εκεινο το deal και ποιος ο κερδισμενος. Ποιον οφελουσε τελικα εκεινο το deal, που τοσο πολυ τον εχει αγιοποιηση? Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να σκεφτει καποιος πως το να γυρισει με εναν ετησιο μισθο 800.000 στην ομαδα που εκεινη την εποχη πληρωνε 270.000 τον αντελινο, συν το να ξαναφτιαξει το ονομα του στην θεσσαλονικη (με τοσο κοπο και χρημα, δηλαδη 1 χρονο μιρμιρισμα με αρθρα των αρδ, συν στο τελος ακομα και blogger στο 24 που κρατουσε την σημαια της προπαγανδα για το θεμα), ευνοουσε ξεκαθαρα αυτον και σιγουρα οχι τον ΠΑΟΚ (που μετα απο πολυ λιγο καιρο, δεν ειχε μαντιλι να κλαψει και ξεπουλαγε τους παιχταραδες του)? Με το ζορι να φαμε το οτι τα 200.000 παραπανω που αρνηθηκε στον πατερα, τον κανουν ΠΑΟΚτση. Αν η ρουφιανια ξεπληρωνετε με 200.000 τοτε τι να πω.. Ολοκληρο εργο γυριστηκε για να τον φαμε στην μαπα και θελετε και σημερα και τοτε να κανουμε πως δεν εγινε τιποτα.. Οχι ρε αδερφε, δεν γινονται αυτα, σορυ κιολας.

Για μενα και για πολλους ακομα, ο σαλπιγγιδης ειναι καθαρα επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που εκμεταλευτηκε την αγαπη που ελαβε απλοχερα απο τον κοσμο, πατησε πανω της, εκανε καριερα, εβγαλε λεφτα και οταν τα βρηκε σκουρα, και σε πουλησε, και βοηθησε οικονομικα τον πνιγμενο για τα καλα τοτε γουμενο που διαλυε τον ΠΑΟΚ καθε μερα που περνουσε, και που οταν βρηκε την ευκαιρια να σε πληγωσει ακομα παραπανω το εκανε με εκεινο το πεναλτι που εκτελεσε στην πρωτη μας συναντηση ως αντιπαλοι, λες και ηθελε συμβολικα να σου στριψει το μαχαιρι στην καρδια που λεει και ο κρανατος, και που στο τελος εκανε τα παντα οπως ηθελε (προπαγανδα 1 χρονο) για να γυρισει με μισθο που δεν μπορουσε να σηκωσει ο ΠΑΟΚ τοτε, και να διχασει τον κοσμο του ΠΑΟΚ με ολη αυτη την ιστορια που δημιουργησε για να ξεπληνει το ονομα του και σημερα να σου φερνει και ολους τους κολλητους του στην ομαδα και να δακρυζουν τα ματια μας απο τις προσωπικοτητες που βλεπουμε να φορουν τον ιερο δικεφαλο στο στηθος..

Τελος παντων , δεν εχω σκοπο να αλλαξω τα μυαλα κανενος, την αποψη μου καταθετω. Μην σταματησετε να τον αγαπατε, δεν με διαφερει πλεον (οτι κακο ηταν να γινει, εχει γινει), μην κανετε ομως τους παλαβους οτι δεν καταλαβαινεται γιατι ο οπαδος του ΠΑΟΚ εχει προβλημα μαζι του. Αυτα τα αισχη δεν γινετε ουτε να ξεχαστουν, ουτε να κανουμε πως δεν εγιναν ποτε.

Καλη μερα και καλη συνεχεια.

υγ. καλο ματς να εχουμε στις 17.15

:pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αυτο ακριβως.τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sourmenetes έγραψε:Οποιος θελει να μαθει αν γυρισει τις σελ.θα τα δει γραμμενα.
Επειδη ομως προβλεπω να γινεται ενα τοπικ ανω κατω εγω συνιστω να μην ξεκινησετε την κουβεντα.Ανταλλαξτε Mail και πειτε οτι θελετε.
χαχαχα

σούρμε δεν διάβασα όλα τα υπόλοιπα, γιατί καταβάθος ήξερα τι θα γίνει!

προφητικός!

παίδες, ας μην βάζουμε μανούρες στην ομάδα, ειδικά τώρα που φαίνεται να ρολάρει όμορφα.........πιστεύω ότι το χρωστάμε στον ΠΑΟΚ.........
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από pouthenas »

Φιλε ντινο δεν σε τιμαει η σταση σου. Ακομα κι αν εχεις δικιο με τετοια φασιστικη αντιδραση να μπαναρεις τον κρανατο μαλλον τα αντιθετα αποτελεσματα προξενεις απ το να αποδωθουν τα δικαια. Ο κρανατος εκφραζει μια αποψη οποια κι αν ειναι αυτη οσο κι αν θιγεται καποιος απο αυτη καλο θα ητανε να απαντηθει επιχειρηματολογωντας παρα με την λυση του μπαν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ampalaeos συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες στη τελευταία σου σειρά.

Στα άλλα , απλά διαφωνώ .
Δε μπορώ να σου πω κάτι για να σε πείσω ότι η δική σου "θέση" κάνει κακό στην ομάδα. Αλλά δε με νοιάζει κιόλας να σε πείσω και να μαλώνω στα φόρουμ για αυτά τα πράγματα. Υπάρχει ξέρεις μια πολύ λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την απλή άσκηση του δημοκρατικού σου δικαιώματος να εκφέρεις την άποψή σου , με το σημείο εκείνο που το δημοκρατικό σου δικαίωμα κάνει αντικειμενικό κακό σε κάτι που εγώ αγαπώ. Ο φίλος Κεν που συμφώνησε μέχρι τελείας με τα λεγόμενά σου , έπρεπε να τα ξέρει αυτό.

Αν θέλεις να μη συμπαθείς/βρίσεις/χλευάσεις/οτιδήποτε το Σαλπιγγίδη στη καφετέρια είναι οκ. Κάνε ότι θες και εγώ που δε συμφωνώ απλά θα γυρίσω το πρόσωπο από την άλλη και θα σε αγνοήσω. Δε θα σε χαρακτηρίσω κάπως, απλά θα δεχτώ το γεγονός ότι διαφωνούμε.

Όταν όμως η ομάδα ΜΑΣ παίζει στο γήπεδο , η δική σου γιούχα επηρεάζει πολλά πράγματα. Εγώ πάω στο γήπεδο για να φωνάξω ΠΑΟΚ και να κερδίσω. Αν εσύ είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεις 20, 200, 2000 , 20.000 να κάνουν κωλοδάχτυλο σε ένα συμπαίκτη σου και να τον βρίζουν πως θα σου φανεί? Όλα καλά? Θα χαρείς που παίζεις σε μια ομάδα στην οποία υπάρχουν τόσο "δημοκρατικές" εκφράσεις της γνώμης του καθενός? Εγώ δε σου λέω τα ψυχολογικά του Σαλπι και τέτοιες παπαριές , με 800 οφείλεις να τα ξεπερνάς αυτά. Εγώ σου λέω για την εικόνα που βγάζεις ως ομάδα , ως οργανισμός , ως λαός , ως οντότητα. Δυστυχώς φίλε μου , παύει πλέον να είναι υπόθεση του ενός , το πως θα εκφράσει τη γνώμη του για τον επαγγελματία παίκτη ΔΣ.

Και κάτι τελευταίο από μένα γιατί αυτή τη κουβέντα την έχω κάνει εκατομμύρια φορές. Εγώ στη "λέω" τώρα όχι γιατί κράζεις το ΔΣ αλλά γιατί αυτή σου η πράξη και ο τρόπος/τόπος που την πραγματοποιείς κάνει κακό σε κάτι που υπεραγαπώ. Ούτε λιγότερο περήφανος είμαι από σένα , ούτε λιγότερο ΠΑΟΚ. Άμα γουστάρετε μαζευτείτε σε μια καφετέρια και ρίχνετε βελάκια σε μια φωτό του. Στο γήπεδο όμως βγάζεις αρρώστεια όταν το κάνεις αυτό και αν δε το καταλαβαίνεις είσαι φάουλ για μένα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το πρόβλημα σε αυτό το τόπικ ampalaeos είναι το εξής και είναι απλό:

Κάθε, μα κάθε φορά (και είναι πολλές, μα πάρα πολλές στα 3-4 αυτά χρόνια) που καυτηριάζεται η αγωνιστική μετριότητα (στην καλύτερη) το ζήτημα μετά από λίγο πάει πάντα στο ηθικο-οικονομικό. Αλλάζοντας λοιπόν, εντέχνως, εσκεμμένα ή μη, τη βάση της κουβέντας -που είναι η συνολική αγωνιστική του μετριότητα- αυτόματα μπαίνουν ζητήματα ηθικής τάξης και όχι και τόσο πρότερου έντιμου βίου. Τις δε, μετρημένες στα δάχτυλα φορές, που αποδίδει καλά ή/και βάζει γκολ, το τι γράφεται εδώ μέσα από διθυράμβους και ''κοντέ δειξτους'' είναι άλλο πράγμα.

Δεν είναι για να χαλιέσαι δηλαδή.
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Φιλε giapa οσο εσυ αγαπας τον ΠΑΟΚ αλλο τοσο τον αγαπω και εγω. Οσο εσυ νομιζεις οτι κανει κακο στον ΠΑΟΚ το κραξιμο απο την κερκιδα, αλλο τοσο νομιζω εγω οτι κανει κακο το χειροκροτημα που γινετε στην τουμπα για τον μητσο. (επιβραβευση ανευ λογου τις περισσοτερες φορες, ακομα και αν ειναι ο χειροτερος παιχτης του γηπεδου)

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα πω εγω οτι αυτος που δεν συμφωνει μαζι μου, ειναι λιγοτερο ΠΑΟΚτσης. Καταλαβαινω την αγαπη του καθενα γιατι και εγω ειμαι αρρωστος απο μικρο παιδι με τον ΠΑΟΚ και τον αγαπω οσο τιποτα. Οποτε φυσικα και σεβομαι τον αλλον και ας διαφωνουμε. Μου φτανει που ειναι ΠΑΟΚτσης.

Η εικονα που σχηματιζουν οι παιχτες ειναι αυτη που πρεπει κατα την αποψη μου. Δηλαδη οτι αν κανεις μ@λ@κι@, ο κοσμος δεν ξεχνα και η μ@λ@κι@ θα σε ακολουθα, οποτε το νου σου τι λες και τι κανεις. Να εισαι επαγγελματιας και οχι παραμυθας και τελος. No worries.

Δεν θελουμε αλλους ντεμεκ ΠΑΟΚτσηδες ποδοσφαιριστες.
Μεχρι και ο Δωνης ΠΑΟΚτσης δηλωσε οταν ηρθε! Το εχουν βρει το κολπο, και μας δειχνουν τον δικεφαλο ολοι για να γινουν αρεστη. Αυτα να πανε να τα κανουν στον βαζελο. Σε μας δεν περνανε, εχουμε καει απο το γιαουρτι. Ας παραδειγματιζονται για να ξερουν που εχουν ερθει λοιπον.

yg. Sick, δεν περιμενα αγωνιστικα τπτ απο τον σαλπιγγιδη.. Αρα τι να συζητισω, εχουμε ματια και βλεπουμε πως παιζει.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dinos_Liverpool έγραψε:@Realcon, όντως για το 2011 μιλούσαμε, τότε που όλοι ξέραμε ότι είχε δεχτεί μείωση μισθού, αλλά τελικά δεν έγινε, απ’ ότι φαίνεται. Όντως εγώ νόμιζα ότι έγινε κάποια μείωση και τότε (αυτή η εντύπωση που είχε μείνει), όμως οι "ψαγμένοι" θυμούνται πάρα πολύ καλά ότι δεν έγινε.

Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2011 20:23

Ο Σαλπιγγίδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις για να καθοριστεί και να οριστικοποιηθεί η μείωση.
σπορ103.gr

Θετικός σε μείωση αποδοχών ο Σαλπιγγίδης
Επιμέλεια: Ευγένιος Δαδαλιάρας

Δημοσίευση: 09 Ιουλ. 2011 02:54
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέφερε στον παίκτη ότι υπάρχει η πρόεση να μειωθούν οι ετήσιες απολαβές του, κάτι που σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν βρήκε αντίθετο τον διεθνή επιθετικό.
σπορτ24.gr

Καλά σου είχε μείνει, γιατί γραφτήκανε. Κι εγώ αυτό θυμόμουνα!
Αν πάμε τώρα στο σενάριο ότι, δεν δέχτηκε την μείωση, ξέρεις και ξέρουμε όλοι, ότι θα πέφτανε πολλά κιλά μελάνι μιας και το όνομα Σάλπι, πουλάει άνετα και δεν θα ήταν χαζοί τα ΜΜΕ να τους ξεφύγει!!!
Σενάριο δύο. Ας πούμε ότι δεν μειώνει και λέει δεν θέλω να μου δώσετε χρήματα για το καλώ της ομάδας. Που είναι το κακό. Που για μένα το δεύτερο σενάριο είναι πιο κοντά μιας και η ΠΑΕ με την ανακοίνωση ότι ο παίκτης δέχτηκε να μην πληρωθεί τα οφειλόμενα άλλων χρόνων, με φτάνει και με παρά φτάνει! (εικασία κάνω κι εγώ γιατί όχι)

Πιάσαμε το 2011 και αφήσαμε το 2013
Να γελάσω η να κλάψω!
ΠΑΟΚ είμαι, όχι Σαλπιγγίδης. ΠΑΟΚ είμαι και όχι Γκαρσία. ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή, εγώ και τα παιδιά μου!!! Που θα παίζουν κάποια άλλα παιδιά για τον ΠΑΟΚ που οι αναφερόμενοι θα είναι βετεράνοι, όπως βετεράνοι έγιναν τόσοι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ κάποτε!!!

Ενωμένος πας μπροστά. Διχασμένος δεν πας πουθενά!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Γιατι λετε παντα την μιση αληθεια η παντα αυτη που σας βολευει?κ δεν το λεω μονο στους επικριτες του σαλπι αλλα κ στους υποστηρικτες.
Για πεστε μου οι μεν με αποδειξεις κ στοιχεια απο τα 2.5 χρονια που αμοιβοταν με 800.000 ευρω ειναι αληθεια η οχι οτι του χρωσταμε για αυτα τα 2.5 χρονια 1 μυριο? (2.5χ800=2 μυρια ) στην περιπτωση που ειναι ετσι νομιζω οτι στην ουσια πηρε 1 μυριο για 2.5 χρονια καντε λοιπον την διαιρεση για να τελειωσει ο παπας με τα 800 χιλιαρικα το χρονο.
Σας το ξαναλεω οτι η αποψη μου επι του θεματος Γουμενου το 2006 ειναι οτι επεισε τον Σαλπιγγιδη οτι αν πουληθει (ξεπουληθει/προδωσει) στον βαζελο θα σωσει τον ΠΑΟΚ κ σας ρωταω εσεις θα το κανατε?απαντηστε ντομπρα ομως σας παρακαλω.

Απο την αντιπερα οχθη οι υποστηρικτες του πρεπει να καταλαβετε οτι τα λαθη του Σαλπιγγιδη ειναι αρκετα,εστω κ αν παραπλανηθηκε για να φυγει επρεπε τουλαχιστον να το εξηγησει ντομπρα στους οπαδους που τρεχαν νυχτα μερα,θα επρεπε να ζητησει κ 2-3 γνωμες παραπανω πριν φυγει.
Δεν τον βοηθαν καθολου μερικες κινησεις του εντος γηπεδου (ο πανηγυρισμος στο λονδινο κτλ κτλ) δεν τον βοηθαει το οτι δεν παιζει καλα αρκετες φορες,οποτε οταν γινετε κριτικη προς αυτον για αυτους τους λογους μην αντιδρατε θαρεις κ σας βρισαν την μανα.

ΠΑΟΚ ειμαι για τον λαο του,οταν αυτος ο λαος δεν ειναι ενωμενος κ μαλωνει για τα παντα θα με ξενερωνει παντα,για αυτες τις 2-3 ωρες που θα παω στο γηπεδο με ενδιαφερει μονο να κερδισει ο ΠΑΟΚ να φωναξω για τον ΠΑΟΚ κ να βλεπω τον λαο που με εκανε ΠΑΟΚ να κανει το ιδιο.
Αν δεν μπορουμε να βαλουμε τον ΠΑΟΚ πανω απο τα προσωπα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ampalaeos έγραψε:Κατσε ρε συ Ντινο, το paokmania δηλαδη δεν μπορει να δεχτει κριτικη? Γιατι τοσο προβλημα δηλαδη με αυτα που ειπε ο κρανατος? Με στεναχωρισες που τον πεταξες ετσι μπαμ εξω εστω και για μια βδομαδα. Πριν καποιες ωρες σου βγαλα το καπελο, αλλα τεσπα.. Αν δεν συμφωνεις με αυτα που ειπε, μπορεις να του απαντησεις και εσυ και να κανετε συζητηση. Προσωπικα επειδη θυμαμαι ακριβως την σταση του παοκμανια εκεινο το ετος που συζητατε, το paokmania τοτε φαινοταν να στηριζει κανονικα την γραμη των αρδ που θελαν να αγιοποιησουν τον σαλπιγγιδη, γιαυτο τοτε εγινε και εκεινο το ξεσπασμα που ολοι θυμομαστε. Εγω δεν θα πω οτι το φορουμ φταιει για την αγιοποιηση του σαλπιγγιδη, ουτε θα κατηγορισω το φορουμ επειδη το πρωι ξημερωνει και το βραδυ νυχτωνει, απλα σιγουρα την σιγονταρε ή αν ουτε αυτο σου αρεσει, δεν εκανε τιποτα ωστε να μην περασουν τα ψευδη των αρδ στα μυαλα του απλου κοσμακι και σημερα να ειμαστε διχασμενοι. Αλλωστε αυτο φωναζαν ολοι τοτε (το 2010). "Θα διχαστουμε, μην το κανετε, μην το αφησετε να γινει.". Και ολοι τοτε λεγαν οτι ειμαστε 20 ατομα και δεν τρεχει καστανο, να γυρισει ο μητσαρας ο πελε. (Μερικοι ακομα τα ιδια λενε 3μιση χρονια μετα!) Τελικα και μας διχασε και αγωνιστικα δεν εχει προσφερει σχεδον τιποτα 3 χρονια τωρα, και απο προβληματα μας εχει παντα στο φουλ.
Ακομα και το κραξιμο που εφαγε την κυριακη, το εφαγε γιατι γυρισε και εκανε μια χειρονομια προς τον κοσμο επειδη καποιοι μεμονομενα τον εβριζαν. Διαφορετικα δεν νομιζω να την ακουγε συνολικα και εν χορο απο την κερκιδα. Παλι μονος του το προκαλεσε.
Και επειδη λετε και ξαναλετε για το πως επεστρεψε και για το τι λαθη εκανε και δεν εκανε, κανεις δεν ειπε τελικα ποιος ηταν χαμενος απο εκεινο το deal και ποιος ο κερδισμενος. Ποιον οφελουσε τελικα εκεινο το deal, που τοσο πολυ τον εχει αγιοποιηση? Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να σκεφτει καποιος πως το να γυρισει με εναν ετησιο μισθο 800.000 στην ομαδα που εκεινη την εποχη πληρωνε 270.000 τον αντελινο, συν το να ξαναφτιαξει το ονομα του στην θεσσαλονικη (με τοσο κοπο και χρημα, δηλαδη 1 χρονο μιρμιρισμα με αρθρα των αρδ, συν στο τελος ακομα και blogger στο 24 που κρατουσε την σημαια της προπαγανδα για το θεμα), ευνοουσε ξεκαθαρα αυτον και σιγουρα οχι τον ΠΑΟΚ (που μετα απο πολυ λιγο καιρο, δεν ειχε μαντιλι να κλαψει και ξεπουλαγε τους παιχταραδες του)? Με το ζορι να φαμε το οτι τα 200.000 παραπανω που αρνηθηκε στον πατερα, τον κανουν ΠΑΟΚτση. Αν η ρουφιανια ξεπληρωνετε με 200.000 τοτε τι να πω.. Ολοκληρο εργο γυριστηκε για να τον φαμε στην μαπα και θελετε και σημερα και τοτε να κανουμε πως δεν εγινε τιποτα.. Οχι ρε αδερφε, δεν γινονται αυτα, σορυ κιολας.

Για μενα και για πολλους ακομα, ο σαλπιγγιδης ειναι καθαρα επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που εκμεταλευτηκε την αγαπη που ελαβε απλοχερα απο τον κοσμο, πατησε πανω της, εκανε καριερα, εβγαλε λεφτα και οταν τα βρηκε σκουρα, και σε πουλησε, και βοηθησε οικονομικα τον πνιγμενο για τα καλα τοτε γουμενο που διαλυε τον ΠΑΟΚ καθε μερα που περνουσε, και που οταν βρηκε την ευκαιρια να σε πληγωσει ακομα παραπανω το εκανε με εκεινο το πεναλτι που εκτελεσε στην πρωτη μας συναντηση ως αντιπαλοι, λες και ηθελε συμβολικα να σου στριψει το μαχαιρι στην καρδια που λεει και ο κρανατος, και που στο τελος εκανε τα παντα οπως ηθελε (προπαγανδα 1 χρονο) για να γυρισει με μισθο που δεν μπορουσε να σηκωσει ο ΠΑΟΚ τοτε, και να διχασει τον κοσμο του ΠΑΟΚ με ολη αυτη την ιστορια που δημιουργησε για να ξεπληνει το ονομα του και σημερα να σου φερνει και ολους τους κολλητους του στην ομαδα και να δακρυζουν τα ματια μας απο τις προσωπικοτητες που βλεπουμε να φορουν τον ιερο δικεφαλο στο στηθος..

Τελος παντων , δεν εχω σκοπο να αλλαξω τα μυαλα κανενος, την αποψη μου καταθετω. Μην σταματησετε να τον αγαπατε, δεν με διαφερει πλεον (οτι κακο ηταν να γινει, εχει γινει), μην κανετε ομως τους παλαβους οτι δεν καταλαβαινεται γιατι ο οπαδος του ΠΑΟΚ εχει προβλημα μαζι του. Αυτα τα αισχη δεν γινετε ουτε να ξεχαστουν, ουτε να κανουμε πως δεν εγιναν ποτε.

Καλη μερα και καλη συνεχεια.

υγ. καλο ματς να εχουμε στις 17.15

:pano:

Μεγαλο ψεμα....
Και ευτυχως υπαρχει και βιντεο που δειχνει το αντιθετο...
Στο 4:30 και μετα...
http://www.youtube.com/watch?v=IKf_z8L2oW0

Αν ησουν μεσα δν ειδες καλα...αν στο ειπε αλλος σου ειπε ψεμματα...στην δευτερη περιπτωση ψαξτο καλυτερα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”