14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Realcon σου απαντησα. Μια η αλλη του ρχετε με το ΔΙΑ ΒΙΟΥ συμβολαιο που του καναν. Επισης ο σαββιδης μολις ηρθε στον ΠΑΟΚ ξωφλησε τους παιχτες λογω του προβληματος με την αδειοδοτηση του ΠΑΟΚ και στον μητσο εδωσε τα μισα γιατι οι οφειλες ηταν πανω απο 1εκ. Οποτε μιλαμε σχεδον για 1 σεζον απληρωτη (περιπου), που πατσιζεται απο τα 500 το χρονο σε ηλικιες μη παραγωγικες για ποδοσφαιριστη.
angel να δειξω το μεγεθος της οργης του κοσμου απεναντι του ηθελα σε αντιδιαστολη με το τωρα. Δεν εννοουσα κατι αλλο.
Συγνώμη!!!ampalaeos έγραψε:Realcon σου απαντησα. Μια η αλλη του ρχετε με το ΔΙΑ ΒΙΟΥ συμβολαιο που του καναν. Επισης ο σαββιδης μολις ηρθε στον ΠΑΟΚ ξωφλησε τους παιχτες λογω του προβληματος με την αδειοδοτηση του ΠΑΟΚ και στον μητσο εδωσε τα μισα γιατι οι οφειλες ηταν πανω απο 1εκ. Οποτε μιλαμε σχεδον για 1 σεζον απληρωτη (περιπου), που πατσιζεται απο τα 500 το χρονο σε ηλικιες μη παραγωγικες για ποδοσφαιριστη.
Αυτό δεν είναι στοιχείο που δίνεις.
Είναι υπόθεση που κάνεις!!!
Κάνεις εικασίες!!!
Εγώ πατώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επίσημη ανακοίνωση. Εσύ που πατάς;
Δεν πήρε λέμε χρήματα. Το έβγαλε ανακοίνωση η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν έχεις κάποιο στοιχείο δεν είναι κακό.
Πληγώθηκες πριν χρόνια όπως κι εγώ!!!
Παίζει για εμάς και όπως ο Σώτος έγραψε... Γιατι να έρθει με τα λιγότερα σε εμάς;
Δεν το συνεχίζω, γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχουν στοιχεία βάσιμα σε αυτά που λες!
ΥΣ. Αδερφέ όλοι χρειαζόμαστε. Η φωνή σου η φωνή μου, οι φωνές των άλλων!!! Ενωμένοι θα βγούμε πρώτοι. Διχασμένοι όχι!
Να εισαι καλά.
ΠΑΟΚ παντού!!!
γιατι ο βαζελος τον εδινε διετες με ενα χαρτι τον χρονο , και απο εξωτερικο καμμια ομαδα δεν πλησιαζε καν ουτε το ενα χαρτι ουτε τα 800 τον χρονο με τετραετες κλειστο που του δωσε ο ζαγορ.sotos26 έγραψε:Θα μου λύσετε μια αποροία? Και γιατί γύρισε στον ΠΑΟΚ? Γιατί δεν έκατσε στο ΠΑΟ που ΄περνε περισσότεερα ή δε έκανε μια μεταγγραφούλα στο εξωτερικό να τα κονομήσει? Χωρίς ειρωνία έτσι? Αυτοί που δεν τον θέλουν τι πιστεύουν?
Χαζος ειναι να μην γυρισει; Στην πολη του ειναι , κοντα στην οικογενεια του και εχει εξασφαλισμενο συμβολαιο απο το 2010 μεχρι το 2017 με συνολικες αποδοχες 2 εκατομυρια τα τρια πρωτα χρονια( βγαζω τα χρστουμενα...) και αλλα 2 ,4 εκατομυρια τα επομενα 4 χρονια..
Και μετα εμμισθη θεσουλα στην ΠΑΕ. Τι δουλεια κανεις; ΠΑΟΚ.Μια ζωη, μια δουλεια.
ο μηχανισμος προπαγανδας απο αρδ δουλεψε γι αυτον ολοκληρο χρονο οπως λεει ο φιλος πανω για να γυρισει πουδρα ο κοντος..
Αλλα επειδη τα ζησαμε...δεν μασαμε. Δεν θα περασει ετσι αυτο..
Και μετα κατηγορουμε τους συνδεσμιτες οτι βγαζουν λεφτα απο τον ΠΑΟΚ που σπανε τα κερματα σε κοινο ταμιεο στις εκδρομες μπας και βγαλουνε τα σαντουιτς στην λαμια.
Θυσια οικονομικη μονο ο παμπλο κερω οτι εκανε, ξεκινησε οταν ηρθε απο ισπανια με 500αρα και μετα τον πρωτο εναμιση χρονο επεφτε , επεφτε και εχει φτασει τα 180..
Ή είναι ένας αιμοδιψής φραγκοφονιάς και θα καθόταν στα πολλά άρα δεν θα γυρνούσε ή αγαπάει και λίγο τον ΠΑΟΚ ξέρω γω, εκτός και αν υπάρχει κουρτίνα 3 και δεν τη βλέπω. Και μετά? Δε θα μπορούσε να δουλέψει ομηχανισμός που λες? Να περνε δηλαδή τα 2 χαρτιά απ'το βάζελο και μετά να γυρνούσε...Γενικά δηλαδή κρατάμε την ίδια στάση με όλους? Ο ΓΧ πήγε στο γαύρο, ο μπάνε μετά την Ιταλία στην ΑΕΚ, ο Ζαγόρ και αυτός στην ΑΕΚ και ένα κάρο άλλοι...Για μένα όλοι το ίδιο είναι, επαγγελματίες, κάνουν καλά τη δουλειά τους? Οκ, αλιώς τα λέμε μη βάζετε τόσο συναίσθημα εν τέλει...Και κάτι τελευταίο...Δεν είναι προσόν να λες ότι δεν ξεχνάς και δεν συγχωρείς και δεν αλλάζεις εν γένει, η αδιαλξία δείχνει και μη εξέλιξη, αυτή είναι η δική μου οπτική, οι εποχές που οι αθλητές παίζαν για την φανέλα πέθαναν,πρέπει να πεθάνουμε και μεις υπο την ανόητη αυτή έννοια... όλα είναι φράγκα μάγκες, έτσι κρίνω εγώ, για αυτό τώρα το λέω, μη κάνετε ήρωες, ούτε Γκαρσία ούτε τίποτα μονο ΠΑΟΚ, τέλος
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ???
Λέτε δικά σας πράγματα. Κάνετε εικασίες. Δεν γνωρίζεται!!!
Τέλος από εμένα σε αυτό το θέμα!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε δια στόματος Ιβαν Σαββίδη. Ο άνθρωπος δηλαδή που πληρώνει!!!
Επικυρώθηκε σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στην ουσία πρόκειται για ένα «συμβόλαιο ζωής» του διεθνή ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας!
Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις προηγούμενες χρονιές, δέχτηκε μείωση στο υπάρχον συμβόλαιο και επέκτασή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας! Μάλιστα υπάρχει ανοιχτή πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη για περαιτέρω συνεργασία και μετά την ολοκλήρωσή της.
Τα σχετικά έγγραφα της συμφωνίας υπογράφτηκαν ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην σουίτα του κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε στο paokfc.gr:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι ένα παράδειγμα επαγγελματισμού, ένας υψηλού επιπέδου αθλητής και άνθρωπος, που τιμά αθόρυβα και ουσιαστικά την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ομάδας. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουμε να είναι οι εκφραστές των αρχών μας και απέναντί τους θα στεκόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση και θα τους επιβραβεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήθελα και συμβολικά η επικύρωση της συμφωνίας να γίνει αυτή την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε στο μάτι των ποδοσφαιρικών αρχών για να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα υποστηρίζουμε και θα τιμούμε αθλητές με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη».
Καλή συνέχεια να είστε καλά!!!
Λέτε δικά σας πράγματα. Κάνετε εικασίες. Δεν γνωρίζεται!!!
Τέλος από εμένα σε αυτό το θέμα!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε δια στόματος Ιβαν Σαββίδη. Ο άνθρωπος δηλαδή που πληρώνει!!!
Επικυρώθηκε σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στην ουσία πρόκειται για ένα «συμβόλαιο ζωής» του διεθνή ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας!
Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις προηγούμενες χρονιές, δέχτηκε μείωση στο υπάρχον συμβόλαιο και επέκτασή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας! Μάλιστα υπάρχει ανοιχτή πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη για περαιτέρω συνεργασία και μετά την ολοκλήρωσή της.
Τα σχετικά έγγραφα της συμφωνίας υπογράφτηκαν ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην σουίτα του κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε στο paokfc.gr:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι ένα παράδειγμα επαγγελματισμού, ένας υψηλού επιπέδου αθλητής και άνθρωπος, που τιμά αθόρυβα και ουσιαστικά την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ομάδας. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουμε να είναι οι εκφραστές των αρχών μας και απέναντί τους θα στεκόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση και θα τους επιβραβεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήθελα και συμβολικά η επικύρωση της συμφωνίας να γίνει αυτή την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε στο μάτι των ποδοσφαιρικών αρχών για να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα υποστηρίζουμε και θα τιμούμε αθλητές με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη».
Καλή συνέχεια να είστε καλά!!!
Ρε χρυσέ μου άνθρωπε realcon επειδή την απάντηση εικάζω ότι την πρωτοέδωσες σ'εμένα σχετικά με την κουβέντα που είχα με τον Ντίνο, να σου θυμίσω πως και οι 2 μας αναφερόμασταν στην προ-Ιβάν εποχή, τότε δηλαδή που ξεπουλούσαμε το σύμπαν για να πληρώνουμε τα μεγάλα συμβόλαια, το μεγαλύτερο εκ των οποίων ήταν του Σαλπιγγίδη..
Ε εκεί όποτε συζητήθηκε για μείωση δεν έγινε τελικά ποτέ..
Τι να κάνουμε..?
Έτσι έχουν τα πράματα..
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες ότι χάρισε και έκανε καινούριο συμβόλαιο, στην ουσία εξασφάλισε τα ποδοσφαιρικά γεράματά του με συμβόλαιο 500.000 ευρώ σε ηλικία που λογικά (βάσει και της σημερινής εικόνας του) δεν θα αξίζει ούτε 100..
Ε εκεί όποτε συζητήθηκε για μείωση δεν έγινε τελικά ποτέ..
Τι να κάνουμε..?
Έτσι έχουν τα πράματα..
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες ότι χάρισε και έκανε καινούριο συμβόλαιο, στην ουσία εξασφάλισε τα ποδοσφαιρικά γεράματά του με συμβόλαιο 500.000 ευρώ σε ηλικία που λογικά (βάσει και της σημερινής εικόνας του) δεν θα αξίζει ούτε 100..
Κρανάτε, δεν απαντάω!!!
Επίσημα δεν έχεις τίποτε!!!
Η ΠΑΕ ήταν ένα μισό βουλιαγμένο καράβι με Γούμενο. Που δήλωνε ο ίδιος 5 δις δραχμες φορολογική δήλωση σε ραδιόφωνο της πόλης!!! Και να πιστέψω σε τι; στο αλαλούμ που υπήρχε τότε; Που ο καθένας έλεγε ότι τον κατέβαινε γιατί δεν είχαμε σοβαρή ΠΑΕ; ... Άστο 7-8 χρόνια πίσω!!!
Να είσαι καλά ο Θεός να σε έχει γερό!!!
Επίσημα δεν έχεις τίποτε!!!
Η ΠΑΕ ήταν ένα μισό βουλιαγμένο καράβι με Γούμενο. Που δήλωνε ο ίδιος 5 δις δραχμες φορολογική δήλωση σε ραδιόφωνο της πόλης!!! Και να πιστέψω σε τι; στο αλαλούμ που υπήρχε τότε; Που ο καθένας έλεγε ότι τον κατέβαινε γιατί δεν είχαμε σοβαρή ΠΑΕ; ... Άστο 7-8 χρόνια πίσω!!!
Να είσαι καλά ο Θεός να σε έχει γερό!!!
Ποιος Γούμενος καλέ άνθρωπε..? :'(
Τι σου λέω και τι μου απαντάς..?
Τι επίσημο θέλεις να σου πω..?
Ότι επί Ζαγοράκη όταν καταφέρανε και έβαλαν τον ΠΑΟΚ στο financial της ουέφα έπρεπε να πουλήσεις ότι άξιο υπήρχε στην ομάδα για να έχεις λεφτά να πληρώνεις τον Σαλπιγγίδη..?
Και ότι εκείνος δεν μείωσε ούτε ένα cent το συμβόλαιό του..?
Τι επίσημο έγγραφο θέλεις από αυτό..?
Τι σου λέω και τι μου απαντάς..?
Τι επίσημο θέλεις να σου πω..?
Ότι επί Ζαγοράκη όταν καταφέρανε και έβαλαν τον ΠΑΟΚ στο financial της ουέφα έπρεπε να πουλήσεις ότι άξιο υπήρχε στην ομάδα για να έχεις λεφτά να πληρώνεις τον Σαλπιγγίδη..?
Και ότι εκείνος δεν μείωσε ούτε ένα cent το συμβόλαιό του..?
Τι επίσημο έγγραφο θέλεις από αυτό..?
Πάρε τώρα επίσημο κάτι...
Και καλώ βράδυ!
Εδώ είναι και η χρονιά Ζαγοράκη! Δεν έπαιρνε χρήματα!!!
Και καλώ βράδυ!
Εδώ είναι και η χρονιά Ζαγοράκη! Δεν έπαιρνε χρήματα!!!
Αν ανανεωνε με τον βαζελο τοτε στα 32 του ποιος θα του δινε τετραετες κλειστο ρε φιλε μετα; ενς στα 30 πηρε σιγουρακι 4ετες με 3.2 εκ ευρς μεχτι τα 34 του. Εχει διαφορα , ειδικα για τον τροπο ποθ σκεφτονται ποι ποδοσφαιριστες.sotos26 έγραψε:Ή είναι ένας αιμοδιψής φραγκοφονιάς και θα καθόταν στα πολλά άρα δεν θα γυρνούσε ή αγαπάει και λίγο τον ΠΑΟΚ ξέρω γω, εκτός και αν υπάρχει κουρτίνα 3 και δεν τη βλέπω. Και μετά? Δε θα μπορούσε να δουλέψει ομηχανισμός που λες? Να περνε δηλαδή τα 2 χαρτιά απ'το βάζελο και μετά να γυρνούσε...Γενικά δηλαδή κρατάμε την ίδια στάση με όλους? Ο ΓΧ πήγε στο γαύρο, ο μπάνε μετά την Ιταλία στην ΑΕΚ, ο Ζαγόρ και αυτός στην ΑΕΚ και ένα κάρο άλλοι...Για μένα όλοι το ίδιο είναι, επαγγελματίες, κάνουν καλά τη δουλειά τους? Οκ, αλιώς τα λέμε μη βάζετε τόσο συναίσθημα εν τέλει...Και κάτι τελευταίο...Δεν είναι προσόν να λες ότι δεν ξεχνάς και δεν συγχωρείς και δεν αλλάζεις εν γένει, η αδιαλξία δείχνει και μη εξέλιξη, αυτή είναι η δική μου οπτική, οι εποχές που οι αθλητές παίζαν για την φανέλα πέθαναν,πρέπει να πεθάνουμε και μεις υπο την ανόητη αυτή έννοια... όλα είναι φράγκα μάγκες, έτσι κρίνω εγώ, για αυτό τώρα το λέω, μη κάνετε ήρωες, ούτε Γκαρσία ούτε τίποτα μονο ΠΑΟΚ, τέλος
Ο μηχανισμος δουλευει καθημερινα..ικα ο κοσμος συνεχιζει να ξεχνα τις στιεςπου που επαιξε ο κοντος.
Φυγανε γυρισανε , πανδοχειο ο ΠΑΟΚ. Σαν την ρουφιανια του κοντου ομως κανεις.. εμπηξε το μαχαιρι τοτε πισωπλατα και το στριψε.
Μην μου λες αγορινα μου για συναισθημα , ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλη ομαδα με 11 υπαλληλους μεσα στο γηπεδο.
να ""εξελιχθω"" και να μετατραπω σε χρυσοψαρο ασε, δεν θα παρω. Κριση εχω και θα την αλλαξω μονον οταν αλλξουνε τα δεδομενα..τιποτα δεν αλλαξε , παραμενει οτι τον χαρακτηριζαμε 30 000 ΠΑΟΚτσηδες αγκαλια στην τουμπα με τον βαζελο.
Αυτο τον νεοπλουτισμο ολα ειναι φραγκα δεν τον γουσταρω, δεν τον ασπαζομαι . Αν θεωρουσα τον ΠΑΟΚ μια ομαδα απλη πουθ ανεβοκατεβαινει η αξια της αναλογα με τα φραγκα του προεδρου δεν θα ασχολιομουν ποτε. Ισως ασχολιομουν οπως ασχολεισαι εσυ τωρα. λιγο μανατζερ λιγο σκαουτιγκ και ολα καλα.
Άντε πάλι..
Για άλλη χρονική στιγμή σου λέω μιλούσαμε με τον Ντίνο..
Ξεκόλλα λίγο από τον Ιβάν..
Πήγαινε 2-3 χρόνια πίσω και βρες μου εκεί πάλι ένα επίσημο έγγραφο για μείωση αποδοχών στον Σαλπιγγίδη την ώρα που ο ΠΑΟΚ ξεπουλάει ότι αξιόλογο έχει για να μη φάει καμπάνα από την Ουέφα..
Θα το δω (αν υπάρχει βέβαια) όμως αύριο γιατί πρέπει να κοιμηθούμε και κανένα 4ωρο..
Καλό ξημέρωμα/μέρα/απόγευμα (αναλόγως τι έχετε εκεί)
univ πολλά + ρε αδερφέ σε όλα..

Για άλλη χρονική στιγμή σου λέω μιλούσαμε με τον Ντίνο..
Ξεκόλλα λίγο από τον Ιβάν..
Πήγαινε 2-3 χρόνια πίσω και βρες μου εκεί πάλι ένα επίσημο έγγραφο για μείωση αποδοχών στον Σαλπιγγίδη την ώρα που ο ΠΑΟΚ ξεπουλάει ότι αξιόλογο έχει για να μη φάει καμπάνα από την Ουέφα..
Θα το δω (αν υπάρχει βέβαια) όμως αύριο γιατί πρέπει να κοιμηθούμε και κανένα 4ωρο..
Καλό ξημέρωμα/μέρα/απόγευμα (αναλόγως τι έχετε εκεί)
univ πολλά + ρε αδερφέ σε όλα..
Ψευδεσαι φιλε μου η απλα αυτο ακουσες αυτο λες,o Ζαγορακης δεν εφερε πισω τον Σαλπι κ αυτο το ξερουν μεχρι κ οι μπαμιες,ο Ζησης βρεθηκε στο συνεδριο συνδεσμων στην κατερινη κ προανειγγειλε την επιστροφη του Σαλπι που εκλεισε ο ιδιος.Δεν υπηρξε καμμια τρομερη αντισταση επαυτου γιαυτο κ εκλεισε η μεταγραφη.Ετσι εγινε σας παρακαλω μην αποπροσανατολιζετε τους φιλαθλους αν δεν γνωριζετε.Αυτες οι παραπληροφορησεις μας καταστρεψαν,επειτα απο τοσα χρονια κρανατε δεν αποδεχεσε οτι ο παικτης πιστευε οτι ενεργει για το καλο της ομαδας (αυτο ειπε τουλαχιστον) αλλα οτι εφυγε γιατι ειναι προδοτης,μεγαλυτερη προδοσια για μενα ειναι να πλακωνεσε με τον συνοπαδο σου κ να τον παραπληροφορεις παρα αυτο που εκανε ο παικτης.univ1 έγραψε:mpouJr έγραψε:Δεν νομιζω να αναφεροταν σε συνδεσμο των αθηνων ο angel.
στο θεμα μας λοιπον
Δεν ειμουν εκει λογω υποχρεωσεων στην δουλεια αλλα εχω την εντυπωση οτι πριν ακομα ερθει ο Σαλπι μελος της Διοικησης ενημερωσε τους εκπροσωπους των συνδεσμων οτι θελει να τον φερει,δεν συναντησε σχεδον καμμια αντισταση η αυτη ηταν ελαχιστη.
Ρωταω λοιπον γιατι δεν υψωθηκε ενα τειχος τοτε απο ολους αυτους που δημιουργουν καταστασεις διχονοιας στους οπαδους/φιλαθλους κ στην ομαδα εν κατακλειδι?
μεχρι κανα μηνα πριν επιστρεψει επισημα ο κοντος , οι συνδεσμιτες ρωτουσανε επανειλημμενα τον ζαγορ να επιβεβαιωσει αυτο που τους ειχε πει και τους ειχει καθησυχασει ,σε μια συναντηση τους δεκεμβρη - γεναρη του προηγουμενου ετους.
Οτι δηλαδη θεμα επιστροφης κοντου ΔΕΝ υπαρχει. Και το επιβεβαιωνε μεχρι τελευταια στιγμη ,. μετα βεβαια δεν μπορουσε να λεει αλλο ψεμματα και δεν απαντουσε απλα.
Αντιδραση υπηρχε, το ξερανε , τον φερανε και απο εκει και περα η ιστορια συνεχιζει να γραφει και θα γραφει
Μάλλον δεν καταλάβες αδερφέ, εννοώ μη βάζεις συναίσθημα για καμιά μονάδα, μόνο το σύνολο να βλέπεις, μια ομάδα ένα σύμβολο δηλαδή. απο κει και πέρα πάλι off είσαι, τό να είσια απόλυτος και να χαρακτηρίζεις και να βγάζεις ΠΑΟΚμετρα κτλ σε κάνουν αυτό που σου πα και πριν, ε΄ξω απο την πραγματικοτητα σε ένα όμαρφο και μουδιασμένο απ'την πραγματικότητα όνειρο, κατά συνέπεια σε "παύση" αν θέλεις...Αυτό εννοώ μη εξέλιξη...Έτσι έμαθα έτσι κάνω δεν έχει, καλό είναι να ακούς και να αλλάζεις, να μαθαίνεις συνέχεια.Όσο για το άλλο που είπα,όλα είναι χρήμα και έτσι το βλέπω, όχι εγώ αδερφέ τον ΠΑΟΚ, ο επαγγελματίας και άρα έτσι τον κρίνω, με βάση το τι προσφέρει και όχι τη ομάδα υποστηρίζει...Αν ασχολείσαι πιο πολύ απο μένα αδερφέ με τον ΠΑΟΚ, μπράβο σου, για να το λες έτσι θα ναι, ειλικρινά αν τρέχεις απο δω και εκεί μαγκια είναι καλό κάνει, εγώ δουλεύω σαν τον λακαμά και μένω και στην Αγγλία so...Λίγο μάνατζερ,λιγο σκάουτινγκ και μπόλικο γέλιο, αδερφέ, μπόλικο