14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Στον πανελληνιο αναφερεσαι angel?
Γιατι αν αναφεσαι στον πανελληνιο, κανενας μα κανενας ανθρωπος ατομικα δεν μπορει να παρει στην πλατη του αυτον τον συνδεσμο και να μιλαει εξ αυτον. Σιγα μην κατσει ο πανελληνιος να ασχοληθει με ενα φορουμ! Καταλαβε για ποιον συνδεσμο φιλων ΠΑΟΚ μιλας. Τουλαχιστον λιγο σεβασμο σε αυτους που τρωνε σιδερα στην ομονια για να υπαρχει ο ΠΑΟΚ στο στομα του λυκου. Σε παρακαλω λοιπον..
Κάνεις λάθος ΜΕΓΑΛΟ. Χαλάρωσε. ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχω διάθεση να προσβάλω ούτε και να μη του αναγνωρίσω αυτά που έχει κάνει. Είμαι σαφής. Δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ σύνδεσμοι. Καταλάβετε και κάποια πράγματα. Δεν είστε 5 και 15 πια.
Angelheart
Γιατι αν αναφεσαι στον πανελληνιο, κανενας μα κανενας ανθρωπος ατομικα δεν μπορει να παρει στην πλατη του αυτον τον συνδεσμο και να μιλαει εξ αυτον. Σιγα μην κατσει ο πανελληνιος να ασχοληθει με ενα φορουμ! Καταλαβε για ποιον συνδεσμο φιλων ΠΑΟΚ μιλας. Τουλαχιστον λιγο σεβασμο σε αυτους που τρωνε σιδερα στην ομονια για να υπαρχει ο ΠΑΟΚ στο στομα του λυκου. Σε παρακαλω λοιπον..
Κάνεις λάθος ΜΕΓΑΛΟ. Χαλάρωσε. ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχω διάθεση να προσβάλω ούτε και να μη του αναγνωρίσω αυτά που έχει κάνει. Είμαι σαφής. Δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ σύνδεσμοι. Καταλάβετε και κάποια πράγματα. Δεν είστε 5 και 15 πια.
Angelheart
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Τετ 18 Δεκ 2013, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν καταλαβαινω ειντζελ τι ρωτας για το ποιους εκπροσωπει ο κρανατος και ας βγουνε να μιλησουνε για τον κοντο
Ο,τι ανακοινωσεις ητανε να βγουνε απο τους συνδεσμους κατα της επιστροφης του κοντου βγηκανε ειτε πριν την υπογραφη οταν βωουσε ο τοπος ειτε αμεσως μετα.
Απο εκει και περα δεν αλλαξε κατι στην πορεια για να αλλαξει και το περιεχομενο και οι θεσεις των ανακοινωσεων.
Ο,τι ανακοινωσεις ητανε να βγουνε απο τους συνδεσμους κατα της επιστροφης του κοντου βγηκανε ειτε πριν την υπογραφη οταν βωουσε ο τοπος ειτε αμεσως μετα.
Απο εκει και περα δεν αλλαξε κατι στην πορεια για να αλλαξει και το περιεχομενο και οι θεσεις των ανακοινωσεων.
Δεν νομιζω να αναφεροταν σε συνδεσμο των αθηνων ο angel.
στο θεμα μας λοιπον
Δεν ειμουν εκει λογω υποχρεωσεων στην δουλεια αλλα εχω την εντυπωση οτι πριν ακομα ερθει ο Σαλπι μελος της Διοικησης ενημερωσε τους εκπροσωπους των συνδεσμων οτι θελει να τον φερει,δεν συναντησε σχεδον καμμια αντισταση η αυτη ηταν ελαχιστη.
Ρωταω λοιπον γιατι δεν υψωθηκε ενα τειχος τοτε απο ολους αυτους που δημιουργουν καταστασεις διχονοιας στους οπαδους/φιλαθλους κ στην ομαδα εν κατακλειδι?
στο θεμα μας λοιπον
Δεν ειμουν εκει λογω υποχρεωσεων στην δουλεια αλλα εχω την εντυπωση οτι πριν ακομα ερθει ο Σαλπι μελος της Διοικησης ενημερωσε τους εκπροσωπους των συνδεσμων οτι θελει να τον φερει,δεν συναντησε σχεδον καμμια αντισταση η αυτη ηταν ελαχιστη.
Ρωταω λοιπον γιατι δεν υψωθηκε ενα τειχος τοτε απο ολους αυτους που δημιουργουν καταστασεις διχονοιας στους οπαδους/φιλαθλους κ στην ομαδα εν κατακλειδι?
Συγνώμη, υπήρχε θέμα μείωσης αποδοχών η όχι πριν;
Το πήγατε αλλού ο θέμα!
Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Εδώ λέμε ότι υπήρχαν στοιχεία.
Στοιχεία δεν βγήκαν.
Η ΠΑΕΙ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση...
http://www.paokfc.gr/news-el/simfonia-t ... alpingidi/
Αναφέρει ότι χαρίζει χρήματα!!! Εγώ έτσι το καταλαβαίνω!!!
Θα είμαι πολύ χαζός μάλλον εγώ!!!
Θα λέει πολλά ψέματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διάλεξε την ανανέωση του η ΠΑΕ η ο ίδιος την με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Το πήγατε αλλού ο θέμα!
Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Εδώ λέμε ότι υπήρχαν στοιχεία.
Στοιχεία δεν βγήκαν.
Η ΠΑΕΙ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση...
Αναφέρει ότι χαρίζει χρήματα!!! Εγώ έτσι το καταλαβαίνω!!!
Θα είμαι πολύ χαζός μάλλον εγώ!!!
Θα λέει πολλά ψέματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διάλεξε την ανανέωση του η ΠΑΕ η ο ίδιος την με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
ρε φιλε ρεαλκον ,
ειχε συμβολαιο 800 χιλιαδων αλλα 2 χρονια τοτε, και για να" χαρισει" τα χρωστουθμενα υπεγραψε νεο τετραετες με 600 η 700.
δηλαδη μας πεταν τον προλογο για χαρισμενα και τετοια και τα τρωμε αμασητα;
πλας ειναι απ αυτην την ιστορια.
ειχε συμβολαιο 800 χιλιαδων αλλα 2 χρονια τοτε, και για να" χαρισει" τα χρωστουθμενα υπεγραψε νεο τετραετες με 600 η 700.
δηλαδη μας πεταν τον προλογο για χαρισμενα και τετοια και τα τρωμε αμασητα;
πλας ειναι απ αυτην την ιστορια.
Angel εννοείται ρε αδερφέ δεν εκπροσωπώ κανέναν και ότι λέω είναι άποψη καθαρά προσωπική μου..
Για αποχή από το γήπεδο προσωπικά μη μου μιλάς καθώς από το 2001 ζήτημα να έχω χάσει μια δεκάδα αγώνες και δεν σκοπεύω να φύγω από το σπίτι μου για κανέναν και για τίποτα..
Φίλε mpouJr στους 3 λόγους που μου αναφέρεις για να αξίζει ο Σαλπιγγίδης μια 2η ευκαιρία, ο πρώτος δεν ισχύει καθώς είναι δεδομένο κατόπιν της ευκαιρία που κακώς για μένα του δώθηκε, ο δεύτερος είναι κάτι το οποίο έμεινε στα λόγια και στη θεωρία όταν έπρεπε να μετουσιωθεί σε πράξεις (καλοκαίρι 2006 όταν έπρεπε να μείνει για να φύγει ο Γούμενος μιαν ώρα αρχύτερα ΠΑΝΤΑ για το καλό του ΠΑΟΚ) και τον τρίτο τον αναιρείς μέσα στην παρένθεσή σου..
Με το σκεπτικό το δικό σου αν αύριο μεθαύριο εμφανιστεί ο Φασούλας και ζητήσει πόστο έμμισθου παράγοντα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ εμείς θα πρέπει να τον καλοδεχτούμε..
Όχι αδερφέ..
Αν θες να λέγεσαι μεγάλος Λαός και μεγάλη ομάδα πρέπει πρώτα να σέβεσαι την ιστορία σου και αυτούς που σε έφτυσαν μία να τους φτύνεις 100..
Αυτό κάνουμε κι εμείς..
Για αποχή από το γήπεδο προσωπικά μη μου μιλάς καθώς από το 2001 ζήτημα να έχω χάσει μια δεκάδα αγώνες και δεν σκοπεύω να φύγω από το σπίτι μου για κανέναν και για τίποτα..
Φίλε mpouJr στους 3 λόγους που μου αναφέρεις για να αξίζει ο Σαλπιγγίδης μια 2η ευκαιρία, ο πρώτος δεν ισχύει καθώς είναι δεδομένο κατόπιν της ευκαιρία που κακώς για μένα του δώθηκε, ο δεύτερος είναι κάτι το οποίο έμεινε στα λόγια και στη θεωρία όταν έπρεπε να μετουσιωθεί σε πράξεις (καλοκαίρι 2006 όταν έπρεπε να μείνει για να φύγει ο Γούμενος μιαν ώρα αρχύτερα ΠΑΝΤΑ για το καλό του ΠΑΟΚ) και τον τρίτο τον αναιρείς μέσα στην παρένθεσή σου..
Με το σκεπτικό το δικό σου αν αύριο μεθαύριο εμφανιστεί ο Φασούλας και ζητήσει πόστο έμμισθου παράγοντα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ εμείς θα πρέπει να τον καλοδεχτούμε..
Όχι αδερφέ..
Αν θες να λέγεσαι μεγάλος Λαός και μεγάλη ομάδα πρέπει πρώτα να σέβεσαι την ιστορία σου και αυτούς που σε έφτυσαν μία να τους φτύνεις 100..
Αυτό κάνουμε κι εμείς..
Με 500-600 τον χρονο Realcon.. δηλαδη στα 34 και 35 του θα παιρνει 500.000. Στα 36 του θα παιρνει παλι 500.000.
Τον γκαρσια πχ τον ρωτισες ποσα επαιρνε στα 33 του, 34 του και στα 35 του? Στα 36 του δεν λεμε τι θα παρει γιατι ειναι κακια λεξη. Αυτος που γεννηθηκε στο μοντεβιδεο και οχι στην πολιχνη και ουτε εφτιαξε καριερα απο τον ΠΑΟΚ (και τις ασσιστ του μιετσελ) και απο την αγαπη του κοσμου.
Τον γκαρσια πχ τον ρωτισες ποσα επαιρνε στα 33 του, 34 του και στα 35 του? Στα 36 του δεν λεμε τι θα παρει γιατι ειναι κακια λεξη. Αυτος που γεννηθηκε στο μοντεβιδεο και οχι στην πολιχνη και ουτε εφτιαξε καριερα απο τον ΠΑΟΚ (και τις ασσιστ του μιετσελ) και απο την αγαπη του κοσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Τετ 18 Δεκ 2013, 03:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
edit:
Ειλικρινά δεν ξέρω κουράστηκα... Από το... είμαι ψαγμένος και την σακουλευτικα την δουλεια.
Δεν το λέω με κανένα ίχνος ειρωνείας και σας μιλάω ειλικρινά.
Ο Σαλπιγγιδης, έχει χρήματα να ταΐσει και τα τρισέγγονα του!!!
Εγώ έγινα μετανάστης! Άρα δεν θα καθίσω να γίνω ο δικηγόρος του!
Αλλά φτάνει παιδιά... Ειλικρινά φτάνει!!!
Όλοι τα ξέρουν όλα. Και κανείς τίποτε!!!
Μας δουλεύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπάρχουν στοιχεία επίσημα, ότι μας κοροιδεύει. ΧΑΡΤΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ!!!
ΆΚουσα μου το είπαν αυτός ξέρει, εκείνος μέσα στα πράγματα. Αφήστε το. Άλλα λόγια να μιλάμε χωρίς να αγαπιόμαστε!!!!
Να ρωτήσω κάτι; σε εσάς που γράψατε για χρήματα! Εμείς τα πληρώνουμε η ο Σαββίδης; Κουμάντο στην τσέπη του Σαββίδη θα κάνουμε τώρα; ΕΕΕΕ... Μα έλεος ρε αδέρφια.
Ειλικρινά δεν ξέρω κουράστηκα... Από το... είμαι ψαγμένος και την σακουλευτικα την δουλεια.
Δεν το λέω με κανένα ίχνος ειρωνείας και σας μιλάω ειλικρινά.
Ο Σαλπιγγιδης, έχει χρήματα να ταΐσει και τα τρισέγγονα του!!!
Εγώ έγινα μετανάστης! Άρα δεν θα καθίσω να γίνω ο δικηγόρος του!
Αλλά φτάνει παιδιά... Ειλικρινά φτάνει!!!
Όλοι τα ξέρουν όλα. Και κανείς τίποτε!!!
Μας δουλεύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπάρχουν στοιχεία επίσημα, ότι μας κοροιδεύει. ΧΑΡΤΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ!!!
ΆΚουσα μου το είπαν αυτός ξέρει, εκείνος μέσα στα πράγματα. Αφήστε το. Άλλα λόγια να μιλάμε χωρίς να αγαπιόμαστε!!!!
Να ρωτήσω κάτι; σε εσάς που γράψατε για χρήματα! Εμείς τα πληρώνουμε η ο Σαββίδης; Κουμάντο στην τσέπη του Σαββίδη θα κάνουμε τώρα; ΕΕΕΕ... Μα έλεος ρε αδέρφια.
Κουμαντο στην τσεπη του δεν θα κανουμε, αλλα μην ακουμε οτι ο μητσαρας καθετε στον ΠΑΟΚ επειδη ειναι ΠΑΟΚτσης. Ας κατσει και με αυτα που παιρνει ο γκαρσια τοτε. Να τον δω αν θα φυγει αυριο ή αν θα το σκεφτει ο ΠΑΟΚαρας.
mpouJr έγραψε:Δεν νομιζω να αναφεροταν σε συνδεσμο των αθηνων ο angel.
στο θεμα μας λοιπον
μεχρι κανα μηνα πριν επιστρεψει επισημα ο κοντος , οι συνδεσμιτες ρωτουσανε επανειλημμενα τον ζαγορ να επιβεβαιωσει αυτο που τους ειχε πει και τους ειχει καθησυχασει ,σε μια συναντηση τους δεκεμβρη - γεναρη του προηγουμενου ετους.
Οτι δηλαδη θεμα επιστροφης κοντου ΔΕΝ υπαρχει. Και το επιβεβαιωνε μεχρι τελευταια στιγμη ,. μετα βεβαια δεν μπορουσε να λεει αλλο ψεμματα και δεν απαντουσε απλα.
Αντιδραση υπηρχε, το ξερανε , τον φερανε και απο εκει και περα η ιστορια συνεχιζει να γραφει και θα γραφει
Λάθος το επιχείρημα σου.ampalaeos έγραψε:Κουμαντο στην τσεπη του δεν θα κανουμε, αλλα μην ακουμε οτι ο μητσαρας καθετε στον ΠΑΟΚ επειδη ειναι ΠΑΟΚτσης. Ας κατσει και με αυτα που παιρνει ο γκαρσια τοτε. Να τον δω αν θα φυγει αυριο ή αν θα το σκεφτει ο ΠΑΟΚαρας.
Χάρισε λέμε!!!
Δεν ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ διάβασε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!
Αν λέει ψέματα η ιδια η ΠΑΕ... Βγες και δώσε μου επίσημα κι εσύ ότι δεν είναι έτσι.
Γιατί καταλαβαίνω, ότι προσπαθείς να μου ανοίξεις τα μάτια. Και μιλάω ειλικρινά χωρίς ιχνος ειρωνείας
Δεν τα πες ολα univ... 1 χρονο προετοιμαζαν την επιστροφη του με αρθρα αγαπης και μεταμελειας απο την κολκοπαρεα.. Το φτιαξιμο του image του μητσου απο την αρχη.. Εκει εγινε και η πλυση εγκεφαλου στον κοσμο.. Καπως ετσι μετα εμφανιστηκε και η διχωνια απο το πουθενα. Και λεω απο το πουθενα γιατι μεχρι να γραφτουν αυτα τα αρθρα και να πεσει γραμη απο τους αρδ, ο σαλπιγγιδης δεν μπορουσε να ανεβει θεσσαλονικη ουτε για να ψησει αρνι το πασχα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Τετ 18 Δεκ 2013, 03:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις προηγούμενες χρονιές
Κάποιος να με βοηθήσει, ειλικρινά το λέω!!!
Τι καταλαβαίνεται εσείς απ' αυτό!!!
Κάποιος να με βοηθήσει, ειλικρινά το λέω!!!
Τι καταλαβαίνεται εσείς απ' αυτό!!!
Θα μου λύσετε μια αποροία? Και γιατί γύρισε στον ΠΑΟΚ? Γιατί δεν έκατσε στο ΠΑΟ που ΄περνε περισσότεερα ή δε έκανε μια μεταγγραφούλα στο εξωτερικό να τα κονομήσει? Χωρίς ειρωνία έτσι? Αυτοί που δεν τον θέλουν τι πιστεύουν?
- angelheart
- Επικοινωνία:
Καμία αντίρρηση. Δεν όμως τώρα πως την πατάς. Το να μη μπορεί να "ψήσει αρνί το πάσχα" (φαντάζομαι οτι αναφέρεσαι στο σκηνικό στη καφετέρια) είναι κακούργημα. Το οποίο διώκεται ποινικά και σε στέλνει μέσα.ampalaeos έγραψε:Δεν τα πες ολα univ... 1 χρονο προετοιμαζαν την επιστροφη του με αρθρα αγαπης και μεταμελειας απο την κολκοπαρεα.. Το φτιαξιμο του image του μητσου απο την αρχη.. Εκει εγινε και η πλυση εγκεφαλου στον κοσμο.. Καπως ετσι μετα εμφανιστηκε και η διχωνια απο το πουθενα. Και λεω απο το πουθενα γιατι μεχρι να γραφτουν αυτα τα αρθρα και να πεσει γραμη απο τους αρδ, ο σαλπιγγιδης δεν μπορουσε να ανεβει θεσσαλονικη ουτε για να ψησει αρνι το πασχα.
Το να τον αποδοκιμάσεις, να μην "τον συγχωρέσεις" κτλ κτλ απ' την άλλη είναι δικαίωμά σου (λίγο τραβηγμένο μεν, αλλά αποδεκτό στα πλαίσια οπαδικής κουλτούρας).
Όπως βλέπεις η διαφορά είναι τεράστια. Σου είπα και πριν. Δεν είμαστε πια 15 και δεν έχουμε αυτά τα "διακαιώματα". Το ότι τα παίρνουν κάποιοι μόνοι τους από τη σημαία, δεν σημαίνει τίποτα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο καλοπροαίρετα σου μιλάω. Άλλο ο ποδοσφαιριστής ΔΣ και εντελώς άλλο ο πολίτης. Το είπε πολύ ωραία αυτό πρόσφατα και ο Κρανάτος και παραδέχομαι οτι το αντιγράφω.