Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από angelheart »

joshua έγραψε:Καμια σιγουρη λυση δεν δινεις,απλα προσθετεις ενα ακομη χαφ με χαρακτηριστικα που υπαρχουν στην ομαδα,ενα ακομα αργο χαφ ενω αυτο που μας λειπει ειναι η ταχυτητα και δεν καταλαβα λυσαμε το θεμα των πρωτοκλασατων και πιασαμε αυτο του βαθους και πρεπει μαλιστα το βαθος να ειναι ξενος;
Enough said.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Την άποψή μου την έχω πει. Το βασικό είναι ποιοι θα ΦΥΓΟΥΝ. Από αυτό θα φανεί ΠΩΣ σκέφτονται κάποια πράγματα και όχι από το τι θα λένε όταν θα βγαίνουν οι φωτογραφίες.

Προσωπικά, αν πάρουμε δυο (2) παίκτες που θα μπούνε άμεσα 11άδα και θα υπολογίζονται ως βασικοί από τον προπονητή θα είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος. Ξέρω οτι χρειαζόμαστε περισσότερους, αλλά δεν νομίζω οτι αν πάρουμε πχ 4, θα μπούνε και οι 4 11άδα. Δεν τον έχω τον Στέβενς για τέτοιο κορόϊδο.

Η ομάδα μας δεν είναι άσχημη. Συν 2 τώρα και άλλοι 3 το καλοκαίρι (έτοιμοι 11δάτοι εννοώ) και θα είμαστε τουλάχιστο 30% πάνω σε σχέση με τώρα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εκτός Ελλάδος βρίσκονται οι Ουντότζι και Ίμπε, καθώς οι δύο Νιγηριανοί παίχτες του Άρη έφυγαν από τη χώρα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν. Εκτός Ελλάδος βρίσκονται οι Ουντότζι και Ίμπε, καθώς οι δύο Νιγηριανοί παίχτες του Άρη έφυγαν από τη χώρα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/eksafanistikan-oudozi-kai-impex/739578
όταν τα έλεγα εγώ...

αγοράζεις τα δικαιώματα του Ουντόζι και τον ξαναδίνεις δανεικό πακέτο μαζί με Γεωργιάδη και Ινίγκο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

λετε ο Θαπατερ να ειναι η πρωτη μεταγραφη ?
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Αφου δε μπορουμε να γινουμε μια ΓΡΟΘΙΑ μονοι μας..Ευχομαι οι μεταγραφες που θα κανει ο προεδρος να ειναι ικανες να μας κανουν να τα αφησουμε στην ακρη.Να μη ξαναδουμε Τουμπα μισοαδεια..θλιβεται η καρδια μας.. Αντε κα καλη δυναμη με τις παπαριες των αρδ. ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ!
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ABOLEYTOI έγραψε:
Εκτός Ελλάδος βρίσκονται οι Ουντότζι και Ίμπε, καθώς οι δύο Νιγηριανοί παίχτες του Άρη έφυγαν από τη χώρα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν. Εκτός Ελλάδος βρίσκονται οι Ουντότζι και Ίμπε, καθώς οι δύο Νιγηριανοί παίχτες του Άρη έφυγαν από τη χώρα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/eksafanistikan-oudozi-kai-impex/739578
όταν τα έλεγα εγώ...

αγοράζεις τα δικαιώματα του Ουντόζι και τον ξαναδίνεις δανεικό πακέτο μαζί με Γεωργιάδη και Ινίγκο
Λάθος φίλε
τον παίρνεις τώρα τζάμπα,στους 2 αγώνες με Μπενφίκα κάνει παππάδες και τον πουλάς αμέσως 2 εκ στην Πόρτο!(Σάμπρι)
η οποία στην συνέχεια τον δίνει 7 εκ στην Ζενίτ!!!
γνωστό έργο
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ουντότζι ψήνομαι, ότι καλύτερο έβγαλαν τα έφηβα τώρα τελευταία... Καλός παίχτης
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χορτασαμε απο ρολιστες...πρωταγωνιστες χρειαζομαστε...οποτε αφηστε τα ιγκλεσιουντοτζικα στην ακρη...γιατι αλλιως μια ζωη στο παραλιγο θα ειμαστε...και ξερετε τι λενε...το παραλιγο ειναι για τους παραλιγους... :ugeek:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για τον Ουντοτζι ολα αυτα? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για τον ουντοτζι,τον ιγκλεσιας και καθε αλλη χρυση μετριοτητα που θα γραφτει μεχρι το τελος της περιοδου...και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για την παε γιατι δεν γραφτηκε κατι προς το παρον(και ελπιζω και προς το μελλον)... για μας το λεω...διαβαζουμε και πονανε οι εγκεφαλος μας με τετοια ονοματα...8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω τον Ινγκλεσιας τον ανεφερα ως μια λυση αμεση λογω προβληματος στα χαφ (με ελληνικο διαβατηριο μονο)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιους παίκτες θελουμε ονόματα ,γιατι σε τι θεση θελουμε ολοι ψιλό συμφωνούμε
Οι παίκτες ηγέτες ειναι το ιδανικό αλλα ειναι εύκολο να τους βρούμε τον Ιανουάριο και σε προσιτή τιμή ;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Dimg4 έγραψε:Εγω τον Ινγκλεσιας τον ανεφερα ως μια λυση αμεση λογω προβληματος στα χαφ (με ελληνικο διαβατηριο μονο)
ο ιγκλεσιας και ο καθε ιγκλεσιας δεν θα με κανει καμια διαφορα στην ομαδα...δεν θα με δωσει βαθμους...ισως καποιους βαθμους που θα επαιρνα ετσι και αλλιως να τους παρω πιο ξεκουραστα...αλλα δεν θα με βοηθησει να κλεισω το κενο με την κορυφη...γι αυτο λεω οχι αλλους ρολιστες....ρολιστες εχω ασχετα που αναγκαστικα παιζουν βασικοι... ;)
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ο Ουντότζι για μένα είναι απ'τους καλύτερους του πρωταθλήματος, και γω καλύτερους θέλω αλλά το σκέφτομαι πιο πολύ αντί του Γεωργιάδη να τον είχα πχ, μιας και έχεις εκεί βασικό παίχτη(Λούκας), ο Ιγκλέσιας απο την άλλη δεν καλύπτει για μένα κάτι σε κάποιο ρόλο, έχω τέτοια χαφ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πες μου λιγο ποιο χαφ εχεις καλυτερο αυτη τη στιγμη. Τζιολης Λαζαρ εχουν τεντωσει! Ο Κατσε δεν ξερουμε πως θα προσαρμοστει στην "εμπολεμη ζωνη" οποτε νομιζω οτι με την προυποθεση να ερθει και ενα βασικο χαφ, ο Ινγκλεσιας ειναι αρκετα πολυτιμος για παγκο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”