Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Επειδή από twitter δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Υπάρχει περίπτωση να τα έγραψαν σήμερα και να άλλαξαν την ημερομηνία ; γίνεται κάτι τέτοιο ;
ΥΓ : Το συνεχίζω γιατί έχει το ενδιαφέρον του, το θέμα.
Να πω και γω την αληθεια.....επειδη ειμαι ασχετος με το twitter....ψιλοκουφαθηκα οταν το ειδα!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Έτσι είναι φυσικά. αλλά ρε despe όταν βλέπεις την τατιάνα την κληρωτίδα τι δίνει στην ΑΖ, δεν τρελαίνεσαι ; εγώ αφού έμαθα τον αντίπαλο, το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκανα ήταν να δω τα της ΑΖ. Και ας ήξερα οτι αν ήμασταν εμείς πρώτοι, άλλαζε όλη η σειρά.desperando έγραψε:μην κάνετε το λάθος και νομίζετε ότι αν είχαμε βγει πρώτοι θα είχαμε την ίδια κλήρωση που είχε η ΑΖ.επειδή αλλάζουν οι κλειδαριθμοι αλλαζει όλοι η κλήρωση.κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί με την γιούβε
- Μπαρκαρούτσος
Κάτι ήξερε ο Σαββίδης που ήθελε Έλληνες διεθνείς.
Ρε στην Πορτογαλία η εθνική Ελλάδος σήκωσε το Euro!
Ρε στην Πορτογαλία η εθνική Ελλάδος σήκωσε το Euro!

- Vet_eranos
angelheart έγραψε:Επειδή από twitter δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Υπάρχει περίπτωση να τα έγραψαν σήμερα και να άλλαξαν την ημερομηνία ; γίνεται κάτι τέτοιο ;
Το μονο που παιζει ως σεναριο ειναι να χει φτιαξει 8^2 λογαριασμους (οσοι κ οι πιθανοι συνδιασμοι) τους οποιους κατηργησε αργοτερα αφηνοντας μονο τον σωστο..
*ας με διορθωσει καποιος στα μαθηματικα καθοτι απτο λυκειο περασανε καποια-αρκετα χρονακια..
Ε ρε λεφτα που θα οικονομουσαμε απο το παρανομο στοιχημα 

οχι δε γινεταιangelheart έγραψε:Επειδή από twitter δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Υπάρχει περίπτωση να τα έγραψαν σήμερα και να άλλαξαν την ημερομηνία ; γίνεται κάτι τέτοιο ;
ουτε λογαριασμους εκανε
απλα εκανε 48 tweet (οσοι και οι πιθανοι συνδυασμοι αφου υπαρχουν απο ιδιες χωρες κτλ) και μετα τα εσβησε οσα ηταν λαθος

- DarkBishop
Θυμάμαι ένας Τούρκος διαιτητής/παράγοντας δε θυμάμαι τι ήταν, πάντως είχε κάνει αρκετό σούσουρο όταν βγήκε στην Τουρκική τηλεόραση και έδειξε πως οι μπάλες τρέμουν λίγο και ξέρουν ποια να τραβήξουν οι αρμόδιοι στις κληρώσεις. Δε θυμάμαι πώς τέλειωσε το όλο θέμα τελικά αλλά είχε στήσει και τεχνητή κλήρωση ζωντανά στον αέρα.
- ΑποστόληςΑ
Στην σημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο ένας εκ των δύο ΑΡΔ, αυτό που έχει - ακόμη - μαλλί, ανέφερε πως αν υπάρχει κάποια Ελληνική ομάδα που έχει πιθανότητες να περάσει είναι ο Ολυμπιακός, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα απέναντι στην Benfica.
Αυτοί οι 2 είναι γνωστοί γλοιωδέστατοι γαύροι.Τι περίμενες;
Μην τον παρεξηγείς έπαθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό και δικαιολογείται να ειναι καλα ο άνθρωπος για να μην του ξεφεύγουν τέτοιες παπαριες .....πραγματικα το έπαθε οχι ο φαλακροκορακας ο άλλοςΑποστόληςΑ έγραψε:Στην σημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο ένας εκ των δύο ΑΡΔ, αυτό που έχει - ακόμη - μαλλί, ανέφερε πως αν υπάρχει κάποια Ελληνική ομάδα που έχει πιθανότητες να περάσει είναι ο Ολυμπιακός, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα απέναντι στην Benfica.
- ΑποστόληςΑ
Το ξέρω. Τον Σεπτέμβρη, αν θυμάμαι καλά. Ήμουν στην Κρήτη τότε για επαγγελματικούς λόγους (παίζαμε με ΟΦΗ στο Ηράκλειο).
- Sick Bastard
Ποσταρε ολους τους πιθανους συνδιασμους και μολις εγινε η κληρωση εκανε ντελ τα υπολοιπα και κρατησε τα σωστα "ζευγαρια".Vet_eranos έγραψε:Ψιλο-off αλλα...
Σοβαρό θέμα για την εγκυρότητα της ΑΔΙΑΒΛΗΤΗΣ διαδικασίας για τις κληρώσεις των ομάδων στην UEFA , αφήνει ο λογαριασμός από αγνώστους στο twitter που φαίνετε ότι από χθες γνώριζαν τα σημερινά αποτελέσματα της κλήρωσης. Δείτε και μόνοι σας τι έχουν αναρτήσει…
https://twitter.com/uefacorruption
* δεν ξερω αν ανερτηθη σωστα
** ειναι δυνατον..??
Δεν θυμαμαι να υπηρξε πιο αχωνευτο διδυμοpaprica έγραψε:Αυτοί οι 2 είναι γνωστοί γλοιωδέστατοι γαύροι.Τι περίμενες;
Θυμαμαι ακομα το παραπονο και τον καημο που ειχαν το πρωι μετα τα μπουνιδια του γκαρσια.

Α ρε γκαρσια αλανι, να σαι καλα οτι και να κανεις στη ζωη σου