Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
16 του μηνός έφτασε... Άντε ας γίνει κάτι.. Δώστε παπάδες δεν λαοοοοοο .....
- kritikos44
Δηλαδη οι "δανεικοι" παικτες ειναι σαν τα καραβια των εφοπλιστων που ειναι ελληνικα αλλα εχουν σημαια Παναμα για να γλυτωνει ο εφοπλιστης την φορολογια ?
Ενταξει αστεια πραγματα...
Joshua το ποσο καλυτερος ειναι ο Ιγκλεσιας απο Λαζαρ και Τζιωλη θα φανει λιαν συντομως , σε 2 μερες
Εμενα μου αρεσει ως παικτης και ναι τον θεωρω καλυτερο απο τον ασταθεστατο Ρουμανο και τον νεροβραστο Τζιωλη
Ασε που ΑΝ ερθει δε θα ειναι "δανεικος"...
Joshua το ποσο καλυτερος ειναι ο Ιγκλεσιας απο Λαζαρ και Τζιωλη θα φανει λιαν συντομως , σε 2 μερες
Εμενα μου αρεσει ως παικτης και ναι τον θεωρω καλυτερο απο τον ασταθεστατο Ρουμανο και τον νεροβραστο Τζιωλη
- soflodoras
Μερικοι πραγματικα ειστε ανεκδιηγητοι.
Τι ακριβως σας ενοχλει με τους δανεισμους δεν εχω καταλαβει.
Θα προτιμουσατε τον Καμαρα,τον Ολισε και τον Στοχ να τους ειχαμε συμβολαιο 3ετες ή 4ετες?
Η' γουσταρετε με το 3ετες του Λορενς? Θυμουνται μερικοι ποσο περιμεναμε υπομονετικα τα συμβολαια του Φιλομενο,του Σαβινι να τελειωσουν? Οπως επισης και τοσων αλλων?
Φερνεις εναν παικτη και ΑΝ σου κανει επενδυεις πανω του. (βιειρινια)
Αν οχι τοτε μικρο το κακο.
Αγοραζεις μονο αν η ευκαιρια ειναι καλη και η αγορα αξιζει (Λουκας)
ΕΛΕΟΣ πια με την γκρινια και την ξερωλιαση ορισμενων ημιμαθων
υγ¨Ο δανεισμος ειναι μια ιδανικη λυση ειτε εισαι πλουσιος ειτε οχι.Ειτε εισαι η μαντσεστερ ειτε εισαι ο γαζωρος.
Και να ξερετε.......
Το να δανειστεις καλο παικτη ειναι πιο δυσκολο απο το να τον κανεις δικο σου. Θελει πολλα κακαλα να πεισεις και τους παικτες και τις ομαδες τους
Τι ακριβως σας ενοχλει με τους δανεισμους δεν εχω καταλαβει.
Θα προτιμουσατε τον Καμαρα,τον Ολισε και τον Στοχ να τους ειχαμε συμβολαιο 3ετες ή 4ετες?
Η' γουσταρετε με το 3ετες του Λορενς? Θυμουνται μερικοι ποσο περιμεναμε υπομονετικα τα συμβολαια του Φιλομενο,του Σαβινι να τελειωσουν? Οπως επισης και τοσων αλλων?
Φερνεις εναν παικτη και ΑΝ σου κανει επενδυεις πανω του. (βιειρινια)
Αν οχι τοτε μικρο το κακο.
Αγοραζεις μονο αν η ευκαιρια ειναι καλη και η αγορα αξιζει (Λουκας)
ΕΛΕΟΣ πια με την γκρινια και την ξερωλιαση ορισμενων ημιμαθων
υγ¨Ο δανεισμος ειναι μια ιδανικη λυση ειτε εισαι πλουσιος ειτε οχι.Ειτε εισαι η μαντσεστερ ειτε εισαι ο γαζωρος.
Και να ξερετε.......
Το να δανειστεις καλο παικτη ειναι πιο δυσκολο απο το να τον κανεις δικο σου. Θελει πολλα κακαλα να πεισεις και τους παικτες και τις ομαδες τους
O Iglesias θα μικρηνει την αποσταση με γαυρο η τελικα στοχος μας ειναι ο ατρομητος;kritikos44 έγραψε:Δηλαδη οι "δανεικοι" παικτες ειναι σαν τα καραβια των εφοπλιστων που ειναι ελληνικα αλλα εχουν σημαια Παναμα για να γλυτωνει ο εφοπλιστης την φορολογια ?
- thanos-xanthi
ποιος Ιγκλεσιας..
το θεμα ειναι να παρεις χαφ να κανει τη διαφορα
να σου δωσει εξτρα λυσεις και στοιχεια που σου λειπουν..
ταχύτητα στα χαφ, οχι αλλα βαρια κορμια
το θεμα ειναι να παρεις χαφ να κανει τη διαφορα
να σου δωσει εξτρα λυσεις και στοιχεια που σου λειπουν..
ταχύτητα στα χαφ, οχι αλλα βαρια κορμια
Walter Gargano αυτος ο τυπος πρεπει να εχει 12 πνευμονια,εκτος αυτου ειναι 29 ετων με την Ναπολι να μην του δινει κ πολυ σημασια διοτι εχει αλλους τρομερους για την θεση του οποτε πιστευω αν τον πεισουμε (κ ο Παμπλο μπορει να βοηθησει αρκετα σε αυτο) πιστευω οτι ολοκληρη η μεσαια σου γραμμη περναει σε αλλο επιπεδο.
Δανεικος ξεδανεικος την δουλεια του να κανει κ μετα βλεπουμε
Δανεικος ξεδανεικος την δουλεια του να κανει κ μετα βλεπουμε

- kritikos44
Joshua συμφωνω σε αυτο που λες . Ομως μεχρι να μπορεσουμε να παρουμε τον Xavi πχ μια χαρα ειναι ο Ιγκλεσιας για αρχη
Τουλαχιστον κατα την γνωμη μου καλυτερος απο αυτους που εχω η απο αυτο που μεχρι τωρα παιζουν αυτοι αν το θες ετσι
Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλωστε
Soflodora τοτε να παιρνουμε ΜΟΝΟ δανεικους επειδη μπορει αν παρεις καποιον με κανονικη μεταγραφη μπορει ακουσον-ακουσον η επιλογη σου να μην βγει
Για καθε Σαβινι ηρθε ενας Κοντρερας για καθε Φιλομενο ενας Γκαρσια και παει λεγοντας
Ετσι και αλλιως να σου βγουν ΟΛΕΣ οι μεταγραφες παντα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Για αυτο λεμε οτι θελει δουλεια και σκαουτινγκ ετσι ωστε οι πιθανοτητες να ερθει καποιος Σαβινι η Φιλομενο να ειναι οι μικροτερες δυνατες
Στο κατω κατω αμα ειχα τον Στοχ με 3τες συμβολαιο και επαιζε οπως παιζει και προστιμο θα μπορουσα να του ριξω και να φαει παγκο μεχρι να στρωσει με την λογικη οτι "3 χρονια θα ειμαι εδω ας σοβαρευτω" και οχι με την λογικη "παιξω-δεν παιξω το καλοκαιρι 99% αμα θελω φευγω πισω"
Και επισης ενας παικτης που ειναι δανεικος ουτε με την ομαδα δενεται ουτε και μακροπροθεσμο στοχο εχει . Πολλες φορες ουτε καν προλαβαινει να μαθει πως παιζει η ομαδα...
Ο Στοχ και δευτερο να σε βγαλει σαμπως θα ειναι εδω του χρονου να παιξει Τσ.Λ. ?
Ο Ομπινα πχ θα ερθει Ιανουαριο θα παρει κανενα μηνα μεχρι να παρει χαμπαρι τι γινεται ,αντε να κανει 2-3 καλα ματς και αντιο (τον Καμαρα τον θυμασαι ?)
Η πιστευεις οτι θα σκασουμε τοτε 1-2 εκ να τον παρουμε ? Και γιατι με τα λεφτα αυτα να μην παρω 3 παικτες των 800.000 δικους μου και μετα αμα λαχει πουλαω και τον ενα και ειμαι στα λεφτα μου αν οχι κερδισμενος ?
Τουλαχιστον κατα την γνωμη μου καλυτερος απο αυτους που εχω η απο αυτο που μεχρι τωρα παιζουν αυτοι αν το θες ετσι
Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλωστε
Soflodora τοτε να παιρνουμε ΜΟΝΟ δανεικους επειδη μπορει αν παρεις καποιον με κανονικη μεταγραφη μπορει ακουσον-ακουσον η επιλογη σου να μην βγει
Για καθε Σαβινι ηρθε ενας Κοντρερας για καθε Φιλομενο ενας Γκαρσια και παει λεγοντας
Ετσι και αλλιως να σου βγουν ΟΛΕΣ οι μεταγραφες παντα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Για αυτο λεμε οτι θελει δουλεια και σκαουτινγκ ετσι ωστε οι πιθανοτητες να ερθει καποιος Σαβινι η Φιλομενο να ειναι οι μικροτερες δυνατες
Στο κατω κατω αμα ειχα τον Στοχ με 3τες συμβολαιο και επαιζε οπως παιζει και προστιμο θα μπορουσα να του ριξω και να φαει παγκο μεχρι να στρωσει με την λογικη οτι "3 χρονια θα ειμαι εδω ας σοβαρευτω" και οχι με την λογικη "παιξω-δεν παιξω το καλοκαιρι 99% αμα θελω φευγω πισω"
Και επισης ενας παικτης που ειναι δανεικος ουτε με την ομαδα δενεται ουτε και μακροπροθεσμο στοχο εχει . Πολλες φορες ουτε καν προλαβαινει να μαθει πως παιζει η ομαδα...
Ο Στοχ και δευτερο να σε βγαλει σαμπως θα ειναι εδω του χρονου να παιξει Τσ.Λ. ?
Ο Ομπινα πχ θα ερθει Ιανουαριο θα παρει κανενα μηνα μεχρι να παρει χαμπαρι τι γινεται ,αντε να κανει 2-3 καλα ματς και αντιο (τον Καμαρα τον θυμασαι ?)
Η πιστευεις οτι θα σκασουμε τοτε 1-2 εκ να τον παρουμε ? Και γιατι με τα λεφτα αυτα να μην παρω 3 παικτες των 800.000 δικους μου και μετα αμα λαχει πουλαω και τον ενα και ειμαι στα λεφτα μου αν οχι κερδισμενος ?
Του γαυρου ο στοχος ηταν ο Πανιωνιος και παιζει με Μανιατη βασικο χαφ?joshua έγραψε:O Iglesias θα μικρηνει την αποσταση με γαυρο η τελικα στοχος μας ειναι ο ατρομητος;kritikos44 έγραψε:Δηλαδη οι "δανεικοι" παικτες ειναι σαν τα καραβια των εφοπλιστων που ειναι ελληνικα αλλα εχουν σημαια Παναμα για να γλυτωνει ο εφοπλιστης την φορολογια ?
συγγνώμη αλλά αν είναι να σκάσω 2-3 κατοστάρικα για τον κάθε ιγκλέσιας και να με πιάνει κότσο ο σπανός (βλέπε ιτάνζ κ σκόνδρα) επειδή κάνανε 4-5 καλές εμφανίσεις με μέτριες ομάδες της λίγδας δεν βλέπω να κάνουμε σοβαρή ομάδα. Να φύγει ο κάτσε και ο παναγιωτούδης δανεικός για να παίζει ο πρώην της αελ..... Καμία μεταγραφική πολιτική χωρίς κανένα πλάνο. Ο Γκαρσία στα 45 πιο πολλά θα προσφέρει. (Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι ο ατρόμητος παίζει με 3 χαφ στο κέντρο και μοιράζεται το βάρος τη στιγμή που εμείς περιμένουμε από 2 να κόβουν και να ράβουν σε 40 ματς.
οοοο μανιατης ειναι διεθνης βασικος και αρκετα καλος στα χαφ, πιστευω στα χαφ σαν βασικοι λαζαρ τζιωλης σε αξια ειναι καλυτεροι απο σαμαρη μανιατη παντως...αλλα θελουμε το κτ παραπανω σε ποιοτητα και χαρακτηρα////και ασχημοφατσα
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο Τζιωλης καλυτερος τους.MANIAKOS έγραψε:οοοο μανιατης ειναι διεθνης βασικος και αρκετα καλος στα χαφ, πιστευω στα χαφ σαν βασικοι λαζαρ τζιωλης σε αξια ειναι καλυτεροι απο σαμαρη μανιατη παντως...αλλα θελουμε το κτ παραπανω σε ποιοτητα και χαρακτηρα////και ασχημοφατσα
Τι σχεση εχει η αγορα ενος Ελληνα ελπιδοφορου νεου οπως ηταν ο μανιατης οταν τον πηρε ο γαυρος με τον 28χρονο ιγκλεσιας με την καριερα σε λαρισα και ατρομητο ;Παρε τον καραγκουνη αν θες απο τον ατρομητο,δεν με χαλαει,ελληνας και ταλαντουχος,αλλα νοημα στην αγορα 28χρονου ξενου δεν βλεπω.Οι ξενοι πρεπει να κανουν την διαφορα.Dimg4 έγραψε:Του γαυρου ο στοχος ηταν ο Πανιωνιος και παιζει με Μανιατη βασικο χαφ?joshua έγραψε:O Iglesias θα μικρηνει την αποσταση με γαυρο η τελικα στοχος μας ειναι ο ατρομητος;kritikos44 έγραψε:Δηλαδη οι "δανεικοι" παικτες ειναι σαν τα καραβια των εφοπλιστων που ειναι ελληνικα αλλα εχουν σημαια Παναμα για να γλυτωνει ο εφοπλιστης την φορολογια ?
Καθίστε καλά ρε τι Ιγκλέσιας; Πάλι τα ίδια; Τα χουμε πει 100 φορές, άλλο Ατρόμητος και Ξάνθη άλλο ΠΑΟΚ! Αν είναι να πάρω πάλι τις παλτουδιές ας βάλω τον Τσανδάρη καλύτερα και τον Πέλκα, ύμαρτον! Θέλει ένα χαρτί το χαφ μη ψάχνεται φιλοσοφικά πάλι και αν μας βγει; Δε θα μας βγει! Μη πείτε κανά έξυπνο για τον Πελέ! Πέρασε και δεν ακούμπησε! Αλήθεια τώρα, δεν είναι σχήμα λόγου! Μη πάρετε κανένα! Please! Ή χώστα ή κ20 τέλος
http://inpaok.com/152258/%CE%B7-%CF%80% ... 6%CE%AE-2/
Η πρώτη μεταγραφή!
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά επίσημα σε λίγες μέρες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inpaok αποτελεί θέμα η ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφικής κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ώρες στην Τούμπα υπάρχει κινητικότητα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που θα σφραγίσουν την απόκτηση χαφ στον οποίο κατέληξαν μετά από πολλές ημέρες συζητήσεων και επαφών ο Χούμπ Στέφενς και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Το θέμα χειρίζονται οι Ζήσης Βρύζας και Γέρμαν Τσιστιάκοφ ενώ στις διαδικασίες συμμετέχει και η Μαρία Γκοντσάρεβα που ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρίθηκε επιβεβλημένη μια τέτοια κίνηση πριν την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να έχει τον παίκτη στον οποίο αναφερόμαστε στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία από την πρώτη κιόλας μέρα του νέου χρόνου.
Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου μπήκαν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη που άναψε το πράσινο φως για να γίνει η πρώτη μεταγραφική κίνηση παρά το γεγονός ότι δεν έχει ενημερώσει μέχρι τώρα για το σύνολο του ποσού που δύναται να διαθέσει για την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Η πρώτη μεταγραφή!
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά επίσημα σε λίγες μέρες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inpaok αποτελεί θέμα η ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφικής κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ώρες στην Τούμπα υπάρχει κινητικότητα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που θα σφραγίσουν την απόκτηση χαφ στον οποίο κατέληξαν μετά από πολλές ημέρες συζητήσεων και επαφών ο Χούμπ Στέφενς και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Το θέμα χειρίζονται οι Ζήσης Βρύζας και Γέρμαν Τσιστιάκοφ ενώ στις διαδικασίες συμμετέχει και η Μαρία Γκοντσάρεβα που ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρίθηκε επιβεβλημένη μια τέτοια κίνηση πριν την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να έχει τον παίκτη στον οποίο αναφερόμαστε στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία από την πρώτη κιόλας μέρα του νέου χρόνου.
Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου μπήκαν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη που άναψε το πράσινο φως για να γίνει η πρώτη μεταγραφική κίνηση παρά το γεγονός ότι δεν έχει ενημερώσει μέχρι τώρα για το σύνολο του ποσού που δύναται να διαθέσει για την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.