21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατ' εμέ θα είναι λάθος. Ο Τζαβέλλας πρέπει να παίζει στο κέντρο της άμυνας μόνο σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Βέβαια, με Lopez και Κατσικά τελειωμένους και Vitor τραυματία όλα γίνονται, αλλά από Γενάρη πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ίσως, αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα του δείχνουν ότι τουλάχιστον απο τον Κατσουράνη είναι πιο σταθερός αμυντικά (φτου φτου μην τον ματιάξω!). επίσης το ύψος του είναι τέτοιο (1,82) που δεν αποκλείει το να μπορεί να παίξει τη θέση. τέλος, έχει αυτό το μπαρουτοκαπνισμένο αετήσιο βλέμμα του τσαμπουκά και του θράσους που έψαχνα απο την αρχή της χρονιάς και το έβλεπα μόνο στο Πορτογάλο, οπότε νιώθω σχετικά καλυμμένος!!!!!

ο χρόνος (και ο Χούμπ) θα δείξει!!!!!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω δε διαφωνω οτι πρεπει να εχουμε κανονικα σεντερ μπακ αλλα ο Τζαβελλας εμενα δεν με εντυποσιασε ως αριστερο μπακ. Επιθετικα πολυ λιγος. Ισως και να μην ειναι απλα σε φουλ κατασταση και τον κρινω λαθος.

Ο Σπυροπουλος, ασχετα με το τι προβληματα ειχε η εχει, ειναι ενα πολυ πιο συγχρονο αριστερο μπακ με μεγαλυτερη ευχερια στο να βγαινει μπροστα, και καλυτερο ποδι.

Τουλαχιστον αυτα εχω δει μεχρι τωρα στον ΠΑΟΚ, και κρινω απο αυτα που βλεπω δεν με ενδιαφερει τι εκαναν πριν.

Ο Τζαβελλας σεντερ μπακ μπορει να μην ηταν αλλα μηπως να το επανεξαιτασει? Οπως ειπε και ο K_geo, απο τον Κατσουρανη τουλαχιστον πιο σταθερος εχει δηξει. +1 και στα υπολοιπα.

Οσο για τον Σπυροπουλο, χαιρωμαι πολυ που το παιδι δε χαθηκε και βγαζει επιτελους αυτο που ειδα στο τελευταιο καλο φιλικο που εκανε το καλοκαιρι, ενα συγχρονο μπακ. Δε ξερω τι φημη ειχε στον ΠΑΟ και αν δε τον γουσταρανε εκει, μια χαρα παικτης ειναι. Καλος Λινο φυσικα επιθετικα δεν ειναι, αλλα αν μπορεις να βρεις νεο Λινο βρες.

Η θεση του αριστερου μπακ σιγουρα προταιρεοτητα δεν χρειαζετε να ειναι μεταγραφικα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εχω την εντυπωση οτι θα κανουμε πολυ καιρο για να δουμε τον τζαβελλα στα αριστερα
Άβαταρ μέλους
Gtks

Δημοσίευση από Gtks »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατ' εμέ θα είναι λάθος. Ο Τζαβέλλας πρέπει να παίζει στο κέντρο της άμυνας μόνο σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Βέβαια, με Lopez και Κατσικά τελειωμένους και Vitor τραυματία όλα γίνονται, αλλά από Γενάρη πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Αφού πρώτα εξηγήσω ότι είμαι 40 χρονών και έπαιζα σε ημιεπαγγελματική ομάδα παίδων στα νιάτα μου αριστερό Μπακ, καθότι αριστεροπόδαρος, ο ρόλος μου την να ανεβαίνω και να βοηθάω στην επίθεση (3 goals βασικός 5 95 λέπτα ολόκληρα) στην βασική εκπαίδευση που δεν τελείωσα ποτέ γιατί δεν γινόταν ήμουν σαν ζόμπι στο σχολειό από ένα σημείο και μετά και αν δεν έχεις ένα επαγγελτικό συμβόλαιο να σε καλύπτει δεν γίνετε…

Όταν λέω Ανοίγω μέτωπο με τον Stevens και με τον Σαββίδη για τον Garcia δεν εννοώ ότι θα τρέχω στα γήπεδα να τον κράζω θα πιάνω μία μία τις επιλογές του και θα ξεφουρνίζω τα χονδροειδέστατα λάθη του στο forum.
Ο Σπυρόπουλος σε δήλωση του είπε «δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι που δεν έπαιζα ως τώρα…» αυτό πως το αντιλαμβάνεστε εσείς? Εγώ στην από έξω πριν ανοίξει το στόμα του για τον Garcia είχα αναφέρει ότι ίσως υπάρχει και πρόβλημα προπονητή στον ΠΑΟΚ και τίποτα παραπάνω. Και εφόσον δεν έβαλε τον Garcia βασικό πάλι βγήκα και ξεφούρνισα στα ΙΣΑ στην κεντρική σελίδα του ΠΑΟΚΑΜΙΑ ξέρετε ότι ο παίχτης που επιλέγει αυτός ο κύριος να τον αντικαταστήσει έχει τελειώσει την χρόνια στην Ρωσία με μόλις 1 συμμετοχή!? Περιέλαβα και τον φορ που σκέπτεται να φέρει για αντικαταστήσει ΠΙΟΝ ας βγει να μας πει γιατί εγώ δεν ξέρω.

Για τον Τζαβέλα στο κέντρο της άμυνας πάλι η φάση του πέναλτι που φάγαμε ήταν από την μεριά του είχα πει «μου φαίνετε ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι ΟΛΕΣ οι ομάδες» σε άλλο post είναι να μην ανοίξω και εγώ το στόμα μου ΤΕΛΙΟΣ μερικά πράγματα δεν κάνει καλό στον ομάδα να βγουν προς τα ΕΞΩ.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

CCCP έγραψε:Εγω δε διαφωνω οτι πρεπει να εχουμε κανονικα σεντερ μπακ αλλα ο Τζαβελλας εμενα δεν με εντυποσιασε ως αριστερο μπακ. Επιθετικα πολυ λιγος. Ισως και να μην ειναι απλα σε φουλ κατασταση και τον κρινω λαθος.

Ο Σπυροπουλος, ασχετα με το τι προβληματα ειχε η εχει, ειναι ενα πολυ πιο συγχρονο αριστερο μπακ με μεγαλυτερη ευχερια στο να βγαινει μπροστα, και καλυτερο ποδι.

Τουλαχιστον αυτα εχω δει μεχρι τωρα στον ΠΑΟΚ, και κρινω απο αυτα που βλεπω δεν με ενδιαφερει τι εκαναν πριν.

Ο Τζαβελλας σεντερ μπακ μπορει να μην ηταν αλλα μηπως να το επανεξαιτασει? Οπως ειπε και ο K_geo, απο τον Κατσουρανη τουλαχιστον πιο σταθερος εχει δηξει. +1 και στα υπολοιπα.

Οσο για τον Σπυροπουλο, χαιρωμαι πολυ που το παιδι δε χαθηκε και βγαζει επιτελους αυτο που ειδα στο τελευταιο καλο φιλικο που εκανε το καλοκαιρι, ενα συγχρονο μπακ. Δε ξερω τι φημη ειχε στον ΠΑΟ και αν δε τον γουσταρανε εκει, μια χαρα παικτης ειναι. Καλος Λινο φυσικα επιθετικα δεν ειναι, αλλα αν μπορεις να βρεις νεο Λινο βρες.

Η θεση του αριστερου μπακ σιγουρα προταιρεοτητα δεν χρειαζετε να ειναι μεταγραφικα.
Ακριβώς έτσι!ο Σπυρόπουλος μου άρεσε περισσότερο ως αριστερό μπάκ απο τον Τζαβέλα!Και ο τζαβέλας καλύτερος η μαλλον πιό σταθερός απο τον Κατσουράνη στα σέντρρ μπάκ!Ετσι ανεβαίνει και ο κατσούρ στα χάφ αλλαγή με τον Τζιόλη!

Sent from my iPad using Tapatalk
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

χθες ηταν καλος , αλλα θελω να τον δω και με τον ατρομητο πως θα τα παει...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Παιδια εγω σε 2 ματς που τον ειδα ειναι ζητημα να εκανε 2 λαθη κ δεν νομιζω να απειληθηκαμε απο την πλευρα του σχεδον ποτε,τωρα θα μου πειτε σιγα τα χωρια και αλλα κλισε αλλα πιστευω οτι μαζι με τον Λινο φετος θα τραβηξουν το κουπι στα αριστερα,αποδυκνειεται οτι και αυτος δεν ηταν καθολου ασχημη επιλογη το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Gtks έγραψε:
Αφού πρώτα εξηγήσω ότι είμαι 40 χρονών και έπαιζα σε ημιεπαγγελματική ομάδα παίδων στα νιάτα μου αριστερό Μπακ, καθότι αριστεροπόδαρος,
γιατι υπαρχει και επαγγελματικη ομαδα παιδων? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

K_geo έγραψε:η μοναδική περίπτωση να χρειαστούμε αρ. μπακ είναι άμα ο Τζαβέλλας μονιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας.
τζαβελλας κεντρικο μπακ και επιστροφη σταφυλιδη,αυτο θελω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ή τον αλι αντναν -πουλεν :D
Άβαταρ μέλους
Gtks

Δημοσίευση από Gtks »

desperando έγραψε:
Gtks έγραψε:
Αφού πρώτα εξηγήσω ότι είμαι 40 χρονών και έπαιζα σε ημιεπαγγελματική ομάδα παίδων στα νιάτα μου αριστερό Μπακ, καθότι αριστεροπόδαρος,
γιατι υπαρχει και επαγγελματικη ομαδα παιδων? :lol: :lol: :lol:
Ρε αγόρι μου εγώ έβγαλα την γραμμή ότι η ομάδα είναι κουρασμένη με ακλούθησαν 2-3 admins και δίκια μας επιτυχία είναι ότι φρέσκαρε την ομάδα με παίχτες που είχε στον γύψο και χόρτασε το μάτι σου goal.
Ότι μας πήραν χαμπάρι οι ομάδες και φάγαμε goal από την μεριά του Τζαβέλα πάλι δεν το είδες? Γιατί αν και άλλες ομάδες δεν το ξέραν και με διάβασαν θα το ξαναδείς. Πάρε και τον «παιχταρά» που θελαν να φέρουν στον ΠΑΟΚ από μένα:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/5656 ... aok-ompina

και αν το ψάξεις κάπια κορόιδα λέγαν «αυτοί οι παίχτες μάλιστα» πέρα από τρίχες εσύ το μπορείς να βαφείς στα FORUM εγώ πολύ αμφιβάλω.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Gtks έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατ' εμέ θα είναι λάθος. Ο Τζαβέλλας πρέπει να παίζει στο κέντρο της άμυνας μόνο σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Βέβαια, με Lopez και Κατσικά τελειωμένους και Vitor τραυματία όλα γίνονται, αλλά από Γενάρη πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Αφού πρώτα εξηγήσω ότι είμαι 40 χρονών και έπαιζα σε ημιεπαγγελματική ομάδα παίδων στα νιάτα μου αριστερό Μπακ, καθότι αριστεροπόδαρος, ο ρόλος μου την να ανεβαίνω και να βοηθάω στην επίθεση (3 goals βασικός 5 95 λέπτα ολόκληρα) στην βασική εκπαίδευση που δεν τελείωσα ποτέ γιατί δεν γινόταν ήμουν σαν ζόμπι στο σχολειό από ένα σημείο και μετά και αν δεν έχεις ένα επαγγελτικό συμβόλαιο να σε καλύπτει δεν γίνετε…

Όταν λέω Ανοίγω μέτωπο με τον Stevens και με τον Σαββίδη για τον Garcia δεν εννοώ ότι θα τρέχω στα γήπεδα να τον κράζω θα πιάνω μία μία τις επιλογές του και θα ξεφουρνίζω τα χονδροειδέστατα λάθη του στο forum.
Ο Σπυρόπουλος σε δήλωση του είπε «δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι που δεν έπαιζα ως τώρα…» αυτό πως το αντιλαμβάνεστε εσείς? Εγώ στην από έξω πριν ανοίξει το στόμα του για τον Garcia είχα αναφέρει ότι ίσως υπάρχει και πρόβλημα προπονητή στον ΠΑΟΚ και τίποτα παραπάνω. Και εφόσον δεν έβαλε τον Garcia βασικό πάλι βγήκα και ξεφούρνισα στα ΙΣΑ στην κεντρική σελίδα του ΠΑΟΚΑΜΙΑ ξέρετε ότι ο παίχτης που επιλέγει αυτός ο κύριος να τον αντικαταστήσει έχει τελειώσει την χρόνια στην Ρωσία με μόλις 1 συμμετοχή!? Περιέλαβα και τον φορ που σκέπτεται να φέρει για αντικαταστήσει ΠΙΟΝ ας βγει να μας πει γιατί εγώ δεν ξέρω.

Για τον Τζαβέλα στο κέντρο της άμυνας πάλι η φάση του πέναλτι που φάγαμε ήταν από την μεριά του είχα πει «μου φαίνετε ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι ΟΛΕΣ οι ομάδες» σε άλλο post είναι να μην ανοίξω και εγώ το στόμα μου ΤΕΛΙΟΣ μερικά πράγματα δεν κάνει καλό στον ομάδα να βγουν προς τα ΕΞΩ.
1ον επαιζες ποδοσφαιρο πριν απο 25 χρονια τουλαχιστον το τι εκαναν πριν 25 χρονια τα μπακ δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα που κανουν τωρα.
2ον "χονδροειδεστατα λαθος" ειναι το οτι πιστευεις αυτα που γραφουν οι εφημεριδες κ αναμοχλευουν τα ραδιοφωνα,ποσα ονοματα ακουστηκαν περυσι τον Ιανουαριο κ τον Ιουνιο σε εφημεριδες κ ραδιοφωνα?ποσα απο αυτα ειχαν εστω κ μια δοση αληθειας?
3ον δεν μπορεις εσυ επειδη επαιξες πριν 25 χρονια σε μια ημιεπαγγελματικη ομαδα παιδων να ανοιξεις μετωπο με τον Στεφενς για τις επιλογες που αυτος θα κανει,για την ομαδα που αυτος θα παραταξει στο γηπεδο,που αυτος προπονει κ αυτος κρινει ποιον χρειαζετε κ ποιος θα ταιριαζε καλυτερα στην ομαδα.
4ον δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι επειδη εσυ εγραψες οτι η ομαδα ειναι κουρασμενη σε ακολουθησαν 2-3 Admins ειναι δικια σου επιτυχια οτι φρεσκαρε την ομαδα κ χορτασε το ματι μας γκολ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν φταιει το παιδι , ο κολκας ανοιξε αυτο τον δρομο.

Βασικα... ποτε δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αρκετα καλος κ σημερα αν κ σε μερικες φασεις θα μπορουσες να κανεις το κατι παραπανω επιθετικα,δειχνει οτι την κατεχει την θεση τουλαχιστον αμυντικα πιστευω οτι με περισοτερα παιχνιδια στα ποδια του θα εχει ακομα καλυτερη αποδοση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”