Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:αν και δεν ειναι υποχρεωτικο...
καλο θα ηταν,οι καινουργιοι να αναφερουν και ηλικια.....ετσι για να ξερουμε και εμεις οι ''παππουδες''
αν μπηκαν και αλλοι''βετερανοι των μαχων'' στην παρεα μας...
Ξανά εδώ μετά από 2+ χρόνια.
2+ χρόνια μπαναρισμένος και γω όπως και πλήθος μελών που ήταν εδώ σχεδόν απ' το ξεκίνημά του,μέλη που δίδαξαν τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ, μέλη που μάθαιναν στους πιτσιρικάδες (και μη) την ιστορία του Σωματείου, μέλη που η παρουσία και τα post τους κόσμησαν το forum,μέλη που πολλές φορές πολλοί αναρωτήθηκαν τι απέγιναν και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και οι απαντήσεις που δινόταν ήταν του τύπου "μην ασχολείστε,μην θυμάστε,μην κοιτάτε πίσω". Κρύψιμο κάτω απ' το χαλάκι μέχρι να επέλθει η λήθη.
Δεν θα κουράσω άλλο για τα παλιά.
Εύχομαι και ελπίζω το πέρασμα απ΄τη σκοτεινή αυτή εποχή του mania στο σήμερα, να είναι αποτέλεσμα επιλογής και όχι κάτι τυχαίο.
Καλή συνέχεια. Bono καλως ηλθες.Το ρεζουμε ειναι ενα.Θελουμε το φορουμ μας ενεργο,τα μελη μας εδω με τους ορους του φορουμ.Η νοοτροπια ειναι αυτη και με αυτη θα πορευτουμε.Αλλοι την δεχονται αλλοι οχι.Εμεις τους θελουμε ολους,χωρις να δημιουργειται προβλημα για τη σελιδα ομως.
sourmenetes
Bono. έγραψε:Ξανά εδώ μετά από 2+ χρόνια.
2+ χρόνια μπαναρισμένος και γω όπως και πλήθος μελών που ήταν εδώ σχεδόν απ' το ξεκίνημά του,μέλη που δίδαξαν τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ, μέλη που μάθαιναν στους πιτσιρικάδες (και μη) την ιστορία του Σωματείου, μέλη που η παρουσία και τα post τους κόσμησαν το forum,μέλη που πολλές φορές πολλοί αναρωτήθηκαν τι απέγιναν και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και οι απαντήσεις που δινόταν ήταν του τύπου "μην ασχολείστε,μην θυμάστε,μην κοιτάτε πίσω". Κρύψιμο κάτω απ' το χαλάκι μέχρι να επέλθει η λήθη.
Δεν θα κουράσω άλλο για τα παλιά.
Εύχομαι και ελπίζω το πέρασμα απ΄τη σκοτεινή αυτή εποχή του mania στο σήμερα, να είναι αποτέλεσμα επιλογής και όχι κάτι τυχαίο.
Καλή συνέχεια.
Bono (θα σε αποκαλέσω με το πιο πρόσφατο nickname, αν και ήσουν τόσο ξεχωριστή πένα, που τα θυμάμαι όλα!) είχα αναρωτηθεί πολλές φορές πού να βρίσκεσαι...όπως και για τα υπόλοιπα μέλη όπως ΟΡΘΟΤΑΤΑ γράφεις...Εϊναι πολύ ευχάριστο για μένα ότι είσαι και πάλι πίσω. Τους ασπρόμαυρους χαιρετισμούς μου.
Καλως ηλθατε οσοι εγγραφτηκατε μεσα στο σκ...
Θα παρακαλουσα ολοι να διαβασετε τους ορους του φορουμ πολυ καλα και επισης οσοι θελετε να κανετε upload βιντεο και οτιδηποτε αλλο να ανατρεχετε στα σωστα τοπικ για πληροφοριες ανεβασματος κτλ..
Καλως σας βρηκα και εγω!Παρακολουθω την σελιδα απο τοτε που δημιουργηθηκε και δεν κρυβω οτι πολλες φορες ηθελα να γραψω αλλα με τις κλειστες εγγραφες δεν ηταν εφικτο
Επιτελους μπορουμε να συμμετεχουμε στη παρεα σας! Χαιρετω ολα τα αδελφια και ειδικα αυτους που ειναι μακρια απο τη ΠΑΟΚαρα μας γιατι οσο να "ναι ποναμε περισσοτερο που δε μπορουμε να ειμαστε εκει στα ιερα τσιμεντα..Ηρεμια και ολα θα πανε μπροστα για το ΠΑΟΚ μας! ΕΛΠΙΖΩ δηλαδη.. ΑΙΝΤΕ ΑΕΤΕ και με τη νικη αυριο!!
Καλησπερα γιατι δεν εγκρινονται τα σχολια μου;Παρακολουθω καιρο το φορουμ,χαρηκα που ανοιξαν οι εγγραφες αλλα κατι συμβαινει και δεν μπορω να ποσταρω ... :/
ΠΑΟΚπαντου έγραψε:Επιτελους μπορουμε να συμμετεχουμε στη παρεα σας! Χαιρετω ολα τα αδελφια και ειδικα αυτους που ειναι μακρια απο τη ΠΑΟΚαρα μας γιατι οσο να "ναι ποναμε περισσοτερο που δε μπορουμε να ειμαστε εκει στα ιερα τσιμεντα..Ηρεμια και ολα θα πανε μπροστα για το ΠΑΟΚ μας! ΕΛΠΙΖΩ δηλαδη.. ΑΙΝΤΕ ΑΕΤΕ και με τη νικη αυριο!!
Καλησπερα γιατι δεν εγκρινονται τα σχολια μου;Παρακολουθω καιρο το φορουμ,χαρηκα που ανοιξαν οι εγγραφες αλλα κατι συμβαινει και δεν μπορω να ποσταρω ... :/
καλως σας βρηκα αδερφια...υπαρχει ενα προβλημα μου λεει κατι για προεγκριση στα σχολια...
μπηκα να διατυπωσω και εγω τις αποψεις μου βρε αδερφε αλλα τοση αυστηροτητα ουτε απο καστινγκ να περνουσα...