33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Εμείς πολλά μπορεί να λέμε, αλλά ο Σάντος τον έστελνε στις Σέρρες
-
Δεν είναι κακό. Κι εγώ θέλω και το έχω γράψει, όπως έχω γράψει και για το φετινό ρυθμό σκοραρίσματος των φορ μας, αν και σίγουρα υπάρχουν άλλοι δύο που θα έδιωχνα πριν τον Κλάους.psykoman έγραψε: Ακριβος στα εντονα γραμματα ειναι η διαφορα νοοτροπιας μας....
Εσυ μιλας για συγκριση με το παρελθον και το τι φορ περασαν...
Εγω δν συγκρινω τον Κλαους με κανεναν...απλος θελω να κοιταω μπροστα και θελω κατι καλυτερο απο το παρελθον και το παρον...
Αν νομιζετε οτι με Κλαους βασικο φορ η ομαδα μπορει να κανει μεγαλα πραγματα εγω δν μπορω να πω τιποτα...και σεβαστη η αποψη σας...δν θα κατσουμε να μαλωσουμε...
Αλλα οταν σε ενα γυρο το βασικο φορ εχει 3 γκολ ειναι ενα πραγματικο γεγονος...και συναμα μεγαλο προβλημα...
Καποιοι λεν οτι πλεον ειναι πιο δημιουργικος...βλεπετε να εχουμε προβλημα δημιουργειας με μεσο ορο 20 τελικες ανα ματς;;;;Προβλημα σκοραρισματος εχουμε...και σε αυτο δν βοηθαει ουτε ο Κλαους,ουτε ο Σαλπι...και δν βλεπω που ειναι το κακο να θελω ενα καλυτερο φορ....
Κακό είναι να μην αναγνωρίζεις τίποτα και να διαστρεβλώνεις τα δεδομένα όταν γράφεις "όλα κι όλα" και "από το 2006" (όταν στην ουσία δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2010). Εσύ μίλησες για το παρελθόν του παίχτη και προσπάθησες (απεγνωσμένα) να το μειώσεις.
Γτ οταν καποιος δν συμφωνει μαζι σας ειναι αχαριστος, δν αναγνωριζει τιποτα , ειναι ισοπεδωτικος και διαστρεβλωνει τα γεγονοτα;;;
-
Ειναι στον ΠΑΟΚ απο το 2006 η οχι;;;;
Γτ αυτο ειπες οτι διαστρευλωσα...δν ειναι αποψη μου...στο βιογραφικο του ειναι γραμμενο...
Γτ αυτο ειπες οτι διαστρευλωσα...δν ειναι αποψη μου...στο βιογραφικο του ειναι γραμμενο...
Ειπες ακομη οτι εγω μιλησα για το περαλθον του Κλαους και οτι απεγνωσμενα πηγα να το μειωσω....
Πιο ειναι δλδ το ''μεγαλο'' παρελθον του Κλαους που εγω το μειωνω;;;;
Οριστε περιμενω να μου το εκθεσεις....
Πιο ειναι δλδ το ''μεγαλο'' παρελθον του Κλαους που εγω το μειωνω;;;;
Οριστε περιμενω να μου το εκθεσεις....
-
Ρε συ psykoman, έχει αρχίσει και κάνει κύκλους η κουβέντα ή μου φαίνεται;
Άντε πάμε άλλη μία. Παρέθεσες στοιχεία θέλοντας να δείξεις πως οι επιδόσεις του παίχτη στο σκοράρισμα από το 2006 (βάλε κι απ'το 96 που πήγε στις ακαδημίες αν σε βολεύει, δεν ξέρω) δεν είναι καλές.
Παρέθεσα στοιχεία δείχνοντας ότι η συχνότητα σκοραρίσματος του παίχτη (γκολ ανά λεπτό) είναι αυτή και θεωρώ ότι είναι καλή για το 99% των επιθετικών του πλανήτη, πόσο μάλλον σε σύγκριση με τόσους απίθανους που έχουν περάσει απ' τον ΠΑΟΚ.
Είπες ότι θες κάτι καλύτερο και συμφώνησα, αν και θεωρώ ότι ο παίχτης έχει σίγουρα θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Τώρα για ποιο μεγάλο παρελθόν μου λες και που τα είδες αυτά; Το "απεγνωσμένα" το έγραψα επίτηδες γιατί δίνεις την εντύπωση γενικά ότι έχεις θέμα με τον παίχτη (παρότι σε άλλα θέματα τα λες ωραία). Ας το λήξουμε γιατί κουράζουμε.
Άντε πάμε άλλη μία. Παρέθεσες στοιχεία θέλοντας να δείξεις πως οι επιδόσεις του παίχτη στο σκοράρισμα από το 2006 (βάλε κι απ'το 96 που πήγε στις ακαδημίες αν σε βολεύει, δεν ξέρω) δεν είναι καλές.
Παρέθεσα στοιχεία δείχνοντας ότι η συχνότητα σκοραρίσματος του παίχτη (γκολ ανά λεπτό) είναι αυτή και θεωρώ ότι είναι καλή για το 99% των επιθετικών του πλανήτη, πόσο μάλλον σε σύγκριση με τόσους απίθανους που έχουν περάσει απ' τον ΠΑΟΚ.
Είπες ότι θες κάτι καλύτερο και συμφώνησα, αν και θεωρώ ότι ο παίχτης έχει σίγουρα θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Τώρα για ποιο μεγάλο παρελθόν μου λες και που τα είδες αυτά; Το "απεγνωσμένα" το έγραψα επίτηδες γιατί δίνεις την εντύπωση γενικά ότι έχεις θέμα με τον παίχτη (παρότι σε άλλα θέματα τα λες ωραία). Ας το λήξουμε γιατί κουράζουμε.
Οκ παω πασο...ας μην κουραζουμε και τους αλλους...
υ.γ.Με τον παικτη εχω θεμα...δν το κρυβω...και τον κρινω οσο μπορω με αγωνιστικα κριτιρια...και νομιζω οτι ειναι ανεπαρκης φετος...
υ.γ.Με τον παικτη εχω θεμα...δν το κρυβω...και τον κρινω οσο μπορω με αγωνιστικα κριτιρια...και νομιζω οτι ειναι ανεπαρκης φετος...
- ΑποστόληςΑ
Φέτος είναι ανεπαρκέστατος. Πέρυσι ήταν πράγματι καλό φορ, επιπέδου Εθνικής, αλλά μόνον στον πρώτο γύρο. Μετά ήταν μέτριος.
2012-2013
Όνομα αγ γκολ τελ.πρ.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΠΑΟΚ) 26 13 49 1/3.8
2011-2012
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΠΑΟΚ) 25 12 60 1/5
2010-2011
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΠΑΟΚ) 18 5 26 1/5.2
Συνολα 69 αγωνες 30 γκολ Ετησιες Απολαβες 125.000-150.000-180.000
2012-2013
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΟΣΦΠ) 30 11 67 1/6.1
2011-2012
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΟΣΦΠ) 28 16 71 1/4.4
2010-2011
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΟΣΦΠ) 18 9 34 1/3.8
Συνολα 76 αγωνες 36 γκολ Ετησιες απολαβες 600.000 κ τα 3 προηγουμενα χρονια
ναι φετος ειναι ανυπαρτκος ανεπαρκης οπως θελετε πεστε το αλλα μην τρελαθουμε κιολας εχει συνησφερει αρκετα σε αυτην την ομαδα οποτε λιγος σεβασμος θα ηταν καλο να υπαρχει.Επισης μπορειτε σας παρακαλω να μου βρειτε 1 23χρονο με απολαβες 150.000 να εχει τις περσινες αποδοσεις του Κλαους?
υ.γ δεν υπαρχουν τα γκολ σε Ευρωπη/Κυπελο διοτι εκει ο Κλαους υπερτερει κ δεν ηθελα να ειναι αδικο για τον Μητρογλου.
Όνομα αγ γκολ τελ.πρ.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΠΑΟΚ) 26 13 49 1/3.8
2011-2012
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΠΑΟΚ) 25 12 60 1/5
2010-2011
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΠΑΟΚ) 18 5 26 1/5.2
Συνολα 69 αγωνες 30 γκολ Ετησιες Απολαβες 125.000-150.000-180.000
2012-2013
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΟΣΦΠ) 30 11 67 1/6.1
2011-2012
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΟΣΦΠ) 28 16 71 1/4.4
2010-2011
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΟΣΦΠ) 18 9 34 1/3.8
Συνολα 76 αγωνες 36 γκολ Ετησιες απολαβες 600.000 κ τα 3 προηγουμενα χρονια
ναι φετος ειναι ανυπαρτκος ανεπαρκης οπως θελετε πεστε το αλλα μην τρελαθουμε κιολας εχει συνησφερει αρκετα σε αυτην την ομαδα οποτε λιγος σεβασμος θα ηταν καλο να υπαρχει.Επισης μπορειτε σας παρακαλω να μου βρειτε 1 23χρονο με απολαβες 150.000 να εχει τις περσινες αποδοσεις του Κλαους?
υ.γ δεν υπαρχουν τα γκολ σε Ευρωπη/Κυπελο διοτι εκει ο Κλαους υπερτερει κ δεν ηθελα να ειναι αδικο για τον Μητρογλου.
Στέφανε, σούταρε με την μία. Το έχω ξανά πει, στο ξανά λέω. Άσε τα κοντρόλ. "σκότωσε" όταν είσαι μέσα στην περιοχή!
Μπορείς και παρά μπορείς!
Μπορείς και παρά μπορείς!
Με μικρά γράμματα διαβάζεται καλύτερα το κείμενο να ξέρεις.
Καλώς ήλθες.
Μιλάς για νυχτερινή ζωή μάλλον. Δεν είναι κακό όταν έχει ρεπό. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο.
Καλώς ήλθες.
Μιλάς για νυχτερινή ζωή μάλλον. Δεν είναι κακό όταν έχει ρεπό. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο.
κοιτα αγαπητε αυστραλε στον ΠΑΟΚ αν θελεις να εχεις αποδοχη δεν πρεπει να βγαινεις ουτε στις διακοπες. ειδικα αν εισαι ελληνας και ειδικα αν εισαι απο τις ακαδημιες που θελουμε να λεμε οτι τις αγαπαμε κλπ κλπ. ααα ξεχασα ειναι και τα τατου που τον εκαναν δυσκινητο ειναι που ειναι βαρια η φανελα βαζεις και μελανι.....ειναι δεδομενο οτι σερνεσαι....

Δεν είναι τόσο νυχτερινή ζωή, είναι άλλες συνήθειες οι οποίες και σε μικρό βαθμό να συμβαίνουν, συμβαίνουν πράγματι, επηρεάζουν την κατάσταση του οργανισμού ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.Realcon έγραψε:Με μικρά γράμματα διαβάζεται καλύτερα το κείμενο να ξέρεις.
Καλώς ήλθες.
Δεν έχει σημασία τι είναι, σημασία έχει να τις αφήσει πίσω του και να συνέλθει.
- ΑποστόληςΑ
Έχω ακούσει κι εγώ πολλά, αλλά οι φήμες δεν είναι πάντα αληθείς. Αληθές όμως είναι ότι φέτος σέρνεται.