Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@angel
Εγώ λέω ότι, δεν έχω πειστεί ότι δεν αξίζει και είμαι βέβαιος ότι δικαιούται να πάρει ουσιαστικές ευκαιρίες (βασική ενδεκάδα). Εάν πάρει, τότε ίσως αποδείξει δυο-τρία παραπάνω πράγματα και ενδεχομένως να μείνει. Δεν θεωρώ πως ότι ήταν να μας δείξει, μας το έχει δείξει και ότι είναι ντε-φάκτο 100% ότι θα μας αποχαιρετήσει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα επαναλαβω εγω οτι ο μετεγγραφικος σχεδιασμος θα κριθει στο ματς των προκριματικων τσ λου του χρονου....αν ειναι να μην εχει ερθει εξτρεμ π.χ και να παιζουμε με γεωργιαδη μην κλαιμε μετα....

χακ-γλυκος

κιτσιου------κενο------βιτορ-----τζαβελας

-----------τζιολης---------κενο

------------------κενο-------------------

λουκας--------------------------------κενο
----------------------κλαους(θα θελα βασικο)------

αυυτα ειναι τα δεδομενα μας και η βαση για του χρονου....και αν βγαλω απο τους πανω αυτους που δεν εχουν κατα τη γνωμη μου το κτιτις για παραπανω, ΔΕΝ ειμαστε καλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 13 Δεκ 2013, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Καταρχην ρε αδερφια πρεπει να δουμε τι θελουμε
Ειτε τα σκας ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 10 παικτες ετοιμους και χτυπας τωρα το πρωταθλημα ειτε ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ καμμια 20 πιτσιρικαδες (αν υπαρχουν στις ακαδημιες αυτοι ακομα καλυτερα) και κανεις ομαδα για να χτυπας πρωταθλημα τα επομενα 10 χρονια σε 3-4 χρονια απο τωρα
Απλα πρεπει να κοπουνε τα μεγαλα λογια και να πουνε στον κοσμο ΞΕΚΑΘΑΡΑ πραγματα . Οπως τα ειχε πει μια φορα ο Σαντος.
Εχουμε στην ομαδα 7 παικτες απο 32 και πανω (Παμπλο , Βουκιτς , Λινο , Κατσουρ , Λαζαρ , Σαλπι , Λορενς) 4 δανεικους (Στοχ , Νετσιντ , Ολισε , Νινη) 3-4 που δεν ξερεις αν μεινουν η οχι (Λοπεζ - Χακομπο - Κατσε - Ιταντζ) και τους μεχρι-εδω-ειμαι Κλαους και Γεωργιαδη
Και στο κατω κατω καλυτερα να βαζει μεσα τον Ποζογλου και τον Παπαδοπουλο και ας φερνω Χ με την Αλκμαρ απο το να βλεπω τους δηθεν πρωτοκλασατους διεθνεις να σερνονται λες και κανουν αγγαρεια. Οι μικροι τουλαχιστον εχουν κινητρο.
Τι να το κανω αμα ο Στοχ βγαλει ματια η ο Νετσιντ αφου σε 6 μηνες - 1 χρονο θα γυρισει στην ομαδα του και θα ψαχνομαι παλι απο την αρχη ?(ασε που ΟΛΟΙ οι δανεικοι σερνονται)
Και για να πω και το αλλο : ο βαζελος οταν πηρε τα σερι πρωταθληματα 10 χρονια οι ιδια ομαδα ηταν , η αεκ το ιδιο .Βαρεθηκα να βλεπω το διδυμο Δημητριαδη - Σαβεβσκι , στον γαβρο οι πουστηδες οι καραφλοι παιζανε 10 χρονια μαζι .Ολες οι ομαδες αυτες ασχετα με την εξωθεν βοηθεια απο τα κορακια ειχανε κορμο
Εγω απορω ο Σαββιδης (που εχει βαλει λεφτα μεν αλλα πολυ μιλαει δε και οχι παντα σωστα) πως και δεν τους εχει πεταξει ολους εξω απο την ομαδα. Πριν μια 5 ετια με τα καβουρια ειχαμε κανει ομαδαρα που εχασε το πρωταθλημα σε ενα ματσ με το σκουλικι και τωρα τα σκαει για να του φερουνε τον Μοντανα και 3 αδιαφορους δανεικους
Demir

Δημοσίευση από Demir »

kritikos44 έγραψε:Καταρχην ρε αδερφια πρεπει να δουμε τι θελουμε
Ειτε τα σκας ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 10 παικτες ετοιμους και χτυπας τωρα το πρωταθλημα ειτε ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ καμμια 20 πιτσιρικαδες (αν υπαρχουν στις ακαδημιες αυτοι ακομα καλυτερα) και κανεις ομαδα για να χτυπας πρωταθλημα τα επομενα 10 χρονια σε 3-4 χρονια απο τωρα
Απλα πρεπει να κοπουνε τα μεγαλα λογια και να πουνε στον κοσμο ΞΕΚΑΘΑΡΑ πραγματα . Οπως τα ειχε πει μια φορα ο Σαντος.
Εχουμε στην ομαδα 7 παικτες απο 32 και πανω (Παμπλο , Βουκιτς , Λινο , Κατσουρ , Λαζαρ , Σαλπι , Λορενς) 4 δανεικους (Στοχ , Νετσιντ , Ολισε , Νινη) 3-4 που δεν ξερεις αν μεινουν η οχι (Λοπεζ - Χακομπο - Κατσε - Ιταντζ) και τους μεχρι-εδω-ειμαι Κλαους και Γεωργιαδη
Και στο κατω κατω καλυτερα να βαζει μεσα τον Ποζογλου και τον Παπαδοπουλο και ας φερνω Χ με την Αλκμαρ απο το να βλεπω τους δηθεν πρωτοκλασατους διεθνεις να σερνονται λες και κανουν αγγαρεια. Οι μικροι τουλαχιστον εχουν κινητρο.
Τι να το κανω αμα ο Στοχ βγαλει ματια η ο Νετσιντ αφου σε 6 μηνες - 1 χρονο θα γυρισει στην ομαδα του και θα ψαχνομαι παλι απο την αρχη ?(ασε που ΟΛΟΙ οι δανεικοι σερνονται)
Και για να πω και το αλλο : ο βαζελος οταν πηρε τα σερι πρωταθληματα 10 χρονια οι ιδια ομαδα ηταν , η αεκ το ιδιο .Βαρεθηκα να βλεπω το διδυμο Δημητριαδη - Σαβεβσκι , στον γαβρο οι πουστηδες οι καραφλοι παιζανε 10 χρονια μαζι .Ολες οι ομαδες αυτες ασχετα με την εξωθεν βοηθεια απο τα κορακια ειχανε κορμο
Εγω απορω ο Σαββιδης (που εχει βαλει λεφτα μεν αλλα πολυ μιλαει δε και οχι παντα σωστα) πως και δεν τους εχει πεταξει ολους εξω απο την ομαδα. Πριν μια 5 ετια με τα καβουρια ειχαμε κανει ομαδαρα που εχασε το πρωταθλημα σε ενα ματσ με το σκουλικι και τωρα τα σκαει για να του φερουνε τον Μοντανα και 3 αδιαφορους δανεικους

Συμφωνώ απόλυτα.. Το έγκλημα που κάναμε Πέρσυ είναι που δεν μαζέψαμε σχεδόν τζάμπα όλα τα ταλέντα από Ελλάδα κ τα αφήσαμε πάλι στην γαύρο.. Μπουχαλακης ,όλαιταν ,Ντε βινσεντι ήταν τζάμπα.... Η παικταρά ο κολοβος αν πηγαίνεις έγκαιρα ( Απρίλιο δηλαδή) πριν το Μουντιάλ κ20 θα τν σπέρνει με 3-4 κατοστάρικα, μετά ζήτησαν 7... Κ έχασες κ τν φούντα .... Έναν κορμό καλό θα έκανες....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Απαντάω εδώ στον μπουζ
mpouJr έγραψε:
Parolos έγραψε: (...)
(...)
Το γιατι εσυ πιστευεις οτι ο Σπυροπουλος δεν σου κανει για μπακ απ ειναι δικο σου θεμα
Το γιατι πιστευεις οτι Κατσικας-Βουκιτς-Κατσουρανης θα φυγουν το καλοκαιρι ειναι παλι δικο σου θεμα
Το οτι πιστευεις οτι ουτε ο Ποζογλου ουτε ο Κουλουρης ουτε ο Σαββιδης ουτε ο Παναγιωτουδης θα μπορεσουν να ειναι μπακ απ παλι ειναι δικο σου θεμα
οποτε 8+8 κανει 16
Συγνωμη για τη κουρτινα
Μακάρι να ήταν δικό μου θέμα , αλλά βλέπεις ο προπονητής δεν εμπιστεύεται το Σπυρόπουλο γι'αυτό πήραμε και τον Τζαβέλα.. Το ίδιο ισχύει και για Κατσικά, δεν τον θέλει..
Επίσης όφειλες να ξέρεις οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά του Βούκιτς. Για Κατσουράνη είναι 70-30 οτι θα φύγει για να κλείσει την καριέρα με την άνοδο της κούλας του χρόνου.
2ον τα πιτσιρίκια που λες να ανεβάσουμε μάλλον είναι δικό σου θέμα, κι έχεις πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μάτι οτι θα καλύψουν κενά 8 μικροί , ενώ εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΕΝΑ!!
Οπότε μάλλον εσύ είσαι αρκετά έξω από την πραγματικότητα και όχι εγώ...

Το νούμερο για τους παίχτες που θα χρειαστούμε σας ακούγεται τρομακτικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια..
και δεν είναι θέμα δικό μου, αλλά του Στέφενς.. από αυτόν βγαίνουν τα συμπεράσματα.. τέλης..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

είπαμε ότι θέλουμε περίπου 10-11 παίχτες.

καλό και συνετό και ελπιδοφόρο και οικονομικά καλό και ευχής έργον με λίγα λόγια, θα είναι ο ΠΑΟΚ να ΜΠΟΡΕΣΕΙ μέσα στη χρονιά να καλύψει 2-4 "μεταγραφές" με παίχτες που θα ανέβουν απο τα τσικό. έτσι ώστε να μην ψάχνεις 3 σεντερ μπακ και να καταλήγεις με ότι κάτσει, αλλά να ψέχνεις 1. να μην ψάχνεις 3 ακραία χαφ και να αναγκάζεσαι να είναι οι 2 δανεικοί ,αλλά να ψάχνεις 1 καλό και ένα μπακ απ.

γενικά, ότι ανεβάζεις απο ακαδημία και μπορεί να σταθεί στις υποχρεώσεις σου με την μίνιμουμ αξιοπρέπεια, είναι γ@μάτο.
tromokratis4

Δημοσίευση από tromokratis4 »

Πιστευω χρειαζομαστε σημαντικη ενισχυση στον αξονα,αμυνα,κεντρο κ επιθεση,για σεντερ μπακ θα προτεινα σαν ευκολη λυση τον φυτανιδη,στο κεντρο μενουν ελευθεροι καποιοι παικταραδες απο οτι ειδα σε ενα αρθρο,πχ. μανουελ φερναντεζ 27χρ απο μπεσικτας και φερναντο 27χρ απο πορτο,για μπροστα,ευκολες επιλογες ειναι ο τζιμπουρ και ο πετριτς,ενω για βομβα μενει ελευθερος ο μπεντνερ(θα ακουστει και για γαβρο μολις την πουλεψει ο μητρογλου,επικοινωνιακη νικη ισως),τελος αν δεν ανεβει το παλτο και συνεχισει ετσι ο στοχ,μενει ελευθερος ο σαμαρας.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Είναι χειμώνα και είναι δύσκολο να φέρεις (χωρίς να πληρώσεις αέρα) κάτι αξιόλογο. Επιχειρηματικά λοιπόν αγοράζεις Ουντόζι (αλλά τον αφήνεις ένα 6μηνο δανεικό) και τους δίνεις και Γεωργιάδη, Λόπεθ δανεικούς πληρωμένους.

Είναι ευκαιρία φέτος τον χειμώνα που θα φάμε πόρτα πολλές φορές από το εξωτερικό, να επενδύσουμε σε παίχτες γκαρσονιέρες. Σε παίχτες δηλαδή που μπορεί να μη σου προσφέρουν στην πρώτη γραμμή, αλλά θα βρεις εύκολα ομάδες της Σούπερλιγκ να τους δανείσεις ή να τους πουλήσεις.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ABOLEYTOI έγραψε:και τους δίνεις και Γεωργιάδη, Λόπεθ δανεικούς πληρωμένους.
Σατανικό!
Τους στέλνεις στη Β' και σε χρωστάνε χάρη κι από πάνω!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Parolos έγραψε:Απαντάω εδώ στον μπουζ
mpouJr έγραψε:
Parolos έγραψε: (...)
(...)
Το γιατι εσυ πιστευεις οτι ο Σπυροπουλος δεν σου κανει για μπακ απ ειναι δικο σου θεμα
Το γιατι πιστευεις οτι Κατσικας-Βουκιτς-Κατσουρανης θα φυγουν το καλοκαιρι ειναι παλι δικο σου θεμα
Το οτι πιστευεις οτι ουτε ο Ποζογλου ουτε ο Κουλουρης ουτε ο Σαββιδης ουτε ο Παναγιωτουδης θα μπορεσουν να ειναι μπακ απ παλι ειναι δικο σου θεμα
οποτε 8+8 κανει 16
Συγνωμη για τη κουρτινα
Μακάρι να ήταν δικό μου θέμα , αλλά βλέπεις ο προπονητής δεν εμπιστεύεται το Σπυρόπουλο γι'αυτό πήραμε και τον Τζαβέλα.. Το ίδιο ισχύει και για Κατσικά, δεν τον θέλει..
Επίσης όφειλες να ξέρεις οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά του Βούκιτς. Για Κατσουράνη είναι 70-30 οτι θα φύγει για να κλείσει την καριέρα με την άνοδο της κούλας του χρόνου.
2ον τα πιτσιρίκια που λες να ανεβάσουμε μάλλον είναι δικό σου θέμα, κι έχεις πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μάτι οτι θα καλύψουν κενά 8 μικροί , ενώ εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΕΝΑ!!
Οπότε μάλλον εσύ είσαι αρκετά έξω από την πραγματικότητα και όχι εγώ...

Το νούμερο για τους παίχτες που θα χρειαστούμε σας ακούγεται τρομακτικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια..
και δεν είναι θέμα δικό μου, αλλά του Στέφενς.. από αυτόν βγαίνουν τα συμπεράσματα.. τέλης..
Μαλλον παρεξηγησες το τι ειπα για τους μικρους φιλε μου
Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να καλυψει τα κενα στην βασικη 11αδα
αλλα οτι ΑΝΕΤΑ ο Ποζογλου μπορει να παρει μερικα λεπτα συμετοχης γιατι οχι κ να παιξει βασικος εναντι του βασικου σου αριστερου εξτρεμ?δεν μπορει να το κανει?
ο Κουλουρης δεν μπορει να συμπληρωσει την 4αδα των επιθετικων σου?αυτο σημαινει οτι θα ειναι ΤΕΤΑΡΤΟΣ κ αν αξιζει θα παιξει.
ο Παναγιωτουδης,Σαββιδης δεν μπορουν ΑΝΕΤΑ να ειναι τα τεταρτο-πεμπτα χαφ σου?
Δηλαδη εχεις την εντυπωση οτι ο Στεφενς αν του παρεις 7 (εφτα) παικτες 4 βασικοτατους 3 (τρεις) πολυ καλες λυσεις
κ 1 (ενα) τρομερο ονομα σε οποιαδηποτε θεση θα χρειαστει να κανει αλλες 6 μεταγραφες για να καλυψει ΠΟΙΑ ΚΕΝΑ?

Αν υποθεσουμε οτι το καλοκαιρι θα εχεις τους εξης βασικους

Γλυκος

Κιτσιου-----μεταγραφη-----Βιτορ-----Τζαβελλας

μεταγραφη--------------Τζιωλης----------μεταγραφη-----------Λουκας
Μεταγραφη

Αθανασιαδης/Μεταγραφη

Συνολο 5 μεταγραφες οπως τα λες εσυ χωρις Βουκιτς/Κατσουρ/Σπυροπουλο/Κατσικα στην βασικη 11αδα σου
κ γω σου λεω αλλες 3 μεταγραφες αξιολογων παικτων που να μπορουν να αντικαταστησουν καποια απο τα κενα σου ΟΤΑΝ Κ ΑΜΑ χρειαστει για να παρουν ανασες οι παικτες για ποινες για τραυματισμους κτλ κτλ
οποτε θελεις 5 CB μαξιμουμ πιστευεις οτι ο Ιντζιδης/Κατσουρ/Κατσικας/μεταγραφη δεν ειναι καλοι? (θεωρω οτι θα τον κρατησουμε τον Κατσουρ)
Δεξια δεν νομιζω οτι θελεις τιποτα οπως επισης κ αριστερα Σπυροπουλος/αρ.μπακ απο Κ20 ειναι μια χαρα
Κεντρο Λαζαρ/Μεταγραφη/Παναγιωτουδης/Σαββιδης
Εξτρεμ μεταγραφη/Ποζογλου /Ποποβιτς
Σεντερ Φορ Σαλπι/Κουλουρης/Βουκιτς δεν σε καλυπτουν?

Αν δεν βαλεις τους μικρους να παιξουν δεν θα μαθεις ποτε τι μπορουν να κανουν.

υ.γ Παρακολουθω αρκετα την Κ20 κ οποτε μπορω κ εχω χρονο κ την Κ17 εδω κ 3-4 χρονιες,πιστεψε με φετος υπαρχει τεραστια διαφορα σε οτι αφορα τους παικτες που παιζουν,αρκετοι απο αυτους μπορουν ανετα να σταθουν αξια στην πρωτη ομαδα αλλωστε αυτο μας εδειξε κ το πρωτο δειγμα (Ποζογλου)
Maniatis 4

Δημοσίευση από Maniatis 4 »

Δυστυχώς η ομάδα είναι αργή,πολύ αργή...Στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να πάρουμε πάλι αρκετούς παίκτες.
Λάζαρ,Λίνο,Λόρενς,Βούκιτς,Κατσουρ πρέπει να φύγουν.Είναι μεγάλοι πλέον,αργοί και δεν μπορούν να προσφέρουν.
Με δανεικούς δουλειά δεν μπορούμε να κάνουμε.Ολίσε απαράδεκτος,Νέτσιντ όχι,Στοχ ξέρει πολύ μπάλα αλλά είναι ντεφρομε καιρό;Πάντα στην καριέρα του δεν είχε σταθερή απόδοση;Έχει άλλο ένα γύρο να αποδείξει αν πρέπει να τον αγοράσουμε.
Χακόμπο δεν μπορείς να βασιστείς, είναι απρόβλεπτος...Ο Γκαρσία πιστεύω ότι ένα 20λεπτο μπορεί να μπει να παίξει,ο προπονητής πιστεύει άλλα δυστυχώς..Ένα 20λεπτο πρέπει να μπει αλλαγή και να τον αποχαιρετήσουμε όπως του αξίζει για την προσφορά του.Μακάρι να μείνει σε διοικητικό πόστο.
Από εκεί και πέρα Λόπεζ είναι παλτό και δυστυχώς το ίδιο και ο Γεωργιάδης.Ο τελευταίος έχει παίξει 5-6 παιχνίδια καλά όπως την παιχνιδάρα με την Τότεναμ αλλά δεν έχει δείξει κάτι για να παραμείνει..
Με λίγα λόγια η μισή ομάδα θα φύγει.Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πάρουμε άμεσα,όπως ο Μαλεζάς που είναι αξιόπιστη λύση αλλά κ.α.
Πάντως οι άνθρωποι που κάνουν το μεταγραφικό σχεδιασμό δεν με πείθουν καθόλου..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ο σισε φευγει απο την ρωσσια και μιλαει με μπαστια ,τον φερνεις και κλεινεις το θεμα φορ μια και καλη,ποια μπαστια τωρα.φερε και ενα σκυλι του πολεμου στα χαφ και εισαι οκ :pano: υ.γ βαλε τον ποζογλου με την καλλονη βασικο μπας και ταρακουνηθει κανενας απο τις ντιβες μας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν κανει ειναι βαζελος
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Εγω πιστευω οτι αρχικα πρεπει να κλεισει αμυντικος τυπου Μαλεζα (γρηγορος στα ποδια)
Μεσος τυπου Βιτολο (τρεχαντιρι και ξερει τα βασικα)
Επιτελικος μεσος που να μπορει να απειλησει απο μακρια, αλλα να μπορει να δωσει ετοιμο γκολ στους επιτηθεμενους

ΥΓ:οι αναφορες στα ονοματα ειναι τυχαιες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

βλεπω οτι πολλοι στις ομαδες που παραθετουν τοποθετουν τον τζαβελλα αρ.μπακ.ο τζαβελλας στην ομαδα του στεφενς θα κανει πολλα περισσοτερα παιχνιδια στο κεντρο της αμυνας παρα στο ακρο.
η θεση του αριστερου μπακ για του χρονου ειναι ερωτηματικο.
επιθυμια μου η επιστροφη του σταφυλιδη.

αυτο που προεχει τωρα ειναι στης 01/01/14 στην ομαδα να ειναι δυο νεα χαφ,ενα αμυντικο και ενα 8-10
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”