Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από sotos26 »

Γενικά δε διαφωνώ ρε μάγκες, οι ελλείψεις είναι παραπάνω απο αυτά που εγώ ζητάω να γίνουν, γιατί προσπαθώ να μαι ρεαλιστής. Σε καμιά ομάδα στον κόσμο δεν γίνονται 20 μεταγγραφές μπαμ, δεν είναι ρεαλιστικά αυτά τα πράγματα! Απο αυτούς που λέτε δεν κάνουν, στον Στέφενς κάποιοι μπορεί να κάνουν, δεν ξέρω τι θα πει πόσα φράγκα και τι παίχτες θα ζητήσει αλλά προσπαθήστε να στε λίγο πιο προσγειωμένοι.Εσείς τι λέτε; Δε θέλουμε παιχταράδες; Βάλτε στο ζύγι τα διαθέσιμα κεφάλαια πρώτα και μετά τα ξαναλέμε, για μένα ο ΠΑΟΚ αν πάρει 4 παίχτες του εκατομμύριου θα καλύτερα απο 8-9 παίχτες με 300χιλ. Αυτές είναι οι δύο προοπτικές που εμφανίζονται μπροστά μας και μιλάω και για τώρα και για καλοκαίρι. Απλά και ωραία ή έχεις ομάδα με 6-7 παιχταράδες και πιτσιρίκια ή γεμίζει μετριότητες, γέροντες και μισθοφόρους...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εχουμε και λεμε,για την μεταγραφικη περιοδο του ιανουαριου πρωταρχικος στοχος ειναι δυο χαφ,ενα αμυντικο και ενα στηλ κουμορτζι.
επειτα ενας επιθετικος που να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα που εχουν αυτοι που εχουμε ειδη
και τελος ενας κεντριοκος αμυντικος.

για την μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου ακομα δεν μπορει κανεις να πει τιποτα γιατι κανενας δεν ξερει ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει. περαιτερω εικασιες ειναι απλα καφενιακες.
για παραδειγμα ειμαστε σιγουροι οτι ο στοχ ή ο νινης θα αποτελεσουν παρελθον?
ποια ειναι η σκεψη για τον σπυροπουλο?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ταχυτητα, τεχνικη και τσαμπουκα. Τετοιες προσθηκες χρειαζεται. Δεν με νοιαζει ποιους θα φερουν, αρκει να προσθεσουν τετοια χαρακτηριστικα
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ποιος θα κάνει τις μεταγραφές?
Οι Βρύζας Γ.Χ. και η μπασκετόφατσα?
Η μήπως ο Μαργαρίτας που έχει έρωτα με τον Αλβανό?

Εγώ λέω να μην γίνει καμιά μεταγραφή.Η ομάδα είναι μια χαρά για δευτεροτρίτη.
-----------------------Δεν ειναι καιρός για τζάμπα έξοδα----------------------
Τα λεφτά θα χρειαστούν το καλοκαίρι για αποζημειώσεις (παίκτες-προπονητές-παράγοντες)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γούστα βγάζεις ε;
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Ποιος θα κάνει τις μεταγραφές?

Τα λεφτά θα χρειαστούν το καλοκαίρι για αποζημειώσεις (παίκτες-προπονητές-παράγοντες)
Θα μας μεινουνε λεφτα γιατι θα πουλησουμε και το σημα του συλλογου. :shock: :shock: :shock: Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα.Τι πινετε και δεν μας δινετε ρε παιδια; :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Κανε μας τη χαρη φιλε που τη λες στον ΠΑΟΚ με ειρωνικο υφακι...
Με το ζορι σας εκαναν ΠΑΟΚ μερικους;Δεν μπορω να καταλαβω...
Μεταγραφες θα γινουν ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ και ο Στεφενς θα μεινει.
Περασε ο ΠΑΟΚ στους 32 και κραζετε!
ΕΛΕΟΣ!
Συνδρομο κατωτεροτητας εχουμε σαν λαος
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Θα το έγραφα εψές αλλά όλο με προλάβαιναν τα μικρά μου με τα κλάματα.

Το μεγάλο θέμα των "μεταγραφών χειμώνα 13-14" για μένα δεν είναι ποιοι θα ΕΡΘΟΥΝ. Είναι ποιοι θα ΦΥΓΟΥΝ.

Και όχι δεν το είπα επειδή εδώ και λίγη ώρα φαίνεται οτι ο Garcia κουνάει μαντίλι. Αυτόν τον είχα σίγουρο. Το θέμα είναι όλοι οι υπόλοιποι. Νέτσιντ, μαυρούκος κτλ θα φύγουν ; γιατί να τους κρατήσεις ;

Γιατί δλδ να κρατήσεις παιδιά που είναι προφανές οτι δεν τα υπολογίζεις ;

Πως θα ετοιμάσεις την ομάδα ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ; αυτη που θα πάει να παίξει ΞΑΝΑ προκριματικό τσουλου ; πότε δλδ θα ξεκινήσεις ; ΜΕΤΑ το Μουντιάλ ;

EDIT : με πρόλαβε ο Ντίνος. PapaTsibikos φίλε μου αν σε χαλάει τόσο η φάση, μήπως να μην ασχοληθείς για λίγο καιρό με τη μπαλίτσα ; έχει πχ μπασκετάκι όπου οι άνθρωποι με το ΤΙΠΟΤΑ, έχουν κάνει ομάδα, που όσο αντέχει παίζει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τσάμπα χαλιέσαι. Στο κάτω κάτω δικά σου είναι τα λεφτά που θα χάσει ο Κος Σαββίδης σε αποζημιώσεις (όπως λές) ; αυτός θα τα χάσει. Δεν σε ειρωνεύομαι. Το λέω πολύ σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κάνε την κριτική σου, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ αυτό. Προσπάθησε να συγκρατείσαι, όμως, όσο αναφορά στις ειρωνείες σου προς τα μέλη της οικογένειάς του ΠΑΟΚ! "Σκίστους" για τα λάθη τους με επιχειρήματα και όχι με κοροϊδίες.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε την απαιτούμενη υπομονή και να στηρίξετε την ομάδα μας, τότε αφήστε εμάς να το κάνουμε. Εσείς, εδώ μέσα, οφείλετε απλώς να κρατάτε την ψυχραιμία σας.

Ντίνος

ΥΓ. Και ο προπονητής δεν λέγεται "Μαργαρίτας", λέγεται "Χουμπ Τζόζεφ Μαργαρίτα Στέφενς"! Σκέτο "Μαργαρίτας" με σίγμα στο τέλος, δεν υπάρχει και το επόμενο ποστ που θα τον αναφέρει με αυτό το όνομα, θα διαγραφεί...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@Angel, για τον Necid έχω τις ενστάσεις μου, με την έννοια ότι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Έχω την αίσθηση ότι, δικαιούται να ξεκινήσει βασικός σε ορισμένα παιχνίδια, το παιδί.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ίσως είναι και μια ευκαιρία για μερικούς απο τους μικρούς να πάρουν χρόνο. πχ Πόζογλου για Ολίσε. :? :? ώστε το καλοκαίρι να έχει πάρει τις όποιες παραστάσεις του και να είναι σε καλύτερο βαθμό προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις της ομάδας για του χρόνου.....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ντίνο το πρόβλημα δεν είναι ο Χ ή ο Ψ. Το πρόβλημα είναι ποιος θα ξεκινήσει 11άδα (ή έστω θα διεκδικεί θέση σε αυτήν) τον Αύγουστο στον προκριματικό του ΤσουΛου. Θα είναι ο Νέτσιντ (αφού αυτόν αναφέρεις) τότε σε μας ; αν όχι, στην ευχή της Παναγίας, και να έρθει άλλος, ακόμα και από την Β ομάδα αν δεν υπάρχει σάλιο ή διάθεση, που τότε θα είναι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε εναν αμυντικογενη μεσο για βασικο..... εναν επιθετικο καθως ο νετσιντ θα φγει κατα πασα πιθανοτητα.....απο εκει και περα η ομαδα πιστευω οτι πρεπει να στηριχτει στους μικρους και να εχει μεσα 4-5 παικτες πρωτοκλασατους για υποστηριξη........ :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει νομίζω ότι ένας επιθετικός είναι πιο "εύκολο" να προσαρμοστεί σε μια ομάδα :?

απο την άλλη, αυτό που λές, είναι αναγκαίο για τους παίχτες του κέντρου, μεσοαμυντικά αλλά και μεσοεπιθετικά.

άν η καρδιά δεν λειτουργεί με σωστό ρυθμό και το μυαλό δεν έχει ισσοροπία, τότε είσαι δύσκολα....................
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Υπάρχουν και οι Β.Παπαδόπουλος και ο Κουλούρης που θα πρέπει να πάρουν παιχνίδια όχι γιατί είναι έτοιμοι αλλά για να ψηθούν.Ο Νέσιντ είναι χειρότερους από Κλάους(που είναι ντεφορμέ) αν έπαιρνε χρόνο σε συνεχόμενα παιχνίδια θα ανέβαινε,Το θέμα είναι πως φτιάχνουμε τον παίκτη για ΤΣΣΚΑ έτσι ενώ θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στην επίθεση μέχρι να στρώσει.Για μένα Νίνης,Στοχ,Νέσιντ και Ολίσε πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν έτοιμοι παίκτες : μπορείς παίζεις δεν μπορείς πάγκο ή και εξέδρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”