Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
ή τέσταρε τον Πόζογλου, αφού οπ Ολίσε δεν φαίνεται να ικανοποιεί. απο ότι καταλαβαίνω, το αποτέλεσμα δεν ήταν και πανάκεια. για αυτό και τόσες αλλαγές στη λογική και την τακτική αντιμετώπιση του αγώνα χθές.
Χουμπ απ οπου κι αν μας πιασεις...ακρη δν θα βγαλεις....
Στην Ελλαδα αν καταλαβες καλα παντα καλυτερος παικτης ειναι αυτος που δν παιζει ή ειναι εκτος αποστολης...
Αν πατε στα τοπικ Ολισε και Σαλπι θα δειτε το κραξιμο της αρκουδας....
Αλλα χθες που δν επαιξαν καποιοι αρχισαν να φωναζουν γτ δν επαιξαν...
Τον οπαδο δν μπορεις να τον πιασεις με τιποτα...εχει περιεργη νοοτροπια και αντιληψη για την ομαδα του...και παντα κατι θα βρει να σου την πει...δν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο να παρεις 100 ΠΑΟΚτσηδες και να βρεις ενα θεμα οπου και οι 100 να συμφωνουν το ιδιο πραγμα....δν λεω σε ολα...ενα!!!!
Φυσικα και εγω μεσα σ αυτους ανηκω και δν βγαζω τον κωλο μου απ εξω...αλλα καποια στιγμη πρεπει να σκεφτουμε καποια πραγματα και να αλλαξουμε λιγο τροπαρι...
Να αποβαλλουμε την μιζερια και την κακομοιρια του 3-4 στο πρωταθλημα...και να αποκτησουμε νοοτροπια πρωταθλητη λαου...
Ο προπονητης μας κανει για πρωταθλητισμο...
Καποιοι παικτες μας κανουν για πρωταθλητισμο...και λογικα θα ερθουν κι αλλοι...
Οι διοικηση αν σοβαρευτει λιγο το ιδιο...
Ο μεγαλομετοχος μπορει να μας εξασφαλισει τα χρηματα γι αυτο....
Εμεις δν βλεπω οτι ειμαστε ακομη ετοιμοι...
Γιατι αν καποιοι απ ολους τους παραπανω δν καταλαβαν σε ποια ομαδα βρισκονται(προπονητης, παικτες κτλ) στο χερι μας ειναι να τους δειξουμε τι ειναι ΠΑΟΚ...και ΠΑΟΚ παει να πει γεματο γηπεδο και φωνη...τρομοκρατια στον αντιπαλο...οχι γιουχα αποχη και μπινελικι....
Στην Ελλαδα αν καταλαβες καλα παντα καλυτερος παικτης ειναι αυτος που δν παιζει ή ειναι εκτος αποστολης...
Αν πατε στα τοπικ Ολισε και Σαλπι θα δειτε το κραξιμο της αρκουδας....
Αλλα χθες που δν επαιξαν καποιοι αρχισαν να φωναζουν γτ δν επαιξαν...
Τον οπαδο δν μπορεις να τον πιασεις με τιποτα...εχει περιεργη νοοτροπια και αντιληψη για την ομαδα του...και παντα κατι θα βρει να σου την πει...δν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο να παρεις 100 ΠΑΟΚτσηδες και να βρεις ενα θεμα οπου και οι 100 να συμφωνουν το ιδιο πραγμα....δν λεω σε ολα...ενα!!!!
Φυσικα και εγω μεσα σ αυτους ανηκω και δν βγαζω τον κωλο μου απ εξω...αλλα καποια στιγμη πρεπει να σκεφτουμε καποια πραγματα και να αλλαξουμε λιγο τροπαρι...
Να αποβαλλουμε την μιζερια και την κακομοιρια του 3-4 στο πρωταθλημα...και να αποκτησουμε νοοτροπια πρωταθλητη λαου...
Ο προπονητης μας κανει για πρωταθλητισμο...
Καποιοι παικτες μας κανουν για πρωταθλητισμο...και λογικα θα ερθουν κι αλλοι...
Οι διοικηση αν σοβαρευτει λιγο το ιδιο...
Ο μεγαλομετοχος μπορει να μας εξασφαλισει τα χρηματα γι αυτο....
Εμεις δν βλεπω οτι ειμαστε ακομη ετοιμοι...
Γιατι αν καποιοι απ ολους τους παραπανω δν καταλαβαν σε ποια ομαδα βρισκονται(προπονητης, παικτες κτλ) στο χερι μας ειναι να τους δειξουμε τι ειναι ΠΑΟΚ...και ΠΑΟΚ παει να πει γεματο γηπεδο και φωνη...τρομοκρατια στον αντιπαλο...οχι γιουχα αποχη και μπινελικι....
μετρησε κανεις ποσες γιομες εκανε εχτες ο κατσουρανης;
εκανε ρεκορ καριερας στις γιομες ;τον ξεπερασε τον τσιριλο;
ειναι ερωτηματα που ο στεφενς πρεπει να απαντησει....
και μην μου πειτε οτι διαβαζω κολκα και αλλες τετοιες μαλακιες...
αυτα κρατηστε τα καποιοι για παρτι σας για αυτοικανοποιηση....
αν εχει ευθυνες ο στεφενς? φυσικα.... αλλα κυριως φανηκε μεσα στη χρονια οτι πολλες μεταγγραφες τις εβγαλε οφ...ευθυνη διοικησης αυτο....οποτε το ροστερ εγινε πολυ μικροτερο και προεκυψε ανισορροπια..μιας και υπαρχει λειψανδρια σε ολες τις θεσεις απο τα χαφ και μπροστα...οι μετεγγραφες του δεκεμβριου ειναι μεγαλο τεστ συνεργασιας για μενα....
κοψτε το ραδιόφωνο παληκάρια..κανα δυο φορές που επιχείρησα να ακούσω, άντεξα πέντε λεπτά και μετά εβαλα...Ρουβά να στανιάρω!
Χωρικός έγραψε:κοψτε το ραδιόφωνο παληκάρια..κανα δυο φορές που επιχείρησα να ακούσω, άντεξα πέντε λεπτά και μετά εβαλα...Ρουβά να στανιάρω!

Εισαι το αφεντικό..Κάνε αυτο που πρέπει για την ομάδα και μην ακους κανεναν...Αυτο που έκανε κι ο Σαντος δηλαδη!Αλλά είμαι σίγουρος ότι ήδη κάνεις αυτό που νομίζεις εσύ σωστό.Έχεις τα κλειδιά κι ας φωνάζουν πολλοί
- Sick Bastard
Ο Κατσουράνης έκανε τις γιόμες κι ο Στέφενς πρέπει να απαντήσει;markos4 έγραψε:μετρησε κανεις ποσες γιομες εκανε εχτες ο κατσουρανης;
εννοείτε ότι πρέπει να απαντήσει ο Στέβενς. Αφού η ομάδα είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή και οι παίχτες (ακόμα και ο πολύς Κατσούρ) εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους.
Μάλλον όχι η ομάδα είναι ψιλοάναρχη και χωρίς ξεκάθαρο πλάνο (αφού δεν δουλεύει τακτική) και οι παίχτες κάνουν του κεφαλιού τους (ειδικά ο πολύς Κατσούρ).
Ε, δεν ξέρω μπερδεύτηκα.
Μάλλον όχι η ομάδα είναι ψιλοάναρχη και χωρίς ξεκάθαρο πλάνο (αφού δεν δουλεύει τακτική) και οι παίχτες κάνουν του κεφαλιού τους (ειδικά ο πολύς Κατσούρ).
Ε, δεν ξέρω μπερδεύτηκα.
μακαρι να μείνεις για πολλά χρόνια ακόμη και να φτιάξουμε μια πραγματικα μεγάλη ομάδα...αρκει να σε βοηθήσουν αυτοι που πρέπει και να μην σε αφήσουν εκτεθιμένο...μεγάλο στοίχημα οι μετέγγραφες του ιανουαρίου
κάτσε τώρα γιατί μόνο που έκανε (φτου φτου) ο καταραμένος5, με έζωσαν τα φίδια...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ ΚΟΥΦ@ΛΕΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ ΚΟΥΦ@ΛΕΣ.
- kataramenos5
Πώς είναι δυνατό ένας προπονητής απ το πάνω ράφι να βρίσκεται εντός 5 μηνών απολογούμενος σε κάθε παίκτη ,οπαδό,δημοσιογραφίσκο για το κάθε τι, μόνο το dna του ΠΑΟΚΤΣΗ το ξέρει.Δε παιζόμαστε.
ΥΓ K_geo

ΥΓ K_geo

- Ekatnetworkltd
Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση;Αν ο HUUB έπερνε Γιουρόπα λινγ με τον ΠΑΟΚ,πως θα τον αντιμετώπιζε ο δύσπιστος οπαδός του ΠΑΟΚ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια σε έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Το δίδυμο Ιβάν - Huub φοβίζει τη χούντα του Μαριδάκη που θα προσπαθήσει με ΚΑΘΕ τρόπο να την διαλύσει. Η απάντηση στους προδότες ΑΡΔ που αναπαράγουν τις εντολές του αρχιμαφιόζου και ευτραφούς ανθρωπόμορφου τέρατος είναι:
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!