Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

kastrakis

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από kastrakis »

psykoman έγραψε:Δειτε λιγο την διαφορα νοοτροπιας Ελλαδας και Ολλανδιας...

Εκτος απο μας και η Αλκμααρ επαιζε για την πρωτη θεση...Οι Ολλανδοι κατεβηκαν με αρκετους παικτες που δν ειναι στις βασικες επιλογες....
Φανταζεστε τι θα γινοταν αν ο Στεφενς κατεβαζε την δευτερη ομαδα μεσα στην Ολλανδια και να παιζοταν η πρωτη θεση στον ομιλο;;; Δν θα αφηναμε το αεροπλανο να απογειωθει....

Σε καποια φαση το ματς ειναι 1-1, που μας δινει την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στον ομιλο...και η ομαδα δεχετε πιεση....ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ τι κανει για να βοηθησει;;;;; Αυτο που ξερει καλυτερα...μπινελικι γιουχα και σφυριγματα....

Απ την αλλη ομως ...περασαμε στους 32 της ευρωπης με 3 νικες 3 ισσοπαλιες...αητητοι...και τα μονα σχολια που ακους ειναι χλευαστικα για την ομαδα, τους παικτες, τον προπονητη, την διοικηση, τον Ιβαν και λες....σωπα ρε πουστη μεγαλωσαμε τοσο πολυ σαν ομαδα οπου η πορεια στους ομιλους θεωρειτε αποτυχημενη;;;; και οι παικτες ειναι για δρομο, ο προπονητης ασχετος, οι διοικηση λαμογια, ο Ιβαν εγινε σκρουτζ;;;;;;τοσο προοδος το οπαδικο μας κινημα;;;;

υ.γ.Μια παρατηρηση για την Αλκμααρ...Προσεξατε οτι αυτη η ομαδα δν ειχε κανεναν παικτη σε στυλ σωματοτυπου...Κιτσιου,Σκονδρα,Κοντου,Στοχ,Τζιωλη, Κατσουρανη κτλ;;;;

υ.γ.2 Τι ειναι αυτο που εχει κανει μερικους να εχουν τοσες μα τοσες προσδοκιες απο την ομαδα;;; και σε περιοδο που λεμε οτι ξεκιναμε να κανουμε ομαδα;;;;;
Ειπε ο Ιβαν στο Μακεδονια Παλλας οτι αυτος ο χωρος ειναι για το τσου- λου....και μερικοι το δεσαν κομπο....
Αν δν εχετε χιουμορ μερικοι και δν καταλαβαινετε καποια πραγματα σας παρακαλω μην γραφετε και σπατε και τα δικα μας νευρα(Το ποστ ειναι πραγματικο που ελεγε ο αλλος σε αυτο το στυλ περιπου :Ρε Ιβαν εσυ μας εταζες τσου-λου και χωρο για τις κουπες κτλ κτλ...)
Ολοσωστος φιλε.
Γιατι στο τελος θα νομιζουμε οτι χασαμε κι αποκλειστηκαμε.....
Διαβαζω κι ανουσιες συγκρισεις με άλλες ομαδες ,με την ομαδα του 2008 σαν να ξεχναμε το κραξιμο που εφαγε εκεινη η ομαδα κι ο προπονητης της,οπως και τις πατατες που εκανε και τους αποκλεισμους που εκανε.
Ολοι ξερουμε οτι αυτη η ομαδα εχει προβληματα και λαθος σχεδιασμο κτλ.και κατα συνεπεια θα της ασκηθει και κριτικη.....Ο μηδενισμος των παντων ΒΛΑΠΤΕΙ!

ΥΓ.Η γιουχα σε παικτες του ΠΑΟΚ ειναι απαραδεκτη!
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

sotos26 έγραψε:Υπερβάλεις αλλά σε πιάνω...Σκάουτινγκ ναι αλλά με 500χιλ. δεν έχει παιχταράδες, στην Τρίπολη δείχνουν παιχταράδες στον ΠΑΟΚ που πάει να βγει πρώτος θα μοιάζουν χειρότεροι, πολύ χειρότεροι.Δες το παράδειγμα Βερόν...μόλις ήρθε(τότε που είμασταν χειρότροι απ'τον τωρινό Αστέρα) όλοι λέγαμε τη παιχτου΄ρα και τα ρέστα μετά? Με το ήρθαν ένα δυο καλύτεροι δεν μπορούσε...Με ένα χαρτί μπορέι να βρει κάτι καλό Λάτιν αλλά μη γελιέσαι πρώτη αγορά είναι για Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία εκτός πάλι αν μιλάμε για πολύ πιτσηρικά τύπου 18-20...
Αυτό που λες δεν ισχύει πάντα. Δεν καταλαβαίνω με 500χιλ το χρόνο δεν μπορείς να βρείς παίκτες? άντε έστω κ με 1Μ ..Υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα ομάδων που ψωνίζουν από εκεί..

Ισπανίες κτλ οκ.. αλλά γιατί να φύγει κάποιος παίκτης σε καλή ηλικία πχ από την πριμέρα για να πάει στην σουπερλίγδα..αν δεν έχει το κίνητρο είτε του τσ λου είτε του παχυλού συμβολαίου που με τίποτα δεν θα το έπαιρνε εκεί?

Αντίθετα ο νοτιοαμερικάνος μπορεί να δει την Ελλάδα σαν τον πρώτο σταθμό της καριέρας του προς την Ευρώπη..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα κενα που υπαρχουν στο ροστερ και τα προβληματα που αυτα μπορει να δημιουργουν στον προπονητη ειναι γνωστα,δεδομενα και οταν καποιοι τα επισημεναμε το καλοκαιρι ακουγαμε για τρελλα γουστα,μπαλαρες και πιο πληρη ροστερ ολων των εποχων,σαφως καλυτερο μαλιστα αυτων εποχης ΖΖ.Το προσπερνω ομως αυτο και θα πω οτι για το γεγονος οτι εχουμε φτασει Δεκεμβρη μηνα και η ομαδα δεν εχει προσθεσει εναν ορθολογικο τροπο αναπτυξης στο παιχνιδι της, εκτων των γεμισματων και των ηρωικων ανεβασματων του γεροΛινο και του Κιτσιου,με αποτελεσμα οποια ομαδα με πιεζδι στοιχειοδως καλα ψηλα,ειτε αυτη λεγεται Αλκμααρ,ειτε αυτη λεγεται Πλατανιας,να μου δημιουργει τεραστια προβληματα,ε δεν μπορει καποια ευθυνη εχει και ο προπονητης μου.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αυτο τον "ορθολογικο τροπο αναπτυξης " που μαλιστα φτασαμε Δεκεμβριο και δεν τον βλεπεις , μπορεις να μου τον εξηγησεις ?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

analog έγραψε:
sotos26 έγραψε:Υπερβάλεις αλλά σε πιάνω...Σκάουτινγκ ναι αλλά με 500χιλ. δεν έχει παιχταράδες, στην Τρίπολη δείχνουν παιχταράδες στον ΠΑΟΚ που πάει να βγει πρώτος θα μοιάζουν χειρότεροι, πολύ χειρότεροι.Δες το παράδειγμα Βερόν...μόλις ήρθε(τότε που είμασταν χειρότροι απ'τον τωρινό Αστέρα) όλοι λέγαμε τη παιχτου΄ρα και τα ρέστα μετά? Με το ήρθαν ένα δυο καλύτεροι δεν μπορούσε...Με ένα χαρτί μπορέι να βρει κάτι καλό Λάτιν αλλά μη γελιέσαι πρώτη αγορά είναι για Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία εκτός πάλι αν μιλάμε για πολύ πιτσηρικά τύπου 18-20...
Αυτό που λες δεν ισχύει πάντα. Δεν καταλαβαίνω με 500χιλ το χρόνο δεν μπορείς να βρείς παίκτες?
Άνετα, αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Ο Βιεϊρίνια μια χαρά με 300χιλ ήρθε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν πληρωνομαι εγω φιλε μου με 1,5 μυριο τον χρονο για να στον εξηγησω,εγω λεω απλα τι βλεπω,τωρα αν εσυ βλεπεις κατι αλλο και διαφωνεις ειναι δικαιωμα σου.Εγω βλεπω μονιμως καθε φορα που πιεζομαστε να αλλαζουμε πασουλες στην αμυνα μεχρι να παρει αποφαση ο κατσουρανης για την μεγαλη σεντρα η να ξεκινησει απο την αμυνα τις τριπλες ο Λινο μεχρι να χασει την μπαλλα οπως εγινε πολλες φορες χτες και μετα τρεχαμε να προλαβουμε.
Άβαταρ μέλους
gpnikola

Δημοσίευση από gpnikola »

shark4 έγραψε:Αυτο τον "ορθολογικο τροπο αναπτυξης " που μαλιστα φτασαμε Δεκεμβριο και δεν τον βλεπεις , μπορεις να μου τον εξηγησεις ?
Στα 3 τελευταία παιχνίδια(πρωτάθλημα) έχεις 67 τελικές(σε σύνολο 203){όταν ο γανυμίδης έχει 197} και πέντε goal(σε σύνολο 25){ο γανυμίδης έχει 43}.Ναι 2 νίκες μια ισοπαλία παίζοντας με μικρές ομάδες.Στα 10 τελευταία χρόνια το έχεις κάνει αυτό ποτέ!!!!!

Το ποδόσφαιρο είναι goal -αυτά έρχονται απο τελικές κοίτα λοιπόν τι δουλειά του μαέστρου.

κάτω τα χέρια από τον «Χουμπ»
όχι άλλο καρπουζά
όχι άλλο helli-δώνη
Θες να κερδίζεις χωρίς να το αξίζεις ή προτιμάς να χάνεις από ατυχία βάλτε το καλά στο κεφάλι σας δεν είμαστε τυχεροί είμαστε όμως τολμηροί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχετε συνηδητοποιησει καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αυτη τη στιγμη η δευτερη πλουσιοτερη ομαδα στην Ελλαδα;Εχετε συνηδητοποιησει οτι εχουμε το δευτερο μπατζετ στο πρωταθλημα με διαφορα υπερδιπλασια του τριτου;Ποτε ακριβως εχει ξαναγινει αυτο;Να σας πω;ΠΟΤΕ.Ε λοιπον οταν το καταλαβετε και σταματησετε να κρινεται τον ΠΑΟΚ οπως ειχαμε συνηθισει,ως τον μονιμο ττριτοτεταρτο τοτε θα βγαλουμε καποιο σοβαρι συμπερασμα και δεν θα στεκομαστε στις τελικες απεναντι στον Απολλωνα και τα Γιαννενα αλλα θα προσπαθουμε να δουμε παραπερα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

joshua έγραψε:.Εγω βλεπω μονιμως καθε φορα που πιεζομαστε να αλλαζουμε πασουλες στην αμυνα μεχρι να παρει αποφαση ο κατσουρανης για την μεγαλη σεντρα η να ξεκινησει απο την αμυνα τις τριπλες ο Λινο μεχρι να χασει την μπαλλα οπως εγινε πολλες φορες χτες και μετα τρεχαμε να προλαβουμε.

Αντε και ο φετινος ΠΑΟΚ μεχρι στιγμης δν σου αρεσει και μαλιστα οπως γραφεις το ειχες επισημανει απο το καλοκαιρι ...Επειδη εγω δεν κατεχω την προπονητητικη ουτε τα συστηματα αναπτυξης και απλως βλεπω ποδοσφαιρο στην τηλεοραση..

Οταν μια ομαδα πιεζεται , οι παικτες της δεν αλλαζουν μπαλιες και πασες στην αμυνα μεχρι να βρεθουν οι κενοι χωροι ? Τι κανουν μηπως την επιστρεφουν στον τερματοφυλακα και τραβαει καμμια γιομα ? Ο γερο-λινο και ο Κιτσιου που ανεβαινουν απο την αμυνα στη επιθεση ειναι η εξελιγμενη κοπια των μπακ , η οποια δεν παρεμεινε στα κλασσικα και φιλοτιμα μοντελα τυπου Σναουτσερ ....

Ο Στεφενς το ειχε πει ....Οταν χανει ενα ματς κοιταει να το ανατρεψει και να παρει τη νικη ( Αξιωμα Ι , κατα Στεφενς) .... Οι παικτες πρεπει να μαθουν να παιζουν 3 παιχνιδια την εβδομαδα ( Αξιωμα ΙΙ, κατα Στεφενς)...

Αυτα δεν μαθαινονται μεσα σε 5 μηνες ...Απλα πραγματα ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα στο πω και διαφορετικα.Αυτα που ειχα δει απο τον Μπολονι μεχρι να αρχισουν να του διαλυουν την ομαδα δεν τα εχω δει μεχρι τωρα απο τον Στεφενς.Ο Μπολονι αυτη την πιεση ψηλα που εσυ λες οτι ορθως σπαει με σεντρες θυμασαι μηπως πως την εσπασε μεσα στη Τοτεναμ και την εκανε κουδουνια για ενα μισαωρο κανωντας τον γεωργιαδη να μοιαζει Νειμαρ; Ε δεν εχω δει τετοια πραγματα μεχρι τωρα,πραγματ που περιμενεις απο εναν πραγματικα μεγαλο προπονητη οπως ο Στεφενς.
Άβαταρ μέλους
gpnikola

joshua έγραψε:Εχετε συνηδητοποιησει καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αυτη τη στιγμη η δευτερη πλουσιοτερη ομαδα στην Ελλαδα;Εχετε συνηδητοποιησει οτι εχουμε το δευτερο μπατζετ στο πρωταθλημα με διαφορα υπερδιπλασια του τριτου;Ποτε ακριβως εχει ξαναγινει αυτο;Να σας πω;ΠΟΤΕ.Ε λοιπον οταν το καταλαβετε και σταματησετε να κρινεται τον ΠΑΟΚ οπως ειχαμε συνηθισει,ως τον μονιμο ττριτοτεταρτο τοτε θα βγαλουμε καποιο σοβαρι συμπερασμα και δεν θα στεκομαστε στις τελικες απεναντι στον Απολλωνα και τα Γιαννενα αλλα θα προσπαθουμε να δουμε παραπερα.

Προφανώς έχουμε χορτάσει να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ απέναντι στους <<μικρούς>> και τώρα τον θέλουμε και απένατι στους μεγάλους.Είναι το γνωστό ποτήρι μισοάδειο και μισογεμάτο.Μπαλάρα θα παίξεις με τους μικρούς και μετά θα παίξεις και με τους μεγάλους.Εγώ προσωπικά έχω χορτάσει να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει τον ποντικό και οι άλλοι να κάνουν την γάτα.Θέλω τώρα την γάτα να την κάνει η ομάδα μου.Δεν με ενδιαφέρει με ποιόν παίζει θέλω να παίζει επιθετικά και αν δεν αντέχουν οι παίκτες αυτούς τους ρυθμούς θα βρούνε άλλους.Τέρμα ποιά το κουτσου-κουτσου μπολ πονέσανε τα μάτια μου.Να δώ τι θα λέτε την επόμενη εβδομάδα.ΠΑΟΚ και ας χάσω δεν με νοιάζει.Ο τυπάρας πήρε τα πούλμαν που είχαμε στην αμύνα και τα έδωσε στους αντιπάλους βλέπουμε φέτος πως είναι να κλεινεις τον άλλον στην περιοχή του.Τι φώναζε εχτές να βγούνε από την άμυνα άδικο είχε?Είναι άλλο πράγμα το αν δεν μπορούν.Ας συνεχίσει έτσι και ας τρώμε 5 goal.Τα λεφτά δεν έπαιξαν ποτέ μπάλα!!!
Αν κάποιος μπορούσε να αξιοποιήσει καλύτερα το μπάτζετ να πάρει το pro-evolution.
Τώρα που το λέμε αυτοί που μας ρίξανε 4 τεμάχια στο κύπελλο το 2010 πώς λεγόντουσαν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@Joshua

Για το αν γουσταρα και συνεχιζω να γουσταρω τον Λαζλο ειναι γνωστο και δεν θα το αντικρουσω αυτο που λες ...Αλλα θα ερθουν καποιοι αλλοι κρινοντας εκ του αποτελεσματος και θα σουν πουν την κλασσικη π@παρια , "για ποιον Μπολονι μας μιλας ? Γι ' αυτον που ερχοντουσαν τα χωρια και εκαναν παρτυ την Τουμπα ? "

Για ποιο πλανο του Λαζλο μας μιλας ? Γι' αυτο που ειμασταν η χαρα του καθε πικραμενου στην Τουμπα ?

Αφου ξερεις οτι αυτες τις @ρχιδιες τις καμαρωτες θα τις δεις γραμμενες.....

Θελω να σου πω οτι και με τον Σαντος ( για αυτο που ηθελε να περασει στην ομαδα) και με τον Λαζλο ( οσον τον αφησε η δοτη διοικηση και τα αργυρωνητα φερεφωνα της) αλλα και με τον Στεφενς ( γιατι εχεις δει καποια πραγματα , δεν ειναι τελειως μυρουδιας που λενε και στις Βρυξελλες) , πρεπει να εχεις υπομονη ....

Μονο η ΔΕΚΟ δεν εχει τετοιου ειδους προβληματα στην Ελλαδα γιατι το οποιο σκαμπανεβασμα στην αποδοση το λυνει με τη βοηθεια της ΕΠΟ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 13 Δεκ 2013, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gpnikola

shark4 έγραψε:Για το αν γουσταρα και συνεχιζω να γουσταρω τον Λαζλο ειναι γνωστο και δεν θα το αντικρουσω αυτο που λες ...Αλλα θα ερθουν καποιοι αλλοι κρινοντας εκ του αποτελεσματος και θα σουν πουν την κλασσικη π@παρια , "για ποιον Μπολονι μας μιλας ? Γι ' αυτον που ερχοντουσαν τα χωρια και εκαναν παρτυ την Τουμπα ? "

Για ποιο πλανο του Λαζλο μας μιλας ? Γι' αυτο που ειμασταν η χαρα του καθε πικραμενου στην Τουμπα ?

Αφου ξερεις οτι αυτες τις @ρχιδιες τις καμαρωτες θα τις δεις γραμμενες.....

Θελω να σου πω οτι και με τον Σαντος ( για αυτο που ηθελε να περασει στην ομαδα) και με τον Λαζλο ( οσον τον αφησε η δοτη διοικηση και τα αργυρωνητα φερεφωνα της) αλλα και με τον Στεφενς ( γιατι εχεις δει καποια πραγματα , δεν ειναι τελειως μυρουδιας που λενε και στις Βρυξελλες) , πρεπει να εχεις υπομονη ....

Μονο η ΔΕΚΟ δεν εχει τετοιου ειδους προβληματα στην Ελλαδα γιατι το οποιο σκαμπανεβασμα στην αποδοση το λυνει με τη βοηθεια της ΕΠΟ...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1.000.000.000.000.000.000.000.000,00 ΔΡΧ

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gpnikola που ησουν ρε αγορι μου τοσο καιρο?
Ετσι ακριβως συμφωνω απολυτα,παρτε στον ανθρωπο 2-3 παιχταραδες στα χαφ και στην επιθεση και τοτε να δεις φιλε joshua ορθολογικο ποδοσφαιρο που θα τριβεις τα ματια σου και εσυ και ολοι μας.
Αν και οπως εγραψα πιο πανω μας βλεπω με αγγελο και στη καλυτερη τον καρπουζα να παιζουμε στη τουμπα πισω απο το κεντρο 8-2-1
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παιχνιδια γατα με ποντικι εκτος αυτου με τον Απολλωνα δεν θυμαμαι πολλα φετος.Θυμαμαι πολλα παιχνιδια ροκ στα οποια εγω ειχα +10 τελικες και ο αντιπαλος λιγοτερες μεν αλλα μια χαρα αρκετες,παιχνιδια που κρινονταν στην μεμονωμενη ποιοτητα παικτων με μισθους οσο ολοκληρο το αντιπαλο ροστερ,τωρα αν εσεις λετε σοβαρη προσεγγιση το βγειτε ολοι μπροστα ασχετως αν μπορειτε και χωρις καποιο ιδιαιτερο σχεδιο τοτε παω πασο.

Υ.Γ Καρχαρια ασχετως αν καποιοι με περιμενουν παντα στη γωνια να με πουν γκρινιαρη η οτι αλλο πιστεψε με θελω οσο κανενας να πετυχει ο Στεφενς αλλα μεχρι τωρα με εχει γεμισει περισσοτερα ερωτηματα παρα απαντησεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”