Π.Α.Ο.Κ.-ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Και το αλλο στο στοχ ή λιγο πριν το 1-2 ή λιγο μετα.
- Μπαρκαρούτσος
Α ναι, που έπεσε πάνω του ο μαύρος (Overtoom; ).. Αυτό ήταν σίγουρα!
Το άλλο του Klaus δεν ήταν 100% πέναλτυ..
Το άλλο του Klaus δεν ήταν 100% πέναλτυ..
Να αγιασει το στομα σου!!!!shark4 έγραψε:Πρωτα απο ολα θα ηθελα παρα πολυ να ειχα και εγω στην ομαδα μου μια σειρα παικτων β' διαλογης - οπως οι χθεσινοι της Αλκαμαρ- οι οποιοι μπηκαν μεσα σοβαροι , επαιξαν αυτο που ηξεραν ( και ηταν στιγμες που το ηξεραν πολυ καλα) και χωρις "τρελα" , "παθος" "γουστα" "καμικαζι" και αλλες γραφικοτητες εφτασαν χαλαρα να προγηθουν 2 φορες και αν δεν ηταν ο Γλυκος να εχουν σκοραρει και αλλες ....
Τωρα απο εκει και περα κατι αναφορες που βλεπω περι της μεγαλης ομαδας με τον Βιερινια , τον Γκαρσια, τον Μουσλι και τα λοιπα δεν το καταλαβαινω....
Εγω θυμαμαι και κατι κλαρινα ξεγυρισμενα με τις καρδουλες , κατι κοψοχολιασματα στον επαναληπτικο με την Βαλερενγκα και το ποδοσφαιρικο ανεκδοτο τον Χαλκια , κατι 3 αρες απο τον Αγιαξ μεσα σε 16 λεπτα στην Τουμπα...
Και παει λεγοντας ....Δεν απαξιωνω κανεναν απο αυτους που ειχαμε στο παρελοθν αλλα δεν ηταν και η μικτη κοσμου ουτε ειχαμε σαρωσει τους τιτλους .... Και ο Βιερινια ειχε ασχημες βραδιες , και ο Γκαρσια και ο Μουσλι και ολοι τους ... Και κανενας απο ολους αυτους δεν ηταν ο Πελε και ο Αρντιλες στην "Αποδραση των 11" που εκαναν ανω-κατω την γερμανικη ομαδα .... Και με αυτους στην ενδεκαδα καθως και αλλους πολλους χαναμε ....Και επειδη πολυς λογος γινεται για το ματς με τον γαυρο...Θυμαμαι επι Σαντος να κανουμε ενα κλαρινο με 2 γκολ και μετα να αμυνομαστε μην τυχον και φαμε και τριτο....
Και θυμαμαι να πεφτει το κραξιμο της αρκουδας γιατι και καλα δεν αντεδρασε η ομαδα...
Ας μην δινουμε λοιπον επικες διαστασεις σε προσωπα του παρελθοντος ....
Απο εκει και περα ατακες του τυπου "ξεφτυλιστηκε εχθες η ομαδα" δεν αντεχουν σχολιασμου .... Και δεν αντεχει οχι για λογους απαξιωσης αλλα πρωτιστως πρεπει να βρουμε που ειναι η "ξεφτυλα"....
Οσο δε για την εικονα της Τουμπας , ποτε τον παλμο δεν το εδινε ουτε ο κοσμος στην 5 ουτε στην 6 ουτε στην 3... Απο ενα σημειο ξεκιναγε η φλογα και ξεσηκωνε και τους υπολοιπους ...Τωρα αυτο εχει χαθει .... Και η αδιαφορια και η μιρλα και η γκρινια ειναι καραγκιοζιλικια που δεν βοηθανε καθολου την ομαδα....
Υ.Γ. Καποτε γεμιζε η Τουμπα με μονο σκοπο την ενισχυση της ομαδας ..Ειτε στην ομαδα ηταν ο Μητογλου , ειτε ο Μαγκντι.... Τωρα ο ενα μας βρωμαει ο αλλος μας ξινιζει.... Γεμιζε η 4 και εδινε παλμο και πρωτοτυπα συνθηματα..Τα τελευταια χρονια αυτο εχει τελειωσει και "αλλα λογια να αγαπιομαστε" για οπαδικα κινηματα και @ρχιδιες καμαρωτες ....
Αν λες την φάση του πρώτου δεκάλεπτου, αν θυμάμαι καλά, που ο αμυντικός τραβάει τον Κλάους και τον ξαπλώνει κάτω, τέτοια πέναλτι δεν τα θέλω, γιατί δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν το τράβηγμα και αν δικαιολογείται η πτώση του παίκτη από αυτό.
Αν λες την φάση που μπαίνει ο Στοχ στην περιοχή και ο αντίπαλος προσπαθεί να τον αποφύγει, αλλά εν τέλει πέφτει πάνω του και τον γκρεμίζει, τέτοια πέναλτι δεν τα θέλω, για τον ίδιο λόγο με παραπάνω.
Αν πάλι λες την φάση που μετά από κόρνερ, η μπάλα μετά από ταξίδι 35 μέτρων πάει στο χέρι αμυντικού, τέτοια πέναλτι τα θέλω, γιατί ο αμυντικός προλαβαίνει να τραβήξει το χέρι του και δεν το κάνει.
Σε αντιδιαστολή, ο χθεσινός (πολύ καλός) ρεφ δίνει πέναλτι στο χέρι του Λάζαρ που έγινε στο μισό μέτρο και είναι προφανώς ακούσιο, έστω και αν είναι απλωμένο. Αλλά ok, έκανε ένα λάθος.
Σήμερα μαθαίνω ότι ο σχολιαστής του Αντέννα, ο πολύ ενθουσιώδης άλλοτε, αλλά χθες απίστευτα βαριεστημένος Μιχάλης Τσόχος, δέχθηκε ως καθαρό πέναλτι αυτό του Λάζαρ (που έγινε από το μισό μέτρο), ενώ στη φάση του Ολλανδού είπε το απίστευτο: «δεν προλάβαινε να το τραβήξει». Δεν προλάβαινε ο ένας από μπαλιά 35 μέτρων, προλάβαινε ο άλλος από κόντρα στο μισό.
Δεν ξέρω ρε Χωρικέ, αν τα λέω καλά, διαιτητής δεν είμαι, εσύ είσαι και θέλω την δική σου άποψη, μπας και μάθουμε τίποτα (γιατί όπως έλεγε και ο Μύρτσος «κι εγώ πάω τριάντα χρόνια στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω»).
Αν λες την φάση που μπαίνει ο Στοχ στην περιοχή και ο αντίπαλος προσπαθεί να τον αποφύγει, αλλά εν τέλει πέφτει πάνω του και τον γκρεμίζει, τέτοια πέναλτι δεν τα θέλω, για τον ίδιο λόγο με παραπάνω.
Αν πάλι λες την φάση που μετά από κόρνερ, η μπάλα μετά από ταξίδι 35 μέτρων πάει στο χέρι αμυντικού, τέτοια πέναλτι τα θέλω, γιατί ο αμυντικός προλαβαίνει να τραβήξει το χέρι του και δεν το κάνει.
Σε αντιδιαστολή, ο χθεσινός (πολύ καλός) ρεφ δίνει πέναλτι στο χέρι του Λάζαρ που έγινε στο μισό μέτρο και είναι προφανώς ακούσιο, έστω και αν είναι απλωμένο. Αλλά ok, έκανε ένα λάθος.
Σήμερα μαθαίνω ότι ο σχολιαστής του Αντέννα, ο πολύ ενθουσιώδης άλλοτε, αλλά χθες απίστευτα βαριεστημένος Μιχάλης Τσόχος, δέχθηκε ως καθαρό πέναλτι αυτό του Λάζαρ (που έγινε από το μισό μέτρο), ενώ στη φάση του Ολλανδού είπε το απίστευτο: «δεν προλάβαινε να το τραβήξει». Δεν προλάβαινε ο ένας από μπαλιά 35 μέτρων, προλάβαινε ο άλλος από κόντρα στο μισό.

Δεν ξέρω ρε Χωρικέ, αν τα λέω καλά, διαιτητής δεν είμαι, εσύ είσαι και θέλω την δική σου άποψη, μπας και μάθουμε τίποτα (γιατί όπως έλεγε και ο Μύρτσος «κι εγώ πάω τριάντα χρόνια στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω»).
του λαζαρ παντως δεν ειναι απο το 1 μετρο.ξαναδες της φαση κανει σεντρα ο 7 γλιστραει ο κατσουρ και χτυπαει στο χερι του
Μπα... πολύ απλά κάνεις λάθος. Επικά κλαρίνα έκανες και τότε και με πολλές δόσεις αδιαφορίας και μικροψυχίας. Ημιτελικός με χανούμι .... και άλλα πολλά που είπε ο καρχαρίας. Είναι ανθρώπινη τάση να εξυψώνουμε τα περασμένα "μεγαλεία" και να τα αναπολούμε με μελαγχολία. Απλά κάπου πρέπει να το καταλαβαίνουμε και μόνοι μας και να μην υπερβάλουμε.Sera4 έγραψε:κανενας μυθος δεν δημιουργειται...εκεινη η ομαδα με τα στραβα της επαναλαμβανω εβγαζε ΠΑΟΚ...εγω τη χθεσινη εικονα οταν σφυριχτηκε πεναλτυ για τους ολλανδους να κοιτιουνται 11 παλικαρια σαν ναρκωμενα και βαριεστημενα με το βλεμμα της αγελαδας δεν την εχω ξαναδει...οπως και την εικονα με τα γελια στη γαυροφωλια...και η αληθεια ειναι οτι θα δυσκολευτω να ξεχασω τετοιες εικονες... :ugeek:
Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και ήρθε ισοπαλία χωρίς να τη πολυαξίζουμε.
Και στο περασμένο ματς ήρθαμε ισοπαλία χωρίς να το αξίζουμε
Νομίζω ότι είναι απλό ποδοσφαιρικό γεγονός και γραφικότητες περί ξεφτίλας και ντροπής δε ταιριάζουν σε μια σοβαρή κουβέντα.
Είχα την εντύπωση ότι την βρίσκει ο Αβντιτς, γι' αυτό σηκώνεται τόσο ψηλά μετά το γκελ στο χώμα. Δεν φαίνεται δυστυχώς από το ριπλέι αν ο Σουηδός ακουμπάει την μπάλα, γιατί ο Λάζαρ μας καλύπτει το οπτικό πεδίο, άρα φταίει.lefis έγραψε:του λαζαρ παντως δεν ειναι απο το 1 μετρο.ξαναδες της φαση κανει σεντρα ο 7 γλιστραει ο κατσουρ και χτυπαει στο χερι του

Στην ίδια φάση, ο καλός μας αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας χάνει τον Γκούντμουντσον για καμιά δεκαριά μέτρα.

Νομίζω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
δεν υπαρχει κανεις λαθος σε τετοια θεματα αποψεις ειναι...giapas έγραψε:Μπα... πολύ απλά κάνεις λάθος. Επικά κλαρίνα έκανες και τότε και με πολλές δόσεις αδιαφορίας και μικροψυχίας. Ημιτελικός με χανούμι .... και άλλα πολλά που είπε ο καρχαρίας. Είναι ανθρώπινη τάση να εξυψώνουμε τα περασμένα "μεγαλεία" και να τα αναπολούμε με μελαγχολία. Απλά κάπου πρέπει να το καταλαβαίνουμε και μόνοι μας και να μην υπερβάλουμε.Sera4 έγραψε:κανενας μυθος δεν δημιουργειται...εκεινη η ομαδα με τα στραβα της επαναλαμβανω εβγαζε ΠΑΟΚ...εγω τη χθεσινη εικονα οταν σφυριχτηκε πεναλτυ για τους ολλανδους να κοιτιουνται 11 παλικαρια σαν ναρκωμενα και βαριεστημενα με το βλεμμα της αγελαδας δεν την εχω ξαναδει...οπως και την εικονα με τα γελια στη γαυροφωλια...και η αληθεια ειναι οτι θα δυσκολευτω να ξεχασω τετοιες εικονες... :ugeek:
Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και ήρθε ισοπαλία χωρίς να τη πολυαξίζουμε.
Και στο περασμένο ματς ήρθαμε ισοπαλία χωρίς να το αξίζουμε
Νομίζω ότι είναι απλό ποδοσφαιρικό γεγονός και γραφικότητες περί ξεφτίλας και ντροπής δε ταιριάζουν σε μια σοβαρή κουβέντα.

και επειδη εχουμε οπως ισχυριζεστε αυτη την ταση να ωραιοποιουμε και τα σχετικα δε νομιζω λοιπον σε 5-6 χρονια απο τωρα να μιλαμε για τη μαχητικοτητα αυτης της ομαδος...για κενανα λογο :ugeek:
Ίσως η γενικότερη φετινή εικόνα να έχει ρίξει τις προσδοκίες μου και τα στάνταρντς μου, θα κάνω όμως τη διαφορά και θα πω πως εμένα χθες η ομάδα μου άρεσε!!! Μπορεί να είδα πάρα πολλά λάθη, μπορεί να μην είδα μια επίθεση της προκοπής, έμεινα όμως πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειχνε ολόκληρη η ομάδα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν κάπου μετά το 70 άνοιξα τη φωνή και άκουσα τον Τσώχο τόσο απογοητευμένο που νόμισα πως αποκλειστήκαμε. Μετά το ματς βίωσα μια ακόμη βραδιά απόλυτου ΠΑΟΚτσίδικου μηδενισμού και δίστασα να γράψω τη γνώμη μου. Σήμερα όμως είπα να επιμείνω στην τρέλα μου* και να γράψω πως το χθεσινό ματς εγώ το ευχαριστήθηκα. Είδα όρεξη και διάθεση, ένταση και μαρκαρίσματα.
* Αν ο τρελός επέμενε στην τρέλα του, θα γινόταν σοφός. (William Blake,The Marriage of Heaven and Hell-Proverbs of Hell)
* Αν ο τρελός επέμενε στην τρέλα του, θα γινόταν σοφός. (William Blake,The Marriage of Heaven and Hell-Proverbs of Hell)
- Sick Bastard
Όση ξεφτίλα είναι τα απεργιακά τετράμπαλα από το γιάννενο και το χανούμι τόσο είναι και το χθεσινό.
Κι έχει δίκιο ο Σέρα που λέει ότι δεν θα θυμόμαστε αυτή την ομάδα για την μαχητικότητά της, το πολύ πολύ να θυμόμαστε το πριμ για την ισοπαλία στο τηγάνι, αν δεν έρθει κάποιος τίτλος
Κι έχει δίκιο ο Σέρα που λέει ότι δεν θα θυμόμαστε αυτή την ομάδα για την μαχητικότητά της, το πολύ πολύ να θυμόμαστε το πριμ για την ισοπαλία στο τηγάνι, αν δεν έρθει κάποιος τίτλος
Όποιος δεν καταλαβαίνει 100% όσα γράφονται παραπάνω από τα αδέρφια δεν νοιώθει καθόλου ΠΑΟΚ ... Δεν απαιτώ να το αποδεχθήτε αλλά πιστεύω ότι πρέπει τουλάχιστον να τα κατανοείτε 100% ...Parolos έγραψε:Τα είπατε όλα.. τέλος..Sera4 έγραψε:σωστος ο φυλακας...guardian4 έγραψε:Θα σου πω αδερφε εγω πως τα βλεπω
Δεν εχουμε μεταλλο, δεν εχουμε τσαμπουκα, δεν εχουμε παθος, δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στην επιθεση το ενας με εναν.
Εχουμε ενα διεθνη ποδοσφαιριστη περασμενα ρουφιανεματα να τα κλαις "τιμης ενεκεν"- μη χεσω, στην εντεκαδα, που τρωει τον μισθο ενος παικτη στην επιθεση που θα αποτελουσε λυση.
Εχουμε εναν διεθνη πρωην συμπαικτη του ανωθεν στο κεντρο περασμενες νταλικες να τις κλαις
Εχουμε τον mr. ξυπνητηρι, που αντι να ξεσκιστει στην προπονηση ως ΠΑΟΚτσακι που ειναι, καθεται και ασχολειται με το τι γραφουν για αυτονα και κλαιει.
Μετα εχουμε λορενς ολισε γεωργιαδη, που αν και τον πρωτο τον συμπαθω, κανεις δεν ειναι για βασικος.
Ο τελευταιος δε, ζει απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 3 χρονια και εχει κανει 5 καλα ματς.
Εχουμε ενα σεντερμπακ, εναν που τον λενε σεντερμπακ, εναν που θελει να τον λενε σεντερμπακ, και εναν που δεν ειναι σεντερμπακ
Εχουμε εναν που θελει να κανει επιθεση στην θεσσαλονικη
Και αντε παιξε μετα ποδοσφαιρο
πολλοι αναρωτιουνται για τη γενικοτερη γκρινια που υπαρχει για αυτη την ομαδα την αποσταση του κοσμου και τα σχετικα...
η αληθεια για μενα ειναι μια...η ομαδα αυτη ειναι ανοστη,αοσμη και αγευστη...δε σε γεμιζει ΠΑΟΚ...σε ξενερωνει...και ο,τι και να κανει δεν νομιζω να μπορει να το διορθωσει αυτο...
οταν ειχαμε την ομαδα με τον γκαρσια,τον μουσλι,τον σερτζιο,τον βιερινια κλπ μπορει να μην παιζαμε καμια μπαλαρα αλλα με ολο αυτο το παθος,την θεληση,την μαχητικοτητα σε εκαναν να αισθανεσαι ΠΑΟΚ και να εισαι κοντα τους ακομα και στις υπερβολικες αντιδρασεις οταν ειχαν κατα καιρους...
οταν ο κοσμος φωναζει τιμη και δοξα στπν γκαρσια στο 85 δεν το κανει γιατι θελει να δει το γκαρσια στο χορταρι το κανει για να δειξει οτι θελει επιτελους η ομαδα να δειξει κοχονες...βαρεθηκα να βλεπω αυτη την τοσο σοφτ ομαδα...δεν μπορω αλλο...
θελω επιτελους να δω ΠΑΟΚ...με ολη τη σημασια της λεξης...
χαιλαιτ του αγωνα...σφυριζεται το πεναλτυ για την αλκμααρ...11 ασπρομαυροι παιχτες κοιτιουνται βαριεστημενοι και ασαλευτοι...
Ρε despe.. δε βαρέθηκες να τα βάζεις με τον κόσμο? έλεος..
Επίσης δε βαρέθηκες να καλύπτεις τα εγκλήματα που έγιναν στις επιλογές ποδοσφαιριστών?
Ο ΠΑΟΚ εκτός από light πάσχει ΚΑΙ από ποιότητα αυτή είναι η αλήθεια..
Συνέχεια προσπαθείς να τα παρουσιάσεις όλα ρόδινα.
Αν δε δεις κατάματα την αλήθεια δε γίνεται δουλειά.. όπως λένε και στο χωριό μου..
Σου είχα πει κάτι το καλοκαίρι και γελούσες.. θα στο ξαναπώ.. αυτή η ομάδα αν παίξει με την αντίστοιχη του 2008 τρώει ντόρτι στο χαλαρό.. άλλωστε την κερδισε και με Cisse-Leto τότε..![]()
Η ομάδα αυτή εκτός του οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ, δεν έχει και ποιότητα και είναι ελλιπέστατη..
4 παίχτες το χειμώνα και 10 το καλοκαίρι θέλει..
Και μη μου πείτε οτι λέω μεγάλο αριθμό μεταγραφών, να σας πω οτι ο Στεφενς χρησιμοποιεί 13 ποδοσφαιριστές από τους 25 που έχει, εκ των οποίων οι 3-4 δε θα είναι του χρόνου στον ΠΑΟΚ.. κάντε τα μαθηματικά..
Το αστείο είναι οτι μιλούσαμε το καλοκαίρι για χτίσιμο ομάδας..
Η ιστορία αυτή είναι από την αρχή της χρονιάς η ίδια ... ομάδα ασόβαρη και με χτυπητές ελλείψεις ...
Και όντως μοιάζει ψιλοχαμένη χρονιά από άποψη χτισίματος ομάδας ... Και επειδή αυτή που έχουν την ομάδα στα χέρια τους εδώ και 2 χρόνια είναι ακόμα εδώ όλο αυτό το κόλπο έχει και ευθύνες που πρέπει να αποδωθούν ...
υποσ. 1
οι ποδοσφαιράνθρωποι του ΠΑΟ έχουν κάνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καλύτερα βήματα από τους παλιούς δικούς μας ποδοσφαιρανθρώπους.
υποσ. 2
η μόνη ελπίδα μας είναι οι συνεχώς βελτιούμενες ακαδημίες του ΠΑΟΚ ... έχουν μέσα εκπληκτικά ταλέντα που πάνω από όλα νοιώθουν ΠΑΟΚ ...
άρα αν την ομάδα αναλάβουν σωστοί επαγγελματίες θα έχουν πολύ καλό υλικό για να δουλέψει η 1η ομάδα ...
υποσ. 3
φέρτε επιτέλους χαφ ... δεν μπορώ με τος μετριότητες ... όσοι μιλάνε για να ανανέωση συμβολαίου σε 32χρονο Λάζαρ δεν ονειρεύονται τον ΠΑΟΚ όπως εγώ
υποσ. 4
Όλα τα συνθήματα της κερκίδας εχθές ήταν σωστά αν και υπερβολικά. Για Γκαρσία είχε συμβολισμό ... για εθνική το ίδιο ...
υποσ. 5
ακόμα και στο θέμα Κάτσε ο χειρισμός των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι τραγικός. Έχει καταντήσει πλέον αηδία η ανεπάρκεια ορισμένων
- kataramenos5
Σορυ ρε παιδιά αλλα για τα περι κερκίδας εμένα μια χαρά μου φάνηκε (απ την τιβι βέβαια) χθές η κερκίδα Και γνωστά καλά συνθήματα και διάρκεια και δυνατά ακουγότανε για 45' τουλάχιστον.Μπορεί βέβαια να συγκρίνω ανόμοια πραγματα αλλα σε σχέση με άλλες φορές (ήμουν όμως γήπεδο) που ήμασταν μούγκα στη στρούγκα μια χαρά μου φάνηκε.Τοσο έξω να πέφτω?Συνήθως απο τιβι ακουγόμαστε λιγότερο.
Και η κότα έκανε το αυγό και το αυγό την κότα, φταίει σημαντικά πρώτα απ'όλα ο Ιβάν γιατί τα μεγάλα λόγια του δεν ακολούθησαν και μεγάλες πράξεις, γιατί ακόμα ψάχνει να αξιοποιήσει την ομολογουμένως μεγάλη δυναμική του συλλόγου, γιατί καπελώνει τους υφισταμένους του σε κάθε ευκαιρία και ψάχνει να βγει λάδι, γιατί επιμένει στο ελληνικό μοντέλο που αν πλαισιώνονταν απο καλύτερους ξένους θα χε νόημα, γιατί στα ντεμέκ χτυπάει τον γαύρο και γελάει ο κόσμος και άλλα πολλά λάθη...Λάθη, κάνουν όλοι όμως, λάθη κάνουμε και μεις, ότι και να λέμε πρόκριση στους 32 γιορτάζαμε και μεις χθες...Γιορτή δεν είδα, ένα μισοάδειο γήπεδο είδα και μπόλικη γκρίνια και γιούχα.Εμμονές με πρώην προπονητές και παίχτες, κλασσικός ΠΑΟΚτσής, μη μας βάζετε όλους στον μικρόκοσμό σας μάγκες, εσάς σας γεμίζουν κάποια πράγματα κάποιον άλλο όχι.Η ομάδα του Σάντος πέρα απο την μαχητικότητα της είχε και σοβαρές ελλείψεις και εκείνη, τσουκου-τσούκου όλη την ώρα και κάθε αγωνιστική κόκκινη κάρτα! Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό ΓΙΑ ΜΕΝΑ, μόνο για μένα μιλάω βλε΄πεις φίλε? Δε σε βάζω στο τριπάκι μου. Μεγάλωσα με παππού που μέ κανε ΠΑΟΚτση και έμαθα να μη γουστάρω χτυπήματα εκτός φάσης και αλητείες, δεν κρίνω κανένα ε΄τσι? Δικαίωμα σας να λέτε ότι θέλετε για την πάρτη σας όμως! Αυτή η ομάδα λοιπόν για να πάει μπροστά θέλει και τα δυο χέρια να δουλεύουν, συγκεκριμένα να πας στο γήπεδο ακόμα και αν διαφωνείς και να φωνάζεις ΠΑΟΚ, μετά βγες και πες ότι γουστάρεις για όποιον γουστάρεις, και πες στον μεγάλο:"Τι έγινε μάγκα? Σε έχω σ'όλα τα ματς 30χιλιάρικα κόσμο και με φέρνεις Νίνη για 10άρι? Εγώ θέλω Σκόκο ΠΧ".Και το αυγό 'άρα ΄΄εκανε την κότα, μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά ίσως να κερδίζαμε χθες ή και με τον Απόλλων με 30 χιλ. μπορεί και όχι,μπορεί να έφερνε καλύτερους παίχτες μπορεί και όχι, τώρα όμως έχουμε και αυτό το πρόβλημα, της μη προσελεύσης
sotos26 έγραψε:Και η κότα έκανε το αυγό και το αυγό την κότα, φταίει σημαντικά πρώτα απ'όλα ο Ιβάν γιατί τα μεγάλα λόγια του δεν ακολούθησαν και μεγάλες πράξεις, γιατί ακόμα ψάχνει να αξιοποιήσει την ομολογουμένως μεγάλη δυναμική του συλλόγου, γιατί καπελώνει τους υφισταμένους του σε κάθε ευκαιρία και ψάχνει να βγει λάδι, γιατί επιμένει στο ελληνικό μοντέλο που αν πλαισιώνονταν απο καλύτερους ξένους θα χε νόημα, γιατί στα ντεμέκ χτυπάει τον γαύρο και γελάει ο κόσμος και άλλα πολλά λάθη...Λάθη, κάνουν όλοι όμως, λάθη κάνουμε και μεις, ότι και να λέμε πρόκριση στους 32 γιορτάζαμε και μεις χθες...Γιορτή δεν είδα, ένα μισοάδειο γήπεδο είδα και μπόλικη γκρίνια και γιούχα.Εμμονές με πρώην προπονητές και παίχτες, κλασσικός ΠΑΟΚτσής, μη μας βάζετε όλους στον μικρόκοσμό σας μάγκες, εσάς σας γεμίζουν κάποια πράγματα κάποιον άλλο όχι.Η ομάδα του Σάντος πέρα απο την μαχητικότητα της είχε και σοβαρές ελλείψεις και εκείνη, τσουκου-τσούκου όλη την ώρα και κάθε αγωνιστική κόκκινη κάρτα! Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό ΓΙΑ ΜΕΝΑ, μόνο για μένα μιλάω βλε΄πεις φίλε? Δε σε βάζω στο τριπάκι μου. Μεγάλωσα με παππού που μέ κανε ΠΑΟΚτση και έμαθα να μη γουστάρω χτυπήματα εκτός φάσης και αλητείες, δεν κρίνω κανένα ε΄τσι? Δικαίωμα σας να λέτε ότι θέλετε για την πάρτη σας όμως! Αυτή η ομάδα λοιπόν για να πάει μπροστά θέλει και τα δυο χέρια να δουλεύουν, συγκεκριμένα να πας στο γήπεδο ακόμα και αν διαφωνείς και να φωνάζεις ΠΑΟΚ, μετά βγες και πες ότι γουστάρεις για όποιον γουστάρεις, και πες στον μεγάλο:"Τι έγινε μάγκα? Σε έχω σ'όλα τα ματς 30χιλιάρικα κόσμο και με φέρνεις Νίνη για 10άρι? Εγώ θέλω Σκόκο ΠΧ".Και το αυγό 'άρα ΄΄εκανε την κότα, μπορεί να φαίνεται
περίεργο αλλά ίσως να κερδίζαμε χθες ή και με τον Απόλλων με 30 χιλ. μπορεί και όχι,μπορεί να έφερνε καλύτερους παίχτες μπορεί και όχι, τώρα όμως έχουμε και αυτό το πρόβλημα, της μη προσελεύσης
ΣΩΣΤΟΣ

- sourmenetes
- Moderator
Η προηγουμενη προκριση στους 32 του γιουροπα ητανε με τον μπολονι με το τελευταιο ματς στην Τουμπα που ηρθαμε ισοπαλοι 1-1 με τη ρουμπιν καζαν.
Οποιος θυμηθει τα σχολια ή αν θελει ας ανατρεξει στο τοπικ για να δει το τι γραφοταν επειδη δεν κερδισαμε...
Οποιος θυμηθει τα σχολια ή αν θελει ας ανατρεξει στο τοπικ για να δει το τι γραφοταν επειδη δεν κερδισαμε...