33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
-
paokpantou
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
ναι ναι βρηκε την λυση ο σωτος ακριβως αυτο συμβαινει δεν εχει παιχτες να τον τροφοδοτησουν..ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ απλαsotos26 έγραψε:Ο Κλάους θέλει ένα 11άρι της προκοπής πίσω και πιο πίσω ένα 8άρι ακόμα καλύτερο, αυτά που λέτε όλα καλά και Άγια αλλά ας δούμε και με ποιους παίζει και ποιοι τον τροφοδοτούν..
- kataramenos5
Τι να τροφοδοτούν ρε Σώτο?Χώμα ήταν σήμερα.sotos26 έγραψε:Ο Κλάους θέλει ένα 11άρι της προκοπής πίσω και πιο πίσω ένα 8άρι ακόμα καλύτερο, αυτά που λέτε όλα καλά και Άγια αλλά ας δούμε και με ποιους παίζει και ποιοι τον τροφοδοτούν..
-
Dimg4
Κλαους δυστυχως κατι συμβαινει με σενα. Ουτε κοντρολ πλεον μπορεις να κανεις και μονο εσυ ξερεις τι συμβαινει. Δεν εισαι ο Κλαους που ξεραμε. Πρεπει να διαχειριστεις σωστα την κατασταση και να ηρεμησεις.zoomgr έγραψε:είσαι μια τρίχα απο το δεξί κάκαλο του Νετσιντ τεμέτερον... δυστυχώς..
Σε τεχνική? Σε κεφαλιά? Σε τσαμπουκά? Σε δύναμη? Σε πλάτη?
εδώ ο αμυντικός σε έπαιξε centerfor και σε έβαλε goal ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κάντο tatoo!
το ξυπνητηρι με μπαταριες...κανεις δεν πηγε να του φερειkataramenos5 έγραψε:
Τι να τροφοδοτούν ρε Σώτο?
φτανει η παπατζα με την τροφοδοτηση...
τον ΣΟΛΑΡΙ ποιος τον τροφοδοτει,το ΜΠΕΡΓΚ, τον ΟΥΝΤΟΖΙ;;
δλδ φατσα με το τερμα χανει κοντρολ η τροφοδοτηση φταιει...
τον ΣΟΛΑΡΙ ποιος τον τροφοδοτει,το ΜΠΕΡΓΚ, τον ΟΥΝΤΟΖΙ;;
δλδ φατσα με το τερμα χανει κοντρολ η τροφοδοτηση φταιει...
Καλά ρε πστ μου έρχεται η μπάλα από ψηλά και πας να κάνεις κοντρόλ με την τάπα;
Που τα έχεις δει αυτά ρε αγόρι μου; Αυτά δεν τα έκανε ούτε ο Χατζηπαναγής.
Απογοήτευση...
Που τα έχεις δει αυτά ρε αγόρι μου; Αυτά δεν τα έκανε ούτε ο Χατζηπαναγής.
Απογοήτευση...
-
Μπαρκαρούτσος
Σε έκραζε όλο το γήπεδο και φάνηκε η αρνητική επιρροή των οπαδών του ΠΑΟΚ στο τι έκανες όταν έπαιρνες τη μπάλα. Έχανες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Από ένα σημείο και μετά, σε κόπηκαν τα γόνατα, είχα την αίσθηση ότι θα βγάλεις τη φανέλα και θα φύγεις.
Δούλεψε και κλείσε τα αυτιά σου.
+1RoMaN έγραψε:Σε έκραζε όλο το γήπεδο και φάνηκε η αρνητική επιρροή των οπαδών του ΠΑΟΚ στο τι έκανες όταν έπαιρνες τη μπάλα. Έχανες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Από ένα σημείο και μετά, σε κόπηκαν τα γόνατα, είχα την αίσθηση ότι θα βγάλεις τη φανέλα και θα φύγεις.
Δεν θα μιλήσω άλλο για τον ΛΑΟ - λαό μας...!!!
Ήμασταν barcelona και γίναμε, Ακράτητος. Γι αυτό και γκρινιάζουν.
Το είδα κι εγώ και πονούσε η ψυχή μου... Από τόσο μακριά!!!
Η θετική αύρα δεν πλανάται άλλο πάνω από την Ιερή ΤΟΥΜΠΑ.
Ήμασταν barcelona και γίναμε, Ακράτητος. Γι αυτό και γκρινιάζουν.
Το είδα κι εγώ και πονούσε η ψυχή μου... Από τόσο μακριά!!!
Η θετική αύρα δεν πλανάται άλλο πάνω από την Ιερή ΤΟΥΜΠΑ.
Με συγχωρείτε,αλλά θα διαφωνήσω.
Η ομάδα μπαίνει,ο λαός χειροκροτάει,φωνάζει,στηρίζει και σου ρχεται το 20λεπτο και ο Αθανασιάδης έχει 7/7 λάθος πάσες και έχει μπερδευτεί με τον εαυτό του στο κοντρόλ 27 φορές.Ε εντάξει,6 μήνες κοντά το ίδιο βιολί,έρχεται και κουράζεται κ ο οπαδός.Γιατί δηλαδή όλοι χειροκρότησαν τον Πόζογλου,τον Κίτσιου,τον Λούκας (που ήταν ο ένας και μοναδικός που έμεινε στο γήπεδο μετά το ματς και χειροκρότησε τον κόσμο) ;
Το ίδιο ισχύει και για τον απαράδεκτο Στοχ,το ίδιο ισχύει και για τον Σαλπιγγίδη που σου ρχεται το 15λεπτο με τον Απόλλωνα την Κυριακή και χάνει κεφαλιά από το μισό μέτρο,μόνος του με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα.
Ο κόσμος θέλει να βλέπει σκύλιασμα,προσπάθεια και φιλότιμο.Αλλά δεν τα βλέπει και ξεσπάει.
Η ομάδα μπαίνει,ο λαός χειροκροτάει,φωνάζει,στηρίζει και σου ρχεται το 20λεπτο και ο Αθανασιάδης έχει 7/7 λάθος πάσες και έχει μπερδευτεί με τον εαυτό του στο κοντρόλ 27 φορές.Ε εντάξει,6 μήνες κοντά το ίδιο βιολί,έρχεται και κουράζεται κ ο οπαδός.Γιατί δηλαδή όλοι χειροκρότησαν τον Πόζογλου,τον Κίτσιου,τον Λούκας (που ήταν ο ένας και μοναδικός που έμεινε στο γήπεδο μετά το ματς και χειροκρότησε τον κόσμο) ;
Το ίδιο ισχύει και για τον απαράδεκτο Στοχ,το ίδιο ισχύει και για τον Σαλπιγγίδη που σου ρχεται το 15λεπτο με τον Απόλλωνα την Κυριακή και χάνει κεφαλιά από το μισό μέτρο,μόνος του με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα.
Ο κόσμος θέλει να βλέπει σκύλιασμα,προσπάθεια και φιλότιμο.Αλλά δεν τα βλέπει και ξεσπάει.
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή ρε Σώτο όταν από λάθος του αμυντικού μπαίνει μόνος του στην περιοχή και δεν καταφέρνει να κάνει ούτε καν κοντρόλ φταίει ο Στοχ;sotos26 έγραψε:Ο Κλάους θέλει ένα 11άρι της προκοπής πίσω και πιο πίσω ένα 8άρι ακόμα καλύτερο, αυτά που λέτε όλα καλά και Άγια αλλά ας δούμε και με ποιους παίζει και ποιοι τον τροφοδοτούν..
Δικαιολογίες του τύπου δεν τροφοδοτήθηκε δεν επαρκούν γιατί δεν τον κρίνουμε με βάση τη συμμετοχικότητά του, αλλά με βάση τις ενέργειές του.
Η χθεσινή του απόδοση θύμιζε παίκτη του Αρχελάου Κατερίνης.
- ΑποστόληςΑ
Ο φετινός Αθανασιάδης έιαι μία κλάση κατώτεροςmarkos4 έγραψε:Μπραβο κλαους εισαι αξιος αντικαταστατης του Παπαζογλου.
http://www.superleaguegreece.net/statis ... ats/31/all
ας δει καποιος τη λιστα με τους σκορερ στην Α'εθνικη...
και ας μου πει -πλην γαυρου- απο ποιους τροφοδοτουνται ολοι αυτοι;;
ας δει καποιος τη λιστα με τους σκορερ στην Α'εθνικη...
και ας μου πει -πλην γαυρου- απο ποιους τροφοδοτουνται ολοι αυτοι;;
-
Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο φετινός Αθανασιάδης έιαι μία κλάση κατώτεροςmarkos4 έγραψε:Μπραβο κλαους εισαι αξιος αντικαταστατης του Παπαζογλου.