Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

markos4

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από markos4 »

Sick Bastard έγραψε:Όχι.
Αλλά δεν είναι θέμα συστήματος, δεν είναι θέμα προπονητή.

Είναι θέμα διάθεσης και νοοτροπίας. Κι επίσης είναι το επιστέγασμα, αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.

Ξαναλέω, ότι είπε ο Ολλανδός, ισχύει στο 100%. Ή θα μάθουν οι παίχτες να παίζουν 3 ματς την εβδομάδα, ή ΤΕΦΡΑ.
Sick συμφωνω οτι αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει.
Αλλα στο αγωνα με τον γαυρο ειναι 100% ευθυνη του προπονητη για την τσοντα.
Τελοσπαντων κακα τα ψεματα αλλα περιμεναμε με την ελευση του στεφενς.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ναι ρε φίλε Άγγελε, και οι ομάδες που παίζουν μπάλα που λες θέλουν και αντίστοιχους παίχτες, τους έχεις? Εδώ έχεις δυο χαφ όλακαι όλα ρε φίλε τι λες? Ας βάλει το χέρισ τη τσέπη και ας πα΄ρει παίχτες (που θέλει ο ΣΤΕΦΕΝΣ) και τα λέμε μετά τη μπάλα θα δεις, άστα τ'άλλα με λίγα δε γίνεται σ'αυτό το επίπεδο μη κοιτάς τώρα που ήσουν εσύ στον πάγκο και βγαίναμε 4οι και όλα καλά, τώρα δεν έχει μα μου, φέτος του χρόνου θέλει μαστραπά ο μεγάλος και μαστραπά μα Λάζαρ-Τζιώλη δίδυμο Άμποτ Κοστέλο και φορ με 4 γκολ δε πέρνεις, δε πα να χεις και Μουρίνιο.Η Παναγία να κοιτάξει τα δικά της ας αφήσει τη πάλα ήσυχη

ΥΓ Παρτε ένα Γενικό Διευθυντή απ την Ολλανδία ρε τη τρέλα μου, βοηθήστε λίγο τον άνθρωπο να συννενοηθεί να φέρει κανα παίχτη κτλ. Δε ξέρεις μπάλα ρε Ιβάν, δεν είναι κακό! Πάρε κάποιον που ξέρει! Νέο άφθαρτο γνώστη και πάνω απ'όλα ξένο ρε ΞΕΝΟ
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση για την λειτουργία της ΠΑΕ το γεγονός ότι για πολλοστή φορά ο προπονητής αναφέρθηκε στην συνέντευξη στον Κάτσε και πόσο λείπει από την ομάδα..
Το ότι ο προπονητής βγαίνει και μιλάει συνεχώς ανοιχτά για το πόσο χρειάζεται έναν παίκτη που η ίδια η διοίκηση έχει θέσει εδώ και μήνες εκτός μου δείχνει εμένα πως δεν υπάρχει σωστός συντονισμός διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας σε αυτό το ζήτημα. Πόσο μάλιστα όταν επιλέγει να κρατήσει την στάση αυτή ένας προπονητής της εμπειρίας και της βαρύτητας του Στέφενς!
Αυτά τα θέματα ακριβώς επειδή είναι περίπλοκα, επιβάλλεται να λύνονται είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, την στιγμή που εμφανίζονται με ξεκάθαρη και κοινή στάση από όλο τον οργανισμό από τον πρόεδρο μέχρι τον...τελευταίο φροντιστή!!
Επικονωνιακά η ΠΑΕ στο θέμα Κάτσε έχει βαλτώσει :redcard:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

obanebane έγραψε:Τα ελεγε καποιος parolos το καλοκαιρι αλλα εγω με τον desperando τον παιρναμε απο τα μουτρα. :mrgreen:
Ειχα γραψει ομως για να μη με πειτε κωλοτουμπα οτι για το ροστερ φταιει ο ρωσος με την επιμονη του στους ελληνες διεθνεις που ταυτοχρονα ομως ειναι και οι πιο φθηνοι εκ των διεθνων.
Και απο τη στιγμη που αυτος βαζει τα λεφτα ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχτουμε τις επιλογες του.
Ελπιζω να καταλαβε το λαθος του και αφου οπως ειπε ηρθε για να μεινει χρονια ας το αλλαξει.
Δε γινετε ιβαν μου να μετατραπει ο ολλανδος σε μαγο επειδη τον πληρωνεις 1 μυριο, θελει και φρεσκα υλικα η σουπα για να γινει καλη.
Με μπαγιατικα και κατεψυγμενα βρωμαει.
Ναι αλλά με το μπάτζετ που έχουμε θα έπρεπε η ομάδα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Όχι να κερδάει, αλλά να παίζει κάτι, να δείχνει ρε παιδί μου!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Photis έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:το καλοκαιρι που θα καθαρισει το ροστερ και φανει ποσο αδειοι ειμαστε θα ναι αργα
Το ρόστερ δε θα καθαρίσει. Τόσα χρόνια ακούμε την ίδια κουβέντα.
:pano:

Για αυτο λεω εγω εδω και λιγο καιρο ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ 4 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΡΗ,
δεν θελω να ακουω για στοχους και πρωταθληματα, ακριβως επειδη διωχντας μετριους και φερνωνας αλλους μετριους μπας και , δεν γινεται τιποτα.

Και σας παρακαλω ας μη μπλεκουμε και τον Αγγελο, αρκετα εχουμε στο κεφαλι μας.
Ατυχης η αναφορα. Κουβεντα για Αγγελο ελαβε τελος.

Υ.Γ Τεχνικο διευθηντη Ολλανδο?? :lol: :lol:
Εσεις σε λιγο θα μας πειτε να φερνουμε παικτες και απο αλλους μανατζερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

sotos26 έγραψε:Ναι ρε φίλε Άγγελε, και οι ομάδες που παίζουν μπάλα που λες θέλουν και αντίστοιχους παίχτες, τους έχεις? Εδώ έχεις δυο χαφ όλακαι όλα ρε φίλε τι λες? Ας βάλει το χέρισ τη τσέπη και ας πα΄ρει παίχτες (που θέλει ο ΣΤΕΦΕΝΣ) και τα λέμε μετά τη μπάλα θα δεις, άστα τ'άλλα με λίγα δε γίνεται σ'αυτό το επίπεδο μη κοιτάς τώρα που ήσουν εσύ στον πάγκο και βγαίναμε 4οι και όλα καλά, τώρα δεν έχει μα μου, φέτος του χρόνου θέλει μαστραπά ο μεγάλος και μαστραπά μα Λάζαρ-Τζιώλη δίδυμο Άμποτ Κοστέλο και φορ με 4 γκολ δε πέρνεις, δε πα να χεις και Μουρίνιο.Η Παναγία να κοιτάξει τα δικά της ας αφήσει τη πάλα ήσυχη

ΥΓ Παρτε ένα Γενικό Διευθυντή απ την Ολλανδία ρε τη τρέλα μου, βοηθήστε λίγο τον άνθρωπο να συννενοηθεί να φέρει κανα παίχτη κτλ. Δε ξέρεις μπάλα ρε Ιβάν, δεν είναι κακό! Πάρε κάποιον που ξέρει! Νέο άφθαρτο γνώστη και πάνω απ'όλα ξένο ρε ΞΕΝΟ
Χωρίς παρεξήγηση. Δές λίγο Λουντογκόρετς, Φίτεσε, καισέρισπορ και πολλές άλλες που αν θές τις ανάφερω που δεν έχουν παιχταράδες ούτε ονόματα ούτε όνομα προπονητή, αλλά παίζουν μπάλα. Καλός προπονητής αδερφέ είναι ο προπονητής που εκμεταλεύεται με το καλύτερο τρόπο το υλικό του και παίρνει από αυτούς το 100%.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Για να πάρεις 4 παικταράδες πρέπει να δώσει φράγκα ο μεγάλος και να έχεις ικανό σκάουτινγκ να σου φέρει παίκτες. Εσύ τι έχεις???
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι μπατζετ εχουμε ρε συ φωτη?
Σιγα το μπατζετ.
Ακουσες ποσο στοιχησε το σερβακι στο κεντρο στην ΑΖ? το πραγματικο μας αγωνιστικο μπατζετ ειναι 6-7 μυρια τα ρεστα τα παιρνει η εφορια με την αμερικανικη φορολογια.
Αν εξαιρεσουμε τον σλοβακο ολοι οι υπολοιποι παιρνουν 3 κατοσταρικα μαξιμουμ,και οποιος μου πει οτι παιρνουν παραπανω εχει μαυρα μεσανυχτα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

"Χωρίς παρεξήγηση. Δές λίγο Λουντογκόρετς, Φίτεσε, καισέρισπορ και πολλές άλλες που αν θές τις ανάφερω που δεν έχουν παιχταράδες ούτε ονόματα ούτε όνομα προπονητή, αλλά παίζουν μπάλα. Καλός προπονητής αδερφέ είναι ο προπονητής που εκμεταλεύεται με το καλύτερο τρόπο το υλικό του και παίρνει από αυτούς το 100%."

Χωρίς παρξήγηση και γω θα σε ρωτήσω τι θέση έχουν αυτές οι ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους..Γιατί? Γιατί ο ΠΑΟΚ πάει να βγει πρώτος όχι να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο ΟΥΕΦΑ που έτσι και αλλιώς κάνει και Φώτη? Το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο φίλε μου.Γιατί? Και πως το λέω? Γιατί αυτός που πας να περάσεις έχει κατά πολύ μεγαλύτερο, το να δείχνεις δεν το πιάνω, ο ΠΑΟΚ θέλει παιχταράδες δεν το συζητάμε και αυτό που λέω για Ολλανδό director είναι παρμένο απο τη Βέρντερ, έτσι ξεβράκωσε τη μεγάλη Μπάγερν, έχωντας προπονητή και Διευθυντή να δουεύουν μαζί και τη διοίκηση να βγάζει το σκασμό και να χώνει μόνο, άντε πολλά ακούσαμε, άλλο τα καπνά άλλο η μπάλα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η κουλα ερχετε με φορα ο βαζελος ειναι βαζελος θα βρει συντομα λυση οποτε σε κανα δυο χρονακια μας βλεπω παλι με αγγελο στο παγκο και με ηρωες βεληδες και χασιωτηδες μεσα στο χορτο να προσπαθουμε να τα βαλουμε με τις πυρινικες κεφαλες των αντιπαλων γιατι αυτο μας αξιζει κυριοι.
Τεταρτοι και πολυ μας ειναι καλυνηχτα σας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

http://inpaok.com/151608/%CE%B3%CE%B9%C ... %AF%CE%B1/

Γιατί δε βάζεις τον Γκαρσία;»

Οι αποτυχίες φέρνουν πολλές φορές γκρίνια, η ισοπαλία και η δεύτερη θέση με αντίπαλο τους αναπληρωματικούς της Αλκμάαρ σίγουρα είναι αποτυχία και αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία.
Προς το τέλος του αγώνα όλο το γήπεδο φώναξε το γνωστό σύνθημα για τον Ουρουγουανό, στη συνέντευξη τύπου η αναφορά στον Γκαρσία εκνεύρισε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο συνέβη και όταν ο Ολλανδός αποχωρούσε από το γήπεδο.
Δύο τρεις οπαδοί τον περίμεναν στο πλακόστρωτο έξω από τα αποδυτήρια και από σχετικά μακρινή απόσταση του εξέφρασαν την απορία τους γιατί αγνοεί τόσο επιδεικτικά τον Γκαρσία, ενώ δεν έχει επιλογές στο κέντρο.
«Γιατί δεν βάζεις τον Γκαρσία;» ήταν η ερώτησή τους, χωρίς όμως να ξεφύγει κανείς, υπο τη διακριτική παρουσία της security."

Καλα παμε. Την αλλη φορα περισσοτεροι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν εξαιρεσουμε τον στοχ που με την καμια δεν προσφερει αναλογα με αυτα που αμειβεται στους υπολοιπους παικτες ειναι εξαιρετικα αδυνατο να βρουμε καλυτερους στα λεφτα που παιρνουν.
με 3 κατοσταρικα δεν μπορεις να εχεις καλυτερους απο λαζαρ-τζιολη ουτε απο βιτορ-κατσουρ.
οταν για 10αρι δεινεις 2,5 κατοσταρικα ειναι πολυ λογικο να εχεις τον νινη και οχι καποιον σαν τον σκοκο.
ολοι εχουν ξεσκισει φετος τον κλαους που περνει 1,5 κατοσταρικο και θελλουν να παιζει οπως παικτες εκατομμυριου.
οσο πιογρηγορα το καταλαβετε καποιοι τοσο πιο καλα,αν ο μεγαλος δεν βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη οι παικτες θα εχουν αυτο το ταβανι
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

obanebane έγραψε:Τα ελεγε καποιος parolos το καλοκαιρι αλλα εγω με τον desperando τον παιρναμε απο τα μουτρα. :mrgreen:
Ειχα γραψει ομως για να μη με πειτε κωλοτουμπα οτι για το ροστερ φταιει ο ρωσος με την επιμονη του στους ελληνες διεθνεις που ταυτοχρονα ομως ειναι και οι πιο φθηνοι εκ των διεθνων.
Και απο τη στιγμη που αυτος βαζει τα λεφτα ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχτουμε τις επιλογες του.
Ελπιζω να καταλαβε το λαθος του και αφου οπως ειπε ηρθε για να μεινει χρονια ας το αλλαξει.
Δε γινετε ιβαν μου να μετατραπει ο ολλανδος σε μαγο επειδη τον πληρωνεις 1 μυριο, θελει και φρεσκα υλικα η σουπα για να γινει καλη.
Με μπαγιατικα και κατεψυγμενα βρωμαει.
Μου ήρθε φλασιά... Κάποτε στο μπάσκετ είχαμε μαζέψει όλη την Εθνική ομάδα.. Κάπου στο 1999-2000 ήταν. Τα αποτελέσματα... γνωστά!
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

sotos26 έγραψε:"Χωρίς παρεξήγηση. Δές λίγο Λουντογκόρετς, Φίτεσε, καισέρισπορ και πολλές άλλες που αν θές τις ανάφερω που δεν έχουν παιχταράδες ούτε ονόματα ούτε όνομα προπονητή, αλλά παίζουν μπάλα. Καλός προπονητής αδερφέ είναι ο προπονητής που εκμεταλεύεται με το καλύτερο τρόπο το υλικό του και παίρνει από αυτούς το 100%."

Χωρίς παρξήγηση και γω θα σε ρωτήσω τι θέση έχουν αυτές οι ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους..Γιατί? Γιατί ο ΠΑΟΚ πάει να βγει πρώτος όχι να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο ΟΥΕΦΑ που έτσι και αλλιώς κάνει και Φώτη? Το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο φίλε μου.Γιατί? Και πως το λέω? Γιατί αυτός που πας να περάσεις έχει κατά πολύ μεγαλύτερο, το να δείχνεις δεν το πιάνω, ο ΠΑΟΚ θέλει παιχταράδες δεν το συζητάμε και αυτό που λέω για Ολλανδό director είναι παρμένο απο τη Βέρντερ, έτσι ξεβράκωσε τη μεγάλη Μπάγερν, έχωντας προπονητή και Διευθυντή να δουεύουν μαζί και τη διοίκηση να βγάζει το σκασμό και να χώνει μόνο, άντε πολλά ακούσαμε, άλλο τα καπνά άλλο η μπάλα
Ας μιλήσουμε για καπνά λοιπόν. Λουντογκόρετ 1η με 47 βαθμούς,Φίτεσε 1η με 33 βαθμούς, η Κασίμπασα(καισερι ειπα πριν λάθος) 2η με 27 πάνω από γαλατά και μπεσίκτας. Όπως βλέπεις τα μπάτζετ και οι προπονητές εκατομμυρίων δεν παίζουν μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sotos26 έγραψε:"Χωρίς παρεξήγηση. Δές λίγο Λουντογκόρετς, Φίτεσε, καισέρισπορ και πολλές άλλες που αν θές τις ανάφερω που δεν έχουν παιχταράδες ούτε ονόματα ούτε όνομα προπονητή, αλλά παίζουν μπάλα. Καλός προπονητής αδερφέ είναι ο προπονητής που εκμεταλεύεται με το καλύτερο τρόπο το υλικό του και παίρνει από αυτούς το 100%."

Τα είπες!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”