Π.Α.Ο.Κ.-ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Το "τιμη κ δοξα" ειναι πλεον συμβολικο... γιατι υπενθυμιζει την ποιοτητα, το παθος κ τη θεληση ενος μεγαλου ποδοσφαιριστη. Ακουστηκε λοιπον σε αντιδιαστολη με αυτο που παρουσιασε σημερα η ομαδα. Καλως ακουστηκε κατα τη γνωμη μου. Εσυ τι λες κε. Τζιωλη? κε. Στοχ? κε. Κλαους? κε. Λαζαρ?
- thanos-xanthi
ακριβώς έτσι, όπως τα είπες Sera, κανένα νεύρο, καμία διάθεση..Sera4 έγραψε:
η αληθεια για μενα ειναι μια...η ομαδα αυτη ειναι ανοστη,αοσμη και αγευστη...δε σε γεμιζει ΠΑΟΚ...σε ξενερωνει...και ο,τι και να κανει δεν νομιζω να μπορει να το διορθωσει αυτο...
θελω επιτελους να δω ΠΑΟΚ...με ολη τη σημασια της λεξης...
χαιλαιτ του αγωνα...σφυριζεται το πεναλτυ για την αλκμααρ...11 ασπρομαυροι παιχτες κοιτιουνται βαριεστημενοι και ασαλευτοι...
νοοτροπία δημόσιου υπαλλήλου
χάσω κερδίσω, θα πάρω το μισθό μου
και όλα καλά κι όλα ωραία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Παρ 13 Δεκ 2013, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DarkBishop
Αυτό ήθελα να το πω κι εγώ. Από πότε σνομπάρουμε ευρωπαϊκό ματς με Άλκμααρ?Odi έγραψε: β)Ούτε ένα πανό δεν σηκώθηκε,ούτε μια ελάχιστη ένδειξη οτι παίζουμε ευρωπαικό ματς.
Από την άλλη, ήταν ψιλοαδιάφορο βαθμολογικά ματς και το λέω γιατί αν ήθελε να το πάρει ο προπονητής, δε θα έβαζε για σχεδόν μια ώρα μέσα τον Κωνσταντινίδη.
Επίσης, όσοι λέγανε για μπουρδέλα,δεν πανηγυρίσατε ούτε το γκολ ούτε την πρόκριση έτσι?
Φιλε αυτα τα τσικο μαθαινουν να παιζουν τα συστηματα της μεγαλης ομαδας απο 5 χρονων,δεν τους νοιαζει ποιος παιχτης θα παιξει διπλα τους ,ξερουν ποιος θα ειναι που ανα πασα στιγμη...Sick Bastard έγραψε:Σήμερα ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε από ομάδα τσικό σε Ευρωπαϊκό ματς.
οταν θα φτασουμε τους ολλανδους σε ακαδημιες τοτε να τα πουμε τσικο
Κοίτα να δεις: πες ότι θα παιζόταν η πρόκριση στο παιχνίδι αυτό σε γήπεδο όπου δε θα χωρούσε καρφίτσα.Jarlaxe έγραψε:Ισα ισα που απο τη στιγμη που εχεις προκριθει επρεπε να παιξουν ποιο απελευθερωμενα και με πιο καθαρο μυαλο λογω της ελλειψης πιεσης...karl έγραψε:Δεν υπήρχε νομίζω πραγματικό κίνητρο και κατά συνέπεια δε υπήρχε ένταση και αυτοσυγκέντρωση.
δηλαδη εισαι παιχτης του ΠΑΟΚ και παιζεις στην ΤΟΥΜΠΑ "αδιαφορο" ευρωπαικο αγωνα, τι αλλο κινητρο πρεπει να εχουν?
Νόμιζα ότι θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι.
Αλλα και αυτό υποθετικό είναι.
Τέλος πάντων: ξεκινάει κάτι καινούργιο και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει συνεχεια και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.
- Sick Bastard
Μπα, δεν το βλέπω.karl έγραψε:
Τέλος πάντων: ξεκινάει κάτι καινούργιο και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει συνεχεια και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.
και εγω πιστευω οτι θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι ,αλλα αυτο ακριβως ειναι το λαθος, παιζεις σε ολους τους αγωνες για τη νικη, οχι επιλεκτικα ...ελπιζω να κανω λαθοςkarl έγραψε:Κοίτα να δεις: πες ότι θα παιζόταν η πρόκριση στο παιχνίδι αυτό σε γήπεδο όπου δε θα χωρούσε καρφίτσα.
Νόμιζα ότι θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι.
συμφωνω και θελει υπομονη,εξαλλου ακομα στα θεμελια ειναι αυτη η ομαδα,ας μπολιασει ο χουμπ μερικους πιτσιρικαδες ακομα μεχρι του χρονου και πιστευω θα δικαιωθουμεkarl έγραψε:Τέλος πάντων: ξεκινάει κάτι καινούργιο και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει συνεχεια και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.
- PAOK_Antarctica
Αρχικά καλώς σας βρήκα!
Έχει καιρό που παρακολουθώ το site και το forum και χαίρομαι που μπορώ να συμμετέχω κι εγώ πλέον.
Το λοιπόν, θα κάνω μια προσπάθεια να συμμαζέψω όσα σκέφτομαι και με έχουν σκάσει από όταν τελείωσε το ματς!
Πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση στο γήπεδο είναι η μικρή προσέλευση και όρεξη της κερκίδας. Στον αγώνα με τη Μακάμπι είχαμε χαρτάκια, πανό, φωνές, ιστορίες. Σήμερα τίποτα. Αδιαφορία και από τον κόσμο, όχι μόνο από την ομάδα...
Λίγος κόσμος, λίγη φωνή αλλά όταν ήταν για κράξιμο ξελαρυγγιάστηκαν ορισμένοι.
Αγωνιστικά, όπως μου κάθησε το ματς, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει αλλά με σκοπό να διαχειριστεί το σκορ και αν του κάτσει και η φάση να κάνει το κάτι παραπάνω. Μου φαίνεται δεν δόθηκε προτεραιότητα στην πρώτη θέση και αυτό φαίνεται από τις επιλογές του Στέφενς (Κωνσταντινίδης, Κίτσιου στα χαφ, Πόζογλου). ΜΕΓΑ σφάλμα κατά την άποψή μου.
Δεδομένου πως πρωτάθλημα φέτος ΔΕΝ παίρνουμε, όπως το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς, οι μεγάλοι στόχοι για φέτος είναι δύο (θεωρώ την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ δεδομένη): Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη. Σήμερα δεν είδα μια ομάδα που παλεύει για έναν από τους σημαντικότερους στόχους της, είδα ένα μάτσο παίκτες να κάνουν αγγαρεία. Όταν ο κόσμος φώναζε για τον Γκαρσία δεν φώναζε για την αγωνιστική του εικόνα, ούτε για να στείλει χαρτάκι στον Στέφενς. Φώναξε γιατί ζητάει από τους παίκτες τσαμπουκά και κάκαλα που σήμερα τα άφησαν σπίτι τους.
Δεν θεωρώ πως ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση, με ομάδες από το Καζακστάν και το Ισραήλ παίζαμε. Αν είναι δυνατόν να θεωρούμε επιτυχία το ότι περάσαμε. Στόχος μας ήταν η πρώτη θέση και δυστυχώς δεν προσπαθήσαμε καν...
Αντιλαμβάνομαι πως ο λόγος που παίζαμε με αυτές τις ομάδες είναι οι καλές πορείες του παρελθόντος και πως δεν ήρθε τέτοια κλήρωση από μόνη της, αλλά οι καλές κληρώσεις έρχονται για να κάνουμε σιγά σιγά το βήμα παραπάνω. Αν τυχόν στον επόμενο γύρο αρπάξουμε τρίμπαλο από κάποια Βαλένθια, είναι σαν να πετάμε τον κόπο των προηγούμενων χρόνων στα σκουπίδια...
Αυτά τα ολίγα.
ΥΓ Μερικές φορές το τσαγανό τα πηγαίνει καλύτερα από το ταλέντο. Όταν συνδιάζονται και τα δύο ακόμα καλύτερα.
ΥΓ1 Με 4 μύρια που κάνει ο Στοχ παίρνεις 4 παίκτες, έναν για κάθε θέση, και χτυπάς ανετότατα πρωτάθλημα.
ΥΓ2 Πάω στοίχημα πως διάφοροι σύνδεσμοι θα θέλαν να πουν δυο λογάκια του Σαββίδη τώρα...
Edit. κάτι που ήθελα να τονίσω και παλαιότερα αλλά δεν ήμουν εγγεγραμμένος: Θεωρώ πολύ λάθος τη νοοτροπία που υπάρχει τελευταία με το να διαλέγουμε παιχνίδια. Θυσιάσαμε το ματς με τον Παναιτωλικό για την πρόκριση στο τσουλου, τα χάσαμε και τα δύο. Θα θέλαμε πολύ εκείνους τους τρεις βαθμούς τώρα. Δεν παίξαμε με την Μακάμπι για να παίξουμε με τον gayρο, το αποτέλεσμα το θυμόμαστε πεντακάθαρα. Αν κερδίζαμε τη Μακάμπι θα ήμασταν πρώτοι στον όμιλο τώρα και σίγουρα δεν θα τα πηγαίναμε χειρότερα από την τεσσάρα.
Κρίνω εκ του αποτελέσματος ίσως αλλά ο ΠΑΟΚ οφείλει να παίζει κάθε αγώνα σαν να είναι ο σημαντικότερος. Το οφείλει στην ιστορία του πρώτα πρώτα και κατά δεύτερο λόγο στον κόσμο του. Ακόμη και στον άνθρωπο που έδωσε χρήμα και χρόνο από το υστέρημα του για να δει τον ΠΑΟΚ να παλεύει κι ας χάσει, κι όχι για να κατεβάζει τα χέρια.
Έχει καιρό που παρακολουθώ το site και το forum και χαίρομαι που μπορώ να συμμετέχω κι εγώ πλέον.
Το λοιπόν, θα κάνω μια προσπάθεια να συμμαζέψω όσα σκέφτομαι και με έχουν σκάσει από όταν τελείωσε το ματς!
Πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση στο γήπεδο είναι η μικρή προσέλευση και όρεξη της κερκίδας. Στον αγώνα με τη Μακάμπι είχαμε χαρτάκια, πανό, φωνές, ιστορίες. Σήμερα τίποτα. Αδιαφορία και από τον κόσμο, όχι μόνο από την ομάδα...
Λίγος κόσμος, λίγη φωνή αλλά όταν ήταν για κράξιμο ξελαρυγγιάστηκαν ορισμένοι.
Αγωνιστικά, όπως μου κάθησε το ματς, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει αλλά με σκοπό να διαχειριστεί το σκορ και αν του κάτσει και η φάση να κάνει το κάτι παραπάνω. Μου φαίνεται δεν δόθηκε προτεραιότητα στην πρώτη θέση και αυτό φαίνεται από τις επιλογές του Στέφενς (Κωνσταντινίδης, Κίτσιου στα χαφ, Πόζογλου). ΜΕΓΑ σφάλμα κατά την άποψή μου.
Δεδομένου πως πρωτάθλημα φέτος ΔΕΝ παίρνουμε, όπως το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς, οι μεγάλοι στόχοι για φέτος είναι δύο (θεωρώ την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ δεδομένη): Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη. Σήμερα δεν είδα μια ομάδα που παλεύει για έναν από τους σημαντικότερους στόχους της, είδα ένα μάτσο παίκτες να κάνουν αγγαρεία. Όταν ο κόσμος φώναζε για τον Γκαρσία δεν φώναζε για την αγωνιστική του εικόνα, ούτε για να στείλει χαρτάκι στον Στέφενς. Φώναξε γιατί ζητάει από τους παίκτες τσαμπουκά και κάκαλα που σήμερα τα άφησαν σπίτι τους.
Δεν θεωρώ πως ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση, με ομάδες από το Καζακστάν και το Ισραήλ παίζαμε. Αν είναι δυνατόν να θεωρούμε επιτυχία το ότι περάσαμε. Στόχος μας ήταν η πρώτη θέση και δυστυχώς δεν προσπαθήσαμε καν...
Αντιλαμβάνομαι πως ο λόγος που παίζαμε με αυτές τις ομάδες είναι οι καλές πορείες του παρελθόντος και πως δεν ήρθε τέτοια κλήρωση από μόνη της, αλλά οι καλές κληρώσεις έρχονται για να κάνουμε σιγά σιγά το βήμα παραπάνω. Αν τυχόν στον επόμενο γύρο αρπάξουμε τρίμπαλο από κάποια Βαλένθια, είναι σαν να πετάμε τον κόπο των προηγούμενων χρόνων στα σκουπίδια...
Αυτά τα ολίγα.
ΥΓ Μερικές φορές το τσαγανό τα πηγαίνει καλύτερα από το ταλέντο. Όταν συνδιάζονται και τα δύο ακόμα καλύτερα.
ΥΓ1 Με 4 μύρια που κάνει ο Στοχ παίρνεις 4 παίκτες, έναν για κάθε θέση, και χτυπάς ανετότατα πρωτάθλημα.
ΥΓ2 Πάω στοίχημα πως διάφοροι σύνδεσμοι θα θέλαν να πουν δυο λογάκια του Σαββίδη τώρα...
Edit. κάτι που ήθελα να τονίσω και παλαιότερα αλλά δεν ήμουν εγγεγραμμένος: Θεωρώ πολύ λάθος τη νοοτροπία που υπάρχει τελευταία με το να διαλέγουμε παιχνίδια. Θυσιάσαμε το ματς με τον Παναιτωλικό για την πρόκριση στο τσουλου, τα χάσαμε και τα δύο. Θα θέλαμε πολύ εκείνους τους τρεις βαθμούς τώρα. Δεν παίξαμε με την Μακάμπι για να παίξουμε με τον gayρο, το αποτέλεσμα το θυμόμαστε πεντακάθαρα. Αν κερδίζαμε τη Μακάμπι θα ήμασταν πρώτοι στον όμιλο τώρα και σίγουρα δεν θα τα πηγαίναμε χειρότερα από την τεσσάρα.
Κρίνω εκ του αποτελέσματος ίσως αλλά ο ΠΑΟΚ οφείλει να παίζει κάθε αγώνα σαν να είναι ο σημαντικότερος. Το οφείλει στην ιστορία του πρώτα πρώτα και κατά δεύτερο λόγο στον κόσμο του. Ακόμη και στον άνθρωπο που έδωσε χρήμα και χρόνο από το υστέρημα του για να δει τον ΠΑΟΚ να παλεύει κι ας χάσει, κι όχι για να κατεβάζει τα χέρια.
-
Φιλε δεν ξερω αμα εχεις ιδεα πως πρεπει να γινεται η κερκιδα αλλα αυτο ειναι το σωστο...να υπαρχει ρυθμος και οχι να αλλαζει η κερκιδα καθε 2 λεπτα συνθημα και να λεμε καθε συνθημα 5 φορες κατα την διαρκεια ενος αγωνα...Odi έγραψε:Μόλις γύρισα από το γήπεδο..Ήμουν στην 4Α.Τα συμπεράσματα μου τα εξής:
α)Η κερκίδα δεν είχε οργανωτή.
β)Ούτε ένα πανό δεν σηκώθηκε,ούτε μια ελάχιστη ένδειξη οτι παίζουμε ευρωπαικό ματς.
γ)Τα συνθήματα κάνα 15λεπτο τουλάχιστον το καθένα για κάποιον άγνωστο λόγο.
δ)Είχα γύρω μου 15 μαντραχαλάδες και πιο πολύ από όλου μαζί φώναζε μια ξανθιά κοπελίτσα.
Επισης για το κερκιδοπανο που λες,πως να σηκωθει αμα δεν ειναι γεματη η 4α?Απλα τα πραγματα...
- kataramenos5
Μας ...... τροικες σαμαραδες βενιζελοι κι εμεις βγάζουμε το αχτι μας στον ΠΑΟΚ.Ξεκολλάτε.
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχην το σημερινο ματς πρωτα το τεχνικο τιμ και επειτα και οι ποδοσφαιριστες το αντιμετοπησαν σαν ενα καλο φιλικο.
ο χουμπ εδειξε απο την αρχη οτι ηθελε να δοκιμασει πραγματα χωρις να καιγεται για το αποτελεσμα.
συνεπεια αυτου επελεξε ενα 4-3-3 και με εσωτερικο χαφ τονν κωνσταντινιδη για 60 λεπτα και τον κιτσιου για 30΄.
πηρε τις απαντησεις του και αυτος και εμεις.
αν καιγοταν για το αποτελεσμα θα βλεπαμε βουκιτς.
ειχε στο μυαλο του να δωσει 20 λεπτα στον ποζογλου και δεν το αλλαξε και ας μειναμε πισω στο σκορ
καποιοι νομιζετε οτι ειναι πιο ευκολοο να αντιμετοπησεις μια ομαδα που θα εχει πολλους νεους στην συνθεση της. αυτο βεβαια δεν ισχυει παντα γιατι σε ομαδες που η ποιοτητα στις νεαρες ηλικιες ξεχειλιζει δεν εχεις την δυνατοτητα του σκαουτινγκ.και στο συγχρονο ποδοσφαιρο το σκαουτινγκ των αντιπαλων ειναι παρα πολυ σημαντικο.για παραδειγμα σημερα οι παικτες της αλκμαρ μπορουσαν πολυ πιο ευκολα να αντιμετοπησουν τον στοχ που τον αναλησαν εξωνυχιστικα παρα τον ποζογλου που δεν ηξεραν ουτε πιο ειναι το καλο του ποδι.
υγ σιγουρα η ομαδα εχει αρκετα προβληματα που δεν εχουν να κανουν τοσο με τηνποιοτητα των ποδοσφαιρστων αλλα περισσοτερο με τα χαρακτηριστικα τους και οτιεχει στηθει μια ομαδα η οποια δεν εχει καθολου ισορροπια.για παραδειγμα εχεις 6 ενεργα ακραια μπακ και μολις 2,5 κεντρικα χαφ.απο αυτο ομως μεχρι να φτανουμε να ξεσκιζουμε την ομαδα που τερματισε αηττητη στους ομιλους του ουεφα ειναι παρανοια,κατι που δειχνει οτι καποιοι θελλουν να ζουν στον δικο τους μικροκοσμο οπου ειναι μονο αυτοι και το εγω τους και κανενας αλλος.
υγ1 σημερα η ομαδα πληρωσε το οτι παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα.κανεις παικτης που παιζει εδω δεν εχει συνηθησει το φυσικαλ παιχνιδι που θα αφησει ενας βρετανος διαιτητης.οι παικτες εδω στο πρωτο αγγιγμα θα πεσουν για φαουλ που δεν θα το παρουν ποτε απο τον αγγλο.κατι το οποιο στοιχισε καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου
υγ2 τελικα ποσο χασαμε?
υγ3 Κερκιδα ασορτι με την ομαδα, σε πληρη συγχυση...
ο χουμπ εδειξε απο την αρχη οτι ηθελε να δοκιμασει πραγματα χωρις να καιγεται για το αποτελεσμα.
συνεπεια αυτου επελεξε ενα 4-3-3 και με εσωτερικο χαφ τονν κωνσταντινιδη για 60 λεπτα και τον κιτσιου για 30΄.
ειχε στο μυαλο του να δωσει 20 λεπτα στον ποζογλου και δεν το αλλαξε και ας μειναμε πισω στο σκορ
καποιοι νομιζετε οτι ειναι πιο ευκολοο να αντιμετοπησεις μια ομαδα που θα εχει πολλους νεους στην συνθεση της. αυτο βεβαια δεν ισχυει παντα γιατι σε ομαδες που η ποιοτητα στις νεαρες ηλικιες ξεχειλιζει δεν εχεις την δυνατοτητα του σκαουτινγκ.και στο συγχρονο ποδοσφαιρο το σκαουτινγκ των αντιπαλων ειναι παρα πολυ σημαντικο.για παραδειγμα σημερα οι παικτες της αλκμαρ μπορουσαν πολυ πιο ευκολα να αντιμετοπησουν τον στοχ που τον αναλησαν εξωνυχιστικα παρα τον ποζογλου που δεν ηξεραν ουτε πιο ειναι το καλο του ποδι.
υγ σιγουρα η ομαδα εχει αρκετα προβληματα που δεν εχουν να κανουν τοσο με τηνποιοτητα των ποδοσφαιρστων αλλα περισσοτερο με τα χαρακτηριστικα τους και οτιεχει στηθει μια ομαδα η οποια δεν εχει καθολου ισορροπια.για παραδειγμα εχεις 6 ενεργα ακραια μπακ και μολις 2,5 κεντρικα χαφ.απο αυτο ομως μεχρι να φτανουμε να ξεσκιζουμε την ομαδα που τερματισε αηττητη στους ομιλους του ουεφα ειναι παρανοια,κατι που δειχνει οτι καποιοι θελλουν να ζουν στον δικο τους μικροκοσμο οπου ειναι μονο αυτοι και το εγω τους και κανενας αλλος.
υγ1 σημερα η ομαδα πληρωσε το οτι παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα.κανεις παικτης που παιζει εδω δεν εχει συνηθησει το φυσικαλ παιχνιδι που θα αφησει ενας βρετανος διαιτητης.οι παικτες εδω στο πρωτο αγγιγμα θα πεσουν για φαουλ που δεν θα το παρουν ποτε απο τον αγγλο.κατι το οποιο στοιχισε καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου
υγ2 τελικα ποσο χασαμε?
υγ3 Κερκιδα ασορτι με την ομαδα, σε πληρη συγχυση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 13 Δεκ 2013, 02:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
desperando έγραψε:καταρχην το σημερινο ματς πρωτα το τεχνικο τιμ και επειτα και οι ποδοσφαιριστες το αντιμετοπησαν σαν ενα καλο φιλικο.
υγ2 τελικα ποσο χασαμε?
1ον . Ποιον να εβαζε στο κεντρο?
2ον. Αν ησουν εσυ ο Χουμπ και ηξερες οτι με ενα 20 λεπτο του βουκιτς ΙΣΩΣ και να εκλεβες το αποτελεσμα , με την ψυχη στο στομα(σε αυτη την χρονικη περιοδο) θα τον εβαζες? Σκεψου καλα.
Και τριτον, δε θελεις να ξερεις τι χασαμε σημερα αν για καμια 500ρια ποντους δεν ειμαστε στους δυνατους το καλοκαιρι.