Ανέκδοτα
- Dinos_Liverpool
Re: Ανέκδοτα
Χοντρός είσαι και φαίνεσαι! Εγώ είμαι απλώς εύσωμος... Και όταν φοράω τη ριγέ, "αδυνατίζω" κιόλας αρκετά!

- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Αιθίοψ με νευρική ανορεξία σε προχωρημένο στάδιο... σαν κάτι αθλητές των δρόμων μεγάλων αποστάσεων του στίβου!
- ΑποστόληςΑ
Μενιρ φτιαχνεις;Dinos_Liverpool έγραψε:Χοντρός είσαι και φαίνεσαι! Εγώ είμαι απλώς εύσωμος... Και όταν φοράω τη ριγέ, "αδυνατίζω" κιόλας αρκετά!
![]()
![]()
- Dinos_Liverpool
Και βρεγμένες σανίδες φτιάχνω...
που θα μου κάνετε και "κόμμα" με τον άλλο τον χαμουτζή για να μου τη λέτε κιόλας! Βρήκες σύμμαχο... Μακεδονομάχο στην κυριολεξία! Συμμαθητής του Μίκη Ζέζα ήτανε!
ΥΓ. Δάσκαλε... με πειράζουνε!

που θα μου κάνετε και "κόμμα" με τον άλλο τον χαμουτζή για να μου τη λέτε κιόλας! Βρήκες σύμμαχο... Μακεδονομάχο στην κυριολεξία! Συμμαθητής του Μίκη Ζέζα ήτανε!
ΥΓ. Δάσκαλε... με πειράζουνε!
- Dinos_Liverpool
Για γέλια είναι όλοι τους, φίλε μου!
Καλώς τονα στην παρέα μας!
ΥΓ. Αν και νομίζω ότι είσαι ο Βολιώτης που τα έχουμε ξαναπεί πριν από 2-3 χρόνια για την κατάθεση στεφανιών στο μνημείο των Τεμπών από τους "Austrian Boys"...
Καλώς τονα στην παρέα μας!
ΥΓ. Αν και νομίζω ότι είσαι ο Βολιώτης που τα έχουμε ξαναπεί πριν από 2-3 χρόνια για την κατάθεση στεφανιών στο μνημείο των Τεμπών από τους "Austrian Boys"...
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο.
Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας.
Κι απ' το 347 π.Χ που πέθανε .. από τότε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε!!"
Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας.
Κι απ' το 347 π.Χ που πέθανε .. από τότε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε!!"
- Dinos_Liverpool
Μεγάλος Αθηναίος ανθοπώλης! Τεράστιος! Αφού να φανταστείτε, ο Αποστόλης σε αυτόν αφιέρωνει σήμερα τα "ανέκδοτα" που μας παραθέτει!
Ε, δεν φαίνεται ότι είναι... για τον Λούτσο!
ΥΓ. Δηλ. το "για τον Λούτσο Καβάλα" είναι... λάθος έκφραση; Από την Αθήνα ήτανε, τελικά; Από σήμερα το αλλάζω...

Ε, δεν φαίνεται ότι είναι... για τον Λούτσο!
ΥΓ. Δηλ. το "για τον Λούτσο Καβάλα" είναι... λάθος έκφραση; Από την Αθήνα ήτανε, τελικά; Από σήμερα το αλλάζω...
- ΑποστόληςΑ