14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Realcon »

RoMaN έγραψε:
Realcon έγραψε:Εγώ δεν γνωρίζω πολλά από προπονητική. Ως φίλαθλος χρόνια βλέποντας ποδόσφαιρο... Λέω την γνώμη μου σε αυτό που βλέπω.
Αυτό όμως που μπορώ να πω για τον Σαλπιγγίδη με σιγουριά είναι το εξής.
Όλοι οι προπονητές Εθνικής η σε συλλογικό επίπεδο, με παιχνίδια ειδικότερα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...
Μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Δηλαδή μέσα από 14 παίκτες που αγωνίστηκαν, πάντα τον ξεχωρίζουν.
Αυτό και μόνο για μένα, μαρτυρά το αν ξέρει μπάλα η όχι. Έχει άλλη βαρύτητα να μιλά παράδειγμα ο προπονητής της Τότεναμ η του Αγιαξ κτλπ. και άλλη βαρύτητα ο σχολιαστής η ένας απλός φίλαθλος.
Το να μην σου αρέσει κάποιος παίκτης, δεν είναι κακό. Να βγάζουμε όμως έναν παίκτη σαν τον Δημήτρη, άμπαλο. Πρέπει να ήμαστε πολλοί άμπαλοι. Μα πολύ!!! Κάποια στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα η φούσκα (ποδοσφαιριστής) θα είχε ξεφουσκώσει! Εκτός κι αν ο Σαλπιγγίδης, έχει φούσκα από καουτσούκ και κρατά ακόμη!!!

Κατ5 δεν είμαι ξάδερφος του :opaokara:
Να σε προλάβω :lol:
Συμφωνώ.

Υ.Γ.: Δεν είμαι ξάδερφος του Realcon!
απ αρνείσαι... Το σόι!!!
Άλλαξες ομάδα; :lol: :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Sera4 έγραψε:καλα κανουν και μιλανε και να συνεχισουν να μιλανε ο ανθρωποι κακο δεν κανουν...εγω ομως παραθετω καποια στοιχεια...

χρονια 2010-2011

53 συμμετοχες 12 γκολ(6 στο πρωταθλημα,3 στα πλευ ωχ,2 ευρωπη,1 κυπελλο) 6 ασσιστ

χρονια 2011-2012

46 συμμετοχες 10 γκολ(5 στο πρωταθλημα,2 στα πλευ ωχ,3 ευρωπη) 4 ασσιστ

χρονια 2012-2013

41 συμμετοχες 14 γκολ(9 στο πρωταθλημα,2 στα πλευ ωχ,3 κυπελλο) 8 ασσιστ

χρονια 2013-2014(μεχρι στιγμης)

21 συμμετοχες 3 γκολ(1 στο πρωταθλημα,2 στην ευρωπη) 3 ασσιστ
Νομιζω πως δεν ειναι και πολυ κακη στατιστικη για εναν ποδοσφαιριστη που ΔΕΝ παιζει σεντερ φορ......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τις τελευταιες 2 χρονιες μια χαρα σεντερ φορ παιζει μπαφε...ασχετα που ουτε στην εθνικη δεν παιζει σεντερ φορ και για να μην ανοιξουμε παλι αυτον τον αστικο μυθο περι της ποιας θεσης του ταιριαζει περισσοτερο...αλλα και παλι γι αυτο εβαλα και τις ασσιστ...εγω προσωπικα για παιχτη τον οποιο τον πηρα για να με κανει τη διαφορα δεν βλεπω κατι τετοιο στις στατιστικες του τουλαχιστον...αλλα γνωμες ειναι αυτες... 8-)

το εχω ξαναπει οτι για να δουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο πρεπει επιτελους και εμεις να ανοιξουμε τα ματια μας...δεν μπορω να ακουω αλλο για αθορυβους εργατες,τρεχαλατζηδες,φιλοτιμους,ησυχους και τα σχετικα...πηξαμε σε τετοιους...θελει και λιγο τοπι η υποθεση...ερχεται ακομα και στα τελειωματα του ενας κοντρερας,ενας βουκιτς,ενας γκαρσια και σου ζεσταινουν την καρδια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είπε κανείς ότι ο παίκτης δεν είναι καλός. Είναι ένα φορ που προσφέρει ανασταλτικά περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον επιτιθέμενο. Απλά φέτος είναι σε κακή φόρμα, όσον αφορά τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Η προσφορά του στους Ερωπαϊκούς αγώνες και στην Εθνική είναι εμφανώς καλύτερη (έξω πάμε καλά...)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Σεντερ φορ της ομαδας τα τελευταια δυο χρονια-με εξαιρεση τα ματς που απουσιαζε-ειναι ο Κλαους.

Οσο για τους παικτες που αναφερεις....ο Κοντρερας ΔΕΝ ηρθε στα τελειωματα του-σε αυτα πηγε στον gayρο-ενω η κλαση του Γκαρσια-και η ταυτισμενη ιδιοσυγκρασια με αυτη του ΠΑΟΚτση- ηταν τετοια που δεν υπηρχε περιπτωση να μην ξεχωρισει.

ΥΓ.Αποστολη...συμφωνω πως φετος ειναι κατωτερος των περιστασεων μεχρι στιγμης.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Για παγκο.και μαλιστα θα ανεβασει τον παγκο επιπεδο που το χρειαζομαστε.
Μαζι με τα χρονια χαθηκε κ η εκρηξη κ η τοποθετηση κ η ταχυτητα κ η προβολη που ηταν κ τα κυρια χαρακτηριστικα του.
Καλως η κακως εφτασε 33.για επιθετικος σχετικα περασμενη ηλικια.
Υγ.το οτι ασχολουμαστε ακομα τοσο σοβαρα με τον σαλπιγγιδη εχει να κανει με το παρελθον και τα προσωπικα παθη του καθενος.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν νομιζω πως ηρθε η ωρα του παγκου γι' αυτον αλλα θα συμφωνησω πως τα χαρακτηριστικα που τον εκαναν να ξεχωριζει αρχιζουν σιγα σιγα να χανονται λογω ηλικιας και πως οταν θα ερθει η ωρα για να καθησει στον παγκο,θα τον ανεβασει επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ο Σαλπιγγίδης έκανε δυο-τρία πολύ καλά παιχνίδια σχετικά πρόσφατα, αλλά γενικά η προσφορά του από τη στιγμή της επιστροφής του και μετά δεν είναι η αναμενόμενη. Δεν με νοιάζει εάν παίζει καθαρός φορ ή στην πτέρυγα. Αυτό που ξέρω είναι ότι, περίμενα μεγαλύτερη προσφορά, ειδικά ως προς την αποτελεσματικότητά του. Και είμαι από αυτούς που τον αγαπούν και τον στηρίζουν όσο περισσότερο μπορούν.

Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας κατά 70-80%. Φυσικά και μάχεται και προσπαθεί και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις, αλλά πολύ συχνά δεν του βγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλει. Σαν να παίζει συνεχώς υπό την πίεση ότι κάτι έχει να αποδείξει. Είναι σφιγμένος, είναι τσιτωμένος... αυτήν την εντύπωση έχω. Λάθος του που δεν είπε αυτή τη ρημαδολέξη τη «συγγνώμη» και περιορίστηκε να πει ότι η λέξη αυτή είναι πολύ εύκολο να την πει κανείς, αλλά εξαιρετικά αδύναμη μπροστά στις πράξεις. Μπορεί όντως να εννοούσε ότι θα ζητήσει συγγνώμη με τις πράξεις του, μπορεί έμμεσα να παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη, αλλά ίσως έπρεπε να την είχε πει τη λέξη ξεκάθαρα.

Αυτό πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα του Μήτσου μας. Τεχνιταράς και τριπλαδόρος δεν ήτανε ποτέ, ούτε θα γίνει τώρα στα 32 του. Όμως, ψυχάρα, φιλότιμος και μαχητής ήταν πάντοτε. Αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν, όταν η ψυχολογία δεν είναι αυτή που πρέπει.

Άλλος Σαλπιγγίδης είναι με την εθνική και άλλος με τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά, όσο και να μην θέλω, αυτό με εκνευρίζει και με δαιμονίζει αφάνταστα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όταν ο Κοντός κάτσει μόνιμα στον παγκο και γίνει ο...13ος παίχτης μας (η 1η αλλαγή δλδ) τότε θα έχουμε ανέβει και ένα επίπεδο.....
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Sera4 έγραψε:καλα κανουν και μιλανε και να συνεχισουν να μιλανε ο ανθρωποι κακο δεν κανουν...εγω ομως παραθετω καποια στοιχεια...

χρονια 2010-2011

53 συμμετοχες 12 γκολ(6 στο πρωταθλημα,3 στα πλευ ωχ,2 ευρωπη,1 κυπελλο) 6 ασσιστ

χρονια 2011-2012

χρονια 2012-2013

2002-03 23 6 (3πρωτ, 2 κυπελλο,1 ευρωπη)
2003–04 37 18 (16πρωτ,2 κυπελλο) (απο ποιους τροφοδοτουνταν; βοκολο; :twisted: )
2004–05 36 17 (14πρωτ,1 κυπελλο,2 ευρωπη)
2005–06 37 20 (17 πρωτ,3 ευρωπη)

ποτε δεν εφτασε στο παλιο επιπεδο σκοραρισματος...
γιατι παντα ηταν ατεχνος...απλα ειχε δυναμη,ταχυτητα που οσο γερναει χανεται

συμφωνω σε γενικες γραμμες ενω αποκτηθηκε για να κανει τη διαφορα και το ευκολο γκολ... δεν επεισε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σέρα τα στατιστικά του Σάλπι πέρσι τουλάχιστον ήταν εξαιρετικά στημ Σουπα Λιγκ. 9 γκολ στις 36 που σημαίνει 1 στις τέσσερις προσπ..Να υπενθυμίσω πέρσι o Lewa 1/3.95 και μεσο όρο σε 2 χρονιες 1/4.75 .Ο σουάρεζ ναι αυτός ο φετεινός της Λιβερπουλ την πρώτη χρονιά είχε 1/7.9.Ούτε ο Σάλπι είναι Lewa ,ούτε ο σουάρεζ χειρότερος του :o .Απλα αυτά τα νούμερα βγαίνουν όταν ο παίκτης είναι on fire όπως ο Κλάους πέρσι και ο Μήτρογλου φέτος.Αυτό όμως δεν είναι το σύνηθες.Το νορμάλ ειναι 1/5 με 1/6 περίπου.Φέτος έχουμε την ατυχία και οι δύο επιθετικοί μας να είναι σε κάμψη.Το να τους κράζεις πάντως σίγουρα δε βοηθάει να επανέλθουν.Κανένας επαγγελματίας(κι ο Σάλπι τέτοιος θεωρείτε) σε οποιαδήποτε δουλειά του κόσμου δε γίνεται να αποδώσει το 100% που μπορεί όταν τον κράζουν οι δικοί του άνθρωποι.

ΥΓ Realcon ,ένας ειναι ο ξάδερφος :D
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

χρονια 2010-2011

χρονια 2011-2012

χρονια 2012-2013

sick ασε τις ειρωνειες.Σου εγιναν παρατηρησεις χθες.Δε θα υπαρξει επομενη.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Κακά τα ψέματα επιθετικός που δεν κουβαλάει μπάλα και ταυτόχρονα δεν μπορεί να παίξει πλάτη δεν χωράει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Το πρόβλημα γίνεται χειρότερο όταν παίζουν μαζί με Κλάους.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μέχρι και τα νούμερα μοντάρουμε για να πούμε αυτό που θέλουμε αλλά it's ok, ο καθένας έχει δικαίωμα στην φαντασίωση... Αυτό που είναι το χειρότερο είναι ότι δε θέλουμε να αποχωριστούμε τις αναμνήσεις μας, τα παιχνίδια που μεγαλώσαμε κοκ με πιάνετε; Γιατί θέλετε ακόμα να παίζει ο Σάλπι στον ΠΑΟΚ; Γιατί δεν μπορείς να πεις ότι τρομάζει τους αντιπάλους... Ξανά το ίδιο με τον Γκαρσία θυμίζει... Ο στράικερ όταν τελειώσει την καριέρα του πρέπει να χει 1 γκολ στα 2 ματς τελεία. Ούτε 1 στα 3 ούτε τίποτα, να κάτσει στον πάγκο και να έρθει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά, εννοώ τον ΠΑΟΚ όχι τις φαντασιώσεις μου, να πάρει η ομάδα τον τίτλο επιτέλους...Αφιέρωμα η ΟΥΕΦΑ κάνει στον πιο αναγνωρισμένο αθλητή, και κακά τα ψέμματα είναι, κυρίως λόγω εθνικής, αλλά με τον ΠΑΟΚ; Πόσους τίτλους πήρε;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα απαντησω στην τελευταια ερωτηση.. Ποσους τιτλους πηραν οι υπολοιποι παικτες απο το 2003? Ειναι σε μετρια κατασταση αυτη τη στιγμη και πρεπει να συνελθει. Αλλα ετσι κι αλλιως εχουμε τα αλλα πολυβολα στην ομαδα που βαζουν γκολ σε καθε ματς οποτε τον καλυπτουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”