71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Realcon έγραψε:...
Αν έγινε έτσι όπως το λες βιάστηκα. Αλλά δεν θα μου έκανε και εντύπωση. Ο κόσμος μας πολλές φορές ήταν άδικος!
Αν και είπα... Πάμε να γίνουμε οι πιο απαράδεκτοι οπαδοί. Επειδή είχα στο μυαλό μου το απίστευτο γιούχα του Ολισε.
Ανακαλώ!!! Αν αυτό έχει πειράξει. Κανένα πρόβλημα.
Φίλε μου, την επόμενη φορά, σε παρακαλώ πολύ, να ανακαλέσεις όταν σου το ζητήσει κάποιος αρμόδιος του φόρουμ. Απολύτως τίποτα κακό δεν είπες για να το πάρεις πίσω! Όλοι καταλάβαμε τι εννοούσες με αυτό που είπες, εκτός από όσους δεν ήθελαν να καταλάβουν.

Το ύφος και το ήθος που επιδεικνύεις εδώ μέσα, τόσα χρόνια, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να σου κάνει οποιαδήποτε παρατήρηση.-
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κυριε Ντίνο λάθος κάνετε.Τον έχω ξαναδεί εγω αυτόνανε .Όλο τέτοια κάνει. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πρόσφατα είπα, ότι είσαι από τα παιδιά εδώ που δίνεις θετική αύρα.
Σήμερα θα πω, ότι χαίρομαι που "γνώρισα" έναν ευγενέστατο Κύριο.
Δεν έχει να κάνει αν έχεις πάρει το μέρος μου. Ήμαστε τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα, που μπορεί να πάρουμε λάθος τα λεγόμενα του άλλου. Άλλωστε "μιλάμε" από έναν υπολογιστή.
Ίσως και ο "αδερφός" να μην το κατάλαβε και να τον έχει προσβάλει, γιατί ήταν μέσα στο γήπεδο.
Δεν πειράζει... Άρρωστος και αυτός :D Μέσα στα κρύα για την ΠΑΟΚάρα.

Να είσαι καλά. Φτάνει το οφτοπικ. Γιατί καλός - καλός... Στο τέλος θα μας δώσεις την πόρτα :lol:

Κατ5... Να αλλάξεις nick. Να γίνεις το πειραχτήρι. Παντού είσαι άτιμο. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Κατ' αρχήν γεια σας και από εμένα! Καλώς σας βρήκα και ωραίες συζητήσεις να έχουμε!
Ήθελα να αναφερθώ για τον Γλύκο και την κατ εμέ ΠΟΛΥ άδικη κριτική που του ασκείται! Νομίζω ότι έχει τρομακτική διαφορά σε σχέση με πριν δύο χρόνια και το παιδί δεν έχει γράψει πολλές συμμετοχές ( στάνταρ βασικός δηλαδή ) και πάντοτε κατά την γνώμη μου είναι ανώτερος και του χακό και του ιτάνζ! Αν βελτιώσει τις εξόδους του θα μιλάμε για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα , αλλά αυτό γίνεται με τις συμμετοχές που θα έχει και με την εμπιστοσύνη που θα του δείξει ο προπονητής ( να μην τον βγάλει έξω σε καμιά γκέλα ) αλλά και από εμάς ( να μην τον σκίσουμε σε καμιά γκέλα). Νομίζω από τα σημαντικότερα πράγματα που παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση που έχει ένας παίχτης. Και ο συγκεκριμένος αν τα αποκτήσει δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το ταβάνι του.
Σύγνωμη αν σας κούρασα!

ΥΓ1. Συνέχισε έτσι γιώτη και η εθνική είναι πολύ κοντα
ΥΓ2. :redcard: στις αποδοκιμασίες οι οποίες ΟΝΤΩΣ ακούγονται από μερίδα κόσμου σε συγκεκριμένο σημείο της 4.
ΥΓ3. 3 ματς συνεχόμενα 0 παθητικό.. καθόλου άσχημα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Προσπαθούμε να το ρίχνουμε λιγο στην τρελίτσα για να εκτονώνονται πιο ευκολα οι εντάσεις αγαπητε Real.Στη προκειμένη περίπτωση πάντως δε λέω ψέματα.Εκείνο τον δύσμοιρο γεράκο :mrgreen: στο τόπικ των ανεκδότων τον έχεις ταράξει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μα δεν έγραψε κάτι για τον Ντίνο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Kranatos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:οταν αργουσε να μτβιβασει προς τα τελη.....κατα τα αλλα εκανε μια εξοδο με κοντρα αερα μαζι με κακιστη τοοθετηση κιτσιου ηταν :roll: :roll:
(Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε..?
Μιλάς για κράξιμο σε έναν παίχτη από τους κακούς οπαδούς, ψαχνόμαστε να δούμε πότε έφαγε γιούχα λες και είμασταν σε άλλο γήπεδο και μετά μας λες για το τέλος που καθυστερούσε να γεμίσει.
Ε τι να κάνουμε ρε φίλε εκείνη την ώρα..?
250 σφυγμούς έχουμε και μας φταίει και το παραμικρό που δε μπαίνει η μνιόλα η μπάλα μέσα.
ΔΕΝ υφίσταται κράξιμο στον Γλύκο για το ματς που μας πέρασε..
Realcon βγες και ανακάλεσαι τα περί "απαράδεκτων" ή περίμενε άλλο ματς να κράξουμε για να δικαιωθείς..)καταρχην μαθε να συζητας και μην ψαχνεσαι....γιουχα σαν του ολισε ΟΧΙ δεν ηταν ηταν κραξιμο απο αρκετους ομως ΝΑΙ συν τη γνωστη μιζερη μουρμουρα που περναει.......

ΑΥΤΑ..... μην το κανετε θεμα απλα την αμπαλοσυνη μας ηθελα πιο πολυ να δειξω οχι τον ΄΄κακο΄΄ λαο του ΠΑΟΚ...για το συγκεκριμενο τουλ/ σε ενα ματς που το τερμα το βλεπαμε σαν να ταν 30εκατοστα ο γλυκος ηταν το προβλημα για μερικους...δατς ολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:shock: :shock: :shock: :shock:
Τι έβγαλες ρε...Απίστευτο.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Μπραβο και σε εσενα εβγαλες 2 σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπραβο γλυκο για την επεμβαση. Μην το παρεις πανω σου ομωσ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μπραβο
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

έβγαλε 2 που ο Χακόμπος θα τα μάζευε απο το πλεκτό χαλαρά...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αξίζει να είναι αυτή την στιγμή ο βασικός τερματάς!Πιάςτο ρέ Γλύκο το πέναλτυ!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπράβο για τις 2 αποκρουσάρες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”