Π.Α.Ο.Κ.-Απολλων 0-0,mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
2
3%
ΚΙΤΣΙΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
1
1%
ΒΙΤΟΡ
3
4%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
2
3%
ΛΑΖΑΡ
3
4%
ΣΤΟΧ
28
35%
ΛΟΥΚΑΣ
19
24%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
13
16%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
3%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΕΤΣΙΝΤ
7
9%

Σύνολο ψήφων: 80

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Απολλων 0-0,mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από bane1980 »

Αυτή είναι η μπάλα μάγκες και για αυτό είναι ώραία. Και για αυτό είναι εμετικός ο γαύρος εκτός άλλων: επειδή βιάζει το ίδιο το ποδόσφαιρο και την ομορφιά και τα συναισθήματα που προσφέρει σε τόσο κόσμο.

Εγώ απορώ: τα εκάστοτε γιουσουφάκια που τα περνάει πριονοκορδέλα, γουστάρουν; σαδο-μαζο κι έτσι; Αυτός ο Αστέρας δηλαδή, από το στόμα του έχει βγει και πάλι ο προπονητής του γλύφει...σου λέει, όλο και κανά παικτάκι θα θελήσουμε να πουλήσουμε στην άμορφη μάζα λίπους, κούνα το λοκωράκι σαν καλή πουτ@να.

Να χάσω βαθμούς ρε μάγκες, κανένα πρόβλημα, αλλά όχι από το κοράκι. Εγώ επιμένω οτι ό,τι ομάδα και να φτιάξεις, αυτοί απλά θα αυξάνουν τα αίσχη ώστε να χάνεις βαθμούς. Θα βλέπουμε κόκκινες για εμάς από το 5λεπτο, οφ σαιντ με τον παίκτη 5 μέτρα καλυπτόμενο, πέναλτυ υπέρ του αντιπάλου 2-3/ματς, χωρίς πλάκα. Χεστήκανε, άνετα θα τα κάνουν. Ποιος θα σκούξει εκτός από εμάς; τα κωλοχανεία που εξαρτάται η επιβίωσή τους από το εάν θα τους κρατήσει ο πατερούλης στην Α΄ή εάν θα αγοράσει κανά λιμό τους και θα τους τον αφήσει δανεικό; τσάκισε μερικά τέτοια κωλοχανεία για να καταλάβουν οτι εάν θένε να στήνονται στη ΔΕΚΟ, τότε θα έχουν τον ΠΑΟΚ απέναντί τους σε όλους τους τομείς.

Στα του ματς, τι να πεις...ε, δεν ήθελε, και όταν θέλησε, καθάρισε για το γαύρο ο κόραξ. Δραμινός ε;

Στα παπακια μας, συνεχίζουμε και στηρίζουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ που την Πέμπτη θα μας κάνει περήφανους, πάμε και εμείς οι Αθηναίοι Ν.Σμύρνη με Καλλονή να φωνάξουμε για την ομαδάρα και να πα να μαμηθεί το κωλομπουρδέλο τους, γκρέμιστο Ιβάν, γιατί στο χορτάρι μόνο προκοπή δεν θα δεις όσον αφορά δικαιοσύνη και τίτλους.

Μπράβο στο Τζόρβα, ικανός, τυχερός, και τα δύο, δεν ξέρω, πάντως πήρε βαθμό για την ομάδα του.

ΥΓ. Λούκας, λίγο προπόνηση στην τελική και λιγότερα νευράκια με τους συμπαίκτες θα έκαναν καλό σε όλους, de acuerdo amigo?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

alp920 έγραψε:εγώ χθες είδα μπαλάρα από την ομάδα μου.
ορθολογικές επιλογές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι,πολύ τρέξιμο,καθόλου πανικό,ανελέητο σφυροκόπημα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το ότι ο Απόλλων έμεινε με 10 παίχτες στο 40 λίγη σημασία έχει.Στο 17' είχαμε ήδη 12 τελικές.
Το ότι δεν έμπαινε η μπάλλα μέσα ,ή το ότι ο τροχονόμος έκανε εμφάνιση Ντασάεφ είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.
Η ομάδα πάει πολύ καλά.Δεν θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι.
Και στο κάτω κάτω αν είναι να χάνω βαθμούς μέσα στην έδρα μου έτσι θέλω να τους χάνω.Με ωραίο ποδόσφαιρο,με 30 τελικές και οι άλλοι να κάνουν τον σταυρό τους που πήραν βαθμό.Όχι επειδή δεν έπαιξα καλά.(θυμήθηκα χθες ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κύπελλο που ο τερματάς τους έβγαλε τα άπιαστα και αποκλειστήκαμε)
Ούτε μπορεί να πεί κάποιος ότι οι παίχτες δεν προσπάθησαν χθες(θυμηθείτε το παράπονο όλων από το παιχνίδι με τον γαύρο,ότι η ομάδα έχασε με τα χέρια κάτω)
Δυστυχώς με την γκίνια δεν υπογράφεις συμβόλαιο.
Όσο για τον διαιτητή....η τακτική με τον Σπάθα απέδωσε καρπούς.Ήταν δεν ήταν φάουλ το γκολ,δεν υπήρχε περίπτ μην πάθει τα ίδια.Δεν χρειάζεται καν να στήσεις έναν διαιτητή.Το κλίμα που δημιουργήθηκε κάνει από μόνο του την δουλειά του.
Στήριξη στην ομάδα.Κάτι καλό γίνεται.
+30
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

http://paokmania.novasports.gr/?mediafi ... 50&page=1&

Μόλις είδα τα highlights.
Αν είναι δυνατόν. Τζόρβας MVP της χρονιάς από τώρα.

Δεν έμπαινε τίποτα... Και να πεις ότι φταίνε οι παίχτες μας; Δεν φταίνε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τα hl της νοβα ειναι για πεταμα. Απ το πρωτο λεπτο ειχαμε φασεις κ ουτε καν τις εδειξαν.
ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πού να τις έδειχναν όλες..νευρικό κλονισμό θα είχα πάθει..!!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

RoMaN έγραψε:
ορθολογικές επιλογές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι,πολύ τρέξιμο,καθόλου πανικό,ανελέητο σφυροκόπημα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το ότι ο Απόλλων έμεινε με 10 παίχτες στο 40 λίγη σημασία έχει.Στο 17' είχαμε ήδη 12 τελικές.
Το ότι δεν έμπαινε η μπάλλα μέσα ,ή το ότι ο τροχονόμος έκανε εμφάνιση Ντασάεφ είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.
Η ομάδα πάει πολύ καλά.Δεν θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι.
Και στο κάτω κάτω αν είναι να χάνω βαθμούς μέσα στην έδρα μου έτσι θέλω να τους χάνω.Με ωραίο ποδόσφαιρο,με 30 τελικές και οι άλλοι να κάνουν τον σταυρό τους που πήραν βαθμό.Όχι επειδή δεν έπαιξα καλά.(θυμήθηκα χθες ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κύπελλο που ο τερματάς τους έβγαλε τα άπιαστα και αποκλειστήκαμε)
Ούτε μπορεί να πεί κάποιος ότι οι παίχτες δεν προσπάθησαν χθες(θυμηθείτε το παράπονο όλων από το παιχνίδι με τον γαύρο,ότι η ομάδα έχασε με τα χέρια κάτω)
Όσο για τον διαιτητή....η τακτική με τον Σπάθα απέδωσε καρπούς.Ήταν δεν ήταν φάουλ το γκολ,δεν υπήρχε περίπτ μην πάθει τα ίδια.Δεν χρειάζεται καν να στήσεις έναν διαιτητή.Το κλίμα που δημιουργήθηκε κάνει από μόνο του την δουλειά του.
+30

Aυτη ειναι η "σωστή" οπτικη γωνία του ματς, υπάρχει και μια αλλη που μπορει να πει καποιος οτι έπαιζες με τα άσπρα χώματα και απο ανικανότητα δεν σκόραρες, γιατι για μενα ο τερματας τους τρεις αποκρούσεις εκανε ολες και ολες που ηταν δυσκολες, μια του Στοχ απο την μικρη περιοχη, μία του Κλαους στο γυριστο και μια στην κεφαλια που εσκασε η μπαλα κατω και την εβγαλε σε κορνερ, απο κει και μετα εγω προσωπικά ειδα τσαπατσουλιά στο τελείωμα, ειδα έλλειψη σοβαρότητας ( γιατι οταν κάνεις κεφαλια Νεσιντ σε αδειο τέρμα χωρις πίεση απο κανένα και την στέλνεις πανω απο το δοκάρι τοτε αυτο δείχνει χαλαρότητα το λιγότερο) ειδα έλλειψη εμπειρίας στο τελείωμα ( ολοι προσπαθούσαν να σκοτώσουν τον Τζορβα) και γενικά είδα οτι χρειαζόμαστε δίπλα σε αυτον το εξαιρετικό Κλαους εναν μεγαλο ονομα (φορ κιλερ) που απλα να κάνει την διαφορά, γιατι οταν παίζεις με τα ασπρα χώματα και κανεις 2000 τελικές και 100 κορνερ και δεν σκοράρεις.........................τότε κατι σου λείπει, δυστυχώς το κοράκι εκανε την δουλειά του και πάλι εις βαρος μας και ήρθε και έδεσε το γλυκό και αν υπολογίσουμε και την ατυχία (βλέπε στα πρωτα λεπτα η κοντρα του Κλαους στον τερματα που περασε λιγο εξω) τοτε έρχεται κατά συνέπεια το Χ.
Η πρωτη οπτικη γωνία δεν αναιρεί την άλλη, ο καθένας που εννοείται ότι είναι ανιδιοτελείς διαλέγει και παιρνει, εγω παίρνω την πρώτη λογο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

+όσα θες.
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Εγω ενα ξερω
Η ομαδα κυριαρχισε
Απλα, δεν ειχε τυχη στην τελικη προσπαθεια (αντε βρε Κλαους παλικαρι μου)
Ο Τζορβας εκανε εμφανιση που θα βλεπει για καιρο στο youtube, γιατι αμφιβαλλω αν παιξει ξανα ετσι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τα hl της νοβα ειναι για τον πε@.ειναι αδιανοητο να μην δειχνει το πεντακαθαρο πεναλτι που εγινε στον βιτορ.
ειναι εγκλημα να μην αναφερει κανεις σημερα αυτη την φαση σαν να μην υπηρχε.
οι επικοινωνιολογοι της ομαδας πρεπει πλεον να πιασουν δουλεια δεν γινετε απο χτες να φτιαχνουν κλιμα ολοι εναντιον της ομαδας και οι δικοι μας να κοιμουνται
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την περίπτωση του Vitor δεν την ανέφερε κανένας από τα δύο κανάλια (ΔΤ, ΣΚΑΙ) που αξιολογούν τις επίμαχες φάσεις.
Και οι 2 είπαν ότι ο διαιτητής έπρεπε να δώσει το πέναλτυ του Stoch, αλλά στη φάση του γκολ ο "καθηγητής" του ΣΚΑΙ είπε ότι ήταν φάουλ, ενώ ο Π. Βασιλάκης στη ΔΤ είπε ότι ήταν δύσκολη φάση και δεν μπορεί να κρίνει τον διαιτητή. Στο ίδιο κανάλι ο Καραγεωργίου που ήταν προσκεκλημένος είπε ότι πρώτα ο αμυντικός κρατάει τον Αθανασιάδη.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

το ωραιο στο ποδοσφαιρο αυτο δεν ειναι???οτι δεν ειναι σιγουρο ποιος θα κερδισει..οτι και το φαβορι μπορει να χασει απο οποιαδηποτε ομαδα και αυτος ειναι ο λογος που τραβαει τοσο κοσμο σε αντιθεση με τα αλλα αθληματα που γινονται λιγοτερες εκπληξεις...σιγουρα ολοι θελουμε να κερδιζει η ομαδα μας και να παιρνει και τα τροπαια αλλα αυτη ειναι λογικη γαυρου και αυτο δεν γινεται γιατι απλα ειναι ποδοσφαιρο.σε ολα τα πρωταθληματα ολοι οι πρωτοποροι κανουν γκελες ειτε επειδη εχουν το μυαλο τους και την προσοχη στην ευρωπη ειτε απλα επειδη ο αντιπαλος ηταν καλυτερος ή πιο τυχερος.εμενα με ενδιαφερει οι παικτες μου να παιζουν σοβαρα και οχι αδιαφορα και φοβισμενα είτε παιζουν με τον γαυρο ειτε με τον τελευταιο της βαθμολογιας.τωρα αν η αλλη ομαδα μου κοψει βαθμους ειτε απο τυχη ειτε επειδη επαιξε καλυτερα θα νευριασω,θα τσατιστω αλλα θα το δεχτω γιατι και εγω εχω νικησει ομαδες με αυτον τον τροπο και γιατι αυτο ειναι το ωραιο του αθληματος.αν μου στερησει την νικη η διαιτησια υπαρχει διοικηση που πρεπει να προστατευσει το συλλογο.
εχουμε την ευκαιρια φετος να προχωρησουμε περισσοτερο στο europa league και για να γινει αυτο την πεμπτη οφειλουμε να γεμισουμε το γηπεδο και να βοηθησουμε την ομαδα στην νικη με την φωνη..
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

MVP ο Στοχ, κλειδώνουμε και πάμε για τη μικρή ολλανδέζα. http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 185&t=5780
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”