25.Costin Lazăr
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 25.Costin Lazăr
20χρονοι δεν εχουν τα τρεξηματα σου και την φυσικη σου κατασταση.
απιστευτα τρεξιματα,πολυ υψηλος ρυθμος και με παρα πολυ καλες επιλογες και επιθετικα αλλα κυριως ανασταλτικα κατιπου οι περισσοτεροι το προσπερναν.
ανανεωση χθες
απιστευτα τρεξιματα,πολυ υψηλος ρυθμος και με παρα πολυ καλες επιλογες και επιθετικα αλλα κυριως ανασταλτικα κατιπου οι περισσοτεροι το προσπερναν.
ανανεωση χθες
Μου άρεσε πολύ. Σίγουρος με πολύ καλή κυκλοφορία. Με αρκετό νεύρο.
Με γεια και για το καινούργιο σου το σπίτι
Με γεια και για το καινούργιο σου το σπίτι

αυτο...desperando έγραψε:20χρονοι δεν εχουν τα τρεξηματα σου και την φυσικη σου κατασταση.
ανανεωση χθες
Μετα την τεσσαρα ειναι αλλος παιχτης θυμιζει τον παλιο λαζαρ.
Εγω θα ηθελα να τον δω λιγο ακομα.
Το οτι θελει να ανανεωσει φαινεται και το βγαζει και μεσα στο γηπεδο σε αντιθεση με τον κατσουρανη για παραδειγμα που ειναι εντελως αδιαφορος και νωχελικος.
Εγω θα ηθελα να τον δω λιγο ακομα.
Το οτι θελει να ανανεωσει φαινεται και το βγαζει και μεσα στο γηπεδο σε αντιθεση με τον κατσουρανη για παραδειγμα που ειναι εντελως αδιαφορος και νωχελικος.
- thanos-xanthi
πολλα λαθη
μηδεν εμπνευσεις
μηδεν νευρο
σαν φιλικο καλοκαιριου
στο χερι τ αποτελειωσες
μηδεν εμπνευσεις
μηδεν νευρο
σαν φιλικο καλοκαιριου
στο χερι τ αποτελειωσες

-
Αν το κέντρο δεν ήταν τόσο άδειο, θα έψαχνες ήδη ομάδα.
Κάποιος είχε πει ότι θυμίζει περίπτωση Βερόν και τείνω να συμφωνήσω, παρότι του είχα αδυναμία.
Κάποιος είχε πει ότι θυμίζει περίπτωση Βερόν και τείνω να συμφωνήσω, παρότι του είχα αδυναμία.
Μου αρεσεις, αλλα δεν εισαι πλεον για τετοιο επιπεδο και τοσο ΠΟΛΥ χρονο συμμετοχης!
Σε λυπάμε ρε καρπάθιε. Σε κάθε ματς κάνεις τουλάχιστον 6-7 σπρίντ για να καλύψεις το όρθιο κοντάρι δίπλα σου...
Πραγματικά καταλαβαίνω γιατί παίζεις με νεύρα σε κάθε ματς.
Κάθε χρόνο δίπλα σου ή αργό χαφ θα έχεις ή άμπαλο...
Φέτος λίγο και από τα δυο...
μεσα στο μυαλο μου ακριβως...:ugeek:lamosas έγραψε:Σε λυπάμε ρε καρπάθιε. Σε κάθε ματς κάνεις τουλάχιστον 6-7 σπρίντ για να καλύψεις το όρθιο κοντάρι δίπλα σου...
-
Το πρόβλημα είναι ο Τζιώλης να υποθέσω. Κάποιοι τελικά τον Σαλπιγγίδη, δεν μπορείτε να τον πείτε με το όνομα και βρήκατε τώρα άλλον έναν παίκτη του ΠΑΟΚ, που αποφεύγεται να πείτε το όνομα του.
Όρθιο κοντάρι. Όπως το ανέκδοτο του Αποστόλη, που τα βάζει για να γελάμε με τον μικρό Ινδιάνο!
Συνεχίστε έτσι μόνο καλό θα κάνετε.
Η κριτική να υπάρχει κανείς δεν λέει να μην γίνει. Αλλά αυτό με τα κοσμητικά επίθετα παρά έγινε, δεν νομίζεται.
Όρθιο κοντάρι. Όπως το ανέκδοτο του Αποστόλη, που τα βάζει για να γελάμε με τον μικρό Ινδιάνο!
Συνεχίστε έτσι μόνο καλό θα κάνετε.
Η κριτική να υπάρχει κανείς δεν λέει να μην γίνει. Αλλά αυτό με τα κοσμητικά επίθετα παρά έγινε, δεν νομίζεται.