Γλύκος, Τζαβέλλας, Βούκιτς, Σκόνδρας (και τώρα μπήκε και ο Σπυρόπουλος) καθώς και πάντα ένας από τους πρωτοκλασάτους επιθετικούς μας περισσεύει και μένει στον πάγκο μας κάνουν 5 (+1) παίκτες. Μισή ομάδα δηλαδή.MANIAKOS έγραψε:αυτο ειναι ενα απο τα κυριοτερα προβληματα μας σς σχεση με γαβρο απο αλλαγες προσφερει μονο ο βουκιτς...ενω ο γαβρος εεεχει φουστερ τσορι ολαιταν κλπ..δεν παίρνουμε πράγματα απο ολισε γεωργιαδη
Αφήνω ασχολίαστο το "πρωτοκλασάτους επιθετικούς"Simewn έγραψε:Γλύκος, Τζαβέλλας, Βούκιτς, Σκόνδρας (και τώρα μπήκε και ο Σπυρόπουλος) καθώς και πάντα ένας από τους πρωτοκλασάτους επιθετικούς μας περισσεύει και μένει στον πάγκο μας κάνουν 5 (+1) παίκτες. Μισή ομάδα δηλαδή.MANIAKOS έγραψε:αυτο ειναι ενα απο τα κυριοτερα προβληματα μας σς σχεση με γαβρο απο αλλαγες προσφερει μονο ο βουκιτς...ενω ο γαβρος εεεχει φουστερ τσορι ολαιταν κλπ..δεν παίρνουμε πράγματα απο ολισε γεωργιαδη
Παρακαλώ, σχολίασε ελεύθερα... Αν τα ελληνικά μου είναι σωστά και αν διάβασα σωστά το αρχικό πόστ που παρέθεσα μιλάμε για προσφορά παικτών από τον πάγκο και οι πρωτοκλασάτοι επιθετικοί μας είναι αυτοί που εμείς έχουμε για βασικούς. Το δικό σου πόστ δεν βγάζει νόημα.Pa0ki έγραψε:Αφήνω ασχολίαστο το "πρωτοκλασάτους επιθετικούς"Simewn έγραψε:Γλύκος, Τζαβέλλας, Βούκιτς, Σκόνδρας (και τώρα μπήκε και ο Σπυρόπουλος) καθώς και πάντα ένας από τους πρωτοκλασάτους επιθετικούς μας περισσεύει και μένει στον πάγκο μας κάνουν 5 (+1) παίκτες. Μισή ομάδα δηλαδή.MANIAKOS έγραψε:αυτο ειναι ενα απο τα κυριοτερα προβληματα μας σς σχεση με γαβρο απο αλλαγες προσφερει μονο ο βουκιτς...ενω ο γαβρος εεεχει φουστερ τσορι ολαιταν κλπ..δεν παίρνουμε πράγματα απο ολισε γεωργιαδη
Όταν ζοριστείς σε ένα ματς(όπως π.χ. με τα Γιαννενα) δεν θα κάνεις αλλαγή τον τερματά, ούτε τα μπακ
Μεσοεπιθετικούς/επιθετικούς θα βάλεις και πέραν του Βούκιτς δεν έχουμε άλλον ποιοτικό παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στον πάγκο
Πρωτοκλασάτοι για τον Π.Α.Ο.Κ. του σήμερα, ναιSimewn έγραψε:Παρακαλώ, σχολίασε ελεύθερα... Αν τα ελληνικά μου είναι σωστά και αν διάβασα σωστά το αρχικό πόστ που παρέθεσα μιλάμε για προσφορά παικτών από τον πάγκο και οι πρωτοκλασάτοι επιθετικοί μας είναι αυτοί που εμείς έχουμε για βασικούς. Το δικό σου πόστ δεν βγάζει νόημα.Pa0ki έγραψε:Αφήνω ασχολίαστο το "πρωτοκλασάτους επιθετικούς"Simewn έγραψε:Γλύκος, Τζαβέλλας, Βούκιτς, Σκόνδρας (και τώρα μπήκε και ο Σπυρόπουλος) καθώς και πάντα ένας από τους πρωτοκλασάτους επιθετικούς μας περισσεύει και μένει στον πάγκο μας κάνουν 5 (+1) παίκτες. Μισή ομάδα δηλαδή.
Όταν ζοριστείς σε ένα ματς(όπως π.χ. με τα Γιαννενα) δεν θα κάνεις αλλαγή τον τερματά, ούτε τα μπακ
Μεσοεπιθετικούς/επιθετικούς θα βάλεις και πέραν του Βούκιτς δεν έχουμε άλλον ποιοτικό παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στον πάγκο
Σωστός!!!Χωρικός έγραψε:Εγώ ξέρω οτι μιλάμε για ένα παιδί που έβγαζε μάτια στις Σέρρες, κλήθηκε και έπαιξε στην εθνική όντας παίχτης του Πανσεραικού!!! ήρθε σε μας, έπαιξε κάποια καλά παιχνίδια, κάποια όχι τόσο καλά και κάποια τέλεια(ΑΕΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ). Ταλαιπωρηθηκε πάρα πολύ απο τραυματισμούς, αυτός στο πέλμα ουσιαστικά τον άφησε μια χρονιά έξω, το έβαλε ο Δώνης σε ένα παιχνίδι μετά απο πέντε μήνες και άκουσε το γιουχα της αρκούδας στην Τουμπα επειδή έχασε μια μπαλιά. Αν τον Παπάζογλου τον έλεγαν Πελέ π.χ , με τις χρονιές που έκανε πέρυσι και απ'ότι φαίνεται φέτος στον ΟΦΗ , όλοι θα ξερογλυφόσασταν.Μην βγάζουμε απωθημένα λοιπόν κάθε φορά , ψάχνοντας ποιόν να βρίσουμε και ποιόν να αφορήσουμε , επειδή έτσι γκαβ....νουμε. Τα παραδείγματα άπειρα. Εδώ βγάλαμε άχρηστο τον κοντό και τον Κλάους. στον Γεωργιάδη θα κολλούσαμε;
υ.γ Όλοι εσείς ρε παληκάρια που λέτε οτι ξενυχτάει ο Στοχ, ο Λόρενς, ο Κλάους κ.λ.π. κινητά δεν έχετε; βγάλτε τους φωτο σε κανα κλαμπ που τους πετυχαίνετε και ανεβάστε να γουστάρουμε!
Χωρικός έγραψε:Εγώ ξέρω οτι μιλάμε για ένα παιδί που έβγαζε μάτια στις Σέρρες, κλήθηκε και έπαιξε στην εθνική όντας παίχτης του Πανσεραικού!!! ήρθε σε μας, έπαιξε κάποια καλά παιχνίδια, κάποια όχι τόσο καλά και κάποια τέλεια(ΑΕΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ). Ταλαιπωρηθηκε πάρα πολύ απο τραυματισμούς, αυτός στο πέλμα ουσιαστικά τον άφησε μια χρονιά έξω, το έβαλε ο Δώνης σε ένα παιχνίδι μετά απο πέντε μήνες και άκουσε το γιουχα της αρκούδας στην Τουμπα επειδή έχασε μια μπαλιά. Αν τον Παπάζογλου τον έλεγαν Πελέ π.χ , με τις χρονιές που έκανε πέρυσι και απ'ότι φαίνεται φέτος στον ΟΦΗ , όλοι θα ξερογλυφόσασταν.Μην βγάζουμε απωθημένα λοιπόν κάθε φορά , ψάχνοντας ποιόν να βρίσουμε και ποιόν να αφορήσουμε , επειδή έτσι γκαβ....νουμε. Τα παραδείγματα άπειρα. Εδώ βγάλαμε άχρηστο τον κοντό και τον Κλάους. στον Γεωργιάδη θα κολλούσαμε;
υ.γ Όλοι εσείς ρε παληκάρια που λέτε οτι ξενυχτάει ο Στοχ, ο Λόρενς, ο Κλάους κ.λ.π. κινητά δεν έχετε; βγάλτε τους φωτο σε κανα κλαμπ που τους πετυχαίνετε και ανεβάστε να γουστάρουμε!