Καλώς ορίσατε!
Re: Καλώς ορίσατε!
Δεν γράφω και πολύ συχνά τώρα τελευταία αλλά μιας και υποδεχόμαστε νέο αίμα οφείλω να καλωσορίσω τα νέα ΠΑΟΚτσάκια! Η παρουσία σας θα είναι αναζωογονητική μιας κι εμείς οι "παλιοί" παρουσιάζαμε... σημάδια κόπωσης 

Καλώς ορίσατε!!!! ... Μου θυμίζεται την πρώτη μέρα που γράφηκα και άρχισα να επικοινωνώ εδώ μέσα
Εχουν περάσει 4-5 χρόνια από τότε και νοιώθω ότι απόκτησα μια νέα οικογένεια... Και όπως σε όλες τις οικογένειες άλλοτε χάιρομαι με τα αδέλφια μου, άλλοτε τσακώνωμαι και άλλοτε κρίνω ότι πρέπει να "κάνω την πάπια"...
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια!!!!!

Εχουν περάσει 4-5 χρόνια από τότε και νοιώθω ότι απόκτησα μια νέα οικογένεια... Και όπως σε όλες τις οικογένειες άλλοτε χάιρομαι με τα αδέλφια μου, άλλοτε τσακώνωμαι και άλλοτε κρίνω ότι πρέπει να "κάνω την πάπια"...
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια!!!!!

Καλώς τα νέα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! Λοιπόν τα νέα να ψηφίσουν τους τρελούς του φόρουμ! Τέλος! Πρέπει να χουμε και βαθμούς... Στρατηγός, αντιστράτηγος κοκ με τα αστέρια τα σπαθιά και όλα. Πρώτη αποστολή είναι να βγάλουμε τον αρχιανισόροπο του φόρουμ. Αυτά για τα νέα... Για όλους ανοιχτή η ψηφοφορία για την ένδειξη δίπλα στο άβαταρ, πχ Αγγελικός, Σαντικός, Σαλπιγγιδικός κτλ. Παρακαλώ την διεύθυνση να επιληφθεί του θέματος...Φανταστείτε όλο τον τίτλο: Βαθμός παράνοιας:Συνταγματάρχης, Ένδειξη-Ειδικότητα: Καταστροφολόγος, Όνομα μέλους: ; Όποιος το βρει είναι μεγάλη κουτσομπόλα
- Ekatnetworkltd
Νέος στο forum,νέος ως οικογενειάρχης 38 χρόνια στη ζώη!Με μια κορη 18 μηνών,ντημένη στα ασπρόμαυρα με το δικέφαλο αετό στο στήθος,ονειρό μου να γεράση με τα πιστευω του παππού της!Τα σέβη μου σε ολους!ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- DarkBishop
Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Σας διαβάζω εδώ και 1-2 χρόνια και δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή αλλά χαίρομαι που τα κατάφερα εν τέλει. 

Και αναρωτιομουν τοσο καιρο γιατι μονο τοσοι λιγοι σχολιαζουν 
Επιτελους νεες μουρες στο φορουμ!Καλως ηρθατε ψαρακλες!

Επιτελους νεες μουρες στο φορουμ!Καλως ηρθατε ψαρακλες!

Σας χαιρετω και γω μαγκες μου απο Αθηνα χαιρομαι που ειμαι και εγω επιτελους μελος της μεγαλυτερης παρεας του ΠΑΟΚ.Eυχομαι σε ολους καλη συναιχεια... 

- thanos-xanthi
Νέος στα μηνύματα, σας διαβάζω όμως εδώ και μερικούς μήνες. Ανακάλυψα το paokmania την μέρα που κλείσαμε τον Huub για προπονητή. Αν θυμάστε είχε απεργία στα ΜΜΕ και "έτρωγα" το πληκτρολόγιο για να μάθω αν κλείσαμε προπονητή. Το paokmania μου έδωσε την μεγάλη χαρά της είδησης (ναι δηλώνω φανατικός του Huub) και έκτοτε κόλλησα με το paokmania και σας διαβάζω στο forum καθημερινά (και δηλώνω ότι ο stathis λέει τα καλύτερα ανέκδοτα
).

Για δες σύμπτωση:
Είχαμε σήμερα την πρώτη συνεδρίαση του τμήματος Scouting και την ίδια μέρα εμφανίζονται στο forum οι πρώτες μεταγραφές.
Καλώς ορίσατε!
Είχαμε σήμερα την πρώτη συνεδρίαση του τμήματος Scouting και την ίδια μέρα εμφανίζονται στο forum οι πρώτες μεταγραφές.
Καλώς ορίσατε!
Μετά από τρία χρόνια διαβάζοντας παοκμανια έσκασα μύτη και στο φόρουμ πια! Χαιρετίζω νέους και παλιούς συνοδοιπόρους στο κοινό ταξίδι με όχημα την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Ekatnetworkltd έγραψε:Νέος στο forum,νέος ως οικογενειάρχης 38 χρόνια στη ζώη!Με μια κορη 18 μηνών,ντημένη στα ασπρόμαυρα με το δικέφαλο αετό στο στήθος,ονειρό μου να γεράση με τα πιστευω του παππού της!Τα σέβη μου σε ολους!ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Να την χαίρεσαι και καλώς μας ήλθες!!!
- thanos-xanthi
Καλως 'ηρθατε σε όλους τους καινούργιους και είθε τα σχόλια και οι διαφωνίες σας να είναι δημιουργικά/ές.