Καλώς ορίσατε!

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Καλώς ορίσατε!

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν γράφω και πολύ συχνά τώρα τελευταία αλλά μιας και υποδεχόμαστε νέο αίμα οφείλω να καλωσορίσω τα νέα ΠΑΟΚτσάκια! Η παρουσία σας θα είναι αναζωογονητική μιας κι εμείς οι "παλιοί" παρουσιάζαμε... σημάδια κόπωσης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλώς ορίσατε!!!! ... Μου θυμίζεται την πρώτη μέρα που γράφηκα και άρχισα να επικοινωνώ εδώ μέσα :P :P
Εχουν περάσει 4-5 χρόνια από τότε και νοιώθω ότι απόκτησα μια νέα οικογένεια... Και όπως σε όλες τις οικογένειες άλλοτε χάιρομαι με τα αδέλφια μου, άλλοτε τσακώνωμαι και άλλοτε κρίνω ότι πρέπει να "κάνω την πάπια"...
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Καλώς τα νέα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! Λοιπόν τα νέα να ψηφίσουν τους τρελούς του φόρουμ! Τέλος! Πρέπει να χουμε και βαθμούς... Στρατηγός, αντιστράτηγος κοκ με τα αστέρια τα σπαθιά και όλα. Πρώτη αποστολή είναι να βγάλουμε τον αρχιανισόροπο του φόρουμ. Αυτά για τα νέα... Για όλους ανοιχτή η ψηφοφορία για την ένδειξη δίπλα στο άβαταρ, πχ Αγγελικός, Σαντικός, Σαλπιγγιδικός κτλ. Παρακαλώ την διεύθυνση να επιληφθεί του θέματος...Φανταστείτε όλο τον τίτλο: Βαθμός παράνοιας:Συνταγματάρχης, Ένδειξη-Ειδικότητα: Καταστροφολόγος, Όνομα μέλους: ; Όποιος το βρει είναι μεγάλη κουτσομπόλα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Νέος στο forum,νέος ως οικογενειάρχης 38 χρόνια στη ζώη!Με μια κορη 18 μηνών,ντημένη στα ασπρόμαυρα με το δικέφαλο αετό στο στήθος,ονειρό μου να γεράση με τα πιστευω του παππού της!Τα σέβη μου σε ολους!ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Καλώς τα παιδιά. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Σας διαβάζω εδώ και 1-2 χρόνια και δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή αλλά χαίρομαι που τα κατάφερα εν τέλει. :D
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Και αναρωτιομουν τοσο καιρο γιατι μονο τοσοι λιγοι σχολιαζουν :P
Επιτελους νεες μουρες στο φορουμ!Καλως ηρθατε ψαρακλες! :P
Άβαταρ μέλους
andis4

Δημοσίευση από andis4 »

Σας χαιρετω και γω μαγκες μου απο Αθηνα χαιρομαι που ειμαι και εγω επιτελους μελος της μεγαλυτερης παρεας του ΠΑΟΚ.Eυχομαι σε ολους καλη συναιχεια... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλώς βρήκαμε όλο τον λαό!!!!!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Νέος στα μηνύματα, σας διαβάζω όμως εδώ και μερικούς μήνες. Ανακάλυψα το paokmania την μέρα που κλείσαμε τον Huub για προπονητή. Αν θυμάστε είχε απεργία στα ΜΜΕ και "έτρωγα" το πληκτρολόγιο για να μάθω αν κλείσαμε προπονητή. Το paokmania μου έδωσε την μεγάλη χαρά της είδησης (ναι δηλώνω φανατικός του Huub) και έκτοτε κόλλησα με το paokmania και σας διαβάζω στο forum καθημερινά (και δηλώνω ότι ο stathis λέει τα καλύτερα ανέκδοτα :lol: ).

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Για δες σύμπτωση:

Είχαμε σήμερα την πρώτη συνεδρίαση του τμήματος Scouting και την ίδια μέρα εμφανίζονται στο forum οι πρώτες μεταγραφές.

Καλώς ορίσατε!
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Μετά από τρία χρόνια διαβάζοντας παοκμανια έσκασα μύτη και στο φόρουμ πια! Χαιρετίζω νέους και παλιούς συνοδοιπόρους στο κοινό ταξίδι με όχημα την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ekatnetworkltd έγραψε:Νέος στο forum,νέος ως οικογενειάρχης 38 χρόνια στη ζώη!Με μια κορη 18 μηνών,ντημένη στα ασπρόμαυρα με το δικέφαλο αετό στο στήθος,ονειρό μου να γεράση με τα πιστευω του παππού της!Τα σέβη μου σε ολους!ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Να την χαίρεσαι και καλώς μας ήλθες!!!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Καλώς σας βρήκαμε , καλημέρα :pano:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Καλως 'ηρθατε σε όλους τους καινούργιους και είθε τα σχόλια και οι διαφωνίες σας να είναι δημιουργικά/ές.

:pano:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”