61.Tomáš Necid
Re: 61.Tomáš Necid
Είναι ώρες πολύ διασκεδαστικά στο φόρουμ μας παιδιά! Αλήθεια, μη φανατίζεστε για ένα άτομο ρε παιδιά, φυσικά άλλη θέση και βαρύτητα ο προπονητής που είναι και ένας σε κάθε ομάδα και άλλη ένας ποδοσφαιριστής. Dimg? Βλέπεις κάποια μεροληψία του Στέφενς πάνω σε κάποιο παίχτη? Εννοώ απλά και ωραία, μπήκε έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και δεν τον ξαναέβαλε? Βγάλε τον Νέτσιντ έξω, αφού δεν είσαι αντικειμενικός όταμ γράφεις 30 σχόλια για αυτόν, πες μου...Ποιον έβαλε,έδειξε πράγματα και δεν τον χρησιμοποιεί?Sick, κλασικά είσαι λίγο απότομος και χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να χεις, λέγε τα πιο απλά και χωρίς να χαρακτηρίζεις, δεν είναι ο άλλος στο κεφάλι σου. Στο κάτω-κάτω αν θες, δεν νομίζω να χρειάζεται υποστηρικτές ο Στέφενς σε κάθε αφορμή, δείχνε σε κάθε ματς την αξία του, τουλάχιστον σ'αυτούς που θέλουν να δουν πράγματα και δεν κολλάνε....Μη κολλάτε,σε κανένα. Για τον Νέτσιντ θα πω το εξής:δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμος να πάρει λεπτά, και σαν κουλτούρα δεν έδεσε ακόμα, και σαν σώμα δεν τον βλέπω έτοιμο, ακόμα αναρώνει δεν είναι θλάση ο χιαστός άιντε παίζουμε σε δυο βδομάδες. Η θέση μου είναι απλή, είναι ένα πολύ καλό φορ που αν αποκτηθεί θα βοηθήσει απο τον δεύτερο γύρο και μετά, αν κρίνουν ότι έχει να δώσει και αν μπορούν φυσικά να τον αγοράσουν ας το κάνουν. Απο κει και πέρα μη σκάτε, ας μαλώνουν αυτοί με τις εμφανίσεις τους να δείξουν ότι αξίζουν μια ευκαιρία, δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός
- kataramenos5
Το κανε ο Δον Φερνάντο Απόστολε και σχεδόν πάντα το κάρφωνε.Ξεχνάμε εύκολα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Φαντάσου να έβαζε τον Αθανασιάδη εκεί γύρω στο 85΄ ή το 90΄!
Dim κατα την αποψη μου συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Ναι μεν ο Κλάους είναι ντεφορμέ ,κουρασμένος όπως θέλετε πείτε το αλλα ο Τομ ειναι τελείως διαφορετικός πάικτης .Μπορεί για τη δουλεια που θέλει ο Χούμπ στο γήπεδο να μη κάνει.Και δεν εννοώ το σκοράρισμα.Μπορεί πχ αυτο το βαρύ κορμί να τρεχει και να πιέζει τον αντίπαλο Κατσουράνη όπως ο Κλάους?
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικα ο χουμπ ειναι μεγαλος προπονητης μονο οταν συμφωνει με τις θεσεις μας,οταν οι αποψεις μας απεχουν απο αυτες του προπονητη απλα δεν μας ενδιαφερει η γνωμη του
Αυτο καταλαβες despe? Οτι αμφισβητησαμε οτι ειναι μεγαλος προπονητης επειδη αναρωτηθηκαμε γιατι δεν παιζει ο Νεσιντ?
- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ λιγα πραγματα...ενα σκαλι κατω σε ταχυτητα απ ολη την ομαδα και καταφερες να εισαι χειρωτερος απο τον κακο σαλπι ενω εχεις μπει ξεκουραστος στο 60
- Sick Bastard
Είδε σήμερα ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ γιατί δεν μπορείς και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάς βασικός.
Απλά πράγματα.
Απλά πράγματα.
Δυστυχώς sick, εύχομαι να βγεις και να βγούμε όλοι λάθος και να βοηθήσει την ομάδα στην πορεία.
- Sick Bastard
Δε νομίζω να κάτσει πέραν του Γενάρη. Δεν ξέρω τίποτα, απλή εικασία είναι.
Αλλά σήμερα ήταν τραγικός. Μια κεφαλιά βρε! Μια κεφαλιά πάρε, 2 μέτρα άντρας.
Αλλά σήμερα ήταν τραγικός. Μια κεφαλιά βρε! Μια κεφαλιά πάρε, 2 μέτρα άντρας.
πηρε το ματς ομως.....ουσιαστικα...αν ηταν δικος μας θα ταν αλλιως τεσπα...τζεμπουροειδες φορ στις 2 γεναρη..
Λούκας το πήρε που ευστόχησε στο πέναλτι.
Ναι... το είπαμε, ότι στα συν του είναι το πέναλτι που πήρε. Αλλά γενικά η παρουσία του από το 60 και μετά... αυτό που είπε ο sick. Που το ξανά λέω, μακάρι να αποδείξει το αντίθετο στην πορεία.

Ναι... το είπαμε, ότι στα συν του είναι το πέναλτι που πήρε. Αλλά γενικά η παρουσία του από το 60 και μετά... αυτό που είπε ο sick. Που το ξανά λέω, μακάρι να αποδείξει το αντίθετο στην πορεία.
- Sick Bastard
Το ματς το πήρε ο Λάζαρ και ο ΒούκιτςRealcon έγραψε:Το μόνο θετικό το πέναλτι. Περιμένω... Αυτό που θα πειο Στεφενς.
Ωραια, ανυπαρκτος ο Νεσιντ. Θυμηστε μου λιγο μια σωστη μπαλια απο την ωρα που μπηκε? Η μονη μπαλια που πηγε σε αυτον εγινε πεναλτυ. Για 15 λεπτα δεν καναμε επιθεση καν απο την στιγμη που μπηκε και τον βλεπαμε να βολοδερνει στο κεντρο για να βοηθησει. Οσο ηταν ο Σαλπι μεσα ειχαμε τον Κατσουρ να πυροβολαει γιομες και με την εισοδο Νεσιντ δεν εγινε τιποτα κυριως λογω ανυπαρξιας του Γεωργιαδη ειτε δεξια ειτε αριστερα.
http://paokmania.novasports.gr/?mediafi ... 458&page=1&
Δειτε τις φασεις απο τη στιγμη που μπαινει... δεν υπαρχουμε μεχρι τη στιγμη του πεναλτυ με εξαιρεση μια κεφαλια Τζαβελλα. Ειναι εντελως ακυρο να χαρακτηριστει κακος σε ενα τετοιο ματς.
http://paokmania.novasports.gr/?mediafi ... 458&page=1&
Δειτε τις φασεις απο τη στιγμη που μπαινει... δεν υπαρχουμε μεχρι τη στιγμη του πεναλτυ με εξαιρεση μια κεφαλια Τζαβελλα. Ειναι εντελως ακυρο να χαρακτηριστει κακος σε ενα τετοιο ματς.
- Sick Bastard
Καλά που τον κρίνει ο προπονητής του στις προπονήσεις και δεν το ξεκινάει με τίποτα λοιπόν.