Από πότε τα λεφτά έχουν να κάνουν με το αν ένας είναι γραφικός ή όχι;eorptol έγραψε:Ιβαν βάλε τον sick δίπλα σου να δεις χαιρι ξέρει τα πάντα ολα:)
Εισαι και γραφικός να πούμε τα ΛΕΦΤΑ σου όμως οχι δεν ειναι:):):)
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- Sick Bastard
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Απο τοτε που σε ΚΑΠΟΙΕΣ (κυριως εκτος ελλαδας) περιπτωσεις θελει μυαλο και κακαλα για να τα βγαλεις
σωστα τα εβγαλες χωρις να εισαι απο τζακι και δεν τα εχεις κληρονομησει
- Sick Bastard
Επίσης άσχετο.rainmaker έγραψε:Απο τοτε που σε ΚΑΠΟΙΕΣ (κυριως εκτος ελλαδας) περιπτωσεις θελει μυαλο και κακαλα για να τα βγαλεις
Είσαι γραφικός ή όχι, δεν έχει να κάνει με το πόσα λεφτά έχεις στην τράπεζα. Όταν λες θα φέρω Ροναλντίνιο, είσαι γραφικός. Όταν λες θα φύγω απ τη λίγκα είσαι γραφικός. Δε πα να χεις και 300 μύρια περιουσία; Μια χαρά γραφικός γίνεσαι.
εντάξει. πάντως η σημερινή κίνηση ξεφεύγει από τις όποιες γραφικότητες και έχει πραγματικό ενδιαφέρον....
- Sick Bastard
Sick εγώ διαφωνώ κάθετα σε αυτό που γράφεις και το έχω καταθέσει και παλιότερα ...
Πρέπει και εσύ και όλοι να καταλάβουμε ότι σε αυτό το επίπεδο μυαλού, χρημάτων και δύναμης δεν γίνεται τίποτα τυχαία ... απολύτως τίποτα δεν γίνεται τυχαία ... άρα τα περί γραφικότητας είναι εκ των πραγμάτων προσωπικές κριτικές κάποιων των οποίων δεν κατανοούν τι σημαίνει αυτό το επίπεδο ...
το μόνο ίσως που σε δικαιολογώ είναι ότι ο Πρόεδρος είναι πέραν των άλλων πολιτικός και επίσης ένας άνθρωπος που από ότι φαίνεται του αρέσει να είναι συνεχώς μπροστά σε μικρόφωνα ... συνήθως και από τις δύο κατηγορίες ανθρώπων έχουν αρκετή δόση "ψωνισμού" ... με την καλή έννοια πάντα ... και όταν εκτίθεσαι πάντα ίσως θα σου ξεφύγει κάποια παπαριά ...
... αλλά και πάλι ... επειδή ήμουν στο παλατάκι ... και είδα από κοντά την οξυδέρκεια του ανθρώπου ... μάλλον και αυτές οι λίγες περιπτώσεις μάλλον δεν είναι τυχαίες ...
υποσ. εμένα εντύπωση μου κάνει μόνο η διαχείριση προσωπικού που κάνει αλλά μάλλον και για αυτήν έχει τους λόγους του
Πρέπει και εσύ και όλοι να καταλάβουμε ότι σε αυτό το επίπεδο μυαλού, χρημάτων και δύναμης δεν γίνεται τίποτα τυχαία ... απολύτως τίποτα δεν γίνεται τυχαία ... άρα τα περί γραφικότητας είναι εκ των πραγμάτων προσωπικές κριτικές κάποιων των οποίων δεν κατανοούν τι σημαίνει αυτό το επίπεδο ...
το μόνο ίσως που σε δικαιολογώ είναι ότι ο Πρόεδρος είναι πέραν των άλλων πολιτικός και επίσης ένας άνθρωπος που από ότι φαίνεται του αρέσει να είναι συνεχώς μπροστά σε μικρόφωνα ... συνήθως και από τις δύο κατηγορίες ανθρώπων έχουν αρκετή δόση "ψωνισμού" ... με την καλή έννοια πάντα ... και όταν εκτίθεσαι πάντα ίσως θα σου ξεφύγει κάποια παπαριά ...
... αλλά και πάλι ... επειδή ήμουν στο παλατάκι ... και είδα από κοντά την οξυδέρκεια του ανθρώπου ... μάλλον και αυτές οι λίγες περιπτώσεις μάλλον δεν είναι τυχαίες ...
υποσ. εμένα εντύπωση μου κάνει μόνο η διαχείριση προσωπικού που κάνει αλλά μάλλον και για αυτήν έχει τους λόγους του
- Sick Bastard
Πολιτικός που απ ότι φαίνεται του αρέσει να είναι μπροστά στα μικρόφωνα, χμμμ

κι έχει αρκετή δόση ψωνισμού, με την καλή έννοια, (εδώ καταμπερδεύτηκα είναι η αλήθεια) μουμπλε μουμπλε...
Να ρωτήσω κάτι άλλο, τότε. Αν αυτά τα έλεγε ο Μαρινάκης, θα τον λέγαμε όλοι γραφικό ή όχι; Ή θα λέγαμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαίο; Ή θα λέγαμε ότι ο χοντρός τα χει χαμένα; Με το χέρι στην καρδιά, ξέρεις όσο ξέρεις το όνομά σου, ότι γραφικό θα τον ανεβάζαμε, γραφικό θα τον κατεβάζαμε.

κι έχει αρκετή δόση ψωνισμού, με την καλή έννοια, (εδώ καταμπερδεύτηκα είναι η αλήθεια) μουμπλε μουμπλε...
Να ρωτήσω κάτι άλλο, τότε. Αν αυτά τα έλεγε ο Μαρινάκης, θα τον λέγαμε όλοι γραφικό ή όχι; Ή θα λέγαμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαίο; Ή θα λέγαμε ότι ο χοντρός τα χει χαμένα; Με το χέρι στην καρδιά, ξέρεις όσο ξέρεις το όνομά σου, ότι γραφικό θα τον ανεβάζαμε, γραφικό θα τον κατεβάζαμε.
Πες του ότι έχει δίκαιο γραφικός είναι ίσως να έχει και δίκαιο..... γραφικός ίσως είναι γιατί έμπλεξε με μας με μια ομάδα που οι επενδυτές που είχε ήταν ο γουμενος και το αντίπαλο δέος στον Σαββίδη ήταν ο καμπανης..... Ο Κσπετανιος.... Φέρτε στον sick τον σοβαρό καμπάνη

- Sick Bastard
Εγώ έχω δει τον ΠΑΟΚ 2 φορές πρωταθλητή και 4 κυπελλούχο.Sick Bastard έγραψε:[iΕγώ έχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Είμαι σιγουρος ότι τέτοιες χαρουλες θα έκανες αν αναλαμβανε ο σοβαρός καμπανηςSick Bastard έγραψε:
- Sick Bastard
καλά ναι, ούτε σωστό τρολάρισμα δεν μπορείς να κάνεις, ποιός Καμπάνης ρε καϋμένο.
Ε και τι, θες να τις μετρήσουμε κιόλας;KOSTAS54 έγραψε:Εγώ έχω δει τον ΠΑΟΚ 2 φορές πρωταθλητή και 4 κυπελλούχο.Sick Bastard έγραψε:[iΕγώ έχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.