Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μάλλον από τη Χαλάστρα είσαι και όχι από τη Βέροια εσύ!
niks

Δημοσίευση από niks »

-πως πάει ρε η θεραπεία στον ψυχολόγο;
-νταξ, δεν τρελάθηκα κιολας
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Παω με μια στο σπιτι της για σεξ...
Παμε κρεβατοκαμαρα,
βγαζει φακους επαφης, το ενα ματι κοιταγε ταβανι το αλλο πατωμα,
βγαζει σουτιεν, βλεπω βυζι στραγαλι,
βγαζει προσθετα κωλομερια,
βγαζει τονα βγαζει τ αλλο..
Παω να το σκασω..
-Που πας ρε μωρο? μου λεει
-Ξεχασα τ'@ρχιδια μου στο αμαξι.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τη φράση:
"κράτα τα ρέστα".

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ. Πλησίασα κάπως το Στάθη, φαντάζομαι και σίγουρα άφησα χιλιόμετρα πίσω τον κυρ. Απόστολο... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 1996

Μάνα και πατέρα, ο γιος σας σας χαιρετά!

Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Σάμο για να σπουδάσω και σας ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ να καθίσετε κάπου. Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου προσπαθώντας να γλιτώσω από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, είναι πια σχεδόν παρελθόν. Παρότι πέρασα ένα μήνα στην εντατική, μπορώ τώρα να δω αρκετά καλά και κάνω μόλις δύο μικροεπεμβάσεις την ημέρα, έτσι ώστε η ανάπλαση των οστών του προσώπου μου να επιτρέψει την προσέγγιση της αρχικής μου μορφής. Οι γιατροί πιστεύουν ότι -το πολύ- σε δύο μήνες θα είμαι και πάλι σε θέση να τρώω μόνος μου. Πάω δε στοίχημα ότι, παρά το ότι σας γράφω με το νέο μηχανικό μου χέρι, ούτε που καταλάβατε τη διαφορά στον γραφικό μου χαρακτήρα (χα!). Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος με είδε κάποιος από το απέναντι κτίριο και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Με επισκεφτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο και, εφόσον δεν είχα πού να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο. Ο ίδιος είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου. Ναι, αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος. Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του δώσετε την ίδια αγάπη όπως με μένα όταν ήμουν παιδί. Ο λόγος που καθυστερούμε το γάμο είναι επειδή το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει. Προσπαθώ κι εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις. Ξέρω ότι, όταν αποφυλακιστεί, θα τον καλοδεχτείτε στην οικογένειά μας με ανοιχτές αγκάλες. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει απότομος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάθος είναι ευγενικός, αν και δεν είναι πολύ μορφωμένος ούτε και τόσο φιλόδοξος. Παρόλο που δεν έχει την ίδια Θρησκεία με μας, ούτε το ίδιο ανοιχτό χρώμα δέρματος, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητά σας και η ηθική σας καλλιέργεια δε θα σας επιτρέψει να κρίνετε τόσο επιφανειακά. Άλλωστε, αν μπορούσατε να συνεννοηθείτε μαζί του (γιατί δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά), θα τον αγαπούσατε αμέσως όσο τον λατρεύω κι εγώ. Προέρχεται από πολύ πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια -όπως έμαθα, ο θείος του είναι αρχηγός της φυλής στο χωριό της Αφρικής απ' όπου προέρχεται ενώ ο ίδιος ο πατέρας του είναι διεθνώς ένας πολύ σημαντικός έμπορος αναισθητικών ουσιών σε μορφή σκόνης για ενδοφλέβια έξω-νοσοκομειακή χρήση.
Τώρα που σας είπα τα νέα πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή φύλλου, δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανέναν αράπη, δεν πρόκειται να παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη. Παρ' όλα αυτά, πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα αυτό να το δείτε από τη σωστή του οπτική γωνία και να (μη) δώσετε την δέουσα σημασία.

Ο γιος σας

Υ.Γ. Στείλτε λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Στάθη, αυτό ήτανε καλό, ομολογουμένως, αλλά μην του το πεις και πάρει τα πάνω του... Μεταξύ μας να μείνει, ε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τη φράση:
"κράτα τα ρέστα".

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ. Πλησίασα κάπως το Στάθη, φαντάζομαι και σίγουρα άφησα χιλιόμετρα πίσω τον κυρ. Απόστολο... ;)
Μά....
psykoman έγραψε: 13-10-13 Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τη φράση "κράτα τα ρέστα".
Ντίνο γ@ματα έρχονται γεράματα. :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Άσε μας, ρε και συ... λεπτομέρειες τώρα...

:shock: :shock: :shock:

Και έλεγα που το άκουσα... που το άκουσα...

:roll: :roll: :roll:

Πάρε ένα άλλο, άμα είσαι τέτοιος:

Έλεγα να πάρω σκύλο στο σπίτι, αλλά τι φταίει το δόλιο να κρυώνει; Θα πάρω πιγκουίνο!

Φφφφφφφφανταστικό, ε; ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Στάθης δεν τολμά να εμφανιστεί, μετά απο εμένα. Στάθη, έλα! Σου δίνω το ελεύθερο. Άλλωστε από Κυριακή έως Πέμπτη θα είμαι εκτός (Χαλκιδική).
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Στάθης δεν τολμά να εμφανιστεί, μετά απο εμένα. Στάθη, έλα! Σου δίνω το ελεύθερο. Άλλωστε από Κυριακή έως Πέμπτη θα είμαι εκτός (Χαλκιδική).

Ο Τοτός γυρίζει από το σχολείο στο σπίτι του κλαίγοντας....
- Τι έχεις; Γιατί κλαις; τον ρωτά η μητέρα του.
- Με χτύπησε η δασκάλα.
- Και γιατί σε χτύπησε;
- Να, γιατί απάντησα σε μια ερώτηση που κανείς άλλος δεν μπορούσε να απαντήσει.
- Τι; Και αντί να σου βάλει άριστα σε χτύπησε; Και ποια ήταν αυτή η ερώτηση;
- Ποιος έσπασε το τζάμι του σχολείου...
την επόμενη ημέρα:
Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα παιδιά.
- Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.
- Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.
- Έλα, ρε μαμά, πες μου...
Τέλος πάντων, η μαμά του για να τον ξεφορτωθεί του δείχνει μία πατάτα και του λέει:
- Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.
Εκστασιασμένος ο Τοτός βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο. Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα:
- Μάθατε αυτό που σας είπα;
- Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή.
- Για πες εσύ, Κωστάκη.
- Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.
- Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός.
- Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.
- Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.
- Μα τι λέει; φωνάζει ο Τοτός και κάνει φασαρία.
Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:
- Για πες μας εσύ Τοτό που τα ξέρεις όλα...;
Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα:
- Να την βγάλω έξω;
- Και βέβαια, όχι! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.
- Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.
- Όχι, φυσικά!
- Α, λέει ο Τοτός, δεν θέλεις να την βγάλω... Όταν την τρως όμως, καλά είναι, έ;

Απόστολε τί σχέση μπορει να εχουν τα δικα μου με τα δικα σου ανέκδοτα;,......................να σου πώ εγω.........απλά "φιλοξενούνται" στον ιδιο χώρο. ;) :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχαχαχα

Καΐλα...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Αν η γυναικα που αγαπας τρεμει οταν τη φιλας,αν τα χειλη της καινε σαν πυρρακτωμενα καρβουνα,αν η φωνη της ειναι βαθια και αναστατωμενη,αν τα ματια της λαμπουν σαν αστραπη στο σκοταδι......ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΓΡΙΠΗ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

.μου ρχεται ο αλλος με γυαλια ηλιου 9 το βραδυ...μου λεει, "που ειναι το μπανιο;", του λεω "αριστερα ειναι το μπανιο και δεξια το δωματιο επικοινωνιας"... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Γυρνάει ο Μήτσος ξημερώματα σπίτι, τύφλα στο μεθύσι...
ξαπλώνει στο κρεβάτι και πεθαίνει.
Στον Παράδεισο που φτάνει, διαμαρτύρεται…
- Δεν θέλω να πεθάνω, δεν θέλω να πεθάνω, αφήστε με, θέλω να γυρίσω πίσω!!!
Ο Άγιος επί της υποδοχής, ο Πέτρος, του λέει, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, άπαξ και ήρθες εδώ, τέρμα…
Ο Μήτσος όμως συνεχίζει να χτυπιέται και να ζητάει να γυρίσει πίσω…

Για στάσου του λέει ο Άγιος Πέτρος, κάτι μπορούμε να κάνουμε θα γυρίσεις πίσω, αλλά θα……είσαι κοτόπουλο, θα σε στείλω σε μιά φάρμα κοντά στο σπίτι που έμενες…
Ο Μήτσος απογοητευμένος δέχεται και σε λίγο αρχίζει να βγάζει φτερά, λειρί και να, βρέθηκε κοτόπουλο σε φάρμα στη παλιά του γειτονιά…
Μετά από λίγο αισθάνεται ένα βράσιμο στη κοιλιά του και, πλούπ, γεννάει ένα αυγό!!! Το κοιτάζει παραξενεμένος και σε λίγο να ένα αυγό ακόμα βγαίνει από μέσα του!!!
Ενθουσιασμένος που αισθάνθηκε τη χαρά της μητρότητας, σφίγγεται να κάνει και άλλο αυγό… Και τότε αισθάνεται μιά γερή σφαλιάρα και τη φωνή της Γυναίκας του, να του φωνάζει:
– Ξύπνα, ρεμάλι!!! δεν φτάνει που κακαρίζεις όλη τη νύχτα, αλλά μας κατάχεσες κιολας. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Zoυμε γαμ@μένες ημέρες
και αγάμ@τες νύχτες
........................
Όλα ανάποδα ρε φίλε. :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”