71.Παναγιώτης Γλύκος
- navigator11
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Ώρα για βασικός νομίζω.Αίσθησή μου πως υποτιμάται,από εμάς κυρίως,δίχως λόγο.
- ΑποστόληςΑ
-
Είναι Έλληνας, δεν έχει "τρέλα", έφαγε γκολ απ' τον αέρα, τι άλλο λόγο θες;navigator11 έγραψε:Ώρα για βασικός νομίζω.Αίσθησή μου πως υποτιμάται,από εμάς κυρίως,δίχως λόγο.
Εντάξει, η αλήθεια είναι πως κι εγώ, αν και τον πάω πολύ, για βασικό δεν τον πολύ-πιστεύω, κυρίως λόγω της αδυναμίας του στο εναέριο έλεγχο της περιοχής, κάτι που συνήθως στους τερματοφύλακες ή το 'χεις ή δεν το 'χεις από μικρός και δύσκολα βελτιώνεται. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει καλύτερος δεύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα.
Για βασικός δεν ξέρω, πάντως δεν είναι ο χάλιας που μας γράφανε κάποιοι ότι έπρεπε να χαιδέψουμε τον Χακόμπο και μην τον τιμωρήσουμε γιατί θα μας χτυπούσαν οι 7 πληγές του Φαραώ αν έπαιζε με τον Άρη. Μετά το ματς με τον γαύρο είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε έναν τερματά του 8 σαν τον Ρομπέρτο γιατί αυτοί οι δυο βγάζουν δε βγάζουν 7 αν και δεν το θεωρώ προτεραιότητα τώρα...Anyway καλό παιχνίδι, keep up

Θεωρώ ότι ο τερματοφύλακας ξεκινάει την καριέρα του σαν τρεματάς (ένεκα της αδυναμίας να καταλάβιε πότε θα βγει και πότε θα μείνει στην εστία του) και με την πάροδο χρόνου, εμπειρίας και παιχνιδιών γίνεται τερματάς.
Όσον αφορά τον Γλύκο έχει πολλά καλά και δύο κακά.
Προσόντα
Καλά ρεφλέξ
Γρήγορος με την μπάλα χαμηλά (λίμπερο στο τέρμα με την άμυνα ψηλά)
Χειρισμό μπάλας καλό για τερματά
Καλό μπλοκάρισμα της μπάλας (βλέπε σουτ Ουντότζι)
Σωστές τοποθετήσεις
Αλλά
Είναι κοντός για τερματάς (βλέπε χαμένη πρόκριση στον τελικό)
Κακός στις εξόδους (διορθώνεται με την εμπειρία)
Είναι "καταδικασμένος" να γίνει καλός τερματοφύλακας αλλά δεν θα γίνει ποτέ εξαιρετικός. (α ρε άτιμη φύση)
Δεν νομίζω όμως ότι δεν έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Είναι μια καλή λύση όσο σαν βασικός (εκτός και αν βρεθεί κάποιος καλύτερος όχι ισάξιος) όσο και σαν αναπληρωματικός ιδιαίτερα όταν θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση κάτω από τα δοκάρια.
Όσον αφορά τον Γλύκο έχει πολλά καλά και δύο κακά.
Προσόντα
Καλά ρεφλέξ
Γρήγορος με την μπάλα χαμηλά (λίμπερο στο τέρμα με την άμυνα ψηλά)
Χειρισμό μπάλας καλό για τερματά
Καλό μπλοκάρισμα της μπάλας (βλέπε σουτ Ουντότζι)
Σωστές τοποθετήσεις
Αλλά
Είναι κοντός για τερματάς (βλέπε χαμένη πρόκριση στον τελικό)
Κακός στις εξόδους (διορθώνεται με την εμπειρία)
Είναι "καταδικασμένος" να γίνει καλός τερματοφύλακας αλλά δεν θα γίνει ποτέ εξαιρετικός. (α ρε άτιμη φύση)
Δεν νομίζω όμως ότι δεν έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Είναι μια καλή λύση όσο σαν βασικός (εκτός και αν βρεθεί κάποιος καλύτερος όχι ισάξιος) όσο και σαν αναπληρωματικός ιδιαίτερα όταν θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση κάτω από τα δοκάρια.
τοσα χρονια και ειχα ξεχασει πως επιτρεπεται να μπλοκαρει ο τερματοφυλακας τη μπαλα
μονο αποκρουσεις ακομα και στα πιο χλιαρα σουτ βλεπεις από έλληνες τερματοφυλακες
δουλευει και φαινεται
λιγο υψος παραπανω ρε γμτ, λιγο μονο
μονο αποκρουσεις ακομα και στα πιο χλιαρα σουτ βλεπεις από έλληνες τερματοφυλακες
δουλευει και φαινεται
λιγο υψος παραπανω ρε γμτ, λιγο μονο
Επιτυχία είναι και μόνο που το σκορ στον πίνακα λέει 0.
Συνέχισε έτσι μόνο καλό θα σου κάνει.
Συνέχισε έτσι μόνο καλό θα σου κάνει.
-
Αν συνεχίσει έτσι θα πάει Βραζιλία
Ο Σηφάκης μπροστά του ομοιάζει με ερασιτέχνη
Μέχρι και βασικό στην Εθνική τον βλέπω - προφανώς επειδή δεν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός -χωρίς να θέλω επουδενί να τον μειώσω. Το παλικάρι δουλεύει, κάτι που σπανίζει στους έλληνες παίκτες.
Και σαν τερματας σε μια ομάδα καθοδηγούμενη από Ολλανδό προπονητή εκτίθεσαι σε κινδυνους πολύ γρήγορα.
Εύγε.
Ο Σηφάκης μπροστά του ομοιάζει με ερασιτέχνη
Μέχρι και βασικό στην Εθνική τον βλέπω - προφανώς επειδή δεν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός -χωρίς να θέλω επουδενί να τον μειώσω. Το παλικάρι δουλεύει, κάτι που σπανίζει στους έλληνες παίκτες.
Και σαν τερματας σε μια ομάδα καθοδηγούμενη από Ολλανδό προπονητή εκτίθεσαι σε κινδυνους πολύ γρήγορα.
Εύγε.

- desperando
- Επικοινωνία:
χαλας την πιατσα.
αν και σημερα ησουν τυχερος που παιζαμε με κλειστη την οροφη και δεν ειχε αερα
αν και σημερα ησουν τυχερος που παιζαμε με κλειστη την οροφη και δεν ειχε αερα
Μην είστε άδικοι μαζί του. Είναι ο ιδανικος για τον τρόπο που παιζει η ομάδα με Στεφενς
- kataramenos5
Μια χαρά εμφάνιση! Για μένα MVP. Μπράβο ρε!
Πέρσι και πρόπερσι σε κάποια παιχνίδια τον έβλεπες που και που να κάνει πράματα ανούσια και περιττά. Δείχνει πολύ πιο συγκεντρωμένος.
Πέρσι και πρόπερσι σε κάποια παιχνίδια τον έβλεπες που και που να κάνει πράματα ανούσια και περιττά. Δείχνει πολύ πιο συγκεντρωμένος.