Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από desperando »

το να συζηταμε για σκοκο και ειδικα μετα απο ΄΄αποκλειστικες πληροφοριες΄΄του μεγα ραπτοπουλου ριχνει το επιπεδο μας στα ταρταρα.
οσο κανετε ονειρα για παικτες επιπεδου σκοκο τοσο θα απογοητευεσται και θα γκρινιαζετε με αυτους που θα ερχονται.κατι το οποιος επιθυμουν αυτοι που διαδιδουν αυτες τις φημες,γι αυτο μην τους κανετε την χαρη
black death

Δημοσίευση από black death »

Και ποιο είναι το επίπεδο του Σκόκο; Μία έπαιζε, δέκα δεν έπαιζε στην Ελλάδα, και τώρα στη Βραζιλία πάει ο πάγκος σύννεφο κι έχει μόλις 3 γκολ. Με μια καλή χρονιά στο πολύ χαμηλού επιπέδου Αργεντίνικο πρωτάθλημα δεν γίνεσαι υπερπαίχτης.
Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν με χαλάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και ο παίχτης που αξίζει να δώσεις ένα καράβι λεφτά. Όπως και να 'χει, μεγάλος παπάς πρέπει να είναι η είδηση.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Έλα ρε θάνατε με πρόλαβες, στην Βραζιλιά είχε πάει τελικά στην Ιντερνασιονάλ, τους στοίχησε γύρω στα 4,2εκ. ευρώ.Αυτά είναι απλησίαστα λεφτά για ΠΑΟΚ. Ο Σκόκο είναι παιχταράς και τα αξίζει τα φράγκα αυτά, αλλά ο ΠΑΟΚ είτε δεν τα χει, είτε δεν τα δίνει.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σαφώς και πρέπει να "χτυπάμε" παίκτες τύπου Σκόκο, αλλά σαφώς δε θα χαλαστούμε αν δεν έρθουν...εξάλλου έχουμε εναλλακτικές:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Χα χα Βυντρα? Αν το πιασα...χα χα. Έλα ρε κακούλη χα χα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ε καλά δε νομίζω ότι μεταξύ Βύντρα και ενός παίκτη 4+ μυρίων δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο που θα σημαίνει ουσιαστική ενίσχυση.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

black death έγραψε:Και ποιο είναι το επίπεδο του Σκόκο; Μία έπαιζε, δέκα δεν έπαιζε στην Ελλάδα, και τώρα στη Βραζιλία πάει ο πάγκος σύννεφο κι έχει μόλις 3 γκολ. Με μια καλή χρονιά στο πολύ χαμηλού επιπέδου Αργεντίνικο πρωτάθλημα δεν γίνεσαι υπερπαίχτης.
Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν με χαλάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και ο παίχτης που αξίζει να δώσεις ένα καράβι λεφτά. Όπως και να 'χει, μεγάλος παπάς πρέπει να είναι η είδηση.
Μα ειπε οτι θελει να κλείσει την καριέρα του στην αεκ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απο την παε ενοχληθηκε ο σαββιδης οτι βγηκε το θεμα απο μερια τελη για πελε και γενικα δε νομιζω η παε να δωσει τις μετεγγραφες να διαρευσουν, οποτε τα ονοματα των ρεπορταζ εχουν τοσο ισχυ οσο τα ονοματα που πεταμε μτξυ μας...

η ομαδα αν δουμε το ροστερ χωρις δανεικους, οσους τελειωνουν τα συμβολαια και με οριζοντα του χρονου εχει λιγες σταθερες εως ελαχιστες.....τερμα ερωτηματικο....σεντερ μπακ βιτορ και επειτα το χαος...αρ μπακ τζαβελλας οκ...δ μπακ οκ..χαφ τζιολης..εξτρεμ λουκας...φορ εμενα δε με καλυπτουν για βασικοι σαλπι κλαους

μιλαμε για 6 θεσεις στους βσικους...που στο συνολο καμια 10αρι παλι...οποτε 3 ,βασικοι ομως, πρεπει να ρθουν τωρα...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εγώ σου λέω μανιακέ ότι μάλλον θα τον πάρουν τον Πελέ και κανά παιχτάκι ταλέντο ακόμα και thats it, απλά θα το κάνουν σίριαλ πάλι και θα μείνεις και ικανοποιημένος. Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι ότι θα ρθει πχ ο Πελέ και όχι ο Σκόκο, ότι θα δωθούν 500χιλ. και όχι 4εκ. με ενοχλεί αδερφέ που δεν ξέρω το μπάτζετ.Πόσο είναι το ρημάδι?Αλλά φαντάζομαι ότι θα ναι πολύ μικρό, αν πάμε πάλι με 1εκ. να πάρουμε 3 παίχτες τα ίδια θα λέμε το καλοκαίρι και δεν θα φταίει κανένας προπονητής και κανένας σχεδιασμός. Αν περιμένει να μπει στο ΤΣ.Λ. για να πάρει παιχταράδες δεν θα μπει ότι και να λέμε εμείς. Τέλος θα σου υπενθυμίσω και μάλλον το χεις ακούσει και συ, ότι κάποιοι απ'τους δανεικούς ανήκουν στον ΠΑΟΚ, το μυαλό μου πάει στον Σέκου πιο πολύ απλά βρήκαν την άκρη με τον δανεισμό να γλιτώσουν φράγκα απ'την εφορία
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

περιμενω να δω βασικα Σωτο και μετα να πω....χωρις λεφτα δε γινεται πρεπει να το καταλαβει , βεβαια υπαρχουν τα χρεη αλλα θα πρεπει και να προσεχει τι λεει ο σαββιδης ..
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Απο τα λίγα που ξέρω, αν βάλεις τις ομάδες δίπλα-δίπλα ο ΠΑΟΚ πρέπει να ρίξει καμιά 15εκ. για να φτάσει σε ανώτερο επίπεδο, δεν μιλάμε για διαιτησίες και τα ρέστα, μόνο μπαλιστικά. Θέλει παίχτες όπως και να χει.Φέτος οι πιο πολλοί δεν θα πουν τίποτα, του χρόνου η πίεση θα ναι πιο μεγάλη και σε 3 χρόνια θα ναι αβάσταχτη. Επειδή λοιπόν είναι δύσκολο να βάλεις 15 χαρτιά με το καλημέρα, ας τα βάλει σε ορίζοντα 3 χρόνων, 5, 5 και 5.
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

Λεπον και επειδη μαρεσει να καταθετω αποψεις για ιδανικη 11αδα και οχι μονο παικτες παρτε ακομα μια
..........χακομπο
κιτσιου..μαλεζας,,βιτορ..τζαβελας

βιερι...λαςς ντιαρα..τζιολης...στοχ
..................σκοκο
.................τζεμπουρ

μπακαλιστικα 4 εκ εκαστος 20 εκ συνολο και αντε γεια μεταααα....και αν ειναι πολλαααα αρκουμε και με λουκας αριστερα αντι στοχ...ΛΕΦΤΑ υπαρχουν (που λεει ο λογος) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

john4serres έγραψε:Εικόνα

Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Τον τυπο με το σκουφακι !
Να πω κι εγώ την αμαρτία μου (σορυ Τάγμα) δε θέλω να γυρίσει ο Βιερι ,που έχει βάλει πλώρη για πιο ψηλά.Αλλο η μπουτενσλίγκα κι αλλο η σουπα λιγκ.Αμαρτία για τον παίκτη.Ίσως αργότερα.Εγω θέλω παίκτες ΣΑΝ το Βιέρι, που θα τους πάρουμε φτηνά κι έχουν την όρεξη και τις προϋποθέσεις να ανέβουν ψηλά.Κι αφού ο δον φερνάντο με αυτόν και τον Βιτορ έχει δείξει οτι έχει καλο σκαουτινγκ γιατί να μην απευθυνθούμε ξανά εκεί και παιδευόμαστε?
Πελέ δε θέλω με τίποτα μόνο και μόνο για το πώς συμπεριφέρονται οι του τέλη.Ο ιβάν πρέπει να κόψει το βήχα σε τέτοιες πρακτικές και να δώσει να καταλάβουν οτι δεν είναι κορόιδο.Προς συμμόρφωση και παραδειγματισμό των επόμενων που θα νομίσουν οτι πιάσανε τον παπά απ τα @ρχ@δια
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κάτι σε Έργκους Κάτσε.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Διάλεξε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”