99.Sekou Jabateh Oliseh
-
Re: 99.Sekou Jabateh Oliseh
Φιλότιμος αλλά νομίζω είναι παίχτης επιπέδου Πλατανιά και Βέροιας.
Στα επόμενα ματς τον βλέπω βασικό πάντως.
Στα επόμενα ματς τον βλέπω βασικό πάντως.
αυτόνα ρε γιατί τον κράζετε και τον σφυράτε???
δε φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ??????

δε φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ??????

- kataramenos5
Ναι ρε μανιακε αλλα ουτε μια σωστή πασα ,ένα κοντρόλ ,μια τρίπλα ,τίποτα.Η πλευρά του φταιγε?Απο δεξια δηλαδη θα πασαρε σωστά?Το κράξιμο φυσικά απαράδεκτο.
Είσαι ένας εσύ...
danirifle έγραψε:αυτόνα ρε γιατί τον κράζετε και τον σφυράτε???
δε φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ??????![]()

-
αδικει τον εαυτο του ο σεκου ειλικρινα..ξερει μπαλα αλλα ειναι τσαπατσουλης πολυ με αποτελεσμα να κανει τα χειροτερα και μετα να αρχιζει τα ζογκλερικα του.τεσπα δυστηχως δεν κανει για βασικος για αλλαγη να ξεκουρασει καποιον παιχτη ισως λεω παλι ισως και να κανει.επρεπε να κρατησουμε τον καμαρα και οχι τον σεκου
Ε ναι!!!!
Αλλά και πάλι αυτό το γιούχα.... Δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Έλεος!!!
Θυμάστε τον Μπαλάφα; Φιλότιμο παιδί, αυτό που ήξερε, αυτό έπαιζε. Αλλά... Αλλού πατούσε, αλλού βρισκότανε.
Πως τον φώναζαν; Μπαλαφίνιο!!! Αυτόν που γουστάρουμε και να μην παίζει καλά... Κάτω τα χέρια. Αυτόν που δεν... Φάτε τον!!!
Θυμάστε τον Μπαλάφα; Φιλότιμο παιδί, αυτό που ήξερε, αυτό έπαιζε. Αλλά... Αλλού πατούσε, αλλού βρισκότανε.
Πως τον φώναζαν; Μπαλαφίνιο!!! Αυτόν που γουστάρουμε και να μην παίζει καλά... Κάτω τα χέρια. Αυτόν που δεν... Φάτε τον!!!
Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσουν-καλύπτουν τα στοιχεία του που εχει σαν παίκτης για να εχει την θέση βασικού στην ομάδα, απο κει και μετα οσοι τον γιούχαραν , απλα γιούχαραν τον εαυτό τους.
Δεν περίμενα κατι παραπάνω ισα ισα που πιστεύω οτι προσπάθησε οσο μπορούσε ο Ολισε, σε γενικές γραμμές ηταν θετικός.
Δεν περίμενα κατι παραπάνω ισα ισα που πιστεύω οτι προσπάθησε οσο μπορούσε ο Ολισε, σε γενικές γραμμές ηταν θετικός.
- kataramenos5
Χιλια δίκια έχεις αλλα ήταν πολλοί οι λόγοι και τέτοια η πιεση του παιχνιδιού που κι εγώ δυστυχώς δε κρατήθηκαRealcon έγραψε:Ε ναι!!!!

-
Μπήκε και αυτός στο κλαμπ του Γιουκούδη,του Πουρλιοτόπουλου,του Λεσεκ Πις,του Μπαλάφα και του Ζήση Βρύζα...
ΥΓ Εχεις από πέρσυ 2 ξένους,μέτριους(Καμαρά,Ολίσε)
ο ένας έδειξε καλύτερα δείγματα,ο άλλος τίποτα
Διώχνεις τον πρώτο και φέρνεις από το πουθενά ξανά τον δεύτερο
τί περιμένεις?
τί περιμένεις?
- ΑποστόληςΑ
Ο Camara κατά την άποψή μου ήταν χειρότερος του Oliseh και πολύ σωστά δεν του ανανεώθηκε το σμυβόλαιο. Ο Oliseh είχε δύο τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ και έμεινε πίσω, αλλά στα play-off έδειξε σαφώς καλύτερη εικόνα από τον Camara.
Δεν είναι παίκτης κλάσης, αλλά μπορεί να βοηθήσει περισότερο από κάτι Γεωργιάδηδες πχ. Κανείς βέβαια δεν του αναγωρίζει κάτι στον χθεσινό αγώνα: Ότι έκανε τον Stoch να παίξει πάλι μπάλα!
Δεν είναι παίκτης κλάσης, αλλά μπορεί να βοηθήσει περισότερο από κάτι Γεωργιάδηδες πχ. Κανείς βέβαια δεν του αναγωρίζει κάτι στον χθεσινό αγώνα: Ότι έκανε τον Stoch να παίξει πάλι μπάλα!
- ΑποστόληςΑ
Στατιστικά από τον αγώνα με τον Άρη:
Την πιο γρήγορη κούρσα έκανε με 32,7 χλμ/ώρα ο Σέκου Ολίσε, που ήταν πρώτος και στα κλεψίματα με 6.
Την πιο γρήγορη κούρσα έκανε με 32,7 χλμ/ώρα ο Σέκου Ολίσε, που ήταν πρώτος και στα κλεψίματα με 6.
Καλα ο Βρύζας γιατι μπήκε στο κλαμπ επειδη σήκωσε την φανέλα στο ματς ρουλης -η περουτζια στο 0-1 στην τούμπα ; Τον αδικεις δεν είχε κακές προθέσειςArmagedonas έγραψε:Μπήκε και αυτός στο κλαμπ του Γιουκούδη,του Πουρλιοτόπουλου,του Λεσεκ Πις,του Μπαλάφα και του Ζήση Βρύζα...
τί περιμένεις?

Ε και...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στατιστικά από τον αγώνα με τον Άρη:
Δεν υπάρχει γιατρεία Αποστόλη. Ο ΠΑΟΚτσής, θα συνεχίζει να βλέπει ποδόσφαιρο, με τον ποιον γουστάρει περισσότερο.
πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν αυτό που λες. Και δεν μιλάω αποκλειστικά εδώ στο φόρουμ.