Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Μα ειναι δυνατόν Νοέμβριο μήνα να έχουμε βγάλει άχρηστο τον Στεφενς ;
Ποιός σου είπε ότι είναι άχρηστος. Συζήτηση για το πως είναι ομάδα μέχρι τώρα γίνεται. Όχι ότι είναι άχρηστος. Μην μπερδεύεις την κριτική με την απαξίωση.
- kataramenos5
Το ξέρω αγαπητε Real το οτι απαντώ στα δικά σου ποστ ή του Νικόλα δε σημαίνει οτι απαντω σε σας προσωπικά.Αφορμή παίρνω για να θιξω κάποιες καταστάσεις.Με σας χαίρομαι να συζητάω ειλικρινά.Realcon έγραψε:Έχουμε λιγότερο ποιοτικό ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Αλλά καλύτερο από τους άλλους. Αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση και όχι να πάρουμε το κεφάλι του προπονητή μας. Δεν βλέπω εγώ προσωπικά καλό ποδόσφαιρο Κατ5.
Και ότι λέω το λέω ως προς θέμα συζήτησης και όχι εκ του πονηρού. Σε φόρουμ ήμαστε και ανταλλάζουμε απόψεις.
Θα συμφωνήσω απόλυτα οτι καλο ποδόσφαιρο δε βλέπουμε . Σε μια στιγμη..αδυναμίας το χα πει κι εγώ,γρήγορα όμως ..μετανόησα.

Θυμηθείτε λίγο τι λέγαμε όταν ανέλαβε ο Χάβος :" Η ομάδα πάει με αυτόματο πιλότο .Είναι η ομάδα του Σάντος". Ε κατα την ίδια λογική αυτή είναι ακόμη ομάδα του ΓΔ.Δεν αλλάζει φιλοσοφία μια ομάδα τόσο γρήγορα.Τώρα ακούω παντού διθυράμβους και ύμνους για τον Πορτογάλο μηχανικό.Θυμηθείτε λίγο τα go village και τα καλαμπόκια κι αν δεν ήταν ο Ζαγόρ να τον πιστέψει αποτυχημένος θα φευγε .Οπως αποτυχημένος έφυγε ,χωρις να προλάβει παρέλαση απ τον ζέλο .Εκείνο τον ζέλο που χε μπατζετ μεγαλύτερο απ οτι εμείς τώρα.Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας οτι χρειάζεται χρόνος (και όχι πίεση) για να φτιαχτεί μια καλή ομάδα.Στον Δον Φερνάντο χρειάστηκαν 2 χρόνια.kat5 έγραψε:19-9-13Θα κάνω υπομονή όσο χρειαστεί αλλα την αμαρτία μου τη λέω ,με Λάζλο είδα κάτι ν αλλάζει απο Αύγουστο ειδικά στα παιχνίδια στην Ευρώπη Δε γίνεται μ αυτό χωριό να δείχνουμε τέτοια εικόνα.
Τεσ πα μακάρι να χεις δίκιο ρε μανιακέ ,μακάρι να λέω μ@@ακιες αλλα αυτο που βλέπω δε το αντέχω
Μπορεί να έχουμε τα σωστά συστατικά,την καλή συνταγή και τον καλό μάγειρα αλλα αν πιέσουμε να φτιαχτεί το φαγητό σε 10' αντι για 30' το πιθανότερο είναι να το κάψουμε.

Σε αυτή τη φράση υποκλίνομαι και σιωπώ με σεβασμό... ΟΚ Οψόμεθα...kataramenos5 έγραψε: Μπορεί να έχουμε τα σωστά συστατικά,την καλή συνταγή και τον καλό μάγειρα αλλα αν πιέσουμε να φτιαχτεί το φαγητό σε 10' αντι για 30' το πιθανότερο είναι να το κάψουμε.
Πάντως καλό ήταν να μιλήσει κάποτε και ο Χούμπ... Ισως να μην είναι και τόσο επικοινωνιακός αλλά καλά θα κάνει να πεί ξεκάθαρα "Αυτό το έτσι και το αλλιώς ποδόσφαιρο θέλω να πάιζω!!! Αυτοί κάνουν, αυτοί όχι και σαν το Α και τον Β θέλω ακόμα ένα δύο" !
Νικολα δν νομιζω οτι ειναι σωστο απο εναν προπονητη να βγει και να πει οτι αυτος μου κανει και αυτος οχι...
Για πολλους και ευνοητους λογους....
Κια νομιζω οτι κανεις προπονητης δν το εχει κανει αυτο στην ιστορια του ποδοσφαιρου...
Γι αυτο το να μην μιλαει δημοσια για τετοια θεματα να μην το θεωρουμε παραλειψη,υποπτο, μειονεκτημα η οπως το παρει κανεις και το χρησιμοποιει για τους δικους του σκοπους
Οτι εχει να πει θα το πει εκει που ΠΡΕΠΕΙ να το πει...στην διοικηση...οχι δημοσια...
Αν δν το πει εκει ναι φταιει...
Αν το πει και τον ''γραψουν'' δν φταει αυτος αλλα η διοικηση...
Για πολλους και ευνοητους λογους....
Κια νομιζω οτι κανεις προπονητης δν το εχει κανει αυτο στην ιστορια του ποδοσφαιρου...
Γι αυτο το να μην μιλαει δημοσια για τετοια θεματα να μην το θεωρουμε παραλειψη,υποπτο, μειονεκτημα η οπως το παρει κανεις και το χρησιμοποιει για τους δικους του σκοπους
Οτι εχει να πει θα το πει εκει που ΠΡΕΠΕΙ να το πει...στην διοικηση...οχι δημοσια...
Αν δν το πει εκει ναι φταιει...
Αν το πει και τον ''γραψουν'' δν φταει αυτος αλλα η διοικηση...
Κυρίως στην διοίκηση εννοούσα ... κακώς δεν το διευκρύνησα ! Απλά αν τον Ιανουάριο δεν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις θα είναι, είτε γιατί ο Χούμπ δεν μίλησε έιτε γιατί η διοίκηση τον έγραψε!!!! Αντε βρες τότε όμως ποιον να κράξεις!!!!
Ξέρεις μεταξύ μας θεωρώ το πρώτο σενάριο πιο πιθανό!!!!
Ξέρεις μεταξύ μας θεωρώ το πρώτο σενάριο πιο πιθανό!!!!
Πιστευεις δλδ οτι ο Στεφενς τον Γεναρη δν θα πει στην διοικηση ποιοι του κανουν και ποιοι οχι;;; και οτι δν θα ζητησει παικτες;;
Προσωπικά πιστεύω ότι έχει ήδη ζητήσει και ξεκαθαρίσει τη θέση του !!! Αλλά κάποιοι επισταμένα τον γράφουν (ή αφήνουν να εννοηθεί κάτι τέτοιο, για να τον εκνευρίσουν) σε σημείο μάλιστα που μπορεί να θεωρηθεί μέχρι και "σαμποταζ" !!! Το έχει καταλάβει και γιαυτό κάνει και μερικά πράγματα για να ¨"εκθέσει" πιστοκότερα την κατάσταση!!!!
Αλλά δεν έχει σημασία τί πιστεύω εγώ!!! Εγώ από την αρχή πίστευα ότι ο ΓΔ ήταν η καταστροφή του ΠΑΟΚ (με τη λογική ότι με τον Μπόλονι μεσοπρόθεμσ κάτι διαφορετικό φαινόταν να γίνεται) αλλά πήρε μια χαμένη χρονιά για να το διαπιστώσουμε!!
Σημασία έχει τί πιστεύουν οι πολλοί και ειδικά ο ΙΒΑΝ!!!!
Και φυσικά τι πιστεύει και τί θέλει τελικά ο Χούμπ.... Μην νομίζεις ότι θα σκάσει και ιδιάιτερα... Εχει μάθει να δουλέυει καθαρά και όχι με την ελληνική σουπα,μούπες δολοπλοκία!!!! Το πολύ πολύ κάποια στιγμή να σιχαθεί και να τα παρατήσει!!!!!
Αλλά δεν έχει σημασία τί πιστεύω εγώ!!! Εγώ από την αρχή πίστευα ότι ο ΓΔ ήταν η καταστροφή του ΠΑΟΚ (με τη λογική ότι με τον Μπόλονι μεσοπρόθεμσ κάτι διαφορετικό φαινόταν να γίνεται) αλλά πήρε μια χαμένη χρονιά για να το διαπιστώσουμε!!
Σημασία έχει τί πιστεύουν οι πολλοί και ειδικά ο ΙΒΑΝ!!!!
Και φυσικά τι πιστεύει και τί θέλει τελικά ο Χούμπ.... Μην νομίζεις ότι θα σκάσει και ιδιάιτερα... Εχει μάθει να δουλέυει καθαρά και όχι με την ελληνική σουπα,μούπες δολοπλοκία!!!! Το πολύ πολύ κάποια στιγμή να σιχαθεί και να τα παρατήσει!!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
τι λε ρε αμπαλε που ηταν ενα απο τα καλυτερα μας παιχνιδια.
μπες PAOKMANIA να μαθεις κανα δυο πραματακια
μπες PAOKMANIA να μαθεις κανα δυο πραματακια
Xωριο σιγουρα δεν ειμαστε.
Ο τροπος που θελει να παιζει η ομαδα δεν μαθαινετε απο την μια μερα στην αλλη.
Σιγουρα χρειαζετε μεγαλυτερη ποιοτητα σε καποιες θεσεις κλειδια ( κεντρικα χαφ ) για να λειτουργησει καλυτερα.
Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει..
Ο τροπος που θελει να παιζει η ομαδα δεν μαθαινετε απο την μια μερα στην αλλη.
Σιγουρα χρειαζετε μεγαλυτερη ποιοτητα σε καποιες θεσεις κλειδια ( κεντρικα χαφ ) για να λειτουργησει καλυτερα.
Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει..
kαι να χαναμε τα ιδια θα εγραφα......καλα εκανε και δεν τους ξεκινησε...καλως αυτοι σκυλιασανε και δειξανε οτι πρεπει να ναι βασικοι....αλλα το οτι πρεπει να σαι βασικος πρεπει να το αποδεικνυεις σε καθε αγωνα....σε καθε αγωνα..
δεν του βγηκε ο τζαβελλας καθολου βεβαια....δεν εδωσε καλες μεταβιβασεις κ δεν μ αρεσε γενκα καθολου....
δεν του βγηκε ο τζαβελλας καθολου βεβαια....δεν εδωσε καλες μεταβιβασεις κ δεν μ αρεσε γενκα καθολου....
λενε πως αν δεν μπορείς να πεις κατι, ζωγράφισέ το
δεν ξερω τι εχει ή δεν έχει πει στους διοικουντες
αλλά σίγουρα τους/μας το έχει ζωγραφίσει, με τέτοιο τρόπο που ειναι σαν να βρωντοφωνάζει
ποιοι κάνουν και ποιοι όχι
οφείλουν να τον βοηθησουν (φερνοντας το καταλληλο υλικο) να εφαρμόσει το ποδοσφαιρο που θελει (και θελουμε να δουμε και ολοι μας φαντάζομαι)
από άλλη σχολή ειναι ο ανθρωπος, σιγά μην συμβιβαστεί με το τσουκου-τσουκου
υγ.νομίζω πως ο Κατσικάς είναι πιο καλός τεχνίτης από τον Τζαβέλλα και εχει και ντριμπλα (κατι που δεν εχει το 95% των παιχτων μας). με το να βάζει ομως αντ΄αυτού, και σε ένα θεωρητικά πανεύκολο παιχνίδι τον Τζαβ, σημαίνει πως εδώ έχει πέσει ακόμα ενα "Χ" (εκτός και αν το παλικάρι ξεσκιστεί στη συνέχεια)
δεν ξερω τι εχει ή δεν έχει πει στους διοικουντες
αλλά σίγουρα τους/μας το έχει ζωγραφίσει, με τέτοιο τρόπο που ειναι σαν να βρωντοφωνάζει
ποιοι κάνουν και ποιοι όχι
οφείλουν να τον βοηθησουν (φερνοντας το καταλληλο υλικο) να εφαρμόσει το ποδοσφαιρο που θελει (και θελουμε να δουμε και ολοι μας φαντάζομαι)
από άλλη σχολή ειναι ο ανθρωπος, σιγά μην συμβιβαστεί με το τσουκου-τσουκου
υγ.νομίζω πως ο Κατσικάς είναι πιο καλός τεχνίτης από τον Τζαβέλλα και εχει και ντριμπλα (κατι που δεν εχει το 95% των παιχτων μας). με το να βάζει ομως αντ΄αυτού, και σε ένα θεωρητικά πανεύκολο παιχνίδι τον Τζαβ, σημαίνει πως εδώ έχει πέσει ακόμα ενα "Χ" (εκτός και αν το παλικάρι ξεσκιστεί στη συνέχεια)
Το έγραψα το πρωί.... Για διαβάστε τώρα τα σχόλια στις δηλώσεις του Χούμπ στην κεντρική για το ματσ με τον Αρη και τις αντίστοιχες δηλώσεις του ΙΒΑΝ...nikolasf έγραψε: Σημασία έχει τί πιστεύουν οι πολλοί και ειδικά ο ΙΒΑΝ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑ!!!!!

Αντιγράφω απο Paokmania
" O καλύτερος ΠΑΟΚ εδώ και 34 χρόνια!
Το καλύτερο ξεκίνημα από την περίοδο 1979-80 έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με τις επτά σερί νίκες στην Τούμπα που έχει στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον Άρη με 3-1 έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα εντός έδρας αγώνων εδώ και 34 χρόνια!
Η κορυφαία επίδοση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε γίνει τη σεζόν 1979-1980, την πρώτη του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όταν είχε φτάσει τις 11 σερί εντός έδρας νίκες κάτι που θα επιδιώξει να ξεπεράσει φέτος ο Δικέφαλος του Βορρά.
Και δεν φαντάζει δύσκολο καθώς το πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης (8/12), Λεβαδειακό (22/12), Παναιτωλικό (11-13/1), Βέροια (25-27/1) και με τέσσερις νίκες ο ΠΑΟΚ μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ της σεζόν 1979-80 ενώ αν όλα πάνε καλά και διατηρήσει το απόλυτο των νικών στην Τούμπα μπορεί να σπάσει το ρεκόρ την 23η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (5-6/2). "
Mr Stevens Go Village.
" O καλύτερος ΠΑΟΚ εδώ και 34 χρόνια!
Το καλύτερο ξεκίνημα από την περίοδο 1979-80 έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με τις επτά σερί νίκες στην Τούμπα που έχει στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον Άρη με 3-1 έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα εντός έδρας αγώνων εδώ και 34 χρόνια!
Η κορυφαία επίδοση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε γίνει τη σεζόν 1979-1980, την πρώτη του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όταν είχε φτάσει τις 11 σερί εντός έδρας νίκες κάτι που θα επιδιώξει να ξεπεράσει φέτος ο Δικέφαλος του Βορρά.
Και δεν φαντάζει δύσκολο καθώς το πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης (8/12), Λεβαδειακό (22/12), Παναιτωλικό (11-13/1), Βέροια (25-27/1) και με τέσσερις νίκες ο ΠΑΟΚ μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ της σεζόν 1979-80 ενώ αν όλα πάνε καλά και διατηρήσει το απόλυτο των νικών στην Τούμπα μπορεί να σπάσει το ρεκόρ την 23η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (5-6/2). "
Mr Stevens Go Village.

Όπως εγώ έχω απαίτηση να παίζει καλά. Έτσι και εσύ πρέπει κάποια στιγμή να έχεις την απαίτηση να ζητήσεις η να σχεδιάσεις την ομάδα για του χρόνου. Όλα να εξαρτώνται από εσένα. Ο ΙΒΑΝ, είπε ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος.
ΥΣ. Coach, όταν λες η ομάδα δεν είχε πρόβλημα στην άμυνα τι εννοείς; Γιατί γκολ πάλι δεχτήκαμε. Το κακό είναι ότι δεν άκουσα από εσένα, το άκουσα από τον μεταφραστή. Αλλά αν η μετάφραση έγινε σωστά. Τότε πραγματικά πιστεύεις πολύ το 1 γκολ παραπάνω πάντα δίνει την νίκη. Αλλά στην παρούσα φάση θέλαμε 2.
Μεγάλος προπονητής είσαι, περιμένω απλά να μην μου καεί το φαγητό γιατί θα πρέπει να γίνει σε 30 λεπτά και εγώ πεινάω και το θέλω σε 10 λεπτα. Κατ5, ο φούρνος μικροκυμάτων δεν παίζει
Πέρα από την πλάκα έχεις δίκιο!!!
ΥΣ. Coach, όταν λες η ομάδα δεν είχε πρόβλημα στην άμυνα τι εννοείς; Γιατί γκολ πάλι δεχτήκαμε. Το κακό είναι ότι δεν άκουσα από εσένα, το άκουσα από τον μεταφραστή. Αλλά αν η μετάφραση έγινε σωστά. Τότε πραγματικά πιστεύεις πολύ το 1 γκολ παραπάνω πάντα δίνει την νίκη. Αλλά στην παρούσα φάση θέλαμε 2.

Μεγάλος προπονητής είσαι, περιμένω απλά να μην μου καεί το φαγητό γιατί θα πρέπει να γίνει σε 30 λεπτά και εγώ πεινάω και το θέλω σε 10 λεπτα. Κατ5, ο φούρνος μικροκυμάτων δεν παίζει

Πέρα από την πλάκα έχεις δίκιο!!!