Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Φανταστικόι εχθροί ε? Πήγαν μετά 20 λεπτά απ'το επεισόδιο στον παίχτη και τους είπε ότι ψάχνουμε άλλο γκολκίπερ? Που είμαι πρώτος στο ΟΥΕΦΑ λένε για επιτυχία? Πλάκα κάνεις? "Ποια Καραγκάντι μωρέ και Χάιφα" αυτά λένε, ούτε για ομαδάρες λένε ούτε για παιχταράδες. Μαγκιά φίλε, πέρασα τα βουνά τα προηγούμενα χρόνια και παίζω με πιο εύκολους αντιπάλους φέτος, μαγκιά είναι να σαι στους 32 του ΟΥΕΦΑ, δεν είναι κλάιν. Που τους λες βάλε τα ρόστερ κάτω(ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ) και μην ονειροβατείς και σου κάνει ο άλλος αφιέρωμα στην αρμάδα του Σάντος ότι θα κανε αυτό ο Σάντος ή εκείνο, εκ του ασφαλούς κρίσεις στον αέρα? Που τα απαξιώνουν όλα? Και το καημένο το λεωφορειό μας έφταιξε! Και το δίχτυ ασφαλείας μας έφταιξε και που πήγαν στο Μουντιάλ νέων και δεν πήραμε τον MVP πάλι μας έφταιξε.Παράσιτα στο σώμα του ΠΑΟΚ για δεκαετίες, φυτιλιάζουν και παραμυθιάζουν τον κόσμο ζουν με τα δάκρυα σου ρε φίλε.Πρέπει να πάρουν δρόμο απ'τη ζωή μας τέλος, άσχετα με τα λάθη και τις παραλείψεις της δοιήκησης μου, ΜΟΥ φίλε. Δική μου είναι η ομάδα και δική σου, δεν χρειάζομαι κανένα μυρωδιά να μου πει πότε θα κράξω τον Στέφενς και τον Σαββίδη, δόξα το Θεό έχουμε μάτια και βλέπουμε. Αλλά αν φάνε καμιά 7άρα αύριο θα τελειώσει το παραμύθι με το 33% στην φυλλάδα τους και με τους άλλους τους γαλάζιους 15 να φάνε που θέλουν τον ΠΑΟΚ μέτριο για να ναι κοντά οι ομαδούλες οι και καλά "ελεύθεροι".Παίχτες του ΠΑΟΚ μπείτε μέσα και παίξτε σαν να ναι η τελευταία σας φορά, κλείστε τα στόματα που σας λένε γατιά και δείξτε ότι κάποιοι αξίζετε να μείνετε και άλλο στην ΠΑΟΚάρα
Απαντησε τον στο τοπικ της διοίκησης εδω κατα λάθος μπήκε φτου σκορδα ειναι για το ματς με τον Εβραίο και ως γνωστόν για καποιον εδω ειναι απαγορευμένη λέξη το ρουλης ΣΚΩΛΗΞ Εβραίος κλπ.
γατακια φατε τα σκουληκια
εκτιμηση: γατια - σκουληκια 2-0 (σαλπι-κατσουρανης)
εκτιμηση: γατια - σκουληκια 2-0 (σαλπι-κατσουρανης)
-
+1926Armagedonas έγραψε:Καλά φίλε εσύ ξυπνάς-κοιμάσαι και βλέπεις φανταστικούς εχθρούς και αόρατα φαντάσματα που απεργάζονται το κακό της ομάδας.eorptol έγραψε:Ετσι ειναι σοτο δυστυχώς μεγάλη αρρώστια οι ΑΡΔ της πόλης το ειπε και ο Αγγελάρας κάποτε και είχε απόλυτο δικαιο εκείνος βέβαια μίλησε για άρρωστο περιβάλλον γύρω απο τον ΠΑΟΚ αλλα κυρίως αυτούς ΕΝΝΟΟΥΣΕ
Οι δημοσογράφοι ας πούμε έκαναν τις αποτυχημένες μεταγραφές ή έφαγαν 4 στο Καραισκάκη ή δημιούργησαν το επεισόδιο Χακόμπο.
Αν είναι να τους εξαφανίσουμε για να πάρουμε πρωτάθλημα,σύμφωνα με την "λογική" σου
ΥΓ Το μεγαλύτερο κακό που κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι το αντίθετο.
Δεν κάνουν κριτική,κουκουλώνουν προβλήματα,παραμυθιάζουν τον κόσμο για ομαδάρες και παικταράδες και τίτλους κάθε καλοκαίρι κλπ
Γενικά είναι ρεπόρτερ-οπαδοί,δηλαδή δεν είναι ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι(όπως φυσικά σε όλες τις ομάδες)
Γράφει σήμερα ο Κόλκας ότι κάτω από 5-0 για αύριο είναι αποτυχία.
Φτηνός και εύκολος οπαδισμός.
Πώς να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά μετά?
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ 30++++ είμαι (με πολλά +). Μπαίνω στο club?sotos26 έγραψε:Ναι αγορίνα μου και γω 30+ είμαι
- ΑποστόληςΑ
Έτοιμη η αποστολή χωρίς Λόπεθ!
ΠΑΟΚ24 23 Νοε 2013 18:24, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα ήταν χαμηλής επιβάρυνσης λόγω του αυριανού αγώνα και περιείχε ασκήσεις τεχνικής και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Από τους παίκτες του ρόστερ μόνο οι Βίτορ και Κωνσταντινίδης δεν προπονήθηκαν κανονικά και δεν συμμετέχουν στην αποστολή, κάτι που φυσικά ισχύει και για τον Χακόμπο. Η σημερινή έκπληξη από πλευράς Στέφενς είχε να κάνει με το ότι άφησε εκτός αποστολής τον Λόπεθ, τον οποίο χθες δοκίμασε στο (πιθανό) βασικό σχήμα.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο το πρωί στο ξενοδοχείο.
ΠΑΟΚ24 23 Νοε 2013 18:24, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα ήταν χαμηλής επιβάρυνσης λόγω του αυριανού αγώνα και περιείχε ασκήσεις τεχνικής και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Από τους παίκτες του ρόστερ μόνο οι Βίτορ και Κωνσταντινίδης δεν προπονήθηκαν κανονικά και δεν συμμετέχουν στην αποστολή, κάτι που φυσικά ισχύει και για τον Χακόμπο. Η σημερινή έκπληξη από πλευράς Στέφενς είχε να κάνει με το ότι άφησε εκτός αποστολής τον Λόπεθ, τον οποίο χθες δοκίμασε στο (πιθανό) βασικό σχήμα.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο το πρωί στο ξενοδοχείο.
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Θα σε απαντήσει γιατρέ +1914 (σωστή είναι η ημερομηνία?)elvetos giatros έγραψε:+1926Armagedonas έγραψε:Καλά φίλε εσύ ξυπνάς-κοιμάσαι και βλέπεις φανταστικούς εχθρούς και αόρατα φαντάσματα που απεργάζονται το κακό της ομάδας.eorptol έγραψε:Ετσι ειναι σοτο δυστυχώς μεγάλη αρρώστια οι ΑΡΔ της πόλης το ειπε και ο Αγγελάρας κάποτε και είχε απόλυτο δικαιο εκείνος βέβαια μίλησε για άρρωστο περιβάλλον γύρω απο τον ΠΑΟΚ αλλα κυρίως αυτούς ΕΝΝΟΟΥΣΕ
Οι δημοσογράφοι ας πούμε έκαναν τις αποτυχημένες μεταγραφές ή έφαγαν 4 στο Καραισκάκη ή δημιούργησαν το επεισόδιο Χακόμπο.
Αν είναι να τους εξαφανίσουμε για να πάρουμε πρωτάθλημα,σύμφωνα με την "λογική" σου
ΥΓ Το μεγαλύτερο κακό που κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι το αντίθετο.
Δεν κάνουν κριτική,κουκουλώνουν προβλήματα,παραμυθιάζουν τον κόσμο για ομαδάρες και παικταράδες και τίτλους κάθε καλοκαίρι κλπ
Γενικά είναι ρεπόρτερ-οπαδοί,δηλαδή δεν είναι ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι(όπως φυσικά σε όλες τις ομάδες)
Γράφει σήμερα ο Κόλκας ότι κάτω από 5-0 για αύριο είναι αποτυχία.
Φτηνός και εύκολος οπαδισμός.
Πώς να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά μετά?

διαβαζω γισ τζαβελα στοπερ μπορει να βγει σε καλο τουλαχιστον δεν ειναι αμπαλος και ο κοντρερας στην ηλικια του τζαβ δεξι μπακ επαιζε
- Μπαρκαρούτσος
1.5 center back στην αποστολή..
Αν το πάνε στην *ουστιά οι άλλοι και χτυπάνε στους αστραγάλους, δεν μας βλέπω καλά...
Αν το πάνε στην *ουστιά οι άλλοι και χτυπάνε στους αστραγάλους, δεν μας βλέπω καλά...
ελπιζω στην εντεκααδαα να μην ειναι κανενα σεντερ μπακ γιαατι με γλυκο καατσικα ουτε το ρουλη δεν κερδιζεις αρα μακαρι να δουμε κατσουρ τζααβελα καια οσον αφορα το γλυκο ο θεος του αανεμου βοηθος ..... αακους αιολε ο ΠΑΟΚ σε θελει συμμαχο
πολλα με λιγα αυριο ,προβλεψη παρα πολλα οσο για τους τερματαδες μας εγω τους μετραω ως εξης ποιος απο τους δυο μου εχει πιασει αυτα που λες δεν πιανονται ,ο τρελος κανενα ο γλυκος ελαχιστα ο ο τρελος τα τρωει ορθιος ο αλλος τουλαχιστον τα παλευει στην εξοδο και οι δυο τραγικοι ο μουρλος γεμιζει ποιο πολυ το τερμα και οι δυο ειναι τραγικοι στο να κατευθυνουν την αμυνα ,αυτος ο λαζαρ ρε παιδια αστρο εχει και δεν βγαινει? χιλιες φορες τον λωρενς εκει και ας μην ειναι η θεσαη ου ο ανθρωπος ειναι η αιτια που φαινομαστε τοσο αργοι με το που παιρνει μπαλα θελει 2 λεπτα να κανει τα δικα του και μετα να δει γηπεδο
- kataramenos5
"Ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός που έχει μάθει να ζει με προβλήματα. Έχει μάθει στην ανέχεια, στην στέρηση και στη γκρίνια. Γι' αυτό η περίοδος ευημερίας του ξενίζει. Είναι μία εσωτερική νεύρωση του ψυχισμού του συλλόγου. Μία ψυχασθένεια που καταδεικνύει την εσωτερική ανωμαλία στο DNA αυτού του κλαμπ"
Απο τη στήλη του Outlaw όπως το επισήμανε κι ο Σωτος ειναι ο ορισμός της ψυχικής κατάστασης του ΠΑΟΚτση.
Άχρηστος ο ένας ανεπαρκής ο άλλος , παίκτες που πριν λίγο καιρό τους βλέπαμε και ξερογλυφόμασταν, συνταξιούχος που ρθε για τον ήλιο ο Χουμπ.Κατι τέτοια λέγανε και για έναν άλλο που χε έρθει απ την Μπουντεσλιγκα και κεινος ο τρελός πήγε το 2004 στο EURO ,το σήκωσε και τους ξεφτύλισε όλους.Αγαπήστε λίγο την ομάδα ρεε.
ΥΓ Γ@μω την πλήση εγκεφάλου που μας κάνουν.
Απο τη στήλη του Outlaw όπως το επισήμανε κι ο Σωτος ειναι ο ορισμός της ψυχικής κατάστασης του ΠΑΟΚτση.
Άχρηστος ο ένας ανεπαρκής ο άλλος , παίκτες που πριν λίγο καιρό τους βλέπαμε και ξερογλυφόμασταν, συνταξιούχος που ρθε για τον ήλιο ο Χουμπ.Κατι τέτοια λέγανε και για έναν άλλο που χε έρθει απ την Μπουντεσλιγκα και κεινος ο τρελός πήγε το 2004 στο EURO ,το σήκωσε και τους ξεφτύλισε όλους.Αγαπήστε λίγο την ομάδα ρεε.
ΥΓ Γ@μω την πλήση εγκεφάλου που μας κάνουν.
για να ξυπνάμε λεμαι έχουμε και ματς λεμαι!
ότι έγινε έγινε αλάνια μου. σήμερα %$#%#$%#$ το $@#$@#$@# τον αρηθ.....
[youtube]5KIGvjXaPGk[/youtube]
[youtube]Lw_wUrefMDY[/youtube]
και φυσικά, άν και δεν είναι δικό μας, δεν παύει να είναι απο τα κορυφαία καζουροσυνθήματα! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!
[youtube]dBlULgoltkI[/youtube]
άντε λίγο να ξυπνάμε! άντε λέμαι!!!!!!!!!!!!

ότι έγινε έγινε αλάνια μου. σήμερα %$#%#$%#$ το $@#$@#$@# τον αρηθ.....
[youtube]5KIGvjXaPGk[/youtube]
[youtube]Lw_wUrefMDY[/youtube]
και φυσικά, άν και δεν είναι δικό μας, δεν παύει να είναι απο τα κορυφαία καζουροσυνθήματα! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!

[youtube]dBlULgoltkI[/youtube]
άντε λίγο να ξυπνάμε! άντε λέμαι!!!!!!!!!!!!

- ΑποστόληςΑ
Εγώ θέλω να δω Κατσικά σήμερα. Πιστεύω ότι είναι βελτιωμένος φέτος και περιμένω να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Δεν με πτοεί η μέτρια εμφάνισή του με Ολυμπιακό, γιατί κανείς από την υπόλοιπη άμυνα (εξαιρουμένου του Σκόνδρα) δεν ήταν καλύτερός του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εύχομαι να σκοράρει κιόλας, μια και είναι καλός επιθετικά. Βέβαια...
...όλοι στο χόρτο κρίνονται.
...όλοι στο χόρτο κρίνονται.